4
AGENDA COMARCAL 6 d’octubre: XIII Caminada Muntanyes de Prades. Orga- nitza: Amics de les Munta- nyes de Prades 12, 13 i 14 d’octubre: Fira de Bandolers. Organitza: Ajunta- ment d’Alcover 12, 13 i 14 d’octubre: Fira del Vent. Organitza: Ajuntament del Pla de Santa Maria 19, 20 i 21 d’octubre: Fira de Santa Úrsula i Fòrum Caste- ller. Organitza: Ajuntament de Valls i altres entitats. Consell Comarcal de l'Alt Camp www.altcamp.cat 977608560 [email protected] facebook.com/altcampturisme @altcamptur INFOturist ALT CAMP Octubre de 2012 Butlletí núm. 9 Fes-hi una ullada! Fires de la comarca. Pàg.1 Curs d’atenció al client en el sector turístic. Pàg. 2 Activitat Celler Mas Vicenç. Pàg. 2 Caminades per conèixer la comarca. Pàg. 4 Amb la tardor iniciem l’època Fires a la comarca La vila d’Alcover durant aquests dies torna el seu passat i recu- pera tant la vida que duien els bandolers que actuaven ben aprop com la vida que duia la gent del municipi. Recreacions de lluites, judicis, etc. que us faran retornar uns quants segles enrere. També podreu visitar tots els espais que hi ha a Alcover, com són el Museu, Ca Batistó, la Fira del Vent— El Pla de Santa Maria El cap de setmana del 12, 13 i 14 d’octubre se celebra la Fira del Vent al Pla de Santa Maria. Una fira on totes les activitats relacionades amb el ven hi són presents. Fira de Bandolers — Alcover Els propers dies 12, 13 i 14 d’octubre se celebrarà a Alcover la setena edició d’aquesta Fira que té com a fil conductor els bandolers i la seva relació amb aquest municipi situat al peu de les Muntanyes de Prades. Així doncs, durant els tres dies que dura la Fira hi trobarem: ultralleugers, trobada de mode- listes navals, concursos de rega- tes i mostra de vaixells, indoor de carros a vela per ràdio con- trol, exhibició de paramotor, pràctiques i exhibicions amb carros de vela i Blokart, etc. També d’altres activitats com són: fira multisectorial, mostra ramadera, passarella de moda, atraccions de fira, concentració de cotxes clàssics, trobada de Harleys Davidson, trobada ge- gantera, correfoc amb els dia- bles, etc. Fira de Santa Úrsula — Valls Serà el cap de setmana del 19, 20 i 21 d’octubre. Especial Fòrum Casteller. Més infor- mació a l’Infoturist especial Fira de Santa Úrsula que s’enviarà l’11 d’octubre. Foto de la Fira 2011 Imatge de la Fira de l’any passat

INFOturist octubre 2012

Embed Size (px)

DESCRIPTION

INFOturist octubre 2012

Citation preview

Page 1: INFOturist octubre 2012

AGENDA COMARCAL

6 d’octubre: XIII Caminada

Muntanyes de Prades. Orga-nitza: Amics de les Munta-

nyes de Prades

12, 13 i 14 d’octubre: Fira de

Bandolers. Organitza: Ajunta-ment d’Alcover

12, 13 i 14 d’octubre: Fira del

Vent. Organitza: Ajuntament del Pla de Santa Maria

19, 20 i 21 d’octubre: Fira de

Santa Úrsula i Fòrum Caste-ller. Organitza: Ajuntament

de Valls i altres entitats.

Consell Comarcal de l'Alt Camp

www.altcamp.cat

977608560

[email protected]

facebook.com/altcampturisme

@altcamptur

INFOturist ALT CAMP

O c t u b r e d e 2 0 1 2 B u t l l e t í n ú m . 9

F e s - h i u n a

u l l a d a !

•Fires de la comarca. Pàg.1

•Curs d’atenció al

client en el sector turístic. Pàg. 2

•Activitat Celler Mas

Vicenç. Pàg. 2

• Caminades per

conèixer la comarca.

Pàg. 4

Amb la tardor iniciem l’època Fires a la comarca

La vila d’Alcover durant aquests dies torna el seu passat i recu-pera tant la vida que duien els bandolers que actuaven ben aprop com la vida que duia la gent del municipi.

