2
EN BERNAT RECOMANA..... AL JULIOL DE 2013! Hola amiguets! Ja estem de vacances!!! Viscaaaaa!!! Quines ganes tenia d’anar a la piscina, de jugar amb els amics, d’anar en bici, en definitiva...que tenia moltes, moltes ganes de distreure’m! I sabeu què? A la biblio he trobat un llibre fascinant. Un llibre per jugar petits i grans, per endevinar, descobrir i imaginar com les coses més senzilles i més quotidianes es disfressen de coses sorprenents! De veritat que l’heu de veure, és allucinant! No ho diries mai com pot ser que una aixeta acabi convertintse en un patinador sobre gel amb estil propi. Aquí us deixo les dades del llibre per facilitarvos la feina de trobarlo. Ja sabeu: a la sala infantil de la biblioteca del barri!! LEGRAND, Gilbert. El Gran Show de las pequeñas cosas . Madrid: Jaguar, 2012. I** Leg

En bernat recomana al juliol de 2013!

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Ja està aquí la recomanació de la mascota de la sala infantil de la biblioteca!

Citation preview

EN BERNAT RECOMANA.....    AL JULIOL DE 2013! 

 

Hola amiguets! 

Ja estem de vacances!!! Viscaaaaa!!! Quines ganes tenia d’anar a la piscina, de jugar amb els amics, d’anar en bici,  en definitiva...que tenia moltes, moltes ganes de distreure’m! I sabeu què? A la biblio he trobat un llibre fascinant. Un llibre per jugar petits i grans, per endevinar, descobrir i imaginar com les coses més senzilles i més quotidianes es disfressen de coses sorprenents! De veritat que l’heu de veure, és al∙lucinant! No ho diries mai com pot ser que una aixeta acabi convertint‐se en un patinador sobre gel amb estil propi.  

Aquí us deixo les dades del llibre per facilitar‐vos la feina de trobar‐lo. Ja sabeu: a la sala infantil de la biblioteca del barri!! 

LEGRAND, Gilbert. El Gran Show de las pequeñas cosas. Madrid: Jaguar, 2012. I** Leg