2
4a tramesa Benvolgut, benvolguda, Seguim informant-te de les últimes novetats del 2n Congrés de Comunicació Ambiental, que tindrà lloc el 24 i 25 de febrer de 2012 a la Casa de Cultura de Girona. 10 de febrer. Data límit per inscriure’t al 2n Congrés! No siguis l’últim/a, que alguns dels tallers estan a punt d’omplir-se. Ja ho saps: cal fer un ingrés al número de compte del Congrés i omplir el formulari que trobes al web . Consulta els preus al mateix enllaç, tenim descomptes per a col·laboradors, estudiants, aturats, jubilats, perquè ningú es quedi sense 2n Congrés! A partir d’ara només podeu participar a l’aparador de projecte aportant material físic; el termini per l’aparador digital ja s’ha exhaurit. Per saber-ne més: [email protected] Oriol Lladó inaugurarà el 2n Congrés Amb la ponència Comunicació ambiental en temps de xarxes: reflexions i pistes per a un escenari ple d'oportunitats, Oriol Lladó donarà el tret de sortida del 2n Congrés de Comunicació Ambiental, no t’ho pots perdre! Ja pots consultar el programa definitiu , amb un petit canvi d’horari: per poder-nos explicar millor, hem allargat trenta minuts l’speakers’ corner. I s’incorpora Natalia Touzón pel taller de desenvolupament integral d'estratègia tecnològica i SEO, benvinguda! I vés preparant la teva intervenció per l’speakers’ corner: nom, entitat, dedicació, i relació amb les noves tecnologies. Tot en només 5 minuts! Si ja estàs inscrit... alguns detalls pràctics Recorda que si has escollit la modalitat col·laborador caldrà que ho acreditis a la recepció del Congrés. I comprova que has realitzat correctament el pagament, pas imprescindible perquè la inscripció sigui efectiva. Si tens dubtes, demana! Amb la documentació entregarem un llistat amb tots els vostres contactes, tal i com s’autoritzava des del formulari. Però si no hi esteu d’acord, ens ho feu saber! Seguint amb la idea d’ambientalització del 2n Congrés, aquí pots trobar com arribar fins a la Casa de Cultura de la manera més sostenible, i si vols compartir cotxe, també!

Mailing difusió 4 - 06/02/2012

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: Mailing difusió 4 - 06/02/2012

4a tramesa Benvolgut, benvolguda, Seguim informant-te de les últimes novetats del 2n Congrés de Comunicació Ambiental, que tindrà lloc el 24 i 25 de febrer de 2012 a la Casa de Cultura de Girona. 10 de febrer. Data límit per inscriure’t al 2n Congrés! No siguis l’últim/a, que alguns dels tallers estan a punt d’omplir-se. Ja ho saps: cal fer un ingrés al número de compte del Congrés i omplir el formulari que trobes al web. Consulta els preus al mateix enllaç, tenim descomptes per a col·laboradors, estudiants, aturats, jubilats, perquè ningú es quedi sense 2n Congrés! A partir d’ara només podeu participar a l’aparador de projecte aportant material físic; el termini per l’aparador digital ja s’ha exhaurit. Per saber-ne més: [email protected] Oriol Lladó inaugurarà el 2n Congrés Amb la ponència “Comunicació ambiental en temps de xarxes: reflexions i pistes per a un escenari ple d'oportunitats”, Oriol Lladó donarà el tret de sortida del 2n Congrés de Comunicació Ambiental, no t’ho pots perdre! Ja pots consultar el programa definitiu, amb un petit canvi d’horari: per poder-nos explicar millor, hem allargat trenta minuts l’speakers’ corner. I s’incorpora Natalia Touzón pel taller de desenvolupament integral d'estratègia tecnològica i SEO, benvinguda! I vés preparant la teva intervenció per l’speakers’ corner: nom, entitat, dedicació, i relació amb les noves tecnologies. Tot en només 5 minuts! Si ja estàs inscrit... alguns detalls pràctics Recorda que si has escollit la modalitat col·laborador caldrà que ho acreditis a la recepció del Congrés. I comprova que has realitzat correctament el pagament, pas imprescindible perquè la inscripció sigui efectiva. Si tens dubtes, demana! Amb la documentació entregarem un llistat amb tots els vostres contactes, tal i com s’autoritzava des del formulari. Però si no hi esteu d’acord, ens ho feu saber!

Seguint amb la idea d’ambientalització del 2n Congrés, aquí pots trobar com arribar

fins a la Casa de Cultura de la manera més sostenible, i si vols compartir cotxe, també!

Page 2: Mailing difusió 4 - 06/02/2012

El dinar del divendres està inclòs en el programa i tindrem diferents opcions, amb productes ecològics i de proximitat. Si se’t va oblidar anotar alguna al·lèrgia, avisa’ns,

o no te’n podràs llepar els dits! També comptem amb fotògraf per immortalitzar tots aquests moments, poseu-vos ben guapus i guapes!

La guerra por otros medios Aquesta és la projecció que tancarà la sessió del divendres 24 de febrer. A les 20 h, al cinema Truffaut de Girona, gaudirem d’aquest documental que va inaugurar la passada edició del FICMA. Quatre experiències ens mostraran com els pobles indígenes utilitzen els seus mitjans de comunicació per a poder resistir la invasió del seu territori. En esta guerra no siempre perdemos... Ens trobem a les xarxes socials!

Si voleu estar al corrent del dia a dia del 2n Congrés, tenim en marxa diverses xarxes socials. Segueix-nos i també et seguirem per compartir informació d’interès. L’etiqueta del Congrés és #2ncongrescomamb.

@2ncongrescomamb

http://www.facebook.com/pages/2n-Congr%C3%A9s-de-Comunicaci%C3%B3-

Ambiental/317970991553597

https://plus.google.com/b/112052476273658837243/ https://www.delicious.com/2ncongrescomamb/

Busqueu “2n Congrés de Comunicació Ambiental”

Més informació: Secretaria del 2n Congrés de Comunicació Ambiental m. 622 23 06 55 [email protected] www.congrescomunicacioambiental.cat