6
Juny 2011 Biblioteca Roca Umbert Novetats novel la .

Guia de novetats. Novel·la. Juny 2011

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Biblioteca Roca Umbert (Granollers)

Citation preview

Juny2

011

Biblio

tecaR

ocaUm

bert

Novetatsnovel la.

Amis, MartinLa viuda prenyadaSom a l’estiu del 1970, llarg, idíl·lic i moltcalorós. En un castell italià, mitja dotzena dejoves anglesos naveguen per les agitadesaigües de la transició a l’edat adulta. Enplena revolució sexual, es passen les horesexplorant els límits de les coses i de lesrelacions entre els dos sexes.

Brooks, MaxGuerra Mundial ZEn un món globalitzat, com s’afrontarien lesconseqüències d'una plaga per culpa de laqual els morts comencessin a caminar i nofossin precisament amistosos?

Camilleri, AndreaEl camp del terrissaireEn un terreny dels voltants de Vigata, s’hatrobat el cos d’un home esquarterat. Ningúno sap qui és el desconegut, però aviat unaexòtica forastera, la Dolores, denuncia ladesaparició del marit.

Baricco, AlessandroEmaúsEls protagonistes de la història són nois declasse mitjana baixa, catòlics a ultrança, queveuen com totes les seves certesess'enfonsen quan apareix Andre, una noia dediners i costums liberals que encarna allòque és desitjat però pecaminós.

Marías, JavierLos enamoramientos«L'última vegada que vaig veure MiguelDesvern o Deverne va ser també l'última queel va veure la seva dona, Luisa, la qual cosano va deixar de ser estrany i potser injust, jaque ella era això, la seva dona, i jo era encanvi una desconeguda...»

Duras, MargueriteModerato CantabileÉs la història d'una fixació femenina, unafascinació morbosa sobre l'assassinat d'unaaltra dona i de la manera com canvia la vidad'una avorrida i respectable burgesa deprovíncies.

Dovlatov, SergeiLa maletaLa novel·la explica la història de les vuitpeces de vestir (mitjons, botines, vestit,cinturó, jaqueta, camisa, barret i guants)que conté la maleta amb què un emigrantrus fuig de la Unió Soviètica.

Clark, Mary HigginsL’ombra del teu somriureAmb vuitanta­dos anys i una salut fràgil,Olivia Morrow sap que li queda poc temps devida. En aquests moments finals s’enfrontaamb una decisió difícil: parlar i descobrir unantic secret familiar, o callar i endur­se’l a latomba.

Martin, George R. R.Juego de tronos (vol I) i Choquede reyes (vol II)La novel·la transcorre en un món fantàsticamb reminiscències de l'Europa de l'edatmitjana, en què la màgia i les criaturesmítiques del passat han quedat en l'oblit.

Ozick, CynthiaEl xalEl xal és un abans i un després, el passat i elpresent de la Rosa Lublin. És una història devuit pàgines que t’enganxa fins a l’últimafrase i una altra de més extensa en què laRosa, una refugiada polonesa resident aMiami, passa a ser la protagonista principalmés de 30 anys després del que va viure enla primera narració.

Maugham, W. SomersetUna casa a FlorènciaAl final dels anys trenta, una jove víduaanglesa està passant uns dies en una bonicavila florentina. A aquesta localització depostal se suma la proposta de matrimoniinicial d’un important ambaixador, i tambéles festes de l’alta societat.

Marrese, EmilioRosa de focBarcelona, 1937. En plena guerra civil, laciutat resisteix als feixistes, però estàesquinçada per un conflicte intern entrecomunistes i anarquistes. Una jove apareixestrangulada al pis llogat per un futbolistafamós.

Steinbeck, JohnEl poni roigJody és un nen de deu anys que viu en unranxo a la vall de Salinas, a Califòrnia.Apassionat dels cavalls, la vida li canvia quanel seu pare, un granger rígid i força esquerp,decideix regalar­li un petit poltre.

Roncagliolo, SantiagoTan cerca de la vidaTòquio, un hotel immens i laberíntic, barris icarrerons desconeguts, persones quesemblen autòmats i robots que semblenpersones, una convenció sobre intel·ligènciaartificial. Així és la ciutat on Max, un solitariempleat de la Corporació Bessons, es mouràa la recerca d'un sentit que organitzi la sevavida.

Torres, MarujaFácil de matarL'ovella negra d'una família influent ésassassinada en un atemptat. Diana Dial,reportera prejubilada que exerceixd’investigadora amateur, sent aquest petitpessic a l'estómac que li indica que algunacosa no encaixa en la versió oficial.

Biblioteca Roca UmbertPrat de la Riba, 77. 08401 Granollers

Tel. 93 860 44 50

[email protected]

www.rocaumbert.cat

www.facebook.com/bibl iotequesdegranollers

De dil luns a divendres, de 1 5.30 h a 20.30 h

Dimecres i divendres, de 1 0 h a 1 4 h

Dissabte, de 1 6 h a 20.30 h