2
3a tramesa Benvolgut, benvolguda, Seguim informant-te de les novetats del 2n Congrés de Comunicació Ambiental, que tindrà lloc el 24 i 25 de febrer de 2012 a la Casa de Cultura de Girona. Participeu a lAparador, un espai per presentar els vostres projectes Fins al 31 de gener totes aquelles persones inscrites al 2n Congrés podreu exposar materials de projectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat de les vostres entitats, empreses o institucions. Tant podeu aportar materials físics (de petit i mitjà format: fulletons, butlletins o tríptics) com digitals (arxiu .ppt d'entre 4-8 diapositives que poden incloure text i imatge explicant la vostra experiència). Amb tots els arxius rebuts crearem una presentació que s'exposarà en una pantalla durant tot el congrés. Podeu demanar més informació al correu electrònic [email protected] abans del 31 de gener. Continuen obertes les inscripcions! Repassa si formes part d’algun dels col·laboradors del Congrés a l’apartat qui l'organitza i descobreix si pots gaudir d’un descompte en la inscripció. Per inscriure’s cal fer dos passos: fer un ingrés al número de compte del Congrés i omplir el formulari que trobeu al web . Es considerarà realitzada la inscripció quan hagueu complert aquests dos passos. Perquè... què hi haurà al Congrés? Si voleu estar informats de totes les novetats del Congrés, visiteu la pàgina www.congrescomunicacioambiental.cat on trobareu el programa actualitzat , amb més ponents confirmats. Us recordem que la temàtica d’aquesta segona edició són les noves tecnologies i les xarxes socials aplicades a la comunicació ambiental i volem que sigui un espai on trobar eines per difondre el missatge ambiental, així com compartir experiències. Ens trobem a les xarxes socials! Si voleu estar al corrent del dia a dia del 2n Congrés, tenim en marxa diverses xarxes socials. Segueix-nos i també et seguirem per compartir informació d’interès. L’etiqueta del Congrés és #2ncongrescomamb. @2ncongrescomamb http://www.facebook.com/pages/2n-Congr%C3%A9s-de-Comunicaci%C3%B3- Ambiental/317970991553597

Mailing difusió 3 - 12/01/2012

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: Mailing difusió 3 - 12/01/2012

3a tramesa Benvolgut, benvolguda, Seguim informant-te de les novetats del 2n Congrés de Comunicació Ambiental, que tindrà lloc el 24 i 25 de febrer de 2012 a la Casa de Cultura de Girona. Participeu a l’Aparador, un espai per presentar els vostres projectes Fins al 31 de gener totes aquelles persones inscrites al 2n Congrés podreu exposar materials de projectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat de les vostres entitats, empreses o institucions. Tant podeu aportar materials físics (de petit i mitjà format: fulletons, butlletins o tríptics) com digitals (arxiu .ppt d'entre 4-8 diapositives que poden incloure text i imatge explicant la vostra experiència). Amb tots els arxius rebuts crearem una presentació que s'exposarà en una pantalla durant tot el congrés. Podeu demanar més informació al correu electrònic [email protected] abans del 31 de gener. Continuen obertes les inscripcions!

Repassa si formes part d’algun dels col·laboradors del Congrés a l’apartat qui l'organitza i descobreix si pots gaudir d’un descompte en la inscripció. Per inscriure’s cal fer dos passos: fer un ingrés al número de compte del Congrés i omplir el formulari que trobeu al web. Es considerarà realitzada la inscripció quan hagueu complert aquests dos passos. Perquè... què hi haurà al Congrés?

Si voleu estar informats de totes les novetats del Congrés, visiteu la pàgina www.congrescomunicacioambiental.cat on trobareu el programa actualitzat, amb més ponents confirmats. Us recordem que la temàtica d’aquesta segona edició són les noves tecnologies i les xarxes socials aplicades a la comunicació ambiental i volem que sigui un espai on trobar eines per difondre el missatge ambiental, així com compartir experiències. Ens trobem a les xarxes socials! Si voleu estar al corrent del dia a dia del 2n Congrés, tenim en marxa diverses xarxes socials. Segueix-nos i també et seguirem per compartir informació d’interès. L’etiqueta del Congrés és #2ncongrescomamb.

@2ncongrescomamb

http://www.facebook.com/pages/2n-Congr%C3%A9s-de-Comunicaci%C3%B3-

Ambiental/317970991553597

Page 2: Mailing difusió 3 - 12/01/2012

https://plus.google.com/b/112052476273658837243/ https://www.delicious.com/2ncongrescomamb/

Busqueu “2n Congrés de Comunicació Ambiental”

Més informació: Secretaria del 2n Congrés de Comunicació Ambiental m. 622 23 05 66 [email protected] www.congrescomunicacioambiental.cat