2
FULL D’INSCRIPCIÓ ALS CASALS Casal Nom i cognoms Curs Adreça Telèfons (disponibles durant la realització del casal) Observacions mèdico-sanitàries : ............................................................................. ...................................................................... Autoritzacions: En/Na (pare / mare/tutor/a) ................................................................ ..............., amb DNI núm. .................................., autoritzo el meu fill/a ............................................................ a participar al Casal organitzat per l’AMPA del CEIP Pla de Girona i gestionat per G-2, Gestió d’activitats esportives i de lleure, SC; i al mateix temps l’autoritzo a participar en totes les activitats i sortides que s’organitzin des de l’esmentada activita. Faig extensiva aquesta autorització per a les decisions medicoquirúrgiques que calgui adoptar, en cas d’extrema gravetat, sota la direcció facultativa pertinent. Dóno el meu consentiment per a l’ús de la seva imatge (Llei 5/1982, de 5 de Maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge) en documentació i mitjans relacionats amb les activitats. En cas contrari ho comunicaré expressament a l’organització. Signatura del pare/mare/tutor:

FULL D'NSCRIPCIÓ CASALS 2009

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Aquest és el full que cal omplir so voleu inscriure als vostres fills a algun casal de l'AMPA

Citation preview

Page 1: FULL D'NSCRIPCIÓ CASALS 2009

FULL D’INSCRIPCIÓ ALS CASALS

CasalNom i cognoms Curs

AdreçaTelèfons (disponibles durant la realització del casal)

Observacions mèdico-sanitàries : ...................................................................................................................................................

Autoritzacions: En/Na (pare / mare/tutor/a) ..............................................................................., amb DNI núm. .................................., autoritzo el meu fill/a ............................................................ a participar al Casal organitzat per l’AMPA del CEIP Pla de Girona i gestionat per G-2, Gestió d’activitats esportives i de lleure, SC; i al mateix temps l’autoritzo a participar en totes les activitats i sortides que s’organitzin des de l’esmentada activita. Faig extensiva aquesta autorització per a les decisions medicoquirúrgiques que calgui adoptar, en cas d’extrema gravetat, sota la direcció facultativa pertinent.Dóno el meu consentiment per a l’ús de la seva imatge (Llei 5/1982, de 5 de Maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge) en documentació i mitjans relacionats amb les activitats. En cas contrari ho comunicaré expressament a l’organització.Signatura del pare/mare/tutor:

Les dades de caràcter personal que contenen aquests fulls d’inscripció podran ésser incloses en un fitxer per al seu tractament per a l’organització, com a titular responsable del fitxer, en l’ús de les funcions pròpies que té atribuïdes i en l’àmbit de les seves competències. Així mateix, se l’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, tot això de conformitat amb el que disposa l’art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE núm. 298, de 14/12/99)