1
CALENDARI ACTIVITATS DESEMBRE Diumenge 8 de desembre a les 10:30 h. VIU EL MONTSENY. LLEGENDES I BANDOLERS Veniu a descobrir els secrets de Viladrau i a reviure les aventures dels grans bandolers de Catalunya. Activitat La Sala, casa natal d’en Serrallonga (passejada per descobrir les històries i llegendes d’en Serrallonga) + visita a l’Espai Montseny + dinar en un restaurant de Viladrau. L’Espai Montseny és un espai-experiència sobre l’essència del Montseny, un espai suggerent que us permetrà endinsar-vos en atmosferes màgiques, amb efectes especials envolvents i emocionants. Bandolers, dones d’aigua, un bosc màgic, rituals de bruixes... A més, us oferim cada cap de setmana paquets per viure Viladrau i el Montseny: Diumenge 1 i 15 de desembre a les 10:30 h. VIU EL MONTSENY. FONTS I DONES D’AIGUA L’aigua i les fonts són un dels grans tresors de Viladrau, racons de gran bellesa i que ens evoquen entorns de somni. Activitat Les fonts i la riera major (passejada entre les fonts i la riera per descobrir un camí ple d'històries) + visita a l’Espai Montseny + dinar en un restaurant de Viladrau. Diumenge 22 de desembre a les 10:30 h. VIU EL MONTSENY. BOSCOS I CASTANYERS Els boscos de Viladrau permeten endinsar-se en un entorn natural de gran valor i descobrir un dels seus protagonistes, el castanyer. Activitat Un món de castanyes (passejada per conèixer les tasques que es porten a terme per la recuperació de la castanya) + visita a l’Espai Montseny + dinar en un restaurant de Viladrau. Diumenge 29 de desembre a les 10:30 h. VIU EL MONTSENY. LA FAGEDA DEL MATAGALLS: UN BOSC ÚNIC. Coneixerem la natura i la dinàmica d'aquest bosc mentre caminem per alguns racons màgics. També us parlarem de com s'aprofitaven els recursos que antigament ens oferia la fageda i de la gestió que se'n fa actualment. ( passejada per la fageda+visita a l’Espai Montseny + dinar en un restaurant de Viladrau. ) Per a més informació: Tel. 938848035 [email protected] www.viladrauturisme.cat Cal reserva prèvia. Les activitats són passejades-caminades per l’entorn de Viladrau, d’una durada aproximada d’una hora i mitja a dues. Recomanem portar calçat còmode. Recomanem portar aigua.

Espai Montseny desembre 2013

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Viladrau autocaravanes Montseny bandolers dones d'aigua bruixes Parc Natural Matagalls Area 13 fonts riera Major

Citation preview

CALENDARI ACTIVITATS DESEMBRE

Diumenge 8 de desembre a les 10:30 h. VIU EL MONTSENY. LLEGENDES I BANDOLERSVeniu a descobrir els secrets de Viladrau i a reviure les aventures dels grans bandolers de Catalunya. Activitat La Sala, casa natal d’en Serrallonga (passejada per descobrir les històries i llegendes d’en Serrallonga) + visita a l’Espai Montseny + dinar en un restaurant de Viladrau.

L’Espai Montseny és un espai-experiència sobre l’essència del Montseny, un espai suggerent que us

permetrà endinsar-vos en atmosferes màgiques, amb efectes especials envolvents i emocionants.

Bandolers, dones d’aigua, un bosc màgic, rituals de bruixes...

A més, us oferim cada cap de setmana paquets per viure Viladrau i el Montseny:

Diumenge 1 i 15 de desembre a les 10:30 h. VIU EL MONTSENY. FONTS I DONES D’AIGUAL’aigua i les fonts són un dels grans tresors de Viladrau, racons de gran bellesa i que ens evoquen entorns de somni. Activitat Les fonts i la riera major (passejada entre les fonts i la riera per descobrir un camí ple d'històries) + visita a l’Espai Montseny + dinar en un restaurant de Viladrau.

Diumenge 22 de desembre a les 10:30 h. VIU EL MONTSENY. BOSCOS I CASTANYERSEls boscos de Viladrau permeten endinsar-se en un entorn natural de gran valor i descobrir un dels seus protagonistes, el castanyer.Activitat Un món de castanyes (passejada per conèixer les tasques que es porten a terme per la recuperació de la castanya) + visita a l’Espai Montseny + dinar en un restaurant de Viladrau.

Diumenge 29 de desembre a les 10:30 h. VIU EL MONTSENY. LA FAGEDA DEL MATAGALLS: UN BOSC ÚNIC. Coneixerem la natura i la dinàmica d'aquest bosc mentre caminem per alguns racons màgics. També us parlarem de com s'aprofitaven els recursos que antigament ens oferia la fageda i de la gestió que se'n fa actualment.( passejada per la fageda+visita a l’Espai Montseny + dinar en un restaurant de Viladrau. )

Per a més informació:

Tel. 938848035

[email protected]

www.viladrauturisme.cat

Cal reserva prèvia.

Les activitats són passejades-caminades per l’entorn de Viladrau, d’una

durada aproximada d’una hora i mitja a dues.

Recomanem portar calçat còmode.

Recomanem portar aigua.