4
... BIBLIOTECA PAU VILA Pl. de Josep Tarradellas, 1 | 08750 MOLINS DE REI | Tel. 936 801 681 [email protected] | http://bibliotecapauvila.blogspot.com/ Horari: de dilluns a divendres de 15.15 h a 20.15 h i dissabtes 9.30 h a 13.00 h del 15 de juny al 15 de setembre, dissabtes tancat

Butlleti novetats infantils abril 2014

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Butlleti novetats infantils abril 2014

Citation preview

Page 1: Butlleti novetats infantils abril 2014

...

BIBLIOTECA PAU VILA Pl. de Josep Tarradellas, 1 | 08750 MOLINS DE REI | Tel. 936 801 681

[email protected] | http://bibliotecapauvila.blogspot.com/

Horari: de dilluns a divendres de 15.15 h a 20.15 h i dissabtes 9.30 h a 13.00 h

del 15 de juny al 15 de setembre, dissabtes tancat

Page 2: Butlleti novetats infantils abril 2014

CONTES FINS A 6 ANYS _____

Este sueño no es mío, de Hernán Goñi •

Dicen que cuando nos vamos a dormir, nuestra imaginación, que es muy traviesa, sigue despierta. Quizá por eso, a veces los sueños son tan raros. O quizá, no sea por eso...

Les fades, de Mercè Rodoreda

El Sol, la Lluna, un núvol i sobretot un munt de fades minúscules són els protagonistes d’aquest conte per a infants que Mercè Rodoreda va escriure en la seva joventut. Un conte clàssic ambientat en un idíl·lic escenari natural.

Quina hora és?, de Kathryn Smith

Aprèn les hores i les parts en què es divideix el dia amb aquest original i divertit llibre rellotge. Què fa Bernat al llarg del dia? Només has de moure les agulles del rellotge i... les respostes apareixeran davant els teus ulls!

Sant Jordi, d’Ignasi Valios i Buñuel

Poemes sobre Sant Jordi dirigits als més petits que es poden llegir a les fosques. Si exposeu el llibre a un focus de llum i us quedeu a les fosques, la pàgina del llibre s’il·luminarà de manera misteriosa.

Soy pequeñito, de Juan Arjona

La oscuridad, el desierto, la montaña: todo me hace pequeñito y todo men hace grande.

CONTES DE 7 A 10 ANYS_____

El castell de Potaxixa Mixa-mixa ; El misteriós manuscrit de Nostraratus, de Geronimo Stilton

Dues noves aventures d’en Geronimo Stilton, el ratolí més aviat distret i director de l’Eco del Rosegador, un diari de Ratalona. Però la seva passió és escriure. Què em dieu que no els coneixeu? Són històries de riure i aprendre, més tendres que la mozzarella i més gustoses que el manxego...

Page 3: Butlleti novetats infantils abril 2014

El guardià dels somnis, de Joan de Deu Prats

De cop i volta els nens i les nenes ha deixat de somiar. Què deu estar passant? En Roc Tempesta, no para de tenir malsons, per això, posarà fil a l’agulla i investigarà qui ha robat els somnis als nens. Haurà estat l’abominable home de les neus?

El niño estrella, d’Oscar Wilde

Cuenta la misteriosa aparición, en un bosque nevado, de un niño caído del cielo, que revolucionará la aldea de leñadores que lo acogen. Relato sobre la bondad y la maldad, el egoísmo y sus consecuencias.

NARRACIONS A PARTIR D’11 ANYS_____

Cacao en crudo, de Sally Grindley

Pascal y Kojo han caído en manos de gente peligrosa. De día trabajan en una plantación de cacao, de noche recuerdan cómo era su vida y sueñan con volver a casa... ¿Quieres saber cómo lo conseguirán?

La muntanya maleïda, de Thomas Brezina •

La Virgi, en Pau i en Lluc són en un camp de treball vigilant ous d’àguila. Uns cavallers misteriosos ronden pel riu. Ajuda’ls a esbrinar qui són i quina una en porten de cap!

CÒMICS_____

Colección grandes éxitos del cine Disney

La colección Grandes Éxitos de Cine Disney pone a tu disposición los más recientes éxitos y los clásicos más memorables de la animación en espectaculares adaptaciones al cómic.

LLIBRES INFANTILS EN ANGLÈS _____

Daddy Pig’s Fun Run

Aconseguirà Papa Pig arribar al final de la cursa i guanyar prou diners per arreglar el sostre de l’escola?

Page 4: Butlleti novetats infantils abril 2014

LLIBRES DE CONEIXEMENTS _____ Las 100 vidas del filósofo Sócrates, de Yan Marchand

¡Ciudadano! Al abrir este libro empujas las puertas de una ciudad justa donde los tipejos ambiciosos y charlatanes tienen los días contados, si es que eres capaz de encontrar alguno. ¿Quién será tu guía por sus calles y pasadizos? ¿Quién va a ser? ¡Sócrates, el filósofo de las 100 vidas!

Endevina qui sóc, de Carlos Granada

Els teus amics animals s’amaguen entre les línies d’aquest llibre. Segueix les seves pistes, obre bé els ulls i juga a descobrir-los.

DVD _____ Bubble guppies

Cuando una bruja transforma a Bubble Guppy en rana, Molly y Gail se unen a sus amigos del famoso cuento de hadas para deshacer su malvado hechizo verde y ayudar a todos los habitantes del Bosque Encantado.

Los Crods

Uneix-te als Crods en el viatge de les seves vides, en aquesta comèdia prehistòrica d‘aventures plena de personatges inoblidables, criatures fantàstiques i increïbles paisatges. Riure i diversió per a tota la família.

CDs _____

Cançons i rimetes, de 2 Princeses Barbudes

2 Princeses Barbudes realitzen una interpretació molt particular del cançoner tradicional català. Fan música de connotacions pop amb instruments de joguina.