Recreacions de lluites, judicis, etc. que us faran retornar uns quants segles enrere.

També podreu visitar tots els espais que hi ha a Alcover, com són el Museu, Ca Batistó, la

Fira del Vent— El Pla de Santa Maria

El cap de setmana del 12, 13 i 14 d’octubre se celebra la Fira del Vent al Pla de Santa Maria. Una fira on totes les activitats relacionades amb el ven hi són presents.

Fira de Bandolers — Alcover

Els propers dies 12, 13 i 14 d’octubre se celebrarà a Alcover la setena edició d’aquesta Fira que té com a fil conductor els bandolers i la seva relació amb aquest municipi situat al peu de les Muntanyes de Prades.

Així doncs, durant els tres dies que dura la Fira hi trobarem: ultralleugers, trobada de mode-listes navals, concursos de rega-tes i mostra de vaixells, indoor de carros a vela per ràdio con-trol, exhibició de paramotor, pràctiques i exhibicions amb carros de vela i Blokart, etc.

També d’altres activitats com són: fira multisectorial, mostra ramadera, passarel�la de moda, atraccions de fira, concentració de cotxes clàssics, trobada de Harleys Davidson, trobada ge-gantera, correfoc amb els dia-bles, etc.

Fira de Santa Úrsula — Valls

Serà el cap de setmana del 19, 20 i 21 d’octubre. Especial Fòrum Casteller. Més infor-mació a l’Infoturist especial Fira de Santa Úrsula que s’enviarà l’11 d’octubre.

Foto de la Fira 2011

Imatge de la Fira de l’any passat

Page 2: INFOturist octubre 2012

P à g i n a 2

ORIGINAL PROPOSTA DEL CELLER MAS VICENÇ

I N F O t u r i s t

A L T C A M P

La Ruta del Cister i els consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell organitzen un curs d’atenció al client adreçat al sector turístic professional del territori.

El curs és d’un dia i es realitzarà a les tres comarques. El dijous 18 d’octubre, es farà la seu del Consell Comarcal de l’Alt Camp, de les 9.00 a les 13.30h i de les 15.00 a les18.00h (7 hores) i l’impartirà Toni Bardera, professor de comunicació i habilitats socials. La programació inclourà els temes següents: la psicologia de l’usuari, aspectes que cal tenir en compte; la nostra responsabilitat davant el visitant; la comunicació agressiva, submisa i assertiva; els errors més habituals en l’atenció al visitant; tècniques de discussió i persuasió, i experiències.

Les inscripcions s’han de fer al Servei de Turisme del Consell Comarcal (tel. 977 60 85 60 o bé [email protected]). Les places són limitades i el preu és de 15€/persona. Per fer la inscripció cal presentar el full de matrícula amb les dades personals i adjuntar el resguard d’ingrés de la matrícula, com a màxim, el dia 8 d’octubre. El full de matrícu-la i les dades per fer l’ingrés les trobareu a la web www.rutadelcister.info. Els assistents al curs obtindran un diploma, sempre que s’acrediti un mínim d’assistència del 80% de la jornada.

CURS D’ATENCIÓ AL CLIENT EN EL SECTOR TURÍSTIC

El Celler Mas Vicenç un dels més actius de la comarca, s'endinsa en el projecte Walk and Wine, una proposta per a combinar esport, gastronomia i enoturisme entre les vinyes del celler.

Walk&Wine és una nova experiència que uneix el nòrdic walking amb una cata amb els vins del celler Mas Vicenç i el maridatge de cuina catalana tradicional que anirà a càrrec del Xef Àngel Solé.

Per a més informació:

http://www.masvicens.com/

http://walkandwine.bendhora.com/activitat.html

Page 3: INFOturist octubre 2012

P à g i n a 3 B u t l l e t í n ú m . 9

i per compartir…i per compartir…i per compartir…i per compartir…

Un espai dedicat a les vostres recomanacions

TempoWeb Al llarg de l’any i segons la temporada, vivim moments molt especials i milers de sensacions. Comparteix-les amb nosaltres i recomana'ns la web, el bloc, etc. de la temporada!

La proposta del mes Recomana una activitat, un lloc, un restaurant, una sortida en bici... per fer a la comarca.

