2
1 PREMI “CIUTAT DE CASTALLA” El premi “CIUTAT DE CASTALLA A LES ARTS 2011”, està destinat a guardonar la tasca d’aquella persona que s’haja distingit en aquesta modalitat, ja siga per una trajectòria dilatada o per destacar en l’àmbit artístic amb fites puntuals. Aquest premi serà concedit de forma bianual. CONVOCATÒRIA OBJECTE El present Reglament fixa les bases reguladores del Premi “CIUTAT DE CASTALLA a les ARTS” per a l’any 2011. CANDIDATS La persona qui, amb la seua tasca en arquitectura, cinematografia, literatura, teatre, dansa, fotografia, escultura, música, pintura o altres expressions artístiques, contribuïsca amb una aportació rellevant al patrimoni artístic o cultural. Es consideren candidats: a) Els nascuts a Castalla, encara que residisquen en altres localitats. b) Residents a Castalla, si porten més de cinc anys empadronats a la data del lliurament dels premis. El premi no podrà ser concedit a títol pòstum, ni a qui siga membre del jurat. PREMI El prem Ciutat de Castalla a les Arts, consta d’un diploma i un símbol representatiu del guardó. El premi no podrà ser compartit. PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES Podran presentar proposta raonada de candidats al Premi Ciutat de Castalla a les Arts, Associacions Locals, Centres Educatius, ONGs, i Entitats Públiques (tots/es.) de la Ciutat de Castalla, els components del jurat i els membres de la comissió organitzadora. Cadascun d’aquests podran proposar una candidatura i amb el consentiment de la persona proposada. Seran, en tot cas, excloses les següents candidatures:

Bases - Premi Ciutat de Castalla a les Arts 2011

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Bases - Premi Ciutat de Castalla a les Arts 2011

Citation preview

Page 1: Bases - Premi Ciutat de Castalla a les Arts 2011

1

PREMI “CIUTAT DE CASTALLA”

El premi “CIUTAT DE CASTALLA A LES ARTS 2011”, està destinat a guardonar la tasca d’aquella persona que s’haja distingit en aquesta modalitat, ja siga per una trajectòria dilatada o per destacar en l’àmbit artístic amb fites puntuals. Aquest premi serà concedit de forma bianual. CONVOCATÒRIA OBJECTE El present Reglament fixa les bases reguladores del Premi “CIUTAT DE CASTALLA a les ARTS” per a l’any 2011. CANDIDATS La persona qui, amb la seua tasca en arquitectura, cinematografia, literatura, teatre, dansa, fotografia, escultura, música, pintura o altres expressions artístiques, contribuïsca amb una aportació rellevant al patrimoni artístic o cultural. Es consideren candidats:

a) Els nascuts a Castalla, encara que residisquen en altres localitats.

b) Residents a Castalla, si porten més de cinc anys empadronats a la data del lliurament dels premis.

El premi no podrà ser concedit a títol pòstum, ni a qui siga membre del jurat. PREMI

El prem Ciutat de Castalla a les Arts, consta d’un diploma i un símbol representatiu del guardó. El premi no podrà ser compartit.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Podran presentar proposta raonada de candidats al Premi Ciutat de Castalla a les Arts, Associacions Locals, Centres Educatius, ONGs, i Entitats Públiques (tots/es.) de la Ciutat de Castalla, els components del jurat i els membres de la comissió organitzadora. Cadascun d’aquests podran proposar una candidatura i amb el consentiment de la persona proposada.

Seran, en tot cas, excloses les següents candidatures:

Page 2: Bases - Premi Ciutat de Castalla a les Arts 2011

2

a) Les presentades pels qui sol·liciten el Premi per a ells/es mateix.

b) Aquelles que no complisquen els requisits formals i de termini de presentació detallats.

FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ DE LES CANDIDATURES.

1. Les propostes de candidatures es podran formalitzar mitjançant l’enviament de la documentació exigida (imprès de la proposta núm. 1 i mèrits núm. 2) per correu certificat o correu electrònic ([email protected]), o mitjançant la seua presentació en sobre tancat, en l’adreça social de la Casa de Cultura de Castalla (Passeig Antiga Bassa de la Vila 23 – 03420 Castalla – Alacant).

2. El termini de presentació de candidatures quedarà tancat el dia 5 de desembre de 2011.

3. Les candidatures deuen remetre’s en la forma i el termini abans indicat, en l’imprès de proposta (núm. 1), degudament complimentat i amb un escrit d’exposició detallada dels mèrits de la candidatura i de la seua transcendència artística (núm. 2)

La documentació presentada no es tornarà, ni es mantindrà correspondència sobre ella.

JURAT

El premi convocat tindrà el seu propi jurat, que serà designat per la Comissió Organitzadora. El jurat estarà composat per un President (membre de la comissió organitzadora), un secretari i tres vocals, tots amb veu i vot.

Correspon al President organitzar i dirigir les deliberacions i, en el seu cas, les votacions que es produïsquen, i al secretari interpretar el present Reglament i alçar acta de les sessions.

SISTEMA DE VOTACIÓ

El vot és indelegable i deu ser emès per cadascun dels membres del jurat en el moment en que es procedisca a la votació.

El premi s’atorgarà, per majoria dels vots del jurat a una sola candidatura. En cas d’empat, decidirà el vot del President.