11 consells

Preview:

Citation preview

CODI: PE-FO-01

EDICIO: 01

MS24h neteges integrals Treballa amb les fàbriques especialitzades en productes de netejaper a donar als seus clients un excel.lent servei de neteja imanteniment.La nostra garantia de qualitat garanteix la satisfacció.

A continuació us oferim uns consells de primers auxilis quan es produeix un accident quecausa una taca en una catifa o moqueta . L'actuació ràpida sobre aquesta taca pot minimitzar els danys a llarg termini.La majoria de les taques desapareixen quan es tracten inmediatament i no es deixen assecar.Recordeu que aquests són els primers auxilis.

1) Betum, CarminaRuixar amb desengreixant i després tractar amb una solució de detergent neutre.Aplicar al final un dissolvent

2) Cafè, Tè, Llet, XocolataAbsorbir la màxima quantitat de líquid possible. Tractar amb una barreja dedetergent neutre i àcid acètic o vinagre. Aplicar dissolvent per neteja ensec.

3) CeraCobrir amb paper secant i fondre la cera amb una planxa calenta. Aplicar undissolvent per neteja en sec.

4) xicletAplicar gel sec sobre la taca durant un llarg temps. Desfer o raspar ambuna espàtula o ganivet.

5) En cas de danys causats per fumUtilitzar un aspirador per eliminar les partícules de sutge que es trobin en lescatifes o moquetes. Retirar les catifes i cobrir amb tovalloles o llençols leszones de les moquetes en les que hagi de passar per no embrutar més.

6) En cas d'inundacionsRetirar les catifes humides i no plegar ni enrotllar les catifes.Els danys provocats per l'aigua i el desenvolupament dels bacteris poden començaren poques hores.

11 Consells

CONSELLS

DEP. TÉCNIC

CODI: PE-FO-01

EDICIO: 02

7) ÒxidAplicar oxalats de potassa o bé neutralitzar amb una solució d'amoníaci després aplicar una solució de detergent neutre.

8) Ou, Gelat, vòmitsAbsorbir o raspar la taca. Aplicar una barreja de detergent neutre, àcid acètico vinagre. Aplicar dissolvent per a la neteja en sec.

9) Taques de fangDeixar assecar la taca; una vegada seca, respallar la taca i eliminar els residusamb una aspiradora i després aplicar aigua amb amoníac.

10) Refrescs, Begudes alcohòliques, Fruites, DolçosAbsorbir amb paper secant i tractar amb una solució de detergent neutre, àcidacètic o vinagre.

11) ViAbsorbir la màxima quantitat de líquid possible. Tractar amb una barreja d'aigua isuc de llimona.

Si teniu dubte o pregunta li oferim el nostre servei d'informació.Truqui'ns al 972 308 330 i l'ajudarem a resoldre el problema sense cost adicional.

www.grupmasterservei24h.comCentral: C/ Sant Pere, 4 . 17200 Palafrugell (Girona) T. 972 308 330 F. 972 303 066 . recepcio@grupmasterservei24h.com

CONSELLS

DEP. TÉCNIC

Delegacions: Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès, Pla de l’Estany, Ripollès, Selva

Recommended