1
05-06 Juliol Canet de Mar: Canet Rock i ruta guiada Passarem aquest cap de setmana a Canet de Mar, on se celebra el festival de música Canet Rock, amb artistes tan destacats com Blaumut, Brams, Caïm Riba, els Amics de les Arts, Delafé y las Flores Azules, Love of Lesbian, Mishima, Manel i un llarg etcètera. A més a més, en ser el primer cap de setmana de mes, el diumenge hi trobareu la ruta guiada Pescadors i navegants a Canet de Mar: passejada pel barri mariner del s. XV tot descobrint les cases dels antics navegants i amb una explicació de la vida marinera de la vila. Senderisme per l’Alt Empordà: el castell de Requesens Us convidem a fer una ruta excursionista pel castell de Requesens, a la zona de l’Albera. A part de la caminada, que dura unes 4 hores i mitja, podeu anar a visitar el castell (s’hi pot arribar amb el cotxe) que, tot i estar en un estat força ruïnós, conserva elements molt interessants d’arquitectura. Informació turística

20140706 descobrim el territori

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Descobrim el territori - 6 de juliol de 2014 - Biblioteca Sant Celoni

Citation preview

Page 1: 20140706 descobrim el territori

05-06 Juliol

Canet de Mar: Canet Rock i ruta guiada

Passarem aquest cap de setmana a Canet de Mar, on se celebra el festival de música Canet Rock, amb artistes tan destacats com Blaumut, Brams, Caïm Riba, els Amics de les Arts, Delafé y las Flores Azules, Love of Lesbian, Mishima, Manel i un llarg etcètera. A més a més, en ser el primer cap de setmana de mes, el diumenge hi trobareu la ruta guiada Pescadors i navegants a Canet de Mar: passejada pel barri mariner del s. XV tot descobrint les cases dels antics navegants i amb una explicació de la vida marinera de la vila.

Senderisme per l’Alt Empordà: el castell de Requesens Us convidem a fer una ruta excursionista pel castell de Requesens, a la zona de l’Albera. A part de la caminada, que dura unes 4 hores i mitja, podeu anar a visitar el castell (s’hi pot arribar amb el cotxe) que, tot i estar en un estat força ruïnós, conserva elements molt interessants d’arquitectura.

Informació turística