1
Bustos, Natacha C Bus Chernóbil : la zona S’apropa a la tragèdia de Chernóbil a partir de les vivències personals. Claremont, Chris C Cla La Imposible patrulla-X: segunda génesis Recopilació de la Nova Patrulla X, de 1975. Conté als primers 4 anys. Dabitch, Christophe C Dab Buscavidas La història d’un gitano i un paio, vides que giren al voltant del cant. Derib C Der Jo Relata la vida d’un grup de joves i les seves primeres experiències. Eisner, Will C Eis Vida en otro planeta Faula sobre els defectes humans i les seves conseqüències Fior, Manuele C Fio Cinco mil kilómetros por segundo És la història d’un amor adolescent que és interromput per els viatges al voltant del món i per els avatars de la vida. Juste de Nin, Lluís C Jus Barcelona 1931 : l'educació sentimental Adaptació de l’obra de Flaubert, a la Barcelona republicana i revolucionària. Juste de Nin, Lluís C Jus El Guepard 1970 Crònica de la família Salina i de la seva Colònia Industrial del Llobregat. Loeb, Jeph; Cho, Frank C Loe Nuevos ultimates Noves aventures del Capitán América, Iron Man i Thor. Manel F. C Man La Crisis está siendo un éxito Vinyetes que parodien la crisis, els polítics i els empresaris. Mariscal C Mar The Garriris Reunió de dibuixos i historietes de 3 personatges, els garrirris. Ninomiya, Tamoko C Nin Nodame Cantabile (Vol. 17 i 18) Chiaki decideix anar a viure lluny del seu amor Nodame. Pins, Arthur de C Pin Greta Un parc d’atraccions amb personatges molt reial Reviati, Davide C Rev Muertos de sueño Relat dels estius de l’infantesa ambientat a una colònia industrial. AAVV C Rev Revolution complex : comprimidos efervescentes : vía óptica 33 històries sobre el 15-M, de diversos autors. Rubín, David C Rub El Héroe (Vol. 1) Les dotze proves de Héracles contades amb molta originalitat i farcides d’elements actuals. Solís, Fermín C Sol Mi organismo en obras Per recordar l’adolescència amb humor i per nostàlgics dels anys 80. Toriyama, Akira C Tor Mankan Zenseki (Vol. 1) Conté 10 històries de distintes èpoques, algunes inèdites.

Novetats Còmic Hivern 2011

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Novetats Còmic Hivern 2011

Citation preview

Page 1: Novetats Còmic Hivern 2011

Bustos, Natacha C Bus Chernóbil : la zonaS’apropa a la tragèdia de Chernóbil a partir de les vivències personals. Claremont, Chris C Cla La Imposible patrulla-X: segunda génesis Recopilació de la Nova Patrulla X, de 1975. Conté als primers 4 anys. Dabitch, Christophe C Dab BuscavidasLa història d’un gitano i un paio, vides que giren al voltant del cant. Derib C Der Jo Relata la vida d’un grup de joves i les seves primeres experiències. Eisner, Will C Eis Vida en otro planetaFaula sobre els defectes humans i les seves conseqüències Fior, Manuele C Fio Cinco mil kilómetros por segundoÉs la història d’un amor adolescent que és interromput per els viatges al voltant del món i per els avatars de la vida. Juste de Nin, Lluís C Jus Barcelona 1931 : l'educació sentimentalAdaptació de l’obra de Flaubert, a la Barcelona republicana i revolucionària. Juste de Nin, Lluís C Jus El Guepard 1970Crònica de la família Salina i de la seva Colònia Industrial del Llobregat. Loeb, Jeph; Cho, Frank C Loe Nuevos ultimatesNoves aventures del Capitán América, Iron Man i Thor.

Manel F. C Man La Crisis está siendo un éxitoVinyetes que parodien la crisis, els polítics i els empresaris. Mariscal C Mar The Garriris Reunió de dibuixos i historietes de 3 personatges, els garrirris. Ninomiya, Tamoko C Nin Nodame Cantabile (Vol. 17 i 18) Chiaki decideix anar a viure lluny del seu amor Nodame. Pins, Arthur de C Pin GretaUn parc d’atraccions amb personatges molt reial Reviati, Davide C Rev Muertos de sueñoRelat dels estius de l’infantesa ambientat a una colònia industrial. AAVV C Rev Revolution complex : comprimidos efervescentes : vía óptica33 històries sobre el 15-M, de diversos autors. Rubín, David C Rub El Héroe (Vol. 1) Les dotze proves de Héracles contades amb molta originalitat i farcides d’elements actuals. Solís, Fermín C Sol Mi organismo en obrasPer recordar l’adolescència amb humor i per nostàlgics dels anys 80. Toriyama, Akira C Tor Mankan Zenseki (Vol. 1) Conté 10 històries de distintes èpoques, algunes inèdites.