2
2a tramesa Benvolgut, benvolguda, Seguim informant-te de les novetats del 2n Congrés de Comunicació Ambiental, que tindrà lloc el 24 i 25 de febrer de 2012 a la Casa de Cultura de Girona. Què hi haurà al Congrés? Ja tenim la pàgina web activa! www.congrescomunicacioambiental.cat . I hi trobareu el programa inicial , a l’espera de confirmar tots els ponents. La temàtica d'aquesta edició són les noves tecnologies i les xarxes socials aplicades a la comunicació ambiental i volem que sigui un espai on trobar eines per difondre el missatge ambiental, així com compartir experiències. Obertes les inscripcions, preus especials pels “primerencs/ques”! Les inscripcions estan obertes i us recordem que fins el 31 de desembre de 2011 podreu gaudir d’un descompte en el preu bàsic, aprofiteu-ho! Cal fer dos passos per inscriure’s: fer un ingrés al número de compte del Congrés i omplir el formulari que trobeu al web . Es considerarà realitzada la inscripció quan hagueu complert aquests dos passos. Voleu aconseguir una beca per venir al Congrés? El Centre per a la Sostenibilitat Territorial ofereix 10 beques d’un import de 60 euros de descompte en la inscripció al 2n Congrés de Comunicació Ambiental. La beca està dirigida als assistents que s’inscriguin ambdós dies. L’adjudicació de les beques es farà per ordre de recepció i només es valoraran les sol•licituds rebudes entre el 2 i el 13 de desembre de 2011. Consulteu els criteris d’adjudicació, el calendari i el procediment de sol·licitud a http://congrescomunicacioambiental.cat/?page_id=76 L’aparador, un espai per presentar els vostres projectes Totes aquelles persones inscrites al 2n Congrés podreu exposar materials de projectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat. Podeu aportar materials físics (els podeu enviar amb antelació o al mateix Congrés) i/o materials digitals. Podeu tenir més informació de l’aparador i enviar els vostres materials digitals (abans del 31 de gener) al correu electrònic [email protected] . Ens trobem a les xarxes socials! També hem posat en marxa diverses xarxes socials per estar en contacte, segueix- nos i també et seguirem per compartir informació d’interès. L’etiqueta del Congrés és #2ncongrescomamb.

Mailing difusió 2 - 21/12/2011

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: Mailing difusió 2 - 21/12/2011

2a tramesa Benvolgut, benvolguda, Seguim informant-te de les novetats del 2n Congrés de Comunicació Ambiental, que tindrà lloc el 24 i 25 de febrer de 2012 a la Casa de Cultura de Girona. Què hi haurà al Congrés? Ja tenim la pàgina web activa! www.congrescomunicacioambiental.cat. I hi trobareu el programa inicial, a l’espera de confirmar tots els ponents. La temàtica d'aquesta edició són les noves tecnologies i les xarxes socials aplicades a la comunicació ambiental i volem que sigui un espai on trobar eines per difondre el missatge ambiental, així com compartir experiències. Obertes les inscripcions, preus especials pels “primerencs/ques”! Les inscripcions estan obertes i us recordem que fins el 31 de desembre de 2011 podreu gaudir d’un descompte en el preu bàsic, aprofiteu-ho! Cal fer dos passos per inscriure’s: fer un ingrés al número de compte del Congrés i omplir el formulari que trobeu al web. Es considerarà realitzada la inscripció quan hagueu complert aquests dos passos. Voleu aconseguir una beca per venir al Congrés? El Centre per a la Sostenibilitat Territorial ofereix 10 beques d’un import de 60 euros de descompte en la inscripció al 2n Congrés de Comunicació Ambiental. La beca està dirigida als assistents que s’inscriguin ambdós dies. L’adjudicació de les beques es farà per ordre de recepció i només es valoraran les sol•licituds rebudes entre el 2 i el 13 de desembre de 2011. Consulteu els criteris d’adjudicació, el calendari i el procediment de sol·licitud a http://congrescomunicacioambiental.cat/?page_id=76 L’aparador, un espai per presentar els vostres projectes Totes aquelles persones inscrites al 2n Congrés podreu exposar materials de projectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat. Podeu aportar materials físics (els podeu enviar amb antelació o al mateix Congrés) i/o materials digitals. Podeu tenir més informació de l’aparador i enviar els vostres materials digitals (abans del 31 de gener) al correu electrònic [email protected]. Ens trobem a les xarxes socials! També hem posat en marxa diverses xarxes socials per estar en contacte, segueix-nos i també et seguirem per compartir informació d’interès. L’etiqueta del Congrés és #2ncongrescomamb.

Page 2: Mailing difusió 2 - 21/12/2011

@2ncongrescomamb

http://www.facebook.com/pages/2n-Congr%C3%A9s-de-Comunicaci%C3%B3-

Ambiental/317970991553597

https://plus.google.com/b/112052476273658837243/ https://www.delicious.com/2ncongrescomamb/

Busqueu “2n Congrés de Comunicació Ambiental”

Més informació: Secretaria del 2n Congrés de Comunicació Ambiental m. 622 23 05 66 [email protected] www.congrescomunicacioambiental.cat