1
EN BERNAT RECOMANA..... A L’ABRIL DE 2013! Hola amics dels cocodrils! Ja sabeu que la meva gran afició és la de menjar llibres. Doncs bé, vinc a presentarvos un d’aquells contes que us podreu cruspir de primer plat, de segon plat, de postres, per berenar, per esmorzar, per dinar, per sopar, tant se val... us el podreu cruspir mil vegades i encara us quedaran ganes de... REPETIR! El protagonista d’aquestes pàgines goloses es diu Guim, i ell i jo ens hem mirat tantes vegades a la cara que es podria dir que ja som amics. En Guim és aquest noiet d’aquí al damunt, aquest que té la mirada enfocada a l’espai, el nas i les orelles ben vermelles, unes ulleres de cul de got que bé sembla que el fan estar a un pam del que li passa per davant, els peus en direcció contrària al terra, i un cap de dimensions proporcionades amb tantes idees com ha de guardar. Amb en Guim aprendrem que la imaginació és molt valuosa, i que sovint ens pot fer viatjar tan alt com una nau espacial. No us el perdeu, amics! La Nau d’en Guim és el primer àlbum infantil del David Granados Niubó, illustrador barceloní responsable tant del text com de les magnífiques illustracions d’aquesta història. Esperem que en faci molts més!!!! GRANADOS, David. La nau d’en Guim . Barcelona: Takatuka, 2012. I* Gra

En Bernat recomana... a l'abril de 2013!

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Aquí teniu la recomanació de la nostra mascota del mes d'abril

Citation preview

Page 1: En Bernat recomana... a l'abril de 2013!

EN BERNAT RECOMANA.....    A L’ABRIL DE 2013! 

 

Hola amics dels cocodrils!  

Ja sabeu que la meva gran afició és la de menjar llibres. Doncs bé, vinc a presentar‐vos un d’aquells contes que us podreu cruspir de primer plat, de segon plat, de postres, per berenar, per esmorzar, per dinar, per sopar, tant se val... us el podreu cruspir mil vegades i encara us quedaran ganes de... REPETIR!  

El protagonista d’aquestes pàgines goloses es diu Guim, i ell i jo ens hem mirat tantes vegades a la cara que es podria dir que ja som amics.  

En Guim és aquest noiet d’aquí al damunt, aquest que té la mirada enfocada a l’espai, el nas i les orelles ben vermelles, unes ulleres de cul de got que bé sembla que el fan estar a un pam del que li passa per davant, els peus en direcció contrària al terra, i un cap de dimensions proporcionades amb tantes idees com ha de guardar.  

Amb en Guim aprendrem que la imaginació és molt valuosa, i que sovint ens pot fer viatjar tan alt com una nau espacial.  

No us el perdeu, amics!  

La Nau d’en Guim és el primer àlbum infantil del David Granados Niubó, il∙lustrador barceloní responsable tant del text com de les magnífiques il∙lustracions d’aquesta història. Esperem que en faci molts més!!!!  

GRANADOS, David. La nau d’en Guim. Barcelona: Takatuka, 2012. I* Gra