4
04 de Gener de 2014 Notícies del Tennis Taula Club Gimnàstic Titulars: 1) Bon nombre de participants al Torneig de Nadal 2) Els infantils participen en el Campionat de Catalunya Absolut B 1. Bon nombre de participants al Torneig de Nadal 60 jugadors en individual i 21 parelles en dobles El passat diumenge 28 de desembre i com a últim torneig de l’any 2014, el Club Gimnàstic va concloure l’any amb l’organització d’un torneig de club on més d’una seixantena de participants de la província i arreu de Catalunya es van apropar per aconseguir el títol d’individual i/o dobles. Pel matí, es va disputar la modalitat d’individual on la fase prèvia era composta per grups i on els millors després passaven al quadre d’eliminatòries. El vencedor de la prova va anar a parar al francès, Jerome Debroeucq (CN Tàrraco) que es va imposar a la final a l’exgrana, Álvaro Barreneche (UE Sant Cugat) per 3 jocs a 2. Per la 3a i 4a plaça, Josep Antón (UE Sant Cugat) guanyava al jugador grana, Josep Pajuelo. El propi Josep era el 4t classificat i millor jugador local. Altres jugadors granes que van passar la fase prèvia: Guillem Santiago, Agustín Sánchez, Ferran Perarnau, Carlos Loren, Jordi Verdejo i Sascha Schwendemann. Mentre per la tarda, es va disputar la modalitat de dobles amb el mateix sistema de competició establert a l’individual. Els guanyadors de la prova van ser: el jugador del Sant Cugat, Barreneche, i l'Adrià López (Falcons de Sabadell) que van guanyar la final a la parella del CN Tàrraco: Albert Masip i Enric Casadó. Mentre la final de consolació anava a mans de Antón (Sant Cugat) i José Martín (LLuïsos de Gràcia) en derrotar a l'altre parella del Tàrraco: David Cabrero i David Masip. Les úniques parelles locals que aconseguien arribar a les eliminatòries: Santiago/Perarnau i Senén Alegret/Enric Rodríguez. Podi Individual 2014 1r Jerome Debroeucq (CN Tàrraco) 2n Álvaro Barreneche (UE Sant Cugat) 3r Josep Antón (UE Sant Cugat) 4t Josep Pajuelo (Club Gimnàstic) Podi Dobles 2014 1r Adrià López / Álvaro Barreneche (Falcons Sabadell/Sant Cugat) 2n Albert Masip / Enric Casadó (CN Tàrraco) 3r Jose Martín /Josep Antón (LLuïsos/Sant Cugat) 4t David Cabrero / David Masip (CN Tàrraco)

Citation preview

Page 1: Notícies del Tennis Taula Club Gimnàsticclubgimnastic.cat/admin/documents/1818231054150104... · 2015. 1. 4. · 1) Bon nombre de participants al Torneig de Nadal 2) Els infantils

04 de Gener de 2014

Notícies del Tennis Taula Club Gimnàstic

Titulars:

1) Bon nombre de participants al Torneig de Nadal 2) Els infantils participen en el Campionat de Catalunya Absolut B

1. Bon nombre de participants al Torneig de Nadal

Podi Individual 2014 1r Jerome Debroeucq (CN Tàrraco)

2n Álvaro Barreneche (UE Sant Cugat) 3r Josep Antón (UE Sant Cugat)

4t Josep Pajuelo (Club Gimnàstic)

Podi Dobles 2014 1r Adrià López / Álvaro Barreneche (Falcons Sabadell/Sant Cugat)

2n Albert Masip / Enric Casadó (CN Tàrraco) 3r Jose Martín /Josep Antón (LLuïsos/Sant Cugat)

4t David Cabrero / David Masip (CN Tàrraco)

2. Els infantils participen en el Campionat de Catalunya Absolut B El passat cap de setmana 27 i 28 de desembre, és va celebrar el Campionat de Catalunya Absolut B a les noves instal·lacions del CTT Borges. Enguany aquesta prova només podien participar equips de fins a 2a Nacional, per lo que el primer equip del Gimnàstic de Tarragona no podia participar, ho va fer el segon equip, format per la tripleta d'infantils: Senén Alegret, Ferran Busquets i Enric Rodríguez. La tripleta grana va participar en les modalitats d'equips, individual i dobles: Per equips: es van quedar a les portes per lluitar pel títol, ja que van protagonitzar un triple empat per la 1a posició de grup: havent guanyat per 3-1 a Badalona A i Lleida. Mentre queien derrotats per 1-3 contra el Molins de Rei qui seria el 1r de grup. A la fase de consolació per la 6a plaça, els granes superaven prèviament al Castellnou de Seana per 3-0 i al Ripollet per 3-2. En l'últim enfrontament queien derrotats per 0-3 contra el Vilafranca i s'havien de conformar amb la 8a posició. En individuals: L'Enric queia als 8ens de final contra el sotscampió de la prova, Toni Prados (Mataró) per 1-3, en la ronda prèvia el tarragoní havia superat a Àlex Rico (Ripollet) per 3-0. Idèntic resultat obtenia el Senén, queia amb el semifinalista, Albert Soler (Borges) per 1-3 en els vuitens, i en la ronda prèvia venia de derrotar a l'Alexandre Bocanegra (Badalona) per 3-0. Mentre el Ferran tenia menys sort i queia per 0-3 en els setzens de final contra Oriol Lario (Mataró). En el dobles: el Gimnàstic presentava la parella Enric/Senén que guanyava la 1a eliminatòria a Boris Rodríguez (Vilafranca) i Eduard Viladegut (Borges) per 3 jocs a 0. Tot i que el camí per arribar a la final, els apartava en els vuitens de final ja que eren derrotats per 1-3 contra els finalistes, Dani Martínez i Toni Prados (Mataró). Resultats de l’absolut a la FCTT: http://www.fctt.org/ftp/ccb/CCABS_B_1415.pdf