1
EN BERNAT RECOMANA..... AL MAIG DE 2014! Hola petits amics! Avui he llegit un llibre que m’ha fet pensar en el meu avi. El meu avi no tenia gaires cabells (clar que els cocodrils no n’acostumen a tenir cap), tampoc tenia gaires dents (que això ja és més estrany!) tenia unes ulleres gairebé tan grans com les de l’avi del conte, i a vegades també m’explicava històries!!!!!! Us asseguro que si hi ha experts en explicar h aquests són els avis. I si no em creieu... proveuho. Ells han viscut moltes i moltes i mooooltes coses, les han vist amb els seus propis ulls, i quan ens les expliquen... nosaltres les vivim també de prop i de lluny amb la nost imaginació. istòries... ra erò... sabeu què passa? ESSINA, Lilli. Quan P Que les coses han canviat molt des que l’avi era petit i a vegades... la imaginació ens fa veure coses que potser no eren ben bé com la recorda ell. A vegades, ens imaginem les coses tan diferents que en creem de noves, i és divertit! És aquí on s’amaga la màgia d’aquest conte, que és tendre i curiós, i que al final ens recorda que, per bé o per mal… hi ha coses que no canvien mai! M l'avi era petit . Barcelona: Takatuka, 2013. I* Mes ’autora i la illustradora d’aquest àlbum és Lilli Messina. Si voleu saber més sobre ella i L descobrir un altre història d’aquest parell de protagonistes tan simpàtics, podeu investigar al web de l’editorial. Aquí us deixo l’enllaç!

En bernat recomana al maig de 2014!

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Citation preview

EN BERNAT RECOMANA.....    AL MAIG DE 2014!  

 

 

Hola petits amics!   Avui he llegit un llibre que m’ha fet pensar en el meu avi. El meu avi no tenia gaires cabells (clar que els cocodrils no n’acostumen a tenir cap), tampoc tenia gaires dents (que això ja és més estrany!) tenia unes ulleres gairebé tan grans com les de l’avi del conte, i a vegades també m’explicava històries!!!!!!  

 Us asseguro que si hi ha experts en explicar haquests són els avis. I si no em creieu... proveu‐ho. Ellshan viscut moltes i moltes imooooltes coses, les han vistamb els seus propis ulls, i quan ens les expliquen... nosaltres les vivim també de prop i de lluny amb la nostimaginació.   

istòries... 

   

ra 

erò... sabeu què passa? 

  

ESSINA, Lilli. Quan 

PQue les coses han canviat 

molt des que l’avi era petit i a vegades... la imaginació ens fa veure coses que potser no eren ben bé com la recorda ell. A vegades, ens imaginem les coses tan diferents que en creem denoves, i és divertit! És aquí on s’amaga la màgia d’aquest conte, que és tendre i curiós, i queal final ens recorda que, per bé o per mal… hi ha coses que no canvien mai!        

M l'avi era petit. Barcelona: Takatuka, 2013. I* Mes  

’autora  i  la  il∙lustradora  d’aquest  àlbum  és  Lilli Messina.  Si  voleu  saber més  sobre  ella  i 

 

Ldescobrir un altre història d’aquest parell de protagonistes tan simpàtics, podeu investigar al web de l’editorial. Aquí us deixo l’enllaç!