4
... BIBLIOTECA PAU VILA Pl. de Josep Tarradellas, 1 | 08750 MOLINS DE REI | Tel. 936 801 681 [email protected] | http://bibliotecapauvila.blogspot.com/ Horari: de dilluns a divendres de 15.15 h a 20.15 h i dissabtes 9.30 h a 13.00 h del 15 de juny al 15 de setembre, dissabtes tancat

Butlleti novetats infantils març 2014

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Butlleti novetats infantils març 2014

Citation preview

...

BIBLIOTECA PAU VILA Pl. de Josep Tarradellas, 1 | 08750 MOLINS DE REI | Tel. 936 801 681

[email protected] | http://bibliotecapauvila.blogspot.com/

Horari: de dilluns a divendres de 15.15 h a 20.15 h i dissabtes 9.30 h a 13.00 h

del 15 de juny al 15 de setembre, dissabtes tancat

CONTES FINS A 6 ANYS _____

Bona tarda doctor, d’Anne-Sophie Baumann

Fes una petita visita al pediatra, al dentista, a l’oculista i a en Genís, que és a l’hospital, i veuràs com el metge li enguixa el braç!

Petits contes, de Nathalie Bélineau

Una història perquè l’infant pugui identificar-se amb el protagonista i deixi volar la imaginació.

No confonguis, d’Hervé Tullet

No confonguis. Un llibre bonic com un quadre per no barrejar més les paraules. Imatges amb un forat al mig per reconèixer els contraris.

Seis hombres, de David McKee •

Hi havia una vegada sis homes que viatjaven pel món buscant un lloc on poder viure i treballar en pau. Conte pacifista que explica la inutilitat de l’avarícia i de la guerra.

CONTES DE 7 A 10 ANYS_____

Els casos de l’Inspector Sito i Mai Tinc-Po, d’Antoni G. Iturbe

L’Inspector Sito, detectiu famós arreu del món pel seu enginy i per la seva afició a la truita de patates, treballa al Departament de Casos Estranys, Misteriosos i Superdifícils amb l’ajuda del sergent xinès Mai Tinc-Po.

Nur y la casa embrujada, de Toti Martínez de Lezea

El curs ha finalitzat i la Nur ha tornat a Larrabetzu. És l’època de dedicar-se als amics i als jocs. La seva arribada coincideix a més amb la nit de Sant Joan: fogueres disfresses i bruixes. Nur i la banda baixen al soterrani per disfressar-se quan algú esmenta la casa embruixada...

NARRACIONS A PARTIR D’11 ANYS_____

Això és massa! Diari del Greg, de Jeff Kinney

Greg Heffley no canviarà mai i sempre serà un pringat total, i algú hauria d’explicar-ho al seu pare. Perquè, al Frank Heffley se li ha posat al cap convertir el seu fill en un “homenet” i per això l’apunta a tota mena d’activitats físiques i coses de nois.

Charlie y el gran ascensor de cristal, de Rohald Dahl

Charlie torna amb tota la seva família i el sr. Wonka cap a la fàbrica de xocolata. Viatgen a bord d’un ascensor de vidre, que pot volar per l’espai!

Entre bastidors, d’Anna Cabeza

La Joana té gairebé 13 anys i no accepta que els pares, que tenen professions relacionades amb el món de l’espectacle, passin temporades fora de casa. Li costa reconèixer que té pors, davant les situacions diverses de la vida... A poc a poc, però, les coses canvien.

Miguel Strogoff, de Jules Verne

Adaptació de la novel·la de Jules Verne per als joves. El capità de correus Miguel Strogoff és enviat en un perillós viatge a través de Rússia per prevenir al gran duc de l’amenaça dels tàrtars.

CÒMICS_____

One piece Red Gran Characters, d’Eiichiro Oda

Es tracta d’una història de pirates manga, aquest llibre conté informació sobre els personatges i bandes de pirates, i també una petita anàlisi psicològica dels pirates. Conté molta informació sobre els personatges principals fins al moment, Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji i Chopper, i sobre la seva història.

La era glacial ; La extraña máquina de libros, de Geronimo Stilton

Un parell d’aventures més, que ens relata el director del diari de “L’Eco del Rosegador”.

LLIBRES INFANTILS EN ANGLÈS _____

Rumplestiltskin

Once upon a rhyme posa a l’abast dels joves lectors contes populars amb rimes fàcils de llegir. Una forma divertida d’aprendre anglès amb la lectura.

Ten tall giraffes, de Brian Moses

Alguna cosa excitant està passant, els animals estan revolucionats, perquè corren tots? On van amb tanta pressa? Ho vols descobrir? Els animals ensenyen a comptar i a llegir en anglès als més petits. Lectura destinada a infants de 2 a 6 anys.

DVD _____ Calle de los pajaritos

Una nova sèrie animada preescolar sobre una comunitat d’aus que viu, aprèn i juga a les branques d’un arbre vell i bonic. El carrer dels ocellets és una sèrie irreverent, alegre i plena d’humor i ball.

Gru 2, mi villano favorito

Tornem a trobar-nos amb el súper-malvat Gru, que ha deixat la seva vida del món del crim per a tenir cura de les seves tres filles. Però les coses donen un gir inesperat quan és reclutat per la lliga anti-malvats. Ara, junt a la seva nova companya Lucy Wilde, emprendran una nova aventura.

CDs _____

Cançons de bressol

Us agrada escoltar una mica de música relaxant de tan en tant? Unes cançons de bressol ens acompanyaran per anar a dormir. Podeu triar entre les tradicionals i les tres bessones.