96
Compartint escenaris: Granollers i Canovelles Casa de Cultura Sant Francesc. Roda d’Espectacles Infantils Llevant Teatre Sala de Concerts Nau B1. Roca Umbert Fàbrica de les Arts Teatre Auditori Can Palots Teatre Auditori de Granollers escena grAn: Benvinguts a casa Temporada 2018-2019 setembre gener

escena grAn: Benvinguts a casa · d’Escena grAn! La primera part de la temporada 2018/2019 arrenca ... Clara Segura, Joan Pera o David Selvas, ... abans que es posin a la venda

  • Upload
    voduong

  • View
    213

  • Download
    0

Embed Size (px)

Citation preview

Compartint escenaris:Granollers i CanovellesCasa de Cultura Sant Francesc. Roda d’Espectacles InfantilsLlevant TeatreSala de Concerts Nau B1. Roca Umbert Fàbrica de les ArtsTeatre Auditori Can PalotsTeatre Auditori de Granollers

escena grAn:

Benvinguts a casa

Temporada 2018-2019setembre

gener

www.escenagran.cat

escena grAn:

Benvinguts a casa

—4

El Gato Verde

Els dijous a la nit, sopars gastronòmics d’arreu del món.Consulta tota la programació!

HorariDilluns de 16  a 21  hDe dimarts a dimecres de 12  a 21  hDijous, divendres i dissabtes de 12  a 1  hDiumenges de 12  a 19  h i els dies d’espectacle fins al tancament del teatre.

Molt més que un restaurant!Vine a descobrir-ho

El Gato Verde és un projecte de la “Fundació APADIS”; una entitat que actua sense ànim de lucre des de l’any 1995 per promoure la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, en igualtat de drets i oportunitats.

ReservesT. 93 840 38 36

Informaciówww.teatreauditoridegranollers.cat

fundacioapadis

Menú de migdiaDe dimarts a divendres 11 €Cap de setmana 18 €

—5

Els millors espectacles, a Escena grAn!Si pensaves que ja ho havies vist tot aquesta temporada passada, prepara’t perquè arriba una de les programacions més sorprenents d’Escena grAn! La primera part de la temporada 2018/2019 arrenca amb una cartellera de màxim nivell i espectacles innovadors que faran que aquesta tardor no vulguis sortir del Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, la Casa de Cultura Sant Francesc, Roca Umbert Fàbrica de les Arts i el Teatre Auditori Can Palots.

Més d’una seixantena d’espectacles de teatre, música, òpera, dansa, circ i màgia formen la nova programació d’Escena grAn amb noms tan destacats en el món del teatre com Pau Miró i Emma Vilarasau, Oriol Broggi i Julio Manrique, Pérez&Disla, Clara Segura, Joan Pera o David Selvas, entre altres. També tindran cabuda obres de teatre compro-mès i de petit format com El pes del plom, A.K.A., Bomber(S) o Fairfly, així com les dues propostes del Cicle d’Arts en Transició, Pulmons i Motor i veus i les petites creacions de Microteatre.

La música moderna seguirà omplint els caps de setmana amb can-tants com Sergio Dalma, cantautors locals com Ivette Nadal i Laura Godó i cantautors espanyols com Javier Ruibal. A més, els grups Roba Estesa, Desert, Senyor Oca, Clara Peya, LDS Lágrimas de sangre i Els Catarres presentaran els seus nous treballs a la Nau B1 acompanyats de grups teloners emergents de Granollers i la comarca.

El Teatre Auditori seguirà apostant per la música clàssica d’excepció i les formacions residents: l’Orquestra de Cambra de Granollers, el Cor de Cambra de Granollers i Veus-Cor Infantil Amics de la Unió. A més, acollirà, com a companyia convidada, La Conquesta del Pol Sud, i sorprendrà amb una òpera còmica de Verdi, Falstaff, dins el cicle Òpera a Catalunya.

La dansa serà present amb espectacles com Carmen, de Víctor Ullate; la màgia arribarà amb el Mag Lari, que tornarà a deixar el públic sense alè amb l’espectacle 25 il·lusions i el circ tindrà com a protagonistes a Animal Religion, que repetiran al Teatre Auditori amb l’original proposta sobre la fusió del cos i la terra: Fang. I no oblidem els petits de la casa, que seguiran viatjant pels diferents escenaris gràcies als Patinautes.

Una programació que divertirà els infants, emocionarà els grans, farà ballar als més marxosos i reflexionar als més tranquils. Espectacles per a tots els gustos i de totes les disciplines artístiques perquè trobis el que més t’agrada i gaudeixis de la tardor als escenaris d’Escena grAn, els de casa. Benvinguts i benvingudes!

—6

Descobreix els avantatges de ser abonatAbona’t! Pagaràs menys

Pots comprar entrades a través dels diferents abonaments i gaudir dels avantatges següents:

1.Prioritat en la compra d’entrades Podràs comprar entrades 2 dies abans que es posin a la venda al públic general.

2.Millors butaques Podràs escollir les millors butaques, ja que disposes de prioritat en la compra d’entrades.

3. Bescanvi d’entrades per un “val regal” del mateix importEn el cas que no puguis assistir a l’espectacle, les entrades es podran canviar per un val regal (el bescanvi cal fer-lo abans de set dies de la data de la funció).

4. Millors preusPodràs escollir l’opció que més et convingui. Entre 3 i 4 espectacles el descompte és del 20%, entre 5 i 7 espectacles, del 25% i més de 8 es-pectacles, del 30%.

5. Invitacions a celebracions i esdevenimentsUna invitació per abonat per a l’espec-tacle inaugural, sempre que compris l’abonament abans del 10 de setembre i no s’hagin exhaurit.

Benvinguts als millors

abonaments i descomptes!

—7

Totes les entrades addicionals que compris juntament amb l’abonament tenen el 15% de descompte.

Totes les entrades addicionals al 15% de descompte!

3-4

-20%

5-7

-25%

+8

-30%

Abonaments oberts d’Escena grAn

3-4 espectaclesCompra el mateix nombre d’entrades per a 3 o 4 espectacles i tindràs el 20% de descompte

5-7 espectaclesCompra el mateix nombre d’entrades per a 5, 6 o 7 espectacles i tindràs el 25% de descompte

+ de 8 espectaclesCompra el mateix nombre d’entrades per a 8 o més espectacles i tindràs el 30% de descompte

Exclosos d’abonaments Són exclosos els espectacles infantils de la Roda d’Espectacles Infantils i del Teatre Auditori de Can Palots i els concerts familiars de l’Orquestra de Cambra de Granollers.

També queden exclosos els especta-cles següents: Rhumans (espectacle inaugural), Laura Godó, Sergio Dalma, Microteatre, Bomber(S), Motor i veus, Garbancito en la barriga del buey, Més enllà dels miralls, Hits. Concert per a Nadons, Cache-cache i Rock en família.

100% òpera a 90 € Abona’t a les tres grans obres d’òpera de la temporada: Falstaff, de Giuseppe VerdiL’elixir d’amor, de Gaetano Donizetti. La Bohème, de Giacomo Puccini

A un preu immillorable! Preu original: 150 €

Abonament d’òpera90€

100%Òpera

—8

Descomptes

Descomptes per a grups

Organitza un grup de 10 o més persones i obtindràs un 20% de descompte en totes les entrades. A més, rebràs una entrada de regal!

Si sou un grup de més de 20 persones podreu gaudir del 25% de descompte en totes les entrades. A més, rebràs una entrada de regal!

Apropa Cultura possi-bilita que grups en risc d’exclusió accedeixin a la cultura. Més informació a www.apropacultura.cat.

-25%

x20+1

-20%

x10+1

%

-50% -15% -10%

5€

Menys de 16 anys Per als espectacles infantils i familiars. Joves entre 18 i 29 anys, promocions puntuals #SecretJove. Consulta les condicions a la pàgina 9.

– Menys de 26 anys– Majors de 60 anys– Estudiants– Família: nombrosa i/omonoparental– Persones amb diversitat funcional– Persones a l’atur– Consulta a la teva entitat o associació si està adscrita a un conveni de col·laboració.

Amb el carnet de les Biblioteques de la Dipu-tació.

Estudiants de música i arts escèniques. Demaneu el codi a l’es-cola o a l’equipamentper fer la compra perInternet.

—9

Preus immillorables per a joves!Enguany comencem una política de preus immillorable per als joves!

El preu ja no serà una excusa. Trobaràs concerts a la NAUB1 entre 8 i 15 €, espectacles a Llevant Teatre i a Can Palots entre 6 i 12 €. I a més, aquesta temporada podràs gaudir del 50% de descompte #SecretJove en molts espectacles i concerts.

Qui?Si tens entre 18 i 29 anys podràs gaudird’un 50% de descompte.

Què?A Escena grAn reservarem un número limitat d’entrades per a cada espectacle i concert amb el descompte del 50%.

Com?1. Estigues pendent de la promoció #SecretJove a les xarxes socials.

2. Registra’t al formulari a través de www.escenagran.cat/joves.

3. Nosaltres validarem les teves dades i en 24 hores podràs comprar online al 50%.

4. T’enviarem un correu de confirma-ció i a partir d’aquí podràs gaudir del descompte #SecretJove que només podràs veure tu en la compra online.

#SecretJove

Jove 50%Descompte

#SecretJove ?

—10

I si necessites ajuda, truca’ns! Ens trobaràs al 93 840 51 21 de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dimecres a divendres també de 17 a 19.30 h

Totesles entrades

de la cartellera escènica a

www.escenagran.cat

Venda d’entradesPEr InTErnET: www.escenagran.cat i al web de cada equipament

Abonaments a la vendaa partir de dimarts 3 de juliol a les 10 h

Entrades individualsa partir de dimecres 4 de juliol a les 10 h

TAQuIllES DE CADA l’EQuIPAMEnT 1 hora abans de l’espec-tacle corresponent

TAQuIllES DEl TEATrE AuDITorI DE GrAnollErS:

Venda exclusiva d’abonaments dimarts 3 de juliol de 10 a 13 h i de 17 a 19.30 h

Venda d’entrades i abonaments dimecres 4 de juliol de 10 a 13 h i de 17 a 19.30 h

A partir del 5 de juliol venda d’entrades dime-cres, dijous i divendres de 17 a 19.30h

Tancat per vacances del 16 de juliol al 4 de setembre

A partir del 5 de setembre venda d’entrades dimecres, dijous i divendres de 17 a 19.30h

—11

5 passos senzills

@

registra’t a Escena grAn! Portal de venda d’entrades a través d’Escena grAn

Volem que et sentis com a casa. Per això, et convidem a:

1. Comprar entrades i abonaments per internet. Estalvia’t cues i oblida’t dels horaris de taquilles.

2. Formar part d’una llista de difusió de correus electrònics exclusiva. Rebràs informació, promocions, concursos, invitacions i descomptes! Moltes promocions només les fem via correu electrònic!

3. Participar en activitats 360º, que són propostes gratuïtes al voltant de l’espectacle: tallers, conferències, xerrades amb artistes... perquè puguis gaudir i aprofundir en els espectacles fins a on vulguis.

Entra a www.escenagran.cat

Accedeix a la ZonA PErSonAl

1 2

4

3A 3B

5 €

Si ja has comprat abans, accedeix:CorrEu ElECTrònIC

ConTrASEnyArEGISTrA’T

si no tens compte

TrIA l’ESPECTAClE i escull les localitats

Passa per la passarel·la DE PAGAMEnT

—12

Benvinguts al nostre Club!Granollers Escena, SL, empresa pública municipal, i la Fundació Orquestra de Cambra de Granollers s’uneixen l’any 2008 per crear un espai de relació entre l’empresa privada i el sector cultural.

