2
Obri el teu talent,presenta’ns el teu projecte Demostra’ns allò que eres capaç de fer EL TEU PROJECTE POT FORMAR PART D’UN ELEMENT URBÀ ANIMAT, ÉS EL SEGON ANY, JA FEM HISTÒRIA ! L’ART ÉS VIDA, UN PLAER PER ALS SENTITS INFORMACIÓ [email protected] Tlf. 96 656 08 01,ext 1 C Cultura 96 556 00 28

BASES - 3D ANUAL D'ART CASTALLA 2009

Embed Size (px)

DESCRIPTION

BASES - 3D ANUAL D'ART CASTALLA 2009

Citation preview

Page 1: BASES - 3D ANUAL D'ART CASTALLA 2009

Obri el teu talent,presenta’ns el teu projecte

Demostra’ns allò que eres capaç de fer

EL TEU PROJECTE POT FORMAR PART D’UN ELEMENT URBÀ

ANIMAT, ÉS EL SEGON ANY, JA FEM HISTÒRIA !

L’ART ÉS VIDA, UN PLAER PER ALS SENTITS

INFORMACIÓ

[email protected] Tlf. 96 656 08 01,ext 1 C Cultura 96 556 00 28

Page 2: BASES - 3D ANUAL D'ART CASTALLA 2009

3D

BASES OBJECTIU Donar als artistes un espai i un suport, per a esposar les seues obres. QUI POT EXPOSAR LES SEUES OBRES?

Tots aquells artistes locals que estiguen interessats, per mitjà d'una proposta individual o col·lectiva. Si procedix, es demanarà acreditació d'estar empadronat a Castalla.

QUE TIPUS D'OBRA ES POT EXPOSAR?

La temàtica serà lliure, per tant es podran exposar tot tipus d'obres de caràcter visual tridimensional, utilitzant el suport, la tècnica i el material que es desitge, on deu prevaldre material de reciclatge.

COM I QUE PASSOS HE DE REALITZAR?

-El primer és presentar el meu PROJECTE el més detallat possible, que permeta facilitar la comprensió de l'obra el més clara i concisa. És molt important indicar les dimensions del mateix. -El projecte s'entregarà en un sobre en blanc, tancat, dins del mateix hi haurà un segon sobre tancat en l'exterior del qual figurara sols el LEMA, dintre del mateix es farà constar la documentació acreditativa del/s participants, en un tercer sobre, figurarà el LEMA i la paraula TITOL DEL PROJECTE i dintre del mateix el projecte en la forma indicada.

-La dita documentació l'entregaré en CONSERGERIA de la Casa de Cultura

fins al 14 de MAIG, a les 20'00 hores.

COM SABRÉ SI EL MEU PROJECTE HA SIGUT TRIAT? Es nomenarà una Comissió per estudiar i seleccionar els 20 projectes a realitzar. El 28 de Maig 2009 es penjarà en el tauler d'anuncis de la Casa de Cultura una relació de tots aquells projectes acceptats.

QUE MODALITATS EXISTIXEN?

Les obres podran ser realitzades individual o col·lectivament (sense nombre límit d'autors), encara que els premis s'atorgaran per obra indistintament de la seua confecció.

QUANTES OBRES PUC REALITZAR?

-Cada autor podrà participar si ho desitja, en dos obres com a màxim, una individual i una col·lectiva. -El muntatge i desmuntatge de les obres, així com el transport de les mateixes, aniran a càrrec dels artistes. -En cas de no ajustar-se les obres al projecte presentat, la comissió organitzadora podrà ordenar la retirada immediata de les mateixes.

QUE SERÀ DE LES OBRES UNA VEGADA ACABADA L'EXPOSICIÓ?

Es preveu realitzar Exposició de les obres seleccionades, durant els dies, 2 al 15 d’Agost. El muntatge de les obres es realitzarà el dia 1 d’Agost de 10'oo a 14'oo hores. Les obres premiades automàticament passen a possessió de l'entitat organitzadora, i les restants, tindran un termini de retirada, al finalitzar el mateix es portaran per a ser reciclades. Durant l'exposició l'organització posarà la màxima cura en la vigilància de les obres, però no es responsabilitza de qualsevol robatori, deteriorament o desperfecte d'altra naturalesa.

QUE APORTA EL M.I. AJUNTAMENT, REGIDORIA DE CULTURA? La Regidoria de Cultura aporta una ajuda a cadascun dels projectes aprovats de 40 € , per a materials de muntatge que es necessiten (suport, cola, grapes, brides, pintures, etc..) .

A la vegada aporta l'import íntegre dels premis, que seran: 1r Premi…..1.000€ 2n Premi…….500€ 3r Premi…….300€ QUAN SERÀ EL VEREDICTE I L'ENTREGA DE PREMIS?

El veredicte i l'entrega de premis es realitzarà el dia 9 d’Agost a les 12´00 hores, acompanyat d'un vi d'honor per a totes aquelles persones assistents. En el moment oportú es nomenarà un Jurat que partint de criteris de qualitat i creativitat, fallarà sobre les obres presentades. En cas de que el Jurat no trobe la suficient qualitat de les obres per atorgar el primer premi, podrà declarar-lo desert.

EXPOSICIÓ DE LES OBRES En aquest certamen les obres seran exposades dintre de la Casa de Cultura , recinte del voltant i Parc Municipal.

NOTA

L'entitat organitzadora, per mitjà del jurat, es reserva el dret de resoldre qualsevol contingència, anomalia, no prevista en les present bases.