Nota de Premsa Campanya Gato Paco 2015

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Campanya Gato Paco 2015.

Citation preview

  • Amb el suport de:

    Nova campanya de la Plataforma Gatera

    El Gato Paco irromp en campanya per buscar el suport dels propietaris de gats responsables

    El Gato Paco, protagonista de la campanya de tinena responsable de gats que impulsa la Pataforma Gatera, far una crida per posar el tema en lagenda dels partits poltics i la societat en general

    El personatge explica per Twitter, Facebook i al seu web les condicions que han de complir els propietaris per ser responsables amb el seu animal. Lobjectiu s palliar les conseqncies de la tinena irresponsable, com ara labandonament i la superpoblaci felina

    BARCELONA, 2 DE MAR | La Plataforma Gatera ha posat en marxa una nova campanya protagonitzada de nou pel Gato Paco; un personatge conegut en lmbit animalista que dna consells de tinena responsable de gats a travs de les xarxes socials i a la seva web, www.lawebdelgatopaco.org. El Gato Paco interacciona amb els seus seguidors i apropa curiositats, recomanacions i explicacions per entendre, respectar i ser responsables amb els gats: lanimal de companyia ms freqent a Europa i Estats Units. De fet, el portal web de la campanya s ja tot un referent per centralitzar tots els consells i informaci til sobre tinena responsable de gats.

    A ms, aprofitant la proximitat de les eleccions municipals, la Plataforma Gatera vol posar a lagenda pblica la tinena responsable de gats. Per fer-ho, el Gato Paco interpellar a travs de les xarxes socials els principals partits poltics que concorren a les eleccions, amb la finalitat de conixer quines mesures per garantir el benestar i la protecci dels felins i animals en general inclouen en els seus programes. Durant les properes setmanes, el Gato Paco preguntar a Twitter (@El_Gato_Paco) sobre aquesta qesti als partits poltics i candidats a lalcaldia de Barcelona. Aquesta simptica acci precedir daltres que tamb dissenya la Plataforma Gatera i que saniran posant en marxa a mida que saproximi la campanya electoral.

    El meu benestar, la teva responsabilitat Aquest s el nom de la campanya protagonitzada pel Gato Paco i que sarticula al voltant dels 5 principals pilars de la tinena responsable: el coneixement i la cura del gat; la necessitat didentificar-lo amb un xip; lesterilitzaci com a control de la superpoblaci felina; la vacunaci i seguiment veterinari i la prevenci de labandonament. En aquest sentit, la Plataforma Gatera recorda lobligatorietat legal didentificar i censar els gats, una obligaci que sovint es desconeix. A ms, centra els esforos en evitar la principal conseqncia del comportament irresponsable: labandonament i, per tant, la superpoblaci felina als carrers de les nostres ciutats.

    La campanya de la Plataforma Gatera compta amb el suport de lAjuntament de Barcelona i el patrocini de Merial. Els perfils del Gato Paco sn: www.facebook.com/GatoPacoMiau i @El_Gato_Paco.

    Sobre la Plataforma Gatera La Plataforma Gatera neix lany 2005 amb la voluntat dunir les diferents entitats proteccionistes, amb una filosofia i uns principis comuns de defensa del benestar y dels drets dels animals. Actualment estan adherides 19 entitats que treballen en diferents mbits de la demarcaci de Barcelona en la defensa dels animals i, en especia, dels gats del carrer. La Plataforma Gatera treballa per conscienciar les Administracions de la importncia davanar en la protecci dels animals i per una vida digna dels gats del carrer. La Plataforma Gatera s membre del Consell Municipal de Convivncia, Defensa i de Protecci dels Animals, de lAjuntament de Barcelona.

    Ms informaci:

    scar Gmez Domnguez Premsa campanya Plataforma Gatera [email protected] T. 626 47 30 10