Actualment, 19 empreses formen part del Club de Patrocini i Mecenatge del Teatre Auditori i de l’orquestra de Cambra de Granollers

utilització dels espais del Teatre Auditori, amb capacitat d’adaptar-se a múltiples necessitats

Entrades per a espectacles i trobades amb artistes

Solucions creatives per a l’organització d’esdeveniments especials, presentacions, etc.

us convidem a participar en un club original i creatiu, impulsor d’idees i d’intercanvi de serveis entre els seus membres

—13

Mecenes d’Or

Mitjans de comunicació

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori i de l’orquestra de Cambra de Granollers

Empreses col·laboradores

Mecenes de Bronze

Mecenes de Plata

Patrocinadors

—14

Drama o comèdia? Música clàssica o moderna? Circ o dansa?Escena grAn ofereix espectacles de tots els gèneres: Tria els que més t’agradin!

Tria el gènere que més t’agradi

—15

El pes del plomCompanyia La Virgueria05.10.18—21 h 07.10.18—19 hMés informació pàg. 21

Un tret al capDe Pau Miró12.10.18—21 hMés informació pàg. 26

ÈdipDirecció: Oriol Broggi20.10.18—21 hMés informació pàg. 28

PulmonsCicle d’Arts en Transició27.10.18—21 hMés informació pàg. 32

MicroteatreConcurs de dramatúrgia16.11.18—21 h 17.11.18—21 h 18.11.18—18 hMés informació pàg. 40

Bomber(S)Mise en Lumière i Barna-Bé18.11.18—19 hMés informació pàg. 41

A.K.A.Una producció de la Sala Flyhard23.11.18—21 hMés informació pàg. 43

Mag lari25 il·lusions24.11.18—18 h i 21 hMàgiaMés informació pàg. 45

Motor i veusCicle d’Arts en Transició14.12.18—21 h 16.12.18—19 hMés informació pàg. 51

El MontaplatosCompanyia Eslinga18.01.19—21 h 20.01.19—19 hMés informació pàg. 54

Sexe, què en sabem?Artescena Social09.11.18—21 h 11.11.18—19 hCabaret, música i circMés informació pàg. 37

El fantasma de CantervilleAmb Joan Pera25.11.18—19 hMés informació pàg. 46

Les noies de Mossbank RoadClara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat30.11.18—21 hMés informació pàg. 47

FairflyLa Calòrica01.12.18—21 hMés informació pàg. 48

La importància de ser FrankDirecció: David Selvas25.01.19—21 hMés informació pàg. 57

Teatre

Comèdia

—16

CarinyoDe Pérez&Disla26.10.18—21 hMés informació pàg. 31

RaphaëlleLa Conquesta del Pol Sud09.11.18—21 hTeatre documentalMés informació pàg. 36

FangAnimal Religion26.01.19—21 hCircMés informació pàg. 58

CarmenVíctor Ullate Ballet28.10.18—19 hMés informació pàg. 34

All WaysCompanyia Sharon Fridman02.12.18—19 hMés informació pàg. 50

CantemCor de Cambra de Granollers07.10.18—19 hMés informació pàg. 25

MusicapertaCicle Carles Riera26.10.18—20 hMés informació pàg. 30

Bon viatge: la Cinquena de BeethovenOrquestra de Cambra de Granollers04.11.18—19 hMés informació pàg. 35

Memòries de viatges: de Debussy a MahlerOrquestra de Cambra de Granollers13.01.19—19 hMés informació pàg. 53

FalstaffDe Giuseppe Verdi11.11.18—18 hMés informació pàg. 39Música

clàssica

òpera

Dansa

GPS

—17

roba Estesa+ Always Drinking Marching Band05.10.18—23 hMúsica festiva i combativaMés informació pàg. 22

laura GodóHistorias de una sonambulista06.10.18—21 hPop tradicionalMés informació pàg. 23

Sergio DalmaVia Dalma III06.10.18—21 hVersions de clàssicsMés informació pàg. 24

Ivette nadalArquitectura primera19.10.18—21 hCançó d’autorMés informació pàg. 27

Desert i le Parody20.10.18—22 hMusica electrònicaMés informació pàg. 29

Senyor ocaPresentació del nou disc27.10.18—23 hHip hopMés informació pàg. 33

Clara PeyaEstómac10.11.18—23 hJazz, pop i electrònicaMés informació pàg. 38

Pele MacleodCicle Carles Riera23.11.18—20 hPop, folk i dixielandMés informació pàg. 42

lDS lágrimas de sangreViridarquia24.11.18—23 hRap combatiuMés informació pàg. 44

Els CatarresTots els meus principis01.12.18—23 hMúsica festivaMés informació pàg. 49

Un Nadal d’estrellesCor Plèiade de la Societat Coral Amics de la Unió21.12.18—21 h 23.12.18—19 hCançons tradicionals catalanes i d’arreu del mónMés informació pàg. 52

Joan DausàAra som gegants18.01.19—21 hCantautorMés informació pàg. 55

Brodas BrosBlock party & James Brown Tribute19.01.19—21 hMúsica i ballMés informació pàg. 56

Javier ruibalConcert acústic26.01.19—21 hCantautorMés informació pàg. 59

Música

—18

Benvinguts a casa

escenagran.cat

—20

rhumansTeatre Auditori de GranollersDissabte 22.09.18—21 hPrimer va ser Rhum, desprès Rhumia, i ara... Rhumans! La triologia clownesca d’espectacles divertits ha seduït i fascinat el públic des del primer moment. Escena gran ha escollit pel seu espectacle inaugural de la tempora-da un muntatge amb música, interpretat per un repò-quer d’artistes que fascinaran tothom amb les històries surrealistes que se succeeixen a la pista.

Rhum & ciaDirecció: Jordi AspaInterpretació: Joan Arqué, Roger Julià, Piero Steiner, Pep Pascual i Mauro PaganiniDirecció musical: Pep Pascual

Espectacle inaugural

Una nit plena de sorpreses per donar

el tret de sortida a una temporada

de més de 60 espectacles!

PrEu

5€Gratuït si ets abonatAconsegueix la teva invitació comprant un abonament abans del 10 de setembre**Fins a exhaurirexistències

—20

A

—21

El pes del plomLlevant TeatreDivendres 05.10.18—21 h Diumenge 07.10.18—19 hTeatre Companyia La VirgueriaEn el marc de la commemoració dels 80 anys del bombardeig de Granollers, La Virgueria presenta un espectacle sobre la indústria armamentista espanyola i catalana. Un espectacle sobre el lobby de la guerra i sobre els seus interessos econòmics. Diferents perso-natges enigmàtics són els encarregats de conduir-nos a través d’un viatge d’imatges, colors i emocions.

A on van a parar els 14.000 milions de bales que es fabriquen cada any al món?

FITXA ArTÍSTICAAutoria: Aleix Fauró i Isis MartínDirecció: Aleix Fauró i Isis MartínRepartiment: Carles Gilabert, Patrícia Bargalló, Isak Férriz i Marina Fita

Durada90 minuts

PrEu

15€

A

ABONAMENTS3-4: 12€

5-7: 11,25€+8: 10,5€

—22

Roba Estesa+ Always Drinking Marching Band

Sala de concerts Nau B1Roca Umbert Fàbrica de les ArtsDivendres 05.10.18—23 hMúsica Presentació del disc Desglaç Desglaç és el segon treball de Roba Estesa, el grup de música festiva i combativa nascut l’any 2011 que fusiona músiques urbanes i festives amb instrumenta-ció i melodies folk. En el seu segon disc, el grup busca potenciar la lluita i la presència de la dona a gran escala i convida a l’inici d’una revolució col·lectiva des de les individualitats particulars. Una oda a la col·lectivitat i a l’acte d’empoderament per alliberar-se.

Concert gratuït de presentació de la nova temporada de la Nau B1

FITXA ArTÍSTICAHelena Bantulà, guitarra elèctricaClara Colom, acordió i veu Clàudia Garcia-Albea, violí Alba Magriñà, bateria Neus Pagès, guitarra i veu Gemma Polo, veu Anna Sardà, baix

Durada120 minuts

PrEu

Gratuït

Espectacle en llengua de signes

—23

Laura Godó Teatre Auditori Can PalotsDissabte 06.10.18—21 hMúsicaPresentació del disc Historias de una sonambulistaHistorias de una sonambulista és el resultat d’onze can-çons escrites per la cantant Laura Godó entre gener de 2016 i juny de 2017, amb la producció de Javier Villalba, als estudis Blue Records a Madrid. Un treball sobre amor i desamor que reflecteix la senzillesa de la veu i la guitarra en un format de música pop tradicional amb una posada en escena basada en la interacció dels músics i els seus instruments amb les cançons que re-flecteixen el toc íntim i visceral, típic dels seus concerts.

La cantant obre la seva ànima i dispara sensacions per tot arreu

FITXA ArTÍSTICA Laura Godó, veu i guitarraManu Hernández, guitarra

Durada 75 minuts

PrEu

6€Exclòs de descomptes

—24

Sergio DalmaTeatre Auditori de GranollersDissabte 06.10.18—21 hMúsicaPresentació del disc Via Dalma IIIDesprés de l’èxit de les dues primeres entregues de Via Dalma, l’artista català tanca la trilogia iniciada l’any 2010, dedicada a versionar grans clàssics de la música italiana, amb aquest tercer treball, Via Dalma III. Una col·lecció de cançons contemporànies i d’autors de tota la vida, de diferents dècades i estils, connectades per la màgia de la seva veu, una de les més personals i reco·negudes del panorama musical dels últims 25 anys.

Un preciós mosaic del millor pop italià que, amb la veu de Sergio Dalma, cobra un nou sentit

FITXA ArTÍSTICASergio Dalma, veu Miguel Ángel Collado, direcció musical i pianosJorge D’Amico, guitarra i veusJavi Arpa, guitarres i veusJosé Vera, baixCristian Constantini, bateria Alicia Araque, percussions i veus

Sala GranDurada 90 minuts

PrEu

55€ Zona A

28€ Zona B

Exclòs de descomptes

—25

CantemTeatre Auditori de GranollersDiumenge 07.10.18—19 h Música clàssicaCor de Cambra de GranollersEl Cor de Cambra de Granollers ens presenta un reper-tori variat dividit en dos blocs. D’una banda, un tast mu-sical de tres pilars de la música clàssica: Mozart, Men-delssohn i Fauré. I, de l’altra, un recorregut a capella per Europa, a partir de cançons tradicionals de diferents països i estils, amb la voluntat de recollir les diverses veus dels pobles. El concert culminarà amb l’estrena de Catalanes, una suite de cançons tradicionals composta per Lluís Pérez Cansell.

Creant ponts entre la música clàssica i la popular, èpoques i cultures aparentment oposades

FITXA ArTÍSTICACor de Cambra de GranollersJosep Vila Jover, directorUlrike Haller, soprano Viviana Salisi, pianista

Sala Petita Durada 90 minuts

PrEu

12€ACTIVITATS 360ºViu el Cor!Divendres 05.10—20.30 hPresentació del concert a càrrec de Xavier ChavarriaDiumenge 07.10—18 h

El Cor de Cambra de Granollers és resident al Teatre Auditori de Granollers

A

ABONAMENTS3-4: 9,6€

5-7: 9€+8: 8,4€

—26

Un tret al capTeatre Auditori de GranollersDivendres 12.10.18—21 hTeatreUna obra de Pau MiróTres dones formen un triangle encapçalat per una periodista massa incòmoda per al diari en què treballa-va i que l’acaba d’acomiadar. L’acompanyen en escena la seva germana, que vol gaudir dels últims anys de la seva vida en plenitud, i una víctima que exigeix que el seu cas surti a la llum. Les tres han anat a parar a un carreró sense sortida del qual només podran sortir-ne dient aquelles coses que són tan difícils de dir.

Un thriller periodístic que no renuncia a l’humor ni a mostrar els aspectes més íntims

FITXA ArTÍSTICAAutoria i direcció: Pau MiróRepartiment: Emma Vilarasau, Imma Colomer i Mar Ulldemolins

Sala GranDurada 90 minuts

PrEu

20€ Zona A

10€ Zona B

A

ABONAMENTS3-4: 16€5-7: 15€+8: 14€

—27

Ivette NadalTeatre Auditori de GranollersDivendres 19.10.18—21 hMúsicaPresentació del disc Arquitectura primeraIvette Nadal canta i recita, des de fa més d’una dèca-da, amb una veu personal i profunda. Allunyada dels cànons habituals de la cançó d’autor, la cantautora de Granollers torna a tocar la fibra amb Arquitectura primera, una barreja de pop-rock i bohèmia, al costat del compositor i multiinstrumentista Pascal Comelade. Simbiosi intergeneracional que mostrarà una revisió dels seus quatre discs en una trobada única sobre els orígens poètics i musicals de la cantant.

