4
BASES 1.- PARTICIPANTS El concurs està obert a grups i solistes de qualsevol estil musical i procedència. 2.- INSCRIPCIÓ I SELECCIÓ DELS GRUPS PARTICIPANTS Tots els aspirants que desitgin participar en el concurs hauran d’omplir el formulari d’inscripció que es troba a www.joventut. calafell.cat, tot adjuntant dues cançons originals en format mp3 (pes màxim: 15 mb). En cas d’ésser menors d’edat, a més, aquests hauran de presentar el full d’autorització per a menors d’edat firmat pel tutor legal, acompanyat de fotocòpia del DNI, NIE o Passaport d’aquest últim. El dia 10 d’abril de 2015, a les 14 hores, finalitza el període de presentació de sol·licituds. Entre tots els grups presentats, el jurat en seleccionarà un total de 6 que passaran a la final. L’organització escollirà diversos suplents per al cas que alguns dels seleccionats en primer lloc no es presentin, no puguin assistir el dia del concurs o no com- pleixin els requisits d’aquestes bases. Els finalistes hauran de realitzar un concert al local d’oci nocturn VIP’s de Calafell, el divendres 8 de maig, de les 23.00 a les 3.15 hores. En aquest concert, l’Ajuntament de Calafell aportarà l’equip i el tècnic de so. La resta de l’equip (amplificadors, bateria, teclats...) serà facilitat per els grups de forma equitativa. En el cas de la bateria, si no hi ha acord entre els grups, serà aportada per qui hagi de viatjar menys distància per a participar en el concert. En cap cas es muntaran dues bateries i es farà el possible per a compartir els amplificadors. En aquest concert, el material interpretat per els grups o solistes haurà de ser original. El fet d’interpretar una versió o frag- ment suposarà la desqualificació immediata del concurs. L’ordre dels grups serà decidit per l’organització, tot vetllant per afavorir l’espectacle i jutjant les necessitats de cada artista. En el cas de que les preferències d’un grup o artista no interfereixin en el bon funcionament dels actes, es farà el possible per a satisfer-les. Si dos o més grups o artistes no es posen d’acord en l’ordre d’actuació i/o proves de so, i l’organització no té cap preferència específica, es decidirà el mateix de forma aleatòria. Aquella mateixa nit, el jurat anunciarà els dos grups guanyadors, que seran premiats amb 800€ (el primer classificat) i 500€ (el segon classificat). 3.- COMPROMÍS DE PARTICIPACIÓ Tots els participants es comprometen a concursar un cop inscrits, en cas d’ésser seleccionats, exceptuant circumstàncies justificades. La Regidoria de Joventut es reserva el dret de penalitzar, amb la negació a participar en altres esdeveniments similars que organitzi, a aquells grups que sense previ avís ni causa justificada no es presentin a concursar.

Bases Rockalafell 2015

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Bases del concurs musical per a grups i solistes "Rockalafell 2015" que organitza la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Calafell.

Citation preview

  • BASES

    1.- PARTICIPANTS

    El concurs est obert a grups i solistes de qualsevol estil musical i procedncia.

    2.- INSCRIPCI I SELECCI DELS GRUPS PARTICIPANTS

    Tots els aspirants que desitgin participar en el concurs hauran domplir el formulari dinscripci que es troba a www.joventut.calafell.cat, tot adjuntant dues canons originals en format mp3 (pes mxim: 15 mb).

    En cas dsser menors dedat, a ms, aquests hauran de presentar el full dautoritzaci per a menors dedat firmat pel tutor legal, acompanyat de fotocpia del DNI, NIE o Passaport daquest ltim.

    El dia 10 dabril de 2015, a les 14 hores, finalitza el perode de presentaci de sollicituds.

    Entre tots els grups presentats, el jurat en seleccionar un total de 6 que passaran a la final. Lorganitzaci escollir diversos suplents per al cas que alguns dels seleccionats en primer lloc no es presentin, no puguin assistir el dia del concurs o no com-pleixin els requisits daquestes bases.

    Els finalistes hauran de realitzar un concert al local doci nocturn VIPs de Calafell, el divendres 8 de maig, de les 23.00 a les 3.15 hores. En aquest concert, lAjuntament de Calafell aportar lequip i el tcnic de so.

    La resta de lequip (amplificadors, bateria, teclats...) ser facilitat per els grups de forma equitativa. En el cas de la bateria, si no hi ha acord entre els grups, ser aportada per qui hagi de viatjar menys distncia per a participar en el concert. En cap cas es muntaran dues bateries i es far el possible per a compartir els amplificadors.

    En aquest concert, el material interpretat per els grups o solistes haur de ser original. El fet dinterpretar una versi o frag-ment suposar la desqualificaci immediata del concurs.

    Lordre dels grups ser decidit per lorganitzaci, tot vetllant per afavorir lespectacle i jutjant les necessitats de cada artista. En el cas de que les preferncies dun grup o artista no interfereixin en el bon funcionament dels actes, es far el possible per a satisfer-les. Si dos o ms grups o artistes no es posen dacord en lordre dactuaci i/o proves de so, i lorganitzaci no t cap preferncia especfica, es decidir el mateix de forma aleatria.

    Aquella mateixa nit, el jurat anunciar els dos grups guanyadors, que seran premiats amb 800 (el primer classificat) i 500 (el segon classificat).

