Si fossim còmics 6a

Preview:

DESCRIPTION

Treball d'informàtica dels nens de 6è (curs2006-07)

Citation preview

Hola em dic Eliya i fa uns dies em va passar una cosa sorprenent.

Estava tranquil·lament a casa meva llegint un llibre i em vaig quedar adormida. Quan vaig despertar estava en una cova que no tenia sortida. Notava una sensació estranya com si les cames m’estiguessin desapareixent i no podia caminar. Allò no era un somni.

De cop y volta estava vestida amb una roba molt estranya i amb ales, com si fos una espècie de fada.

JUDIT H.P. 6è A

Albert

Em vaig transformar quan vaig anar a un camp de

proves radioactives i com era de nit no vaig veure el

cartell, va explotar el detonador i així vaig

aparèixer. 

Carles

Alvarospider és un súper heroi que té 5 amics: Spitalberto, Leire,

Elina, Deam i Jon. Un dia van anar a la muntanya i van veure un home de foc, que

era el seu enemic. Alvarospider va sortir per allunyar-lo.

Alvaro

Era una noia normal, fins que vaig entrar en el temple del

meu avi, ell tenia una entrada en un altre món.

Andrea

Brahim

Jeliver

Hi havia una vegada una noia que és deia Leire .Era una noia que li agradaven molt els esports i se'l hi donava molt bé .Tothom li tenia molta enveja perquè era la millor , i no tenia amics, només dos amics que és deien Elina i Deam.La Leire no sabia que fer ,perquè ningú li feia cas. Els seus dos amics li van dir que no s'amoïnes perquè ells la ajudarien i ella va confiar en ells.En Deam i l’Elina li van fer que tots els de la classe es perdonessin i es fessin amics.

Sheila

Un día en mi cabaña del árbol, estaba con mi padre y nos dejaron una caja y un mensaje diciendo:Menimblac.Teníamos una limusina en mi casa esperándonos, nos acercamos hacia el armario para cambiarnos de ropa y nos pusimos el uniforme de negro y fuimos al subterráneo a coger las pistolas y subimos la limusina. Albert Masa

Era una nena molt normal, que tenia una família i uns amics i amiguesmolt divertits que feien riure molt

Andrea

La Mafaldari es una nena de 11 anys. Tenia una amiga que es deia Andrea, que tenia un gos que ella li havia posat de nom Banny. A la Mafaldari li agrada molt en Banny.

Carolina

Flora es una winx que va a un col·legi de màgia, te unes quantes amigues que van al mateix col·legi i formen el grup de las winx.Un dia van haver d’anar a fer una prova iVan aprovar totes del grup de les winx i van ser molt famoses en el col·legi de màgia . Maria de los Angeles

Podría ser un súper héroe?

Un día que estaba descansando en mi gran jardín, llego Dios y sus guardaespaldas. Según él me dijo, me daría todos sus poderes porque ya estaba jubilado.Y me los pasó todos con su dedo poderoso.

Michael Ordóñez