El darrer quart deixa l’Egara fora de la Final Four

Preview:

DESCRIPTION

L’equip ratllat cau 4-1 amb l’Oranje Zwart, però planta cara fins l’últim període del KO8 de l’EHL

Citation preview

El Club Egara marxa de l’Euro Hockey League (EHL) amb el cap ben alt

després de caure 4-1 contra l’Oranje Zwart, vigent campió de la lliga holandesa

i l’actual líder. Els ratllats han plantat cara fins al darrer quart, on s’ha arribat

amb empat a 1, però el penal corner i un strocke han encarrilat la classificació

dels taronja.

Mink van der Weerden, decisiu amb un hat-trick, ha inaugurat el marcador al

minut 4 gràcies a un penal córner. L’Egara, però ha aguantat bé, i ha estones

ha portat la iniciativa per intentar buscar la igualada. El gol ha arribat en el

primer PC. Alex de Paeuw ha xutat al calaix per empatar l’empat abans del

descans.

El tercer quart ha estat molt igualat i el partit s’ha decidit a les acaballes. L’OZ

s’ha tornat a avançar gràcies a un gol d’strocke de Van der Weerden. L’Egara

ha gaudit d’una ocasió per empatar, però no ha pogut aprofitar el seu segon

panal córner. Qui no ha perdonat ha estat Van der Weerden de nou, que ha

sentenciat a falta de sis minuts també de PC, la seva especialitat. Ja al final, al

minut 70, Galema ha marcat el 4-1 definitiu.

El Club Egara, malgrat el darrer quart, ha plantat cara i ha demostrat la

progressió de l’equip. Ara toca centrar-se en la Lliga on l’any passat va estar a

punt d’endur-se el títol. Enguany, els ratllats volen lluitar per ser campions i