Concert únic d’Ivette Nadal amb Pascal Comelade per celebrar el seu desè aniversari

FITXA ArTÍSTICAIvette Nadal, veu i guitarra Pascal Comelade, pianos Caïm Riba, guitarra acústica, elèctrica i segones veus Lluís Riera, baix i contrabaix Santi Carcasona, bateria i percussions

Sala GranDurada 90 minuts

PrEu

15€ Zona A

8€ Zona B

A

ABONAMENTS3-4: 12€

5-7: 11,25€+8: 10,5€

—28

ÈdipTeatre Auditori de GranollersDissabte 20.10.18—21 hTeatreLa gran tragèdia grega dirigida per Oriol BroggiJulio Manrique torna al teatre per posar-se a la pell del rei de Tebes a Èdip, la gran tragèdia grega de Sòfocles, amb una posada en escena despullada, dirigida per Oriol Broggi, en la qual la paraula i una gran companyia en són les grans protagonistes. Una versió contemporà-nia que convida l’espectador a observar la realitat que l’envolta des d’una visió crítica i reflexiva. Una història sobre el destí i la lluita de l’ésser humà contra si mateix.

El perill de saber qui ets

FITXA ArTÍSTICAObra original de SòfoclesVersió: Jeroni Rubió RodonDramatúrgia: Marc Artigau i Oriol BroggiDirecció: Oriol BroggiRepartiment: Julio Manrique, Carles Martínez, Marc Rius, Mercè Pons, Ramon Vila, Miquel Gelabert i Clara de Ramon

Sala GranDurada 105 minuts

PrEu

25€ Zona A

12€ Zona B

A

ABONAMENTS3-4: 20€

5-7: 18,75€+8: 17,5€

—29

Desert i Le ParodySala de concerts Nau B1Roca Umbert Fàbrica de les ArtsDissabte 20.10.18—22 hMúsicaDos concerts per descobrir la música electrònicaCalidesa vocal, malenconia, pop sintetitzat, beats exac-tes, arranjaments hipnòtics i melodies captivadores. La música de Desert no és fàcil d’etiquetar i, al mateix temps, és permeable a multitud de gèneres. Arrodonirà la nit Sole Parody, cantant i compositora del projecte Le Parody, que combina pop fosc, folklores inventats, ritmes tropicals i electrònica, i usa només instruments que càpiguen en una maleta de mà (un ukulele, un sampler, un parell de pedals i molts cables).

Propostes arriscades: del pop a la música electrònica

FITXA ArTÍSTICADesertProductora, compositora i vocalista: Cristina Checa Productor, compositor i dissenyador de so: Eloi Caballé

Le ParodyCantant i compositora: Sole Parody

Durada120 minuts

PrEu

8€ACTIVITATS 360ºI si parlem de música? Xerrada prèvia amb els grupsDissabte 20.10—20 h

A

ABONAMENTS3-4: 6,4€

5-7: 6€+8: 5,6€

—30

MusicapertaTeatre Auditori de GranollersDivendres 26.10.18—20 hMúsica clàssicaCicle Carles RieraUn viatge fascinant pel romanticisme musical des dels seus inicis, amb Schubert i la seva culminació amb el quartet que Brahms va escriure l’any 1875 fins arribar al postromanticisme, representat pel compositor honga-rès Erno Dohnányi i la seva deliciosa Serenade de 1902. Un concert a càrrec del conjunt musical Musicaperta, format per Corrado Bolsi al violí, Gisella Curtolo a la viola i Ángel Luis Quintana al violoncel.

Un fascinant viatge pel romanticisme amb els prestigiosos músics de Musicaperta

FITXA ArTÍSTICAMusicaperta:Corrado Bolsi, violí Gisella Curtolo, viola Ángel Luis Quintana, violoncel Jordi Masó, piano

Sala PetitaDurada 60 minuts

PrEu

10€Cicle

Carles Riera

A

ABONAMENTS3-4: 8€

5-7: 7,5€+8: 7€

—31

CarinyoTeatre Auditori de GranollersDivendres 26.10.18—21 hTeatreDe Pérez&DislaDos individus que han amanit la seva relació amb un mite, que han construït una imatge de si mateixos que els impedeix la relació amb el món exterior, els oprimeix i els aparta de la realitat. La il·lusió entre ells s’ha esvaït, però, darrere de la sensació de buit que els queda, hi ha la necessitat de no trencar el vincle; la creença obsti-nada de poder retrobar-se de nou. Carinyo és la nova proposta escènica de la companyia formada per Juli Disla i Jaume Pérez.

Els actors fan reflexionar des de l’humor sobre la vida i les relacions humanes

FITXA ArTÍSTICACia. Pérez&DislaAutoria: Jaume Pérez i Juli DislaDirecció:Jaume PérezRepartiment: Sergio Caballero i Mireia Pérez

Sala ObertaDurada 60 minuts

PrEu

12€ACTIVITATS 360ºConversa amb la companyia en finalitzar l’espectacleTeatre Auditori de Granollers

A

ABONAMENTS3-4: 9,6€

5-7: 9€+8: 8,4€

—32

PulmonsLlevant TeatreDissabte 27.10.18—21 hTeatreLectura dramatitzada dins el cicle d’Arts en Transició“Podria volar a Nova York i tornar cada dia durant set anys i, encara així, no estaria deixant una petjada de carboni tan gran com si tingués un fill. Deu mil tones de CO2.” En un moment d’ansietat global, terrorisme, canvi climàtic i inestabilitat política, una jove parella contem-pla tenir un fill. Si s’ho pensen massa, no ho faran mai. Però si no s’ho pensen bé, podria ser un desastre. El primer cicle d’Arts en Transició (Trart), organitzat pel col·lectiu Granollers en Transició, s’inaugura amb la lec-tura dramatitzada d’aquesta obra de Duncan Mcmillan que la companyia Sixto Paz va estrenar l’any 2015.

Pulmons dona veu a les reflexions d’una parella que lluita per un futur sostenible

FITXA ArTÍSTICADirecció: Marta G. OtínRepartiment a determinarProducció: Llevant Teatre, Arsènic Espai de Creació i GenT

Durada75 minuts

PrEu

10€

A

ABONAMENTS3-4: 8€

5-7: 7,5€+8: 7€

—33

Senyor Oca+ Grup teloner

Sala de concerts Nau B1Roca Umbert Fàbrica de les ArtsDissabte 27.10.18—23 hMúsicaPresentació del nou discSenyor Oca, flamant guanyador del concurs Sona9 2017, aposta per canalitzar a través del hip hop, el brum&bass i el dub africà, una identitat pròpia, un con-cepte i una història amb un missatge clar: la crítica so-cial i el cultiu del món interior. Una banda que convida a participar en un viatge pensat per reflexionar, vibrar i ballar en directe amb un projecte que no ha parat de créixer des dels seus inicis, al carrer, a les jams de hip hop i a les mítiques block parties.

Una hora abans del concert, vine a gaudir del grup teloner!

FITXA ArTÍSTICASenyor Oca, Deps, veus Gale, DJMiki Grau, bateriaKing Siva, vents

Durada120 minuts

Hora del concert:Grup teloner 22 hArtista principal 23 h

PrEu

8€ACTIVITATS 360ºI si parlem de música? Xerrada prèvia amb el grupDissabte 27.10—20 h

A

ABONAMENTS3-4: 6,4€

5-7: 6€+8: 5,6€

—34

CarmenTeatre Auditori de GranollersDiumenge 28.10.18—19 hDansaDe la companyia Víctor Ullate BalletMés d’un segle després de la seva estrena, aquesta nova proposta vol allunyar-se dels tòpics i llocs comuns per endinsar-se en l’essència de la història i llançar nova llum sobre un dels personatges més polièdrics de la ficció contemporània: Carmen. Una nova mirada, audaç i trencadora, de la gitana immortalitzada per la música de George Bizet, de la mà d’una de les grans llegendes de la dansa espanyola, Víctor Ullate.

Una mirada contemporània, avantguardista i trencadora del mite de Carmen

FITXA ArTÍSTICACoreografia: Víctor UllateAdjunt de direcció: Eduardo LaoTrama argumental: Víctor Ullate i Eduardo LaoMúsica: Georges Bizet i Pedro NavarreteOrquestració i arranjaments: Pedro NavarreteRepartiment per confirmar

Sala GranDurada 90 minuts

PrEu

25€ Zona A

12€ Zona B

ACTIVITATS 360ºPresentació de l’espectacle a càrrec de Clàudia BrufauDiumenge 28.10—18 h

A

ABONAMENTS3-4: 20€

5-7: 18,75€+8: 17,5€

—35

Bon viatge: la Cinquena de BeethovenTeatre Auditori de GranollersDiumenge 04.11.18—19 hMúsica clàssicaOrquestra de Cambra de GranollersMendelssohn ens parla, a partir dels poemes de Goet-he, de la immensitat d’un mar que sembla que no ens deixa avançar i d’una passejada, després d’arribar a la Terra, per l’Europa continental de la mà del classicisme d’un jove Mozart. La segona part ens mostrarà un Beet-hoven angoixat per la sordesa i envoltat d’una Europa en procés d’agitació política. Un gran viatge intern, ple de fúria creativa que desembarcarà, després d’un llarg procés de gestació, en una de les obres més impor-tants i profundes del seu compositor.

Intens viatge per les obres més profundes de Mendelssohn, Mozart i Beethoven

FITXA ArTÍSTICAOrquestra de Cambra de GranollersDirecció: Corrado Bolsi

Sala GranDurada 90 minuts

PrEu

20€ Zona A

10€ Zona B

ACTIVITATS 360ºViu l’orquestra!Divendres 02.11 —11.45 h Presentació del concert a càrrec de Xavier ChavarriaDiumenge 04.11 —18 hTeatre Auditori de Granollers

L’Orquestra de Cambra de Granollers és resident al Teatre Auditori de Granollers

A

ABONAMENTS3-4: 16€5-7: 15€+8: 14€

—36

RaphaëlleTeatre Auditori de GranollersDivendres 09.11.18—21 hTeatreDe la companyia La Conquesta del Pol SudTot i haver nascut en un dels països capdavanters a Eu-ropa, França, la vida de la Raphaëlle no ha estat gens fà-cil. La seva valentia i les seves aspiracions i decepcions ens projecten una mirada sobre un món de constants lluites i conquestes socials. Basada en l’experiència real de canvi de gènere de Raphaëlle Pérez, la compa-nyia de teatre documental La Conquesta del Pol Sud es qüestiona, aquesta vegada, si la divisió de sexes és només una construcció cultural.

Raphaëlle és el tercer muntatge de La Conquesta del Pol Sud en la trilogia Dona, història i identitat

FITXA ArTÍSTICADirecció: Carles Fernández Giua Creació i repartiment: Raphaelle Pérez, Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer

Sala GranDurada 80 minuts

PrEu

15€ACTIVITATS 360ºConversa amb la companyia en finalitzar l’espectacleTeatre Auditori de Granollers

Companyia convidada

A

ABONAMENTS3-4: 12€

5-7: 11,25€+8: 10,5€

—37

Sexe, què en sabem?Llevant TeatreDivendres 09.11.18—21 hDiumenge 11.11.18—19 hTeatreCompanyia Artescena SocialUn cabaret de teatre, música i circ inspirat en Tinguem el sexe en pau de Dario Fo i textos de Somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare, entre d’altres. La companyia cardedeuenca presenta el tema del sexe de forma natural, oberta i respectuosa, conscient de la complexitat que comporta la relació amb el propi cos i el dels altres. Des del joc teatral desvetlla mites, foragita prejudicis i facilita el fet de conèixer i conèixer-nos, gaudint i fent gaudir.

