Olimpíada matemàtica 10 05-2014

Preview:

Citation preview

A L'OLIMPIADA A L'OLIMPIADA MATEMÀTICAMATEMÀTICA

Hola! Sóc Daria de 1-ESO-C.Avuí vos fare la cronica de la meua experiència a l'olimpiada matemàtica i tot el que vaig tindre que superar.Epere que vos agrade!

Secció a l'olimpiada matemàtica

Ací estem tots els dela Secció i la nostramestra Carmen (que ens acompa-nyara en la nostra experiència), prepa-rats per a concursar.

Estavembastant nerviosos (alguns), peròsobretot estavemcontents per anara concursar ;)

I les proves?

Ja hem acabat les dues proves; Prove Individual i Prova de camp (en grup). Han estat ben divertides i facils, m'han agradat molt. Mireu, a que no pareix tan complicat?

Dinar a La Pèrgola

Ja hem fet molt de matemàtiques, ara ens toca dinar, per aixó, vam anar a dinar Paella a La Pèrgola. Que bè ho vam passar!

Quina sorpresa!

Després de dinar, vam fer l'última prova: Prova de relleus, que també em va agradar.Al finalitzar aquesta prova, mireu quina sorpresa! Ens hem trobat la nostra mestra de Naturals, Vallivana!

Hora de festa!

Per fí hem acabat. Ara ens anem al Palau de la festa a rebre els diplomes, amb companya de Carmen. que bé ho vam passsar

Valoració i conclusió

Avuí: 10-05-2014 va ser un dia alucinant me l'ho vaig passar “bomba” amb les matemàtiques i els meus amics.M'han agradat moltissim els problemes que vaig tindre que fer jo sola i amb amics també.

Espre tornar l'any que ve.

Daria Dacha Zotova16-05-2015