2
Humanitat Imparcialitat Neutralitat Independència Voluntariat Unitat Universalitat Aquesta nit, s’han atès 254 persones a l’alberg habilitat al pavelló de Figueres, principalment desallotjats de càmpings i esplais de la zona. S’ha mobilitzat un Punt d’Avituallament Avançat per prestar suport alimentari als efectius humans que treballen en l’extinció del foc. Continuen en situació de preactivació un centenar de voluntaris més, una quarantena de vehicles i 400 llits per a alberg provisional. La Creu Roja continua mobilitzada avui amb prop de 175 persones arreu de Catalunya pels incendis que han cremat a la zona de l’Alt Empordà i que fins ara ha afectat un perímetre de 13.800 hectàrees. Concretament, sobre l’àrea afectada hi ha desplegats prop d’un centenar de persones que presten suport sociosanitari a les persones afectades per l’emergència, mentre que la resta actua en la coordinació amb Protecció Civil i altres cossos d’emergència. Al llarg de la nit passada, voluntaris i tècnics de la Creu Roja han actuat bàsicament en l'alberg provisional instal·lat al pavelló municipal de Figueres, on s'hi han acollit perquè hi pernoctin unes 254 persones desallotjades de càmpings i esplais de la zona afectada. En aquest equipament ha calgut realitzar 8 assistències sanitàries de baixa importància. A més, s'ha activat amb una ambulància i dos vehicles logístics, un dels quals el Punt d’Avituallament Avançat- s’ha desplaçat aquesta matinada des de Sabadell fins a Figueres, on hi ha la Unitat Mòbil Operativa de Protecció Civil, per prestar suport i complement alimentari als membres que formen part dels dispositiu per a l’extinció d’incendi. Incendis a l’Alt Empordà Prop de 175 voluntaris de la Creu Roja segueixen prestant suport en els incendis de l’Alt Empordà

240712 cm 2n balanç

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: 240712 cm  2n balanç

Hum

anitat

I

mparc

ialit

at

N

eutr

alit

at

I

nd

epe

ndència

V

olu

nta

riat

U

nitat

Un

ivers

alit

at

Aquesta nit, s’han atès 254 persones a l’alberg habilitat al pavelló de Figueres, principalment desallotjats de càmpings i esplais de la zona. S’ha mobilitzat un Punt d’Avituallament Avançat per prestar suport alimentari als efectius humans que treballen en l’extinció del foc. Continuen en situació de preactivació un centenar de voluntaris més, una quarantena de vehicles i 400 llits per a alberg provisional.

La Creu Roja continua mobilitzada avui amb prop de 175 persones arreu de Catalunya pels incendis que han cremat a la zona de l’Alt Empordà i que fins ara ha afectat un perímetre de 13.800 hectàrees. Concretament, sobre l’àrea afectada hi ha desplegats prop d’un centenar de persones que presten suport sociosanitari a les persones afectades per l’emergència, mentre que la resta actua en la coordinació amb Protecció Civil i altres cossos d’emergència.

Al llarg de la nit passada, voluntaris i tècnics de la Creu Roja han actuat bàsicament en l'alberg provisional instal·lat al pavelló municipal de Figueres, on s'hi han acollit perquè hi pernoctin unes 254 persones desallotjades de càmpings i esplais de la zona afectada. En aquest equipament ha calgut realitzar 8 assistències sanitàries de baixa importància.

A més, s'ha activat amb una ambulància i dos vehicles logístics, un dels quals –el Punt d’Avituallament Avançat- s’ha desplaçat aquesta matinada des de Sabadell fins a Figueres, on hi ha la Unitat Mòbil Operativa de Protecció Civil, per prestar suport i complement alimentari als membres que formen part dels dispositiu per a l’extinció d’incendi.

Incendis a l’Alt Empordà

Prop de 175 voluntaris de la Creu Roja segueixen

prestant suport en els incendis de l’Alt Empordà

Page 2: 240712 cm  2n balanç

Hum

anitat

I

mparc

ialit

at

N

eutr

alit

at

I

nd

epe

ndència

V

olu

nta

riat

U

nitat

Un

ivers

alit

at

Equips disponibles

Continuen encara en fase de prealerta diversos recursos provinents de les assemblees locals i comarcals de la Creu Roja de tot Catalunya a fi de donar resposta a les necessitats que es puguin derivar dels incendis que afecten ara a l'Empordà, tot i que podrien trobar-se ja en fase de control cap al migdia.

A hores d'ara, hi ha disponibles prop de 100 voluntaris, 400 llits per albergs provisionals, 17 ambulàncies, 20 vehicles de transport, una clínica mòbil i 2 embarcacions que s’activarien si fos necessari.

Per a més informació, contacteu amb l’Àmbit de Comunicació i Imatge de la Creu Roja a Catalunya, als tels. 93 489 00 89/ 01 54 1 o al 629 41 87 29 www.creuroja.org

Col·labora amb nosaltres: 902 22 22 92. Fes-te’n soci o voluntari