Tasta i repeteix! A l’Alt Camp, calçots i molt més. Què ens recomanes?

EL MAS DE FORÈS, LA PORTA D’ENTRADA A LES MUNTANYES DE PRADES Descobreix l’entorn del Mas de Forès i la Vall del Glorieta. Podreu recòrrer el camí que hi havia recentment

recuperat. Passareu per una resclosa i també podreu veure l’antiga sèquia que duia l’aigua a l’antic molí paperer

que hi havia en aquest mas. Hi ha zona de picnic i també zona d’esbarjo per a nens.

Per a més informació:

Oficina Municipal de Turisme

C. Costeta, 1

Tel. 977 84 64 52

[email protected] / www.alcover.cat

MEL EL REMEI C. Bisbe Barberà,3 Alcover 977 84 63 02 / 675 125 820 [email protected]

Apicultor professional, productor de mel i altres productes de les abelles. A part de la venda de mel, compta amb una de les col�leccions més completes del camp de Tarragona. Organitza tallers, cates de mel, cursos, exposicions, etc.

Estem en plena època de castells! I aquest proper diumenge dia 7 serà l’esperat concurs de castells, per saber tota la informació que fa referència a aquest esdeveniment podeu consultar aquesta pàgina web: www.concursdecastells.cat

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CONCURS DE CASTELLS

Page 4: INFOturist octubre 2012

www.altcamp.cat

977608560

[email protected]

facebook.com/altcampturisme

@altcamptur

ALT CAMP

natura i patrimoni

OFICINA MUNICIPAL D’ALCOVER

Costeta, 1 43460 Alcover Tel. 977 846 452 [email protected] www.alcover.cat

OFICINA MUNICIPAL DE TURISME DE VALLS Cort, 61- 43800 Valls Tel. 977 612 530 [email protected] www.valls.cat

facebook.com/visitavalls

@VisitaValls

OFICINA COMARCAL DE TURISME

Pl. de Sant Bernat, s/n 43815 Santes Creus (Aiguamúrcia) Tel. 977 638 141 [email protected] www.altcamp.cat

Altres punts d’informació i oficines de turisme de la comarca. Posa’t en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta i et

respondrem amb la millor proposta possible.

PUNTS D’INFORMACIÓ TURÍSTICA al Pla i a Nulles

Pl. de la Vila, 1 43810 El Pla de Santa Maria Tel. 977 630 006 [email protected] www.pla.altanet.org

Estació, s/n 43887 Nulles Tel. 977 614 965 [email protected] www.nulles.altanet.org

En el marc del projecte Natura+Patrimoni = Turisme Actiu a l’Alt Camp, subvencionat pels Fons FEDER de la Unió Europea, es vol donar a conèixer a la població local i a tots els interessats els dife-rents itineraris marcats a la comarca. Per això s’han programat dife-rents caminades al llarg dels mesos d’octubre i novembre.

La primera serà el divendres dia 12 d’octubre i servirà per conèixer la Ruta de la Capona, al Pla de Santa Maria. Per conèixer l’entorn de les planes de l’Alt Camp i les construccions de pedra seca. La visi-ta guiada anirà a càrrec de l’empresa Àrea Arqueologia i Serveis al Patrimoni SCP i s’organitza amb la col�laboració dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional, el Patronat de Turisme de Costa Daurada i l’Ajuntament del Pla de Santa Maria.

I el diumenge 28 d’octubre, ens endinsarem a descobrir l’entorn de Santes Creus pel PRC-8. Per saber el perquè els monjos del cis-ter van escollir aquest paratge per a instal�lar-hi un monestir i moltes altres coses. La visita guiada anirà a càrrec de l’empresa Àrea Ar-queologia i Serveis al Patrimoni SCP i s’organitza amb la col�laboració dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional, el Patronat de Turisme de Costa Daurada i l’Ajuntament d’Aiguamúrcia.

Us convidem a tots a descobrir el patrimoni cultural i paisatgístic que ens envolta i a gaudir-ne. Us podeu inscriure, fins el divendres anteri-or a l’activitat, al telèfon 977608560 (demanar per turisme) o a l’adreça electrònica [email protected].

CONEIXES ELS CAMINS DE L’ALT CAMP?