10
EL BUFADOR EL BUFADOR Número 02, Febrer 2008 Nova època

Bufador febrer 2008

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Bufador febrer 2008

Citation preview

Page 1: Bufador febrer 2008

EL BUFADOREL BUFADORNúmero 02, Febrer 2008

Nova època

Page 2: Bufador febrer 2008

ENTORN FPHSJ

• Acreditació• Wi-Fi• Triatge• Intranet• Curs de Dietètica• Coneix a...

EL BUFADOREL BUFADORNúmero 02, Febrer 2008

Nova època

Page 3: Bufador febrer 2008

ACREDITACIÓ

Durant la setmana del 28 de gener, una auditora de l’empresa TÜV International, va realitzarel procés d’Acreditació dels Hospitals d’Aguts al nostre centre.

El procés d’Acreditació es defineix com un procés de qualitat pel qual una organitzaciósanitària s'incorpora a un sistema de verificació externa que avalua el nivell en què se situal'esmentada organització en relació amb un conjunt de referents prèviament establerts,consensuats amb els experts i adaptats al territori.

El resultat d’aquesta auditoria la rebrem en un termini màxim de 40 dies hàbils,aproximadament.

El procés d’Acreditació ha de ser el punt de partida per l’establiment d’un Departament deQualitat al nostre centre.

EL BUFADOREL BUFADOR

ENTORN FPHSJ

Número 02, Febrer 2008

Nova època

Page 4: Bufador febrer 2008

WI-FI

L’Hospital Sant Jaume d’Olot aposta per les Noves Tecnologies, tal i com reflecteix el fetd’haver implantat, recentment, la tecnologia Wi-Fi (comunicació sense cables) a tot el centred’Aguts.

La tecnologia Wi-Fi permetrà, entre d’altres fets, atendre a l’usuari i registrar les dadesassistencials amb un dispositiu tecnològic sense haver d’estar connectats a la xarxa.

Actualment, el bloc quirúrgic disposa d’aquesta tecnologia, fet que permet treballar sensecables amb portàtils a cada quiròfan.

EL BUFADOREL BUFADOR

ENTORN FPHSJ

Número 02, Febrer 2008

Nova època

Page 5: Bufador febrer 2008

TRIATGE

En breu, el Servei d’Urgències del nostre Hospital disposarà d’una aplicació informàtica per ala realització del triatge dels usuaris.

EL BUFADOREL BUFADOR

ENTORN FPHSJ

Número 02, Febrer 2008

Nova època

L’aplicació (anomenada ePAT) està creadapel Servei Andorrà d’Emergències amb lacol· laboració de Badalona ServeisAssistencials.

L’ePAT permetrà realitzar el procés detriatge d’una forma totalment objectiva.

A curt termini, aquesta aplicació estaràtotalment integrada amb SAVAC.

Page 6: Bufador febrer 2008

INTRANET

Arrel de l’Acreditació, l’estructura de la Intranet ha estat modificada.

EL BUFADOREL BUFADOR

ENTORN FPHSJ

Número 02, Febrer 2008

Nova època

Actualment, cada Direcció del centre, disposadel seu propi espai de publicació.

A més, s’han publicat tots els documentsnecessaris per a l’Acreditació, de forma queestan a disposició de tothom.

Per a qualsevol proposta de millora osuggeriment, no dubteu en posar-vos encontacte amb Informàtica.

Page 7: Bufador febrer 2008

CURS DE DIETÈTICA

Aquest mes de Febrer s’ha dut a terme un curs de Dietètica per a Infermeres i Auxiliarsd’Infermeria, amb un total de 21 participants.

EL BUFADOREL BUFADOR

ENTORN FPHSJ

Número 02, Febrer 2008

Nova època

Impartit per la Sra. Laura Padró, diplomada enNutrició Humana i Dietètica, i professora de la U.B.,s’ha aprofundit en el coneixement de les dietesterapèutiques i el seu contingut dietètic inutricional.El grau de satisfacció dels participants ha estatmolt elevat.Atès el gran nombre de professionals interessats enfer aquest curs, s’ha decidit fer dues edicions més,els dies 8, 15 i 22 de maig, de 15,30 a 17 h. i elsdies 15, 22 i 29 de maig de 13,30 a 15 h.Uns dies abans d’aquestes dates us donareminformació de la composició dels grups per poder-hiassistir.

Page 8: Bufador febrer 2008

CONEIX A...

El teu nom sencer... Joaquim Danés i ValeriUn fet històric que destacaries... N'hi ha molts. Potser no quedaré gaire bé, però pels quetenim la sang blaugrana, la 1a copa d'Europa el 1992.Quant fa que treballes a l’Hospital? Des del mes de juliol de 1984, en farà 24 aquestproper estiu.

EL BUFADOREL BUFADOR

ENTORN FPHSJ

Número 02, Febrer 2008

Nova època

Funcions a l’Hospital... Ara sóc el cap de Servei d'UrgènciesColor preferit... No em demanis per què, però sempre m'ha encantat el groc. A més a més, m'agrada en totes lesintensitats i versions.Últim llibre que has llegit... Vaig comprar-li un llibre amb en Jorge Bucay quan, per l'Acadèmia, va venir a donaruna sessió l'any passat. Encara no me l'he acabat però m'agrada sentir parlar de pensaments i sentiments.Música preferida... La dels anys 80. Quan me’n vaig a dormir, poso sempre RAC 105 per escoltar-la.Mig ple o mig buit? Haig de dir que mig ple, tot i que entenc i respecto molt als que el veuen mig buit. Però tot ique hi ha dies que el veus força buit, hem de lluitar sempre per gaudir del que som i del que tenim. No hi haalternativa, feu-me cas.Passat, present o futur? Què difícil!!! Coses del passat, altres del present i confiança en el futur. De debò quecrec que no es pot triar, és un encadenament irreductible.Un desig... Ésser definit com a un "bon tio".

Page 9: Bufador febrer 2008

CONEIX A...

Virtuts i defectes... Crec que la meva principal virtut ha estat aconseguir el control de gelosies, enveges, ràbies iforça d'aquests defectes emocionals que ens martiritzen el dia a dia. Com a defecte diré que sóc un pèl obsessiu,marrà en termes col· loquials.No suportes... La violència. Em posa malalt. Pensa que quan miro les notícies de la tele i veig escenes violentes,moltes vegades haig de canviar de canal.Què significa per a tu l’Hospital Sant Jaume? Uff!!! És la meva segona casa. Tant és així que me'l sento meu.Recordo que quan vaig començar hi veníem a berenar, a fer tertúlies, a parlar de tot plegat. El veig com a una granfamília, amb tots els seus defectes i virtuts i penso que cal mantenir aquest rol. A urgències, per exemple, passemmoltes estones amb stress i ens cal tenir una certa complicitat entre tots nosaltres. He tingut la sort que fer demetge ha estat per mi una gran passió. I l'hospital, i em fa il· lusió dir-ho, m'ha permès de fer-ne sempre, amb méso menys encert. Sempre he tingut la porta oberta i m'hi he sentit sempre prou valorat tant a nivell personal comprofessional.

EL BUFADOREL BUFADOR

ENTORN FPHSJ

Número 02, Febrer 2008

Nova època

Page 10: Bufador febrer 2008

EL BUFADOREL BUFADORNúmero 02, Febrer 2008

Nova època