4
NOVETATS NOVETATS NOVETATS NOVETATS JU JU JU JULIOL LIOL LIOL LIOL C C O O N N T T E E S S F F I I N N S S A A 6 6 A A N N Y Y S S El carnaval dels animals Ricardo Saps o no saps què diuen els animals? Biblioteca Sofia Barat, 2012 Las manos de papá Émile Jadoul Els tres porquets / En Pere sense por Llibre per aprendre a llegir en lletra de pal i/o lligada Los pájaros Germano Zullo Lluna plena Antoine Guilloppé Descobreix quin soroll desperta els animals del bosc!

Novetats infantil juliol 2012

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Si teniu pensat viatjar a Londres o a París us recomanem les guies per a petits viatjers de Lonely Planet: aprendreu un munt de curiositats sobre aquestes dues ciutats!

Citation preview

Page 1: Novetats infantil juliol 2012

NOVETATS NOVETATS NOVETATS NOVETATS

JUJUJUJULIOLLIOLLIOLLIOL

CCOONNTTEESS FFIINNSS AA 66 AANNYYSS

El carnaval dels animals Ricardo

Saps o no saps què diuen els animals?

Biblioteca Sofia Barat, 2012

Las manos de papá Émile Jadoul

Els tres porquets / En Pere sense por

Llibre per aprendre a llegir en lletra de pal i/o lligada

Los pájaros Germano Zullo

Lluna plena Antoine Guilloppé

Descobreix quin soroll desperta els animals del bosc!

Page 2: Novetats infantil juliol 2012

LLEECCTTUURREESS DD’’1111 AA 1133 AANNYYSS

Un oncle que sembla ben normal, però que no ho és pas gens. Una història de Sant Jordi molt, però que molt diferent. Una fada excèntrica que va perdent la memòria i se les heu amb una bruixa que, al capdavall, no resulta ser tan dolenta, un estiu que es refugia en un supermercat, un fals músic que provoca una guerra per copiar una cançó...

Fades, bruixes i companyia Joles Sennell

Septiembre, una niña de doce años, tiene muchas ganas de vivir aventuras. Cuando el Viento Verde le propone viajar a Tierra Fantástica a lomos de un leopardo, no duda en aceptar su propuesta. Pero Tierra Fantástica no pasa por su mejor momento, y Septiembre deberá aliarse con un dragón amante de los libros y un extraño niño casi humano llamado Sábado para derrotar a la pérfida Marquesa y restaurar el orden.

La niña que recorrió Tierra Fantástica en un barco hecho por ella misma Tim Wilson

La poma Kazuo Iwamura

La Nàstia puja al turó per menjar-se una poma vermella, però un cop a dalt la poma li rellisca turó avall i tots els animals l'han d'ajudar a atrapar-la!

Aquesta és la història d'una formigueta que volia moure les muntanyes. Però vet aquí que un drac mal educat i impertinent li va voler prendre el lloc...

Atrapat Oliver Jeffers

L’estel de Floyd es queda atrapat en un arbre; llavors decideix llançar la seva sabata per fer-lo caure, però també es queda atrapada. Aleshores li llança l'altra sabata que també quedarà atrapada amb... una escala, una galleda de pintura, la pica de la cuina, un orangutan i una balena, entre altres coses!

El conte de la formigueta que volia moure les muntanyes Michael Escoffier

Page 3: Novetats infantil juliol 2012

LLLLIIBBRREESS DDEE CCOONNEEIIXXEEMMEENNTTSS

CCÒÒMMIICC

Cançons d’estiu Fum fum fum: cançons de Nadal

París: grandes secretos para pequeños viajeros

Londres: grandes secretos para pequeños viajeros

Yakari: el riu de l’oblit · el primer galop (vol. 8) Derib

Page 4: Novetats infantil juliol 2012

I troba’ns també al

Biblioteca Sofia Barat Girona, 64 (interior d’illa) 08007 Barcelona 93 231 77 67 93 245 12 66 [email protected]

HORARI Dilluns : de 16.00 a 20.30 Dimarts : de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.30 Dimecres : de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.30 Dijous : de 10.00 a 20.30 Divendres : de 16.00 a 20.30 Dissabte : de 10.00 a 14.00 Horari d'estiu: del 25 de juny al 24 de setembre tanquem els dissabtes. Agost tancada