Diari de lectures d’en Jonatan López de la Nieta (E2E)

Preview:

Citation preview

  1. 1. DIARI DE LLIBRES Fet per Jonatan Lpez De La Nieta Ledesma
  2. 2. EN LA OTRA PUNTA DE LATIERRAAutor/a- Philipe nessmanNombre de pagines- 232Data dinici- 10-1-11Data dacabament- 7-2-12Comentari:Est bastant ben explicat i magradenmolt els llibres daventures, per aix est moltb.
  3. 3. A LES SOMBRES I EL CIRCAMBILANT Autor/a- Roberto Aliaga Nombre de pagines-133 Data dinici- 14-2-12 Data dacabament 6-3-12 Comentari:Crec que aquest llibre es b, per questa ben fet, es com de terror i al mateix temps esde diversi. Crec que els personatges estan perdonar-li grcia al llibre i fer-lo encara ms divertit.
  4. 4. QUI VA MATAR H.TROMBEY Autor/a- Edward Packard Nombres de pagines- 122 Data dinici- 13-4-12 Data dacabament- 18-5-12 Comentari- Jo penso que est pensat per elsnens que volen ser detectius en un futur. Estbastant ben fet, s com si fos un assassinatde veritat.
  5. 5. LA PROMESA DELS LLOPS Autor/a- Dorothy Hearst Nombre de pagines- 359 Data dinici- 14-9-12 Data dacabament- 5-4-13 Comentari: Esta bastant b el llibre ja que esbassa en la fantasia dels animals i de laautora.
  6. 6. LA BESTIA Jo recomano que llegiu aquest llibre, per quapart dentretenir bastant te molt misteri Breu explicacio:LStephen s un adolescentque mai no ha tingut la vida fcil. De petit, elseu pare li regala una mascota, que hams elsanys ha crescut i ara es un dels mes gransreptils del mon i quan sembla que no pot anarres mes pitjor la bestia sescapa i tindra quemengar alguna cosa....
  7. 7. LA BESTIA Jo recomano que llegiu aquest llibre, per quapart dentretenir bastant te molt misteri Breu explicacio:LStephen s un adolescentque mai no ha tingut la vida fcil. De petit, elseu pare li regala una mascota, que hams elsanys ha crescut i ara es un dels mes gransreptils del mon i quan sembla que no pot anarres mes pitjor la bestia sescapa i tindra quemengar alguna cosa....