Fem fora els prejudicis i parlem de sexe a través del teatre, la música i el circ

FITXA ArTÍSTICADirecció artística: Olga Vinyals MartoriPresentació: Marc Felipe Repartiment:  J. Alert , E. Bosch, A. Carreras, M. Dutren, A. Extremera, I. Felices, N. Ferrer, A. Fornós, A. M. Fort, O. Franco, M. T. Gensana, M. Gharbi, Y. Grunvald, B. Ibañez, A. Llobet, M. Nicolàs, F.  Pérez, S. Pérez, C. Pla, A. Poveda, L. Puigdollers, C. Ribes, C. Ribes, A. Rodríguez, P. Tutó i A. VivesMúsica: Oscar Igual i Cesc Martorell

Durada75 minuts

PrEu

10€

A

ABONAMENTS3-4: 8€

5-7: 7,5€+8: 7€

—38

Clara Peya+ Grup teloner

Sala de concerts Nau B1Roca Umbert Fàbrica de les ArtsDissabte 10.11.18—23 hMúsicaPresentació del treball EstómacEstómac és el vuitè disc de la pianista i compositora Clara Peya que, a cavall del jazz, el pop i l’electrònica i seguint la recerca feminista iniciada amb el seu anterior disc, Oceanes, es pregunta ara perquè i de quina mane-ra necessita cantar a l’amor. Després d´haver escrit més de 300 cançons d´amor al llarg de la seva carrera musical, Estómac es presenta com un viatge visceral a la recerca de l’essència més bàsica de l’amor, un pont entre el cor i les entranyes, un disc que obre possibili-tats de canvi mitjançant l’escolta.

Una hora abans del concert, vine a gaudir del grup teloner!

FITXA ArTÍSTICAClara Peya, pianoVic Moliner, contrabaix Magalí Sare, veu Andre Moreno, bateria i percussions Didak Fernández, percussions i electrònica

Durada120 minuts

Hora del concert:Grup teloner 22 hArtista principal 23 h

PrEu

12€

A

ABONAMENTS3-4: 9,6€

5-7: 9€+8: 8,4€

—39

FalstaffTeatre Auditori de GranollersDiumenge 11.11.18—18 hÒperaDe Giuseppe VerdiFalstaff és l’òpera bufa de Verdi, que inaugura una nova manera d’abordar el teatre musical en un exercici que conclou amb la cèlebre i escèptica reflexió de: “tot en aquest món és burla”. Òpera en tres actes, ambientada a Windsor —durant el regnat d’Enric IV d’Anglaterra— i amb llibret d’Arrigo Boito, Falstaff exhibeix una brillant partitura sobre les històries d’embolics i trampes a què és sotmès el petulant i corpulent senyor Falstaff en el seu afany per seduir dones casades.

Una òpera còmica de to melancòlic sobre les peripècies amoroses del senyor Falstaff

FITXA ArTÍSTICACor Amics de l’Òpera de SabadellOrquestra Simfònica del Vallès Direcció musical i del cor: Daniel Gil de TejadaDirecció d’escena: Pau MonterdeAssistent d’escena: Anna PoncesProducció i organització: Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell per Òpera de Catalunya

Sala GranDurada 3 hores i 30 minuts aprox.

PrEu

50€ Zona A

25€ Zona B

ACTIVITATS 360ºPresentació de l’òpera a càrrec de Marc HeilbronDiumenge 11.11—17 hTeatre Auditori de Granollers

A

ABONAMENTS3-4: 40€5-7: 37,5€+8: 35€

—40

MicroteatreRoca Umbert Fàbrica de les ArtsDivendres 16.11.18—21 hDissabte 17.11.18—21 hDiumenge 18.11.18—18 hTeatreConcurs de dramatúrgiaProjecte de creació escènica, organitzat per Roca Umbert i Arsènic espai de creació, que planteja per quarta vegada la representació de petites obres teatrals en espais singulars de Roca Umbert. Enguany, l’edició s’ha volgut adherir a la commemoració del 80è aniver-sari del bombardeig de Granollers i inclou propostes teatrals entorn la defensa dels drets humans, la solida-ritat, la superació de les injustícies, la recuperació de la memòria històrica i la Guerra Civil espanyola.

Microteatre se suma a la commemoració del 80è aniversari del bombardeig de Granollers

FITXA ArTÍSTICAProducció: Arsènic Espai de Creació Repartiment a determinar

Durada90 minuts (20 minuts per obra)

PrEu

12€pack de les 4 propostes

Exclòs de descomptes

—41

Bomber(S)Teatre Auditori Can PalotsDiumenge 18.11.18—19 hTeatreCompanyia Mise en Lumière i Barna-BéEt clava, et colpeja, et regira. L’obra de Jean-Benoît Pa-tricot et posa davant del que no vols mirar i ho fa sense provocació, sense violència i sense discurs moral. La història d’una dona considerada pel seu company com un pur objecte sexual, per compartir amb els seus col-legues de feina, és un text audaç. Una porta tancada, terrible i pertorbadora sobre l’abús, el consentiment, el desig, el desdeny i l’amor.

Una obra colpidora de rabiosa actualitat

FITXA ArTÍSTICADramaturgia: Jean-Benoît PatricotDirecció i traducció: Jordi VilàLa Noia: Mariantònia Salas L’Home: Salvador Miralles

Durada 80 minuts

PrEu

6€Exclòs de descomptes

—42

Pele MacleodTeatre Auditori de GranollersDivendres 23.11.18—20 hMúsicaConcert en record de Carles RieraPele Macleod, el nou projecte musical de Pele Bernial, ens porta la música del seu nou treball després de Veritats tossudes. Música fresca, amb energia, amb di-ferents estils com el pop, el folk i el dixieland, en la qual el piano, les guitarres i els corals tenen un paper princi-pal. Un concert homenatge a Carles Riera, a càrrec del granollerí instal·lat a Anglaterra Pele Bernial, en el qual podrem escoltar les cançons del seu nou disc d’estudi.

Pele Macleod ens presenta el seu nou disc en un concert acústic

FITXA ArTÍSTICAPele Bernial, vocalista, guitarres i mandolina Gerard Alonso, piano, orgue Hammond, acordió i veus Albert Forns, baix i contrabaix Leo Pascual, guitarres i veusVíctor Nieto, bateria

Sala PetitaDurada 60 minuts

PrEu

10€Cicle

Carles Riera

A

ABONAMENTS3-4: 8€

5-7: 7,5€+8: 7€

—43

A.K.A.Llevant TeatreDivendres 23.11.18—21 hTeatreUna producció de la Sala Flyhard“Carlos, em dic Carlos. Tinc 15 anys o 16... Vaig a escola, m’avorreixo; quedo al parc amb els col·legues; ballo hip hop... i un dia conec la Clàudia i... màgia!” A.K.A. (Also Known As) ens parla d’un període de l’adolescència d’en Carlos en el qual, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus fonaments, les seves arrels, la seva identitat. I és que en Carlos és adoptat i pot ser que no sigui del tot qui ha decidit ser perquè, en el fons, som qui sentim que som o qui la gent creu que som?

Un retrat de l’adolescència i una història d’amor juvenil i de denúncia del racisme

FITXA ArTÍSTICADramatúrgia: Daniel J. MeyerDirecció: Montse Rodríguez ClusellaRepartiment: Albert Salazar

Durada75 minuts

PrEu

15€

A

ABONAMENTS3-4: 12€

5-7: 11,25€+8: 10,5€

—44

LDS Lágrimas de sangre+ Grup teloner

Sala de concerts Nau B1Roca Umbert Fàbrica de les ArtsDissabte 24.11.18—23 hMúsicaPresentació de ViridarquiaLDS és una banda de rap combatiu, que beu d’estils com el rock o el reggae, i s’allunya dels tòpics de l’he-rència nord-americana. Amb el disc Viridarquia el grup s´ha convertit en un dels més sol·licitats i ha estat pre-sent en la majoria de macrofestivals. L’àlbum el formen 15 cançons amb una producció acurada, una presen-tació de luxe i col·laboracions de membres dels grups Glaukoma, Zoo, Chalart58 o la cantautora Silvia Tomás.

Una hora abans del concert, vine a gaudir del grup teloner!

FITXA ArTÍSTICANeidos, Microbio i Still III, veusAcid Lemon, productor i Dj Rama-Lama, guitarra

Durada120 minuts

Hora del concert:Grup teloner 22 hArtista principal 23 h

PrEu

15€

A

ABONAMENTS3-4: 12€

5-7: 11,25€+8: 10,5€

—45

Mag LariTeatre Auditori de GranollersDissabte 24.11.18—18 h i 21 hMàgiaEl mag celebra 25 anys de carrera amb 25 il·lusionsEl Mag Lari celebra 25 anys sobre els escenaris amb aquest espectacle de nova creació per a tots els públics que recupera els seus números de màgia més emblemàtics i n’incorpora 10 de nous. L’espectacle pre-sentarà en total 25 números de pura màgia, repartits en una hora i mitja de xou trepidant. Números d’escapisme impactants, cinc ballarins i un gran número final que resumirà tota una vida dedicada a la màgia.

Un mag de primer nivell que torna amb l’espectacle més especial de la seva carrera

FITXA ArTÍSTICADirecció: David Pintó i Josep Maria LariGuió: Josep Maria LariRepartiment: Roger Molist, Juan Carballido, Josep Ramon, Albert Obach i Estanis FarréCoreografia: Roger MolistVeu en off: Pere Arquillué

Sala GranDurada 90 minuts

PrEu

28€ Zona A

15€ Zona B

A

ABONAMENTS3-4: 22,4€

5-7: 21€+8: 19,6€

Espectacle en llengua de signes (sessió 18 h)

—46

El fantasma de CantervilleTeatre Auditori de GranollersDiumenge 25.11.18—19 hTeatreAmb Joan PeraLord Canterville convida l’empresari nord-ameri-cà Hiram S. Otis i la seva família a passar el cap de setmana al seu antic castell prop d’Ascot, Anglaterra. Canterville adverteix els nous habitants que el fantas-ma de Sir Simon de Canterville, avantpassat familiar, vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore. Els nous inquilins, però, no fan cas de l’advertència i es burlen constantment del fantasma, tot i que aquest els intenta pertorbar la pau per activa i per passiva, per mantenir la seva reputació i el seu honor.

Joan Pera es posa a la pell del fantasma més antic d’Anglaterra

FITXA ArTÍSTICAVersió: Joan Yago (a partir de l’original d’Oscar Wilde)Direcció: Josep Maria MestresRepartiment: Joan Pera, Pep Sais, David Olivares, Elisabet Casanovas, Betsy Túrnez i Òscar Castellví

Sala GranDurada 90 minuts

PrEu

25€ Zona A

12€ Zona B

A

ABONAMENTS3-4: 20€

5-7: 18,75€+8: 17,5€

—47

Les noies de Mossbank RoadTeatre Auditori de GranollersDivendres 30.11.18—21 hTeatreAmb Clara Segura, Marta Marco i Cristina GenebatAquesta història ens parla de l’amistat sorgida en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants. Aquí, les protagonistes, entre els 18 i els 19 anys, creixeran i descobriran qui són per primera vegada. Tot allò que compartiran serà tan pur, tan autèntic, que les marcarà de per vida. Una obra valenta i sense subterfugis, sobre tres dones contemporànies que somien, lluiten i patei-xen a parts iguals.

Una comèdia sobre la fortalesa de l’amistat dirigida per Sílvia Munt

FITXA ArTÍSTICAAutoria: Amelia BullmoreTraducció: Roser BatallaDirecció: Sílvia MuntRepartiment: Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura

Sala GranDurada 110 minuts

PrEu

25€ Zona A

12€ Zona B

A

ABONAMENTS3-4: 20€

5-7: 18,75€+8: 17,5€

—48

FairflyTeatre Auditori Can PalotsDissabte 01.12.18—21 hTeatre Companyia La CalòricaQuatre amics intenten organitzar-se després que l’em-presa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina però realment val la pena lluitar per aquesta feina? No seria millor convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere? Units decideixen demostrar al món que si la nostra vida professional és precària, infeliç i insatisfactòria és només per culpa de la nostra falta de cultura emprenedora.

