1
https://www.dipta.cat/ebop/ BOP de Tarragona DL: T.610-1977 1 Dilluns, 10 d'agost de 2015 - Número 185 BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA CIE: BOPT-I-2015-08066 Administració Local 2015-08066 Diputació de Tarragona Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació Unitat de Planicació i Organització - Vinculació ANUNCI Per decret de la Presidència de la Diputació de Tarragona núm. 2015-002425, de 30 de juliol de 2015, s’ha resolt: Finalitzar amb efectes 28 de juliol de 2015 el nomenament transitori com a personal eventual de conança de: Sr. Josep Sánchez Pagès, Sra. Rosalia Juancomartí Serrano, Sr. Joan Pérez Perramón, Sr. Xavier Bailach Bel, Sra. Neus Royo Farràs, Sr. Albert Ventura Pedrol i Sr. José Luis Calderón Aisa. Nomenar, amb efectes 29 de juliol de 2015, el Sr. Josep Sánchez Pagès com a cap de Gabinet de la Presidència i Planicació amb adscripció a l’Àrea Gabinet de Presidència i Planicació. Nomenar, amb efectes 29 de juliol de 2015, el següent personal eventual: - Sra. Rosalia Juancomartí Serrano, com a secretària i adscriure-la al Grup CIU - Sr. Joan Pérez Perramon, com a coordinador d’activitats i adscriure’l al Grup PSC. - Sr. José Manuel de la Vega Carrera, com a secretari i adscriure’l al Grup PSC. - Sr. Eloi Menasanch Sevil, com a assessor i adscriure’l al Grup PSC. - Sr. Xavier Bailach Bel, com a secretari i adscriure’l al Grup ERC. - Sra. Maria Jesús Martí Serret, com a assessora i adscriure-la al Grup ERC. - Sra. Neus Royo Farrás com a secretària i adscriure-la al Grup PP. - Sr. José Luis Calderón Aisa, com a secretari i adscriure’l al Grup C’s. - Sr. Xavier Milian Nebot, com a secretari i adscriure’l al Grup CUP. Les funcions, dedicació i les retribucions seran les xades en l’acord de Ple de data 28 de juliol de 2015, les quals es veuran modicades anualment en el mateix percentatge que estableixi la Llei de pressupostos generals de l’Estat per al personal funcionari. El personal eventual que ocupi els esmentats llocs cessarà automàticament en el moment que es produeixi el cessament o expiri el mandat de l’autoritat a la que presti la funció de conança o assessorament. Al personal eventual li és d’aplicació, en el que sigui adequat a la naturalesa de la seva condició, el règim general dels funcionaris de carrera. La secretària accidental, Maite Velayos Esplugas. Tarragona, 4 d’agost de 2015.

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE … · Nomenar, amb efectes 29 de juliol de 2015, el Sr. Josep Sánchez Pagès com a cap de Gabinet de la Presidència i Planifi cació amb

Embed Size (px)

Citation preview

https://www.dipta.cat/ebop/ BOP de Tarragona DL: T.610-1977 1

Dilluns, 10 d'agost de 2015 - Número 185

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA

CIE

: BO

PT-

I-201

5-08

066

Administració Local

2015-08066Diputació de TarragonaÀrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’OcupacióUnitat de Planifi cació i Organització - Vinculació

ANUNCI

Per decret de la Presidència de la Diputació de Tarragona núm. 2015-002425, de 30 de juliol de 2015, s’ha resolt:

Finalitzar amb efectes 28 de juliol de 2015 el nomenament transitori com a personal eventual de confi ança de: Sr. Josep Sánchez Pagès, Sra. Rosalia Juancomartí Serrano, Sr. Joan Pérez Perramón, Sr. Xavier Bailach Bel, Sra. Neus Royo Farràs, Sr. Albert Ventura Pedrol i Sr. José Luis Calderón Aisa.

Nomenar, amb efectes 29 de juliol de 2015, el Sr. Josep Sánchez Pagès com a cap de Gabinet de la Presidència i Planifi cació amb adscripció a l’Àrea Gabinet de Presidència i Planifi cació.

Nomenar, amb efectes 29 de juliol de 2015, el següent personal eventual:- Sra. Rosalia Juancomartí Serrano, com a secretària i adscriure-la al Grup CIU- Sr. Joan Pérez Perramon, com a coordinador d’activitats i adscriure’l al Grup PSC.- Sr. José Manuel de la Vega Carrera, com a secretari i adscriure’l al Grup PSC.- Sr. Eloi Menasanch Sevil, com a assessor i adscriure’l al Grup PSC.- Sr. Xavier Bailach Bel, com a secretari i adscriure’l al Grup ERC.- Sra. Maria Jesús Martí Serret, com a assessora i adscriure-la al Grup ERC.- Sra. Neus Royo Farrás com a secretària i adscriure-la al Grup PP.- Sr. José Luis Calderón Aisa, com a secretari i adscriure’l al Grup C’s.- Sr. Xavier Milian Nebot, com a secretari i adscriure’l al Grup CUP.

Les funcions, dedicació i les retribucions seran les fi xades en l’acord de Ple de data 28 de juliol de 2015, les quals es veuran modifi cades anualment en el mateix percentatge que estableixi la Llei de pressupostos generals de l’Estat per al personal funcionari.

El personal eventual que ocupi els esmentats llocs cessarà automàticament en el moment que es produeixi el cessament o expiri el mandat de l’autoritat a la que presti la funció de confi ança o assessorament.

Al personal eventual li és d’aplicació, en el que sigui adequat a la naturalesa de la seva condició, el règim general dels funcionaris de carrera.

La secretària accidental, Maite Velayos Esplugas.Tarragona, 4 d’agost de 2015.