5
BIBLIOTECA BIBLIOTECA BIBLIOTECA BIBLIOTECA VALENTÍ ALMIRALL VALENTÍ ALMIRALL VALENTÍ ALMIRALL VALENTÍ ALMIRALL Maig Maig Maig Maig 2016 2016 2016 2016 Novetats Novetats Novetats Novetats infantils infantils infantils infantils

Novetats infantils maig 2016

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Citation preview

Page 1: Novetats infantils maig 2016

BIB

LIO

TEC

A

BIB

LIO

TEC

A

BIB

LIO

TEC

A

BIB

LIO

TEC

A V

ALE

NTÍ

ALM

IRA

LLVA

LEN

TÍ A

LMIR

ALL

VALE

NTÍ

ALM

IRA

LLVA

LEN

TÍ A

LMIR

ALL

M

aig

Mai

g M

aig

Mai

g 2

01

62

01

62

01

62

01

6

Novetats Novetats Novetats Novetats infantils infantils infantils infantils

Page 2: Novetats infantils maig 2016

I* De 0 a 6 anys

Bowers, Jenny Petit Arbre

Boyd, Lizi Linterna mágica

Eliot, T.S. Macavity: el gat misteriós

Latimer, Alex Lleó contra Conill

Recorre les estacions de l’any amb el teu amic Petit Arbre.

Aixeca les 25 solapes sorpresa i aprèn paraules noves!

Una exploració poètica de la nit i la natura; una història sobre la curiositat d’un nen i la superació dels seus temors.

Premi BolognaRagazzi a la Millor Obra de Ficció 2015 a la Fira Internacional del Llibre de Bolonia.

Un poema de T.S. Eliot per llegir en veu alta, cantar o representar el gat més entremaliat del musical Cats.

A l’Àfrica hi ha un lleó dolent, dolent. Dolentíssim! Tracta malament tots els animals... Fins que un dia se’n cansen i publiquen un anunci per demanar ajuda. Un dels que respon és un conill i, encara que ningú no creu que pugui fer res per aturar el lleó, els demostrarà que més val traça que força.

Page 3: Novetats infantils maig 2016

I** De 7 a 10 anys

Saudo, Coralie El Pare vol anar al zoo

Els germans Gasol i Roca El Lluís i el Senyor Kandinsky

Peyo Les Aventures d’en Pussy 1: Aquest és en Pussy

Bort, Fernando Tortugas y cocodrilos

Passar-nos el diumenge fent tombarelles per casa? Ni parlar-ne! Ens n’anem al zoo!

És divendres i el Lluís té entrenament d’atletisme. Toca practicar la cursa d’obstacles i no n’encerta ni una. En arribar a casa, protesta i diu que no li agrada fer atletisme; pensa que no serveix per res. Però, quan a l’aeroport ha d’esquivar uns quants obstacles per trobar el petit Senyor Kandisnky, s’adona que l’esport és molt útil.

Aquest llibre inclou alguns consells i trucs que ens donen els germans Gasol i els germans Roca per portar una vida activa i saludable.

En aquest llibre amb magnífiques il·lustracions realistes descobriràs dues famílies de rèptils: la de les tortugues i la dels cocodrils. En ell trobaràs molta informació sobre les tres grans famílies de tortugues: d’aigua dolça, marines i terrestres, si sobre els caimans, els al·ligàtors i els gavials.

CÒMIC

ANIMALS

Page 4: Novetats infantils maig 2016

MÀGIA Magia para niños

Nelson, Jo Històrium

Avilés, Ángel Pablo ¡Atención mamás y papás!

Atrapa la bandera

Aquest llibre desvetlla els secrets del misteriós món de la màgia, desmitifica el que és mític, explica el que és inexplicable i és la guia perfecta per als aprenents de mag.

Endinseu-vos a la història de la màgia, descobriu els secrets dels grans mags i apreneu a dominar uns trucs fascinants que deixaran al·lucinats als vostres amics.

Benvinguts a Històrium.

Aquest museu està obert totes les hores del dia i tots els dies de l’any.

Conté una col·lecció sorprenent formada per més de 130 objectes de civilitzacions antigues. Coneixereu els costums del món antic i descobrireu els objectes que ens han arribat del seu llegat.

Entreu-hi per explorar tot l’esplendor del passat.

Atrapa la bandera explica la història de Mike Goldwing, un valent i decidit noi de 12 anys, fill i nét d’astronautes, que sempre ha somiat amb guanyar el joc d’enxampar la bandera. Per poder reconciliar a la seva família, que és el que més desitja, haurà d’enxampar la bandera més significativa de la història: la que van plantar a la Lluna els astronautes a la missió de l’Apolo X!. Amb l’ajuda dels seus amics Amy, Marty i Igor (un divertit i esbojarrat llangardaix), emprendrà una trepidant aventura junt al seu tossut avi Frank per detenir el malèvol pla de Richard Carson, un extravagant milionari que, amb l’objectiu de colonitzar la Lluna, pretén esborrar de la història la gesta de les missions espacials.

HISTÒRIA

CINEMA EN DVD

MARES I PARES

Aquest manual sobre situacions d’ús dóna una resposta ràpida i concreta a vosaltres: pares i mares, amb fills i filles usuaris de dispositius mòbils. Oferint 60 casos sobre situacions d’ús possibles de dispositius mòbils per nens, nenes i adolescents i analitzades sobre els tres espais on habiten aquests: la família, el carrer i l’escola o institut.

Page 5: Novetats infantils maig 2016

Paso a paso...

Cocina con Clan!

Sis històries poètiques, tendres i divertides per als espectadors més petits.

Cocina con Clan és el primer programa gastronòmic íntegrament dirigit per nens i per a nens. No és un concurs de cuiners; és un programa de cuina amb nens. Nens amb ganes d’aprendre i divertir-se. El cuiner Enrique Sánchez i els seus petits auxiliars de cuina ensenyaran als nens de tot el país i als seus pares, a preparar els plats més divertits i nutritius de la cuina més saludable.

A Cocina con Clan, els nenes descobreixen com n’és de divertit cuinar, com estan de bons alguns aliments que abans odiaven i d’on provenen totes aquelles coses que hi ha al frigorífic.

Però Cocina con Clan no es queda a la cuina. Cada dia l’Enrique i els seus ajudants surten al carrer; van a l’hort, a la llotja, a la granja, a l’almàssera... per veure la procedència o la elaboració dels aliments.

Amb aquest programa s’implica als nens, que seran ajudants i còmplices; però també als adults, grans receptors i beneficiaris d’aquest programa. Aquí trobaran receptes per cuinar amb els seus fills i compartir l’aprenentatge d’una alimentació rica, variada, saludable i, sobretot, divertida.