Una comèdia trepidant sobre l’emprenedoria

FITXA ArTÍSTICADramatúrgia: Joan YagoDirecció: Israel SolàRepartiment: Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura / Esther LópezCançó Fairfly: Josep Sánchez-Rico i Ona Pla

Durada 75 minuts

PrEu

12€

A

ABONAMENTS3-4: 9,6€

5-7: 9€+8: 8,4€

—49

Els Catarres+ Grup teloner

Sala de concerts Nau B1Roca Umbert Fàbrica de les ArtsDissabte 01.12.18—23 hMúsicaPresentació del nou disc Tots els meus principisL’actual auge del panorama musical dels Països Cata-lans no es podria entendre sense Els Catarres. La banda és responsable del ressorgiment de la música festiva a les nostres festes i ha aconseguit fites històriques que han marcat un abans i un després en la mesura d’èxit dels grups catalans. Un grup únic, irrepetible i ja icònic que torna —després d’un any i mig d’aturada— amb Tots els meus principis, un disc menys acústic que re-marca la presència de les guitarres elèctriques i segueix l’estil positiu “catarra” però amb un punt més nostàlgic.

Una hora abans del concert, vine a gaudir del grup teloner!

FITXA ArTÍSTICAÈric Vergés, veu i guitarra Jan Riera-Prats, guitarra, acordió, pandereta, bombo i melòdica Roser Cruells, contrabaix

Durada120 minuts

Hora del concert:Grup teloner 22 hArtista principal 23 h

PrEu

15€

A

ABONAMENTS3-4: 12€

5-7: 11,25€+8: 10,5€

—50

All WaysTeatre Auditori de GranollersDiumenge 02.12.18—19 hDansaCompanyia Sharon FridmanExisteixen múltiples camins però només un et por-ta a tu mateix. El camí d’All Ways transcorre per cinc paisatges vitals i anímics: la pèrdua, la recerca, el somni, l’enamorament i la construcció. Una proposta circular, en constant moviment, que explora, a partir de la dansa de set ballarins, la utopia de l’harmonia permanent i la metodologia basada en el contact, base de les coreo-grafies de Fridman.

El coreògraf israelià celebra amb aquesta peça deu anys de creació a Espanya

FITXA ArTÍSTICADirecció artística i coreografia: Sharon FridmanRepartiment: Melania Olcina, Álvaro Frutos, Maite Larrañeta, Richard Mascherin, Lucía Montes, Juan Carlos Toledo i Beñat UrretabizkaiaDramatúrgia: Antonio Ramírez-StabivoComposició musical: Danski – IdanShimoni

Sala GranDurada 50 minuts

PrEu

20€ Zona A

10€ Zona B

ACTIVITATS 360ºPresentació de l’espectacle a càrrec de Clàudia BrufauDiumenge 02.12—18 hConversa amb la companyia en finalitzar l’espectacleTeatre Auditori de GranollersWorkshop de contact amb Sharon FridmanDissabte 01.12—10 hCentre d’Arts en Moviment–Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Preu: 20 €

A

ABONAMENTS3-4: 16€5-7: 15€+8: 14€

—51

Motor i veusLlevant TeatreDivendres 14.12.18—21 hDiumenge 16.12.18—19 hTeatreLectura dramatitzada dins el cicle d’Arts en TransicióNo cal ser un activista per adonar-se de les contradicci-ons que suposa l’ús del cotxe privat a les grans ciutats, com tampoc cal ser un conductor acèrrim per identi-ficar-se amb els protagonistes de Motor i veus. Grano-llers en Transició, amb la col·laboració d’actors i actrius de la ciutat, presenta la lectura dramatitzada de part de l’obra d’Andreu Rifé, estrenada a la Sala Beckett, dins el cicle Adéu al cotxe, i de textos creats per persones de Granollers que reflexionen sobre la mobilitat.

“I què volen? Que tornem a anar en carro? El cotxe és la modernitat, el futur!” O potser no.

FITXA ArTÍSTICARepartiment i direcció a determinarProducció: Llevant Teatre i GenT

Durada60 minuts

PrEu

6€Exclòs de descomptes

—52

Un Nadal d’estrellesLlevant TeatreDivendres 21.12.18—21 hDiumenge 23.12.18—19 hMúsicaCor Plèiade de la Societat Coral Amics de la UnióEl cor de veus femenines de la Societat Coral Amics de la Unió aposta per mostrar les veus harmonioses de les seves cantants a través d’una màgica posada en escena. Brillaran amb tota la seva força ballant, cantant entre el públic i fent tota mena d’experiments escènics per atrapar-nos amb la seva combinació de determi-nació i dolçor. Un espectacle innovador de cançons de Nadal catalanes i d’arreu del món que ompliran tots els nostres sentits de sorprenents sonoritats, impactes visuals i alta qualitat vocal.

Un espectacle innovador de cançons de Nadal catalanes i d’arreu del món

FITXA ArTÍSTICACor Plèiade Direcció: Júlia Sesé

Durada80 minuts

PrEu

15€

A

ABONAMENTS3-4: 12€

5-7: 11,25€+8: 10,5€

—53

Memòries de viatges: de Debussy a MahlerTeatre Auditori de GranollersDiumenge 13.01.19—19 hMúsica clàssicaOrquestra de Cambra de GranollersL’Orquestra de Cambra segueix el seu viatge a través de les principals obres de la música clàssica per cen-trar-se en les textures i els colors d’un món impressio-nista, que ens parla dels desitjos i els somnis d’un faune en la calor de la tarda... envoltat per un món imaginari i lliure, ple d’harmonies debussyanes. El concert es com-pletarà amb un recorregut per Florència, i ens capbus-sarem, amb Mahler, en el viatge intern de l’amant pel record de l’estimada perduda.

Viatge per mons impressionistes i paisatges mediterranis

FITXA ArTÍSTICAOrquestra de Cambra de GranollersDirecció: Corrado Bolsi

Sala GranDurada 90 minuts

PrEu

20€ Zona A

10€ Zona B

ACTIVITATS 360ºViu l’orquestra!Divendres 11.01 —11.45 hPresentació del concert a càrrec de Xavier ChavarriaDiumenge 13.01—18 hTeatre Auditori de Granollers

L’Orquestra de Cambra de Granollers és resident al Teatre Auditori de Granollers

A

ABONAMENTS3-4: 16€5-7: 15€+8: 14€

—54

El MontaplatosLlevant TeatreDivendres 18.01.19—21 h Diumenge 20.01.19—19 hTeatreDe la companyia EslingaDos assassins a sou esperen la seva pròxima víctima en una habitació soterrada. Un muntacàrregues és l’únic sistema de comunicació amb l’exterior. A través seu reben cartes amb noves ordres que modifiquen la seva espera, la seva relació i el seu objectiu. A partir de l’obra El Montaplatos de Harold Pinter, neix aquest nou espec-tacle adaptat a un llenguatge físic i visual que trenca amb les estètiques naturalistes d’aquell moment.

Estrena del nou espectacle de la companyia premiada al XIII Festival “TEA” 2017 a Toledo

FITXA ArTÍSTICARepartiment: Xavi Lucha i Omar TubauEscenografia: Albert Ventura

Durada60 minuts

PrEu

15€

A

ABONAMENTS3-4: 12€

5-7: 11,25€+8: 10,5€

—55

Joan DausàTeatre Auditori de GranollersDivendres 18.01.19—21 hMúsicaPresentació del disc Ara som gegantsJoan Dausà, després d’un període de tres anys de si-lenci i reflexió personal, torna a la música amb Ara som gegants, el seu tercer disc produït per Santos & Fluren de Blind Records. Deu cançons de música intimista que miren la vida amb esperança, que juguen amb una pa-leta de colors més amplia i temes més elaborats, però que mantenen la senzillesa i l’observació dels detalls, conscient que és aquí on la vida pren sentit.

Un treball exigent que celebra la vida tal com és: intensa, reflexiva i il·lusionant

FITXA ArTÍSTICAJoan Dausà, veu i pianoFluren, guitarra i teclatsNúria Maynou, violoncelDídac Fernández, bateria

Sala GranDurada 90 minuts

PrEu

20€ Zona A

10€ Zona B

A

ABONAMENTS3-4: 16€5-7: 15€+8: 14€

—56

Brodas BrosTeatre Auditori de GranollersDisssabte 19.01.19—21 hMúsica i dansaBlock party & James Brown Tribute5 ballarins, 6 músics i 2 cantants portaran al teatre l’energia del hip-hop, que va néixer gràcies a les Block Party, festes interdisciplinàries sorgides als barris de Nova York a finals dels 70 i que utilitzaven espais en desús per celebrar trobades en què la música i el grafit coexistien en harmonia. Brodas Bros tornen als orígens del funk dels 80 amb temes del padrí del soul, James Brown. Una experiència única d’alt voltatge i amb molta energia!

Un gran festa que transformarà la platea del teatre en un autèntic homenatge a la música negra

FITXA ArTÍSTICADirecció artística: Lluc FruitósRepartiment: Berta Pons, Clara Pons, Pol Fruitós, Lluc Fruitós i Marc CarrizoBanda en directe: Nación Funk All-stars feat Michel ClaveroLalo López, guitarra i veus Guilliam Sons, flauta, saxo tenor i veus Roger Martínez, saxo alt Marc Benaiges, bateria Adri González, teclats

Sala GranDurada 75 minuts

PrEu

20€ Zona A

10€ Zona B

ACTIVITATS 360ºPresentació de l’espectacle a càrrec de Clàudia BrufauDissabte 19.01—20 h

A

ABONAMENTS3-4: 16€5-7: 15€+8: 14€

—57

La importància de ser FrankTeatre Auditori de GranollersDivendres 25.01.19—21 hTeatreUna obra d’Oscar Wilde dirigida per David SelvasDavid Selvas dirigeix aquesta versió lliure de La impor-tància de ser Frank, la comèdia d’Òscar Wilde converti-da ara en una divertida i àcida faula, de plena actualitat, que incorpora melodies originals interpretades en directe pels mateixos actors. Una festa a la vida i un cant a la llibertat, la intel·ligència i l’amor, que dispara de ple contra la hipocresia social i mostra al públic una font inacabable de dobles vides i falses cares.

Un dels retrats més àcids i divertits que mai s’han fet sobre la hipocresia social

FITXA ArTÍSTICADirecció: David Selvas Versió i traducció: David Selvas i Cristina GenebatRepartiment: Laura Conejero, Miki Esparbé, Mia Esteve, Paula Jornet, Paula Malia, Norbert Martínez i David Verdaguer.Direcció musical: Pere Jou i Aurora Bauzà (Telemann Rec.)Coreografia i moviment: Pere Faura

Sala GranDurada 90 minuts

PrEu

25€ Zona A

12€ Zona B

A

ABONAMENTS3-4: 20€

5-7: 18,75€+8: 17,5€

—58

FangTeatre Auditori de GranollersDissabte 26.01.19—21 hCircDe la Companyia Animal ReligionFang ens porta a una transformació constant, des de l’espai buit fins a un món amb criatures estranyes on l’home i el fang són una sola cosa. A mesura que avan-ça l’espectacle, el cos de l’artista patirà canvis i defor-macions, i la suor, el pes i la respiració acabaran sent tant de l’home com del fang, que hauran aconseguit un estat de simbiosi total. Una nova dimensió de fantasia en què l’expressió de l’artista serà de sorra, carn i aigua.

