Entrevista a Pau Batlle, cap de l'Àrea de Polítiques de Promoció de la Salut i Qualitat de...

Preview:

Citation preview

PAU BATLLE

Q u e t ' a g r a d a f e r q u a n n o e s t à st r e b a l l a n t ?

Q u e h i v a s a f e r a l a n a t u r a ?

A t o t a i x ò , p o s a - l i m ú s i c a . . .

Q u e e t f a r i u r e ?

M'encanta la muntanya pura, m'agrada estar a la natura amb lamàxima puresa possible. És a dir, si puc anar a un lloc remot ino veure cap fil ni cap antena molt millor. Això normalment hofaig a l'estiu, fent trekking en entorns el màxim salvatgepossible.A l'hivern, per a mi, el màxim exponent d'aquest contacte íntimamb la muntanya és l'esquí de muntanya, que combina a laperfecció el trekking sobre la neu.

Els personatges de la història amb els que puc connectar sóntots aquells que han lluitat per la transformació del món i quehan lluitat pels grans ideals: Gandhi, Luther King, Mare Teresade Calcuta, persones que han intentat transformar el món desde la seva realitat i sempre per vies no violentes.

Però et dic aquests com podrien ser d'altres; considero quem'han marcat més persones que m'han acompanyat a la vida ihan deixat empremta, aquestes sí que les recordo i recordofrases concretes que m'acompanyen. Recordo frases que tenenmolt contingut d'un avi, d’una àvia, del meu pare, d'unprofessor, d’un mossèn que vaig tenir de jove...

Quan no treballo m'agraden dues coses: estar amb la mevafamília, amb els nens i amb la meva dona ; i estar a la naturasobretot a la muntanya fent esport o alguna cosa que em vinculia l'entorn natural, que em faci sortir de la ciutat i que ho puguifer en família.

Si vaig a córrer amb companys no n’escolto però síque ho faig si vaig sol. A l’iPod tinc una carpetaespecial per quan vaig a córrer amb cançons quetenen una freqüència i un ritme determinat i que emvan bé per sincronitzar el tempo.Si estic amb pujada i necessito canya... busco unacançó amb molt de ritme si vaig més pla o vull baixarel ritme, canvio. Altres dies em deixo endur per cadacançó i canvio els ritmes en funció del que sona.

A cada moment l'hi correspon la seva música.Depèn del que estic fent necessito una música o ennecessito una altra. En general m'agrada molt el silenci, per tant, sóc pocdonat a escoltar música. Només escolto música enmoments d'alta concentració i és música moltdiversa però ha de connectar amb mi moltíntimament, i si em ressona llavors és quan estimulala meva creativitat i el meu pensament, però poquesvegades escolto música com a hobbie o en el meutemps de lleure.

Q u i n a t a s c a f a s ?

Intento motivar l'equip de treball per així , entretots, donem el màxim per fer polítiques de promocióde la salut i acció social per millorar el benestar i laqualitat de vida de la ciutadania.Per mi és fonamental el treball en equip i que lagent estigui motivada. A vegades no ho acabo defer del tot bé, però vaja, ho intento.

Em fa riure tot; ric de mi mateix, de la mort, de la malaltia, ... ricde qualsevol cosa! S'ha de poder riure de tot i de tothom.Penso que el riure és molt sa i s'ha de poder fer broma de totexcepte quan es traspassa la frontera i molesta els altres.Per mi el límit està en l'ofensa a l'altre però a partir d'aquí espot riure de tot i en qualsevol moment.

M e n c i o n a u n p e r s o n a t g e q u e a d m i r i s

P e r ò q u a n c o r r e s , e s c o l t e s m ú s i c a ?