    3.- COMPROMS DE PARTICIPACI

    Tots els participants es comprometen a concursar un cop inscrits, en cas dsser seleccionats, exceptuant circumstncies justificades.

    La Regidoria de Joventut es reserva el dret de penalitzar, amb la negaci a participar en altres esdeveniments similars que organitzi, a aquells grups que sense previ avs ni causa justificada no es presentin a concursar.

  • 4.- ESTILS

    El concurs est obert a grups i solistes de qualsevol estil musical.

    5.- JURAT

    El jurat estar compost per persones relacionades amb lmbit de la creaci artstica de Calafell i personal de la Regidoria de Joventut de lAjuntament de Calafell, que valoraran loriginalitat de les obres, la qualitat i expressivitat artstica i la dificultat en lexecuci. Aquest jurat ser el responsable de la preselecci dels grups i de latorgament de premis entre els 6 finalistes el dia del Concurs.

    La decisi del jurat ser inapellable.

    6.- PREMIS

    El concurs est dotat amb els segents premis:

    1r classificat: 800 2n classificat: 500

    Les persones que el jurat designi com a premiats hauran daportar un nmero de compte per tal de fer lingrs del premi, amb les retencions oportunes si procedeix.

    Els premis poden quedar deserts si els jutges ho estimen oport.

    7.- SUSPENSI I MODIFICACI

    LAjuntament de Calafell es reserva el dret a suspendre o posposar el concurs per motius aliens o imponderables. Aix mateix, es reserva el dret defectuar els canvis que consideri necessaris en el transcurs del campionat per tal dafavorir el bon desenvolupament del mateix.

    8.- MOTIUS DE DESQUALIFICACI

    Seran motiu de desqualificaci totes aquelles actituds incviques o contrries a les normes bsiques de convivncia.

    9.- ACCEPTACI DE LES BASES

    La participaci en lesmentat concurs implica lacceptaci de les bases en la seva totalitat.

  • 10.- OFICINA DINFORMACI I CONTACTE

    Casal Jove de Calafell. Plaa de lAlcalde Romeu s/n, 1 planta. 43820 Calafell.Tel.: 977 69 90 09 (extensi 678). Horari datenci al pblic: de dilluns a divendres de 8 a 15 i de 16:30 a 20 hores.E-mail: [email protected] Web: www.joventut.calafell.org

    11.- DISPOSICIONS FINALS

    Lorganitzaci no es responsabilitzar de cap dany fsic o material sofert pels participants durant el campionat per motius aliens a lorganitzaci, incloent-hi la prdua o robatori dobjectes o pertinences.

    Els participants accepten lemissi per televisi, rdio, premsa, internet, etc. de tot el material audiovisual recaptat durant el procs del Concurs. Els participants renuncien de forma expressa a exigir cap mena de contraprestaci econmica ni indem-nitzacions a lAjuntament de Calafell en concepte de drets dautor derivats del material presentat per al Concurs.

    Sobre qualsevol aspecte no recollit en aquestes Bases, la Regidoria de Joventut de lAjuntament de Calafell ser lencarregada de resoldrel en ltima instncia.

  • FULL DINSCRIPCI ROCKALAFELL

    NOM DEL GRUP O SOLISTA:

    DADES DEL RESPONSABLE DEL GRUP O DEL SOLISTA

    Nom: Cognoms:

    Data de naixement: NIF: Nacionalitat:

    Adrea: Poblaci: Codi postal:

    Telfon/Mbil: E-mail:

    , amb DNI , accepto les Bases Reguladores del concurs de grups Rockalafell 2015, i perqu aix consti i tingui efectes, firmo aquest document.

    Calafell, d de 2015

    AUTORITZACI MENORS DEDAT

    , amb DNI , com a pare / mare / tutor legal de , amb DNI , confirmo haver llegit i acceptar les Bases Reguladores del concurs de grups Rockalafell 2015 i autoritzo el meu fill/a a participar a lesmentat concurs, i perqu aix consti i tingui efectes, firmo aquest document.

    Calafell, d de 2015

    PROTECCI DE DADES

    Linformem que les dades personals que ens faciliti en aquest document, titularitat de la Regidoria de Joventut de lAjuntament de Calafell, passaran a formar part de la nostra base de dades, que t per finalitat mantenir-lo informat de les activitats que duem a terme tant des del nostre departament, com del de les altres rees de la instituci.

    Dacord amb el que expressa la Llei Orgnica 15/99 de 13 de desembre de 1999 de protecci de dades de carcter personal, en referencia a aquesta bases de dades, tant si vol exercir els seus drets daccs, rectificaci, cancellaci o oposici, com si desitja resoldre qualsevol tipus de dubte al respecte, ens pot enviar una comunicaci, indicant PROTECCI DE DADES, al domicili de la Regidoria de Joventut (Plaa Alcalde Romeu, s/n, 43820 Calafell, Tarragona), o tamb ens pot escriure un correu electrnic a [email protected] o trucar-nos al telfon 977 69 90 09 (extensi 678).

    Tamb presto el consentiment exprs i inequvoc a AJUNTAMENT DE CALAFELL , CIF: P4303700A, per a la captaci de la imatge del menor, la posterior difusi daquesta imatge en web, en revistes, publicacions, exposicions xarxes socials o en qualsevol altre mitj per part de lentitat autoritzada.