Quim Girón ens proposa la unió de la terra i el cos a través de la manipulació del fang a escena

FITXA ArTÍSTICACreació i repartiment: Quim GirónAmb el suport de Fundació La Pedrera i Festival TNTResidència artística: Teatre Sant Esteve de Palautordera, Can Gasol, Cronopis, La Bonita, Centre Cívic La Barceloneta i La Caldera

Sala ObertaDurada 50 minuts

PrEu

10€ACTIVITATS 360ºConversa amb la companyia en finalitzar l’espectacleTeatre Auditori de Granollers Taller familiar de circFamílies amb infants a partir de 7 anysDiumenge 27.01—11 hCentre d’Arts en Moviment – Roca Umbert Fàbrica de les Arts

A

ABONAMENTS3-4: 8€

5-7: 7,5€+8: 7€

—59

Javier RuibalTeatre Auditori Can PalotsDissabte 26.01.19—21 hMúsica Concert acústicJavier Ruibal és un músic creatiu, diferent de la seva generació d’artistes, que disposa d’una exquisida i ri-gorosa voluntat d’integració en la història social amb la qual conviu. Amb trenta anys de trajectòria i deu discos al mercat, Ruibal presenta noves cançons en acústic, belles i solidàries, íntimes i participatives, personals i universals. Un compositor, guitarrista i cantant explo-rador de la bellesa a través de la fusió del flamenc, la música del Magreb, de l’India i del Carib.

El cantautor espanyol de música acústica i íntima canta a l’amor més carnal

FITXA ArTÍSTICAJavier Ruibal Dúo, veu i guitarres

Durada 105 minuts

PrEu

12€

A

ABONAMENTS3-4: 9,6€

5-7: 9€+8: 8,4€

—60

DIUMENGE 2 DE SETEMBRE 2018—12 h Missa de Festa Major La Batllia de Sant Esteve de Granollers Fanfàrria per a tres gralles, timbal i dos orgues de tubs Entrada lliure

DIUMENGE 30 DE SETEMBRE 2018—18 h L’organista de la Capella Sixtina Joan Paradell i Solé, orgue (Itàlia) *Classe magistral prèvia*

DIUMENGE 21 D’OCTUBRE 2018—18 h La vida breve. Duel amistós entre una guitarra i un orgueFran Gamallo, guitarra Vicenç Prunés, orgue

DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE 2018—18 h Hodierna Lux. La llum d’avui Cor de Cambra de Granollers Maurice Clement, orgue (Luxemburg) Josep Vila Jover, direcció

DIUMENGE 2 DE DESEMBRE 2018—18 h Iter ad Natalem. De camí cap a Nadal Coral Sant Jordi (Barcelona) Vicenç Prunés, orgue Oriol Castanyer, direcció

DIMECRES 26 DE DESEMBRE 2018—11 h Missa Major La Batllia de Sant Esteve de Granollers Fanfàrria per a tres gralles, timbal i dos orgues de tubs Entrada Lliure

La Música del CelCICLE DE MúSICa pEr a orGuE a L’ESGLéSIa DE SaNt EStEvE

Donatiu únic: 7 €/adultwww.musicasacragranollers.org [email protected]

Amb la col·laboració de: Organitza:

—61

Petits i grans

Benvinguts a casa

escenagran.cat/patinautes

—62

—63

Trieu l’espectacle segons l’edatescenagran.cat/patinautes

Petits i grans

Benvinguts a casa

+2

TA et recomana...

+3

PATI et recomana...

nAu et recomana...

+6

la cigala i la formiga+ 2 anys—Pàg. 71

Kaixes+ 2 anys—Pàg. 74

Hits. Concert per a nadons+ 0 anys—Pàg.75

Cache-cache+ 2 anys—Pàg.76

Els tresporquets+ 2 anys—Pàg.79

Mare Terra+ 4 anys—Pàg. 64

Superbleda+ 3 anys—Pàg. 65

Els viatges d’en Filalici+ 4 anys—Pàg. 66

Garbancito en la barriga del buey+ 4 anys—Pàg. 67

Mur+ 4 anys—Pàg. 68

Més enllà dels miralls+ 3 anys—Pàg. 70

Quatre notes màgiques: ta-ta-ta-txaaaaan!+ 5 anys—Pàg. 72

Per un instant+ 3 anys—Pàg. 73

Monstres+ 3 anys—Pàg. 78

Els pastorets+ 5 anys—Pàg. 80

Els súperpoders de la flauta travessera+ 5 anys—Pàg. 81

Petits minuts+ 3 anys—Pàg. 84

Música del romanticisme+6 anys—Pàg. 69

Pop, folki dixieland+ 6 anys—Pàg. 77

laika+ 6 anys—Pàg. 82

rock en família+ 6 anys—Pàg. 83

—64

Mare TerraTeatre Auditori Can PalotsDissabte 22.09.18—18 hTeatre Companyia del Princep TotilauPrenent com a punt de partida l’explosió del Big Bang, passant per l’extinció dels dinosaures, i acabant amb l’embaràs d’una Homo sapiens dels nostres dies, farem un viatge per la fascinant història del planeta Terra, tot pensant en els infants i en els adults que els acom-panyen. Un espectacle amb poc text, amb la música de Les quatre estacions de Vivaldi i titelles, objectes, ombres xineses, màscares i projeccions.

Un espectacle en estrena per a infants sobre l’origen de la vida

FITXA ArTÍSTICADramatúrgia i direcció escènica: Marc HervàsRepartiment: Clara Dalmau i Jordi HervàsEscenografia: Anna AlcubierreDisseny de titelles, objectes i vestuari: Martí DoyProducció: Lorena Benesey i Júlia Brescó

Durada 50 minuts

Edat recomanada a partir de 4 anys

PrEu

5€ adults

3€ infantil

Exclòs de descomptes

ACTIVITATS 360ºTaller de manualitatsActivitat gratuïtaDissabte 22.09—17 hTeatre Auditori Can Palots

+4

—65

FITXA ArTÍSTICADramatúrgia: Jordi PaletDirecció: Pere HostaMirada externa: Manel TriasPallassa: Helena EscobarVeus en off: Mònica TerribasMúsica: Pep Pascual

Durada 45 minuts

Edat recomanada a partir de 3 anys

PrEu

5€ adults

4€ menys 16 anys

Exclòs de descomptes

SuperbledaCasa de Cultura Sant FrancescDiumenge 07.10.18—17.30 hClownDe la companyia La BledaLa Bleda té la força d’una formiga perquè pot aixecar set vegades el pes d’una formiga, té el poder de desa-parèixer perquè només aclucant els ulls ja no es veu i pot salvar qui convingui només dient “un-dos-tres-sal-vats”. Però quan sorgeixi un problema “real”, ella tindrà el superpoder més real de tots: la imaginació. Superble-da és l’espectacle protagonitzat per Helena Escobar, la pallassa que dóna nom i ànima a un seguit d’històries que ja han delectat petits i grans.

Tots tenim superpoders. Els tenim tan amagats que costen de trobar, però quan els necessites, apareixen

+3

—66

Els viatges d’en FilaliciTeatre Auditori Can PalotsDissabte 20.10.18—18 hTeatre Companyia El Dit al NasEl camí de la imaginació no té límits. Al fons d’un pou, s’hi amaga la porta cap a un altre món: l’univers màgic de les lletres d’oceà Atlàntic. En Filalici, un noi jove, cu-riós, amb empenta, descobreix l’entrada cap a aquest món. Allà hi coneixerà en Barthelemi, un nàufrag del temps, i junts viatjaran d’un món a l’altre, a la recerca d’un impossible, travessant els límits entre la realitat i la imaginació. Però tot joc té unes regles i trencar-les pot tenir conseqüències imprevisibles...

Adaptació per a titelles, ombres, projeccions i música en viu del còmic Philemon de Fred

FITXA ArTÍSTICADirecció: Ivo G. SuñéComposició musical: Agnès MonferrerConstrucció de titelles: Martí Doy i Ivo G. SuñéManipulació: Ivo G. Suñé, Nelo Sebastian i Carlos GallardoVídeoprojeccions: Contrafilms

Durada: 50 minuts

Edat recomanada a partir de 4 anys

PrEu

5€ adults

3€ infantil

Exclòs de descomptes

ACTIVITATS 360ºTaller de manualitatsActivitat gratuïtaDissabte 20.10—17 hTeatre Auditori Can Palots

+4

—67

Garbancito en la barriga del bueyTeatre Auditori de GranollersDiumenge 14.10.18—18 hTitellesCompanyia La Gotera de LazoteaUn contacontes es veu obligat a vendre llaminadures per atreure públic a qui explicar les seves històries. Apassionat pel conte del Cigronet, el contacontes vol esbrinar què li va ocórrer a en Patufet dins la panxa del bou. Afortunadament, una vaquera que troba pel camí coneix aquesta part de la història. Un espectacle amb música, cançons i diàlegs en directe a càrrec de La Gotera de Lazotea, companyia amb més de trenta anys de trajectòria professional.

Premi FETEN 2017 al Millor Espectacle de Titelles

FITXA ArTÍSTICAAutoria:Juan Manuel BenitoDirecció: La Gotera de LazoteaActors-manipuladors i músic: Eva Serna, Juan Manuel Benito i Diego SánchezDisseny de titelles i escenografia: GuridiMúsica: Juan Manuel Benito

Espectacle en castellà

Sala ObertaDurada 60 minuts

Edat recomanada a partir de 4 anys

PrEu

6€ preu únic

Exclòs de descomptes

+4

—68

MurTeatre Auditori de GranollersDiumenge 21.10.18—18 hCircUna obra de la (Cia)3 que trenca barreresEs trenca el mur fet a base de cubs. D’entre les restes, hi apareixen dotze personatges que reconstrueixen un món nou. Malgrat la inestabilitat i els fracassos, els personatges s’esforcen per assolir el seu objectiu, treballant de forma col·lectiva, amb un sol lema: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”. Seran capaços de trobar l’estructu-ra perfecta? Un espectacle visual de circ, amb música en directe i molt d’humor!Mur és la unió de Nacho Flores, Alberto Munilla, Circ Vermut i Circ Bombeta, integrat aquest darrer per per-sones amb diversitat funcional.

Espectacle sobre les limitacions i la capacitat de sobreposar-s’hi

FITXA ArTÍSTICACompanyia: (Cia)3Idea original: Nacho Flores i Joaquim AragóDirecció: Nacho FloresAssessorament coreogràfic: Roberto OlivanArtistes: Circ Vermut (Jordi Mas, David Candelich)Circ Bombeta (OriolMorgades, Quique Maltas, Sergi Comesa i Manolo Osoyo)Alberto Munilla,Ramón Giménez i Nacho FloresSuport dalt l’escenari: David Lafuente, Martí Cano, David de la Rosa Alegre iUrània EstelrichMúsica original: Ramón Giménez (“El Brujo”)

Sala GranDurada 75 minuts

Edat recomanada a partir de 4 anys

PrEu

12€ adults

6€ menys 16 anys

ACTIVITATS 360ºViu el circ! Amb David Cuspinera.Activitat gratuïtaDiumenge 21.10—16.30 hTeatre Auditori de Granollers

+4

—69

Música del romanticismeTeatre Auditori de GranollersDivendres 26.10.18—19 hMúsica clàssicaMusicapertaUn concert pedagògic de 30 minuts a càrrec del conjunt musical Musicaperta, format per Corrado Bolsi, al violí; Gisella Curtolo, a la viola, i Ángel Luis Quintana, al violoncel. El trio comptarà amb la interpretació del pianista granollerí Jordi Masó. Gaudirem d’un viatge fas-cinant pel romanticisme musical des de Schubert fins a Brahms; aquest serà el primer concert de la temporada 2018/2019 del Cicle Carles Riera, organitzat per l’Escola Municipal de Música Josep Maria Ruera.

Un viatge fascinant pel romanticisme musical gràcies als músics de Musicaperta

FITXA ArTÍSTICACorrado Bolsi, violíGisella Curtolo, viola Ángel Luis Quintana, violoncel Jordi Masó, piano

Sala PetitaDurada 30 minuts

Edat recomanada a partir de 6 anys

PrEu

GratuïtCicle

Carles Riera

+6

—70

Més enllà dels mirallsTeatre Auditori de GranollersDissabte 27.10.18—12, 17 i 18.30 hDissabte 26.01.19—12, 17 i 18.30 hTeatreVisita guiada teatralitzadaVine en família a conèixer l’interior del Teatre Auditori de Granollers i gaudeix d’un espectacle de titelles basat en el conte Més enllà dels miralls. La Filo, una costurera molt despistada, us acompanyarà en un recorregut per les instal·lacions del teatre i us donarà a conèixer els diferents personatges que intervenen en la realització d’un espectacle. També podreu conèixer la història de la creació del teatre, visitar els camerinos i trepitjar l’escenari com si fóssiu veritables artistes!

