4
El Museu Nacional d’Arqueologia Experimental de Catalunya segueix tement per la desaparició dels Discs del Secret Banyoles, 25 de març de 2015 Redacció A la roda de premsa celebrada aquest matí a les dependències de l’escola, l'inspector Cooper i la detectiu Garcia han comunicat els seus avenços en la investigació. Definitivament, s'estableix que les peces van ser sostretes el divendres 20 de març a 2/4 de 8 del vespre. Inicialment es sospitava dels periodistes Júlia Respon, Núria Jahosé, Albert Com i Mònica Lesribes. Els joves investigadors han fet una tanda de preguntes per tal de deduir la seva o no implicació en el delicte.

Noticiari 25 de març de 2015

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Citation preview

Page 1: Noticiari 25 de març de 2015

El Museu Nacional d’Arqueologia Experimental de Catalunya segueix tement per la desaparició dels Discs del SecretBanyoles, 25 de març de 2015Redacció

A la roda de premsa celebrada aquest matí a les dependències de l’escola, l'inspector Cooper i la detectiu Garcia han comunicat els seus avenços en la investigació. Definitivament, s'estableix que les peces van ser sostretes el divendres 20 de març a 2/4 de 8 del vespre.

Inicialment es sospitava dels periodistes Júlia Respon, Núria Jahosé, Albert Com i Mònica Lesribes. Els joves investigadors han fet una tanda de preguntes per tal de deduir la seva o no implicació en el delicte.

Page 2: Noticiari 25 de març de 2015

Alumnes de CI fent preguntes als 4 periodistes

Alumnes de CM davant els periodistes

Alumnes de4t, 5è i 6è interrogant als periodistes

Page 3: Noticiari 25 de març de 2015

Malgrat els indicis inicials, els 4 periodistes han presentat una coartada irrefutable. El divendres 20 de març a la tarda, el grup de reporters del TV3 i 324 estaven cobrint la notícia de la inauguració del nou Museu d'Art de Barcelona. Les seves imatges van aparèixer al Telenotícies Vespre d'aquell dia. És

per això que els investigadors han determinat la seva innocència.

En el darrer moment, el jardiner, Narcís Flores , ha declarat que el divendres 20 de març no va treballar. L’inspector Cooper li ha demanat que presentés les proves exculpatòries i que les estudiarien .

Narcís Flores parlant amb l’inspector Cooper de la seva presumpte innocència