Vine a descobrir l’interior del Teatre Auditori amb la Filo!

FITXA ArTÍSTICADirecció: Maria CastilloRepartiment: Francina G. ArsBasat en una idea original de Ramon i Jordi DavíAdaptació: Marina Martori

Diversos espais del teatreDurada 60 minuts

Edat recomanada a partir de 3 anys

PrEu

3€ preu únic

Exclòs de descomptes

+3

—71

FITXA ArTÍSTICAAdaptació de la faula d’Isop La Cigala i la formiga:La Petita Brownie & Cia.Guió: Susanna RubioNarració, construcció i manipulació: Susanna RubioDirecció: Benjamí ConesaMúsica: Antonio Vivaldi

Durada 45 minuts

Edat recomanada a partir de 2 anys

PrEu

5€ adults

4€ menys 16 anys

Exclòs de descomptes

La cigala i la formigaCasa de Cultura Sant FrancescDiumenge 28.10.18—17.30 hTitellesDe la companyia La petita Brownie & Cia.Aquesta és la història de la Gala, una simpàtica cigala cantant a qui treballar no li agrada gens! La formiga Miga, la seva gran amiga, l’abella Bella i el ratolí Serafí ajudaran la Gala i li faran veure que treballar i cantar és possible!! El treball, l’esforç, l’amistat i saber compartir són presents en aquesta versió que La Petita Brownie & Cia. fa de la faula La cigala i la formiga.

La inspiradora i meravellosa música de Vivaldi serveix de fil conductor per explicar el pas del temps

+2

—72

Quatre notes màgiques: ta-ta-ta-txaaaaan!Teatre Auditori de GranollersDiumenge 04.11.18—17.30 hMúsica clàssicaOrquestra de Cambra de GranollersLa Cinquena simfonia de Beethoven comença amb quatre notes que tothom coneix però... Sabeu que tota la partitura és un joc musical? Sabeu que, pobre Beet-hoven, s’estava quedant sord quan la va crear? L’obra més famosa de la història explicada per David Puertas i interpretada per l’Orquestra de Cambra de Granollers, amb la col·laboració de Glòria Puertas.

L’obra clàssica més famosa explicada com un joc musical!

FITXA ArTÍSTICAOrquestra de Cambra de GranollersDirector: Corrado BolsiPresentació del concert: David Puertas

Sala GranDurada 30 minuts

Edat recomanada a partir de 5 anys

PrEu

3€ preu únic

Exclòs de descomptes

L’Orquestra de Cambra de Granollers és resident al Teatre Auditori de Granollers

Concerts familiarsde l’Orquestra de Cambra de Granollers patrocinats per:

+5

Espectacle en llengua de signes

—73

Per un instantTeatre Auditori Can PalotsDissabte 10.11.18—18 hTeatre i música Companyia La Tresca i Xirriquiteula TeatrePer un instant, en Jordi, en Toni i en Claudi mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobre-tot, les seves cançons en un concert teatralitzat per a tota la família, nascut de les cançons de La Tresca i por-tat a escena per Xirriquiteula Teatre. Companyies que s’han agafat de la mà i han fet un saltet cap endavant per crear aquest espectacle únic, en què la senzillesa i la tendresa d’allò petit el fa immensament gran a ulls de qui el mira.

Un concert teatralitzat ple de records i anècdotes properes que ens recorden l’alegria de ser nens

FITXA ArTÍSTICADirecció: Iolanda LlansóRepartiment: Toni López, Jordi López i Claudi LlobetComposicions i arranjaments musicals: La Tresca i la Verdesca

Durada 60 minuts

Edat recomanada a partir de 3 anys

PrEu

5€ adults

3€ infantil

Exclòs de descomptes

ACTIVITATS 360ºTaller de manualitatsActivitat gratuïtaDissabte 10.11—17 hTeatre Auditori Can Palots

+3

—74

FITXA ArTÍSTICACia Com SonaPablo Paz, direcció d’escena i ambientacióOriol Aguilar, direcció musical Sergi Felipe i Oriol Aguilar, músiques originals Elena Pereta, veu, percussió i ukuleleOriol Aguilar, guitarres, contrabaix i flauta travessera

Durada 50 minuts

Edat recomanada a partir de 2 anys

PrEu

5€ adults

4€ menys 16 anys

Exclòs de descomptes

KaixesCasa de Cultura Sant FrancescDiumenge 11.11.18—17.30 hMúsica i TeatreCia. Com SonaCaixes petites i grans. Caixes que es mouen i ballen. Caixes que juguen, que imaginen barques i objectes diversos. Caixes que amaguen petits tresors amagats… i música. Molta música! Kaixes és una barreja eclèctica entre música popular i cançó d’autor amb música original creada especial-ment per aquest espectacle. Cada cançó esdevé un joc a través del teatre d’objectes, on els instruments hi tenen un paper protagonista.

Un espectacle en què cada cançó esdevé un joc i els instruments són protagonistes

+2

—75

Hits. Concert per a nadonsTeatre Auditori de GranollersDissabte 17.11.18—16.30 i 18 hMúsicaFestival El més petit de totsEls nens i nenes tenen una sensibilitat especial per a la música i detecten quan una cançó és un èxit musical igual que ho fem els adults. Automàticament, si la mú-sica els agrada, es posen a ballar i se’ls il·lumina la cara. Pares i nadons gaudiran d’aquest concert-descoberta. De Mozart a Pulp; d’Amy Winehouse a Bob Marley; de Nirvana a Police o U2. Els grans identificaran grans cançons i els petits potser les sentiran per primera ve-gada, però de seguida detectaran que no es tracta de cançons normals sinó de HITS en majúscula.

Un concert-descoberta en un espai participatiu on només s’ha d’escoltar, cantar i ballar!

FITXA ArTÍSTICAAdrià Bauzó, saxo, glockenspiel i flauta travesseraPau Sánchez, acordió, flauta travessera i pianetMaria de Palol, violoncelAndreu Vilà, vibràfon

Sala GranDurada 45 minuts

Edat recomanada de 0 a 3 anys

PrEu

8€ preu únic

Exclòs de descomptes

+0

—76

Cache-cacheTeatre Auditori de GranollersDiumenge 18.11.18—16.30 i 18 hDansaFestival El més petit de totsUna peça deliciosament còmica i tendra que explora les diferents emocions al voltant del ritual d’anar a dor-mir: les pors, la sorpresa, la joia de no voler mai acabar el dia... sempre amb els ulls ben oberts, descobrim el plaer de ser descoberts, trobats! Cache-cache, de la companyia belga Théâtre de La Guimbarde, garanteix el somriure tant de petits com de grans amb aquesta nova producció familiar.

Una invitació poètica a descobrir el plaer d’amagar-se i ser descoberts!

FITXA ArTÍSTICACompanyia Théâtre de La Guimbarde Direcció: Yutaka TakeiDramatúrgia: Pierre Lambotte Repartiment: Pierre Viatour i Amel Felloussia / Sara OlmoEscenografia: Aline Breucker

Sala ObertaDurada 40 minuts

Edat recomanada a partir de 2 anys

PrEu

8€ preu únic

Exclòs de descomptes

ACTIVITATS 360ºMovent el cos... obrint el cor!Famílies i infants entre 3 i 6 anysDiumenge 18.11.18—11 hCentre d’Arts en Moviment – Roca Umbert Fàbrica de les Arts

+2

—77

Pop, folk i dixielandTeatre Auditori de GranollersDivendres 23.11.18—19 hMúsicaConcert en record de Carles RieraPele Bernial torna a Granollers per presentar el nou disc del projecte Pele MacLeod. Durant el concert pedagò-gic de 30 minuts, ens presentarà la seva música fresca, amb energia, de diferents estils com el pop, el folk i el dixieland, en els quals el piano, les guitarres i les corals tenen un paper principal. Un concert que serà també un homenatge a Carles Riera, músic granollerí interna-cional, pedagog i divulgador musical, que dona nom al cicle de concerts organitzats per l’Escola Municipal de Música Josep Maria Ruera.

Concert acústic amb diferents estils com ara pop, folk i dixieland

FITXA ArTÍSTICAPele Bernial, vocalista, guitarres i mandolina Gerard Alonso,piano, hammond, acordió i veusAlbert Forns,baix i contrabaixLeo Pascual,guitarres i veus Víctor Nieto,bateria

Sala PetitaDurada 30 minuts

Edat recomanada a partir de 6 anys

PrEu

Gratuït

Cicle Carles Riera

+6

—78

FITXA ArTÍSTICADirecció artística: Symon MacintyreManipulació, disseny i construcció de titelles: Glòria Arrufat i Paulette San MartínDramatúrgia: Eudald FerréComposició musical: Oriol Luna i Àlex Polls

Durada 50 minuts

Edat recomanada a partir de 3 anys

PrEu

5€ adults

4€ menys 16 anys

Exclòs de descomptes

MonstresCasa de Cultura Sant FrancescDiumenge 25.11.18—17.30 hTitellesDe Zipit CompanyLa Nina ha sentit un soroll a les golfes de casa seva i té por. Però demà fa anys i ha de ser valenta. És per això que decidirà esbrinar què passa en aquell espai vell i misteriós, on mai no ha gosat entrar-hi. Descobrirà un munt de Monstres! Monstres peluts, barbuts, de tots colors i humors! Una proposta catalanoescocesa sense paraules, sorgida a partir de la lectura d’Allà on viuen els monstres de Maurice Sendak.

La Nina té por però coneixerà un monstre divertit i tendre que l’ajudarà a ser molt valenta

+3

—79

FITXA ArTÍSTICAManipuladors: Núria Benedicto, Olga JiménezConstrucció: companyia L’Estaquirot, Alfred Casas i Pedro Jiménez

Durada 45 minuts

Edat recomanada a partir de 2 anys

PrEu

5€ adults

4€ menys 16 anys

Exclòs de descomptes

Els tres porquetsCasa de Cultura Sant FrancescDiumenge 02.12.18—17.30 hTitellesDe la companyia Estaquirot TeatreHi havia una vegada tres germans porquets que vivien al bell mig del bosc. Un llop molt dolent sempre els per-seguia per menjar-se’ls i ells van decidir construir una casa per protegir-se’n. El més petit va fer una casa de palla; el mitjà, de fusta, i el més gran la va construir amb maons. Segur que aquesta història et sona. Una nova versió del conegut conte que parteix de petites trans-formacions escèniques, en què els diferents titelles es van manipulant a la vista del públic.

El clàssic conte tradicional versionat per la companyia Estaquirot Teatre

+2

—80

FITXA ArTÍSTICADirecció: Daniela De VecciDramaturgia: Albert PijuanRepartiment: Amics dels Pastorets de Granollers

Sala GranDurada 100 minuts

Edat recomanada a partir de 5 anys

PrEu

15€ zona A

8€ zona B

8€ menys 16 anys

Els PastoretsTeatre Auditori de GranollersDimecres 26.12.18—19 hDissabte 29.12.18—19 h Diumenge 30.12.18—19 hTeatreAmics dels Pastorets de GranollersDesprés de 15 anys representant Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, els Amics dels Pastorets aposten per una versió renovada del clàssic, més dinàmica, fresca i agosarada. La posada en escena se centra en la història d’en Lluquet i en Rovelló, i en el seu camí per arribar a Betlem i evitar caure en els paranys de l’infern. Un espectacle per a tots els públics pensat per ser gaudit en família.

La cita anual típica del Nadal arriba amb una renovada versió del clàssic de Josep M. Folch i Torres

+5

—81

Els súper-poders de la flauta travesseraTeatre Auditori de GranollersDiumenge 13.01.19—17.30 hMúsica clàssicaOrquestra de Cambra de GranollersDesprés de dinar, un personatge —mig monstre, mig follet— decideix fer una migdiada. Es va endormiscant i no s’adona que, al seu voltant, dansen les fades, les nimfes, la màgia del bosc i la música del vent. Un conte musical amb les notes de Debussy, la narració de David Puertas i el so de l’Orquestra de Cambra de Granollers.

Un conte musical de Debussy que encisarà els més petits de la casa

+5

FITXA ArTÍSTICAOrquestra de Cambra de GranollersDirecció: Corrado BolsiPresentació del concert: David Puertas

Sala GranDurada 30 minuts

Edat recomanada a partir de 5 anys

PrEu

3€ preu únic

Exclòs de descomptes

L’Orquestra deCambra de Granollers és resident al Teatre Auditori de Granollers

Concerts familiarsde l’Orquestra de Cambra de Granollers patrocinats per:

—82

LaikaTeatre Auditori Can PalotsDissabte 19.01.19—18 hTeatreCompanyia Xirriquiteula Teatre1957. Som a Moscou, en plena guerra freda i carrera es-pacial. La Laika, una gosseta que sobreviu pels carrers i parcs de la gelada ciutat, serà recollida i ensinistrada. Poc s’imagina que el seu destí la portarà a l’espai dins l’Sputnik i passarà a la història de la humanitat com el primer ésser viu en orbitar al voltant de la Terra. Una història sense paraules... explicada amb només retro-projeccions, collage, titelles, autòmats i teatre gestual.

Una aventura basada en fets reals sobre la primera gossa astronauta

FITXA ArTÍSTICADirecció: Enric AsesRepartiment: Marc Costa, Iolanda Llansó, Christian Olive i Daniel CarrerasMúsica: Edgar VidalEscenografia: Marc Costa

Durada 55 minuts

Edat recomanada a partir de 6 anys

PrEu

5€ adults

3€ infantil

Exclòs de descomptes

ACTIVITATS 360ºTaller de manualitatsActivitat gratuïtaDissabte 19.01—17 hTeatre Auditori Can Palots

+6

—83

Rock en famíliaSala de concerts Nau B1Roca Umbert Fàbrica de les ArtsDissabte 26.01.19—18 hMúsicaDescobrint AC/DCRock en família és un espectacle que us farà passar una molt bona estona en família i és una oportunitat perquè els nens i les nenes descobreixin la història i les can-çons d’alguns dels grups més importants i rellevants de la història del rock i el pop. Us convidem a viure, en directe, les millors cançons del llegendari grup AC/DC.

Una oportunitat única per gaudir en directe de les millors cançons d’AC/DC en família

FITXA ArTÍSTICACia. Thunderstruck

Durada 70 minuts

Edat recomanada a partir de 6 anys

PrEu

8€ preu únic

Exclòs de descomptes

+6

—84

FITXA ArTÍSTICACreació, direcció i interpretació: Marcel GrosConstrucció escenogràfica: ma a maSerralleria: Josep HerguetaMúsica original: M du Midi

Durada 40 minuts

Edat recomanada a partir de 3 anys

PrEu

5€ adults

4€ menys 16 anys

Exclòs de descomptes

Petits MinutsCasa de Cultura Sant FrancescDiumenge 27.01.19—17.30 hClownDe la companyia Marcel GrosBuscador de grans moments i trobador de petites co-ses, en Marcel Gros, el pallasso, construeix un vehicle fet d’imaginació per anar a la recerca d’un món minús-cul, divers i divertit… Jugant a imaginar arbres, animals i curiosos personatges, el pallasso tracta cada escena com si fos un petit conte. Els objectes són manipulats perquè prenguin vida, cada detall obté la importància que s’ha de donar a les petites coses… Minuts és un espectacle fet de riure i d’imaginació.

El pallasso Marcel Gros ens ensenya que el que és petit és preciós!

+3

—85

—86

Temporada 2018/2019de música clàssica i òpera Teatre Auditori de GranollersOrquestra de Cambra de GranollersVEUS - Cor Infantil Amics de la Unió Cor de Cambra de GranollersCicle d’Òpera a CatalunyaCicle Carles Riera

Ja a la venda!Molt més que concerts! Descobreix tota la programació al Teatre Auditori de Granollers

Cantem!Veus – Cor Infantil Amics de la UnióDiumenge 07.10.18—19 hMés info pàg. 25

MusicapertaCicle Carles RieraDivendres 26.10.18—21 hMés info pàg. 30

Bon Viatge! la Cinque-na de BeethovenOrquestra de Cambra de GranollersDiumenge 04.11.18 —19 hMés info pàg. 35

FalstaffDe Giuseppe VerdiÒpera a CatalunyaDiumenge 11.11.18—18 hMés info pàg. 39

Pele MacleodCicle Carles RieraDivendres 23.11.18—20 hMés info pàg. 42

Memòries de viatges(música de Debussy, Txaikovski, Mahler...)Orquestra de Cambra de GranollersDiumenge 13.01.19—19 hMés info pàg. 53

A

Benvinguts a la música

clàssica

—87

Les sons harmoniquesCicle Carles RieraDivendres 01.02.19—20 h

De Catalunya al món (música de Sibelius, Montsalvatge, Todrà, Piazzolla...)Orquestra de Cambra de GranollersDiumenge 10.02.19—19 h

L’elixir d’amorDe Gaetano DonizettiÒpera a CatalunyaDiumenge 24.02.19—18 h

Miquel BernatCicle Carles RieraDivendres 01.03.19—20 h

Carmina BuranaCor de Cambra de Granollers i cors participatiusDissabte 09.03.19—21 h

Viatge en el temps. Concerts de BrandenburgOrquestra de Cambra de GranollersDiumenge 24.03.19—19 h

revolutionVeus – Cor Infantil Amics de la Unió i Cor Jove Amics de la UnióDirecció: Panda Van ProosdijDiumenge 07.04.19—19 h

Jonathan Camps i nicola MonetaCicle Carles RieraDivendres 26.04.19—20 h

La BohèmeDe Giacomo PucciniÒpera a CatalunyaDiumenge 12.05.19—18 h

El viatge del destí (música de Mendelss-hon, Brahms i Beetho-ven)Orquestra de Cambra de Granollers, Cor JoveAmics de la Unió i Cor de Cambra de GranollersDirecció: Josep CaballéDiumenge 26.05.19—19 h

—88

ServeisActivitats 360ºSón un conjunt d’ini-ciatives al voltant de la cartellera escènica d’Escena grAn ideades per viure l’espectacle en viu més enllà de l’observació: tallers, presentacions, xerrades i trobades amb els artis-tes, classes magistrals, assajos oberts, etc.

AccessibilitatEls equipaments d’Escena grAn són accessibles de forma autònoma. Contacta amb l’equip de taquilles per orientar-te en la compra de les millors entrades. A tots els equipaments culturals els gossos d’assistència hi són benvinguts.

llengua de signesEscena grAn obre les arts escèniques a persones amb discapa-citat auditiva. Aquesta temporada els especta-cles i concerts oferts en llengua de signes són: Quatre notes màgiques: ta-ta-ta-txaaaaa!, Roba estesa i Mag Lari.

Gaudeix plenament dels espectacles!

—89

Véns en cotxe de fora de Granollers?

CoMPArTEIX VEHIClE I APArCA GrATIS!Pàrquings Blaus i Escena grAn col·laboren en la protecció del medi ambient

PÀRQUINGS BLAUS:

AuditoriC. Ponent, 41C. de Rafael Casanova, 38

Pàrquing Escolapi Blau C. Francisco Quevedo s/n C. Oriente s/n

Corona C. de Palaudàries, 21 C. de St. Josep de Calassanç, 16

Estació – Atenea Pg. De Cristòfol Colom, 21

Més informació: www.pblaus.com [email protected]. 618 463 836

El Teatre Auditori de Granollers és el primer equipament cultural de la comarca amb el Distintiu de Qualitat Ambiental

Consulta les condicions awww.teatreauditoridegranollers.cat

—90

—91

Girem Propostes SingularsGPS és una programació conjunta del Teatre Auditori de Granollers, el Teatre Auditori Cardedeu, el Teatre Ateneu de Sant Celoni i el Teatre Auditori de Llinars del Vallès, per donar suport a espectacles no convencionals o que tenen lloc en espais alternatius.

LITTLE NIGHTCIA. IMAGINART23.09.18—10, 11 i 12 hLlinars del Vallès HITSCONCERT PER A NADONS07.10.18—10.30 i 12 hSt. Celoni CARINYOCIA. PÉREZ&DISLA26.10.18—21 hGranollers

RAPHAËLLELA CONQUESTA DEL POL SUD09.11.18—21 hGranollers

AÜC – EL SO DE LES ESQUERDESLES IMPUXIBLES23.11.18—21 hCardedeu

PLUJAGUILLEM ALBÀ & CLARA PEYA16.12.18—18.30 i 20 hSt. Celoni FANGANIMAL RELIGION26.01.19—21 hGranollers

—92

Teatre Auditori de GranollersC. de Torras i Bages, 5008401 GranollersT. 938 405 121Fax 938 405 122www.teatreauditoride-granollers.cat @TAGranollers teatreauditori teatreauditori teatreauditoridegranollersObjectes perduts: T. 938 405 120 (de dll a dv de 9 a 14h)Bar restaurant El Gato Verde. Reserves al telè-fon 93 840 38 36. Horaris: dilluns de 16 a 21 h, de dimarts a dimecres de 12 a 1 h, diumenges de 12 a 19 h i els dies d’espectacle fins al tancament del teatre.

llevant TeatreC. de Ponent, 60 08401 Granollers T. 938 498 167www.llevanteatre.cat @Llevanteatre Llevanteatre LlevanteatreObjectes perduts: T. 938 498 167 (de dll a dv de 9 a 15 h)

Teatre Auditori Can PalotsC. Barcelona, 808420 CanovellesT. 938 468 054www.canovelles.cat/canpalots @AjCanovelles canpalotsObjectes perduts: T. 938 468 054 (de dll a dv de 16 a 21 h)

Casa de Cultura Sant Francesc - roda d’Espectacles InfantilsC. d’Espí i Grau, 108401 Granollers T. 938 615 598 www.acgranollers.cat @AcGranollers AcGranollers @acgranollers

Sala de concerts nau B1 - roca umbert Fàbrica de les ArtsC. de Prat de la Riba, 77 08401 Granollers T. 938 614 941 (de dll a dv de 9 a 14 h)www.rocaumbert.cat @rocaumbertfa RocaumbertObjectes perduts: T. 938 614 941 (de dll a dv de 9 a 14 h)Bar de Roca Umbert. Reserves al telèfon 93 315 75 05. Horaris: de dilluns a dissabte, de 8 a 24 h. Diumenges de 9 a 14 h.

Informació i plànol dels equipamentsCom arribar en transport públic: En tren amb les línies R2 fins a Granollers Centre o bé R3 fins a Granollers – CanovellesSagalés Autobusos (www.sagales.com)Bus nocturn N73 a parir de les 12 de la nit (consulteu el recorregut).

—93

Teatre Auditori

de Grano-llers

Llevant Teatre

Casa de Cultura

Sant Francesc

Teatre Auditori

Can Palots

Sala de concerts

Nau B1

Roca Umbert

Fàbrica de les Arts

—94

Àrea de Cultura

Amb el suport de:

Promou i coordina:

Generalitat de CatalunyaInstitut Catalàde les Empreses Culturals

Amb la participació de:

Forma part de:

www.escenagran.cat

—96

Compartint escenaris:

Carrer Torras i Bages, 50Tel. 938 405 121www.teatreauditoridegranollers.cat

Sala de concerts nau B1Carrer Prat de la Riba, 77 Telf. 938 619 441www.rocaumbert.cat

Carrer Barcelona, 8CanovellesTelf. 938 46 80 54www.canovelles.cat/canpalots

www.escenagran.cat Gla

m, c

omun

icac

ió i

diss

eny

Casa de Cultura Sant FrancescCarrer Antoni Espí i Grau, 108401 GranollersTelf. 938 615 598 www.acgranollers.cat

Carrer Ponent, 58-60Tel. 938 498 167www.llevanteatre.cat