3
Pregó de festa Major 2013. Voleibol ST Cugat Senyora alcaldessa, regidores i regidors, família, amics, companys i veïns. Molt bon vespre a tothom. Quan vam rebre la invitació per part de l’Alcaldessa per a fer el pregó de festa major, ens van envair dos sentiments simultanis i de la mateixa intensitat. El primer va ser una barreja a parts iguals d’il·lusió, emoció, afalac i, com es pot comprendre, d’un gran honor. El segon fou d’una enorme sorpresa la qual, a mida que passava la primera eufòria, s’anava transformant a marxes forçades en un irreprimible “cangueli” en majúscules i en tota regla. És certament insòlit que un club esportiu tingui aquest honorable encàrrec, tradicionalment reservat a personalitats rellevants o al món de la cultura, més avesat que nosaltres als espectacles populars. El següent pas ha estat explicar a les més petites del club què és fer un pregó i què representa exactament pel nostre club el fet de fer-lo, la realitat és que avui aquí a la plaça tenim una bona representació de jugadores, pares i entrenadors, és a dir, la columna vertebral del nostre club. GRÀCIES PER ESTAR AQUÍ, AMICS!! Per nosaltres, per les noies, aquest reconeixement representa la posada de llarg de 25 anys de voleibol d’un club que no ha parat de créixer. Representa, també, que es valora el nostre paper cohesionador, formatiu i promotor de l’esport femení, basat en un treball de formació de la base, en un estil propi de club i de ciutat i que aquests anys ha posat Sant Cugat en el mapa esportiu català i estatal. Enguany fem 25 anys, tenim una historia plena d’èxits, trofeus, medalles i tradicionalment les nostres noies han tingut molt encert a la pista. Sant Cugat es coneix arreu també pel seu voleibol i el nostre és un projecte de referència. Estem orgullosos de practicar aquest esport que genera tanta il·lusió i tant entusiasme. Però primer presentem-nos, el nostre club va néixer un 25 de novembre del 1988 a la escola de Can Carelleu en el districte de Sarrià, i fou l’any 1992 quan el club va arribar a la nostra ciutat en un nou pavelló que es va construir per jugar a Voleibol.

Prego Festa Major de Sant Cugat 2013

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Pregó de la Festa Major de Sant Cugat del 2013 a càrrec del Club Volei Sant Cugat

Citation preview

Page 1: Prego Festa Major de Sant Cugat 2013

Pregó de festa Major 2013. Voleibol ST Cugat

Senyora alcaldessa, regidores i regidors, família, amics, companys i veïns. Molt bon vespre a tothom. Quan vam rebre la invitació per part de l’Alcaldessa per a fer el pregó de festa major, ens van envair dos sentiments simultanis i de la mateixa intensitat. El primer va ser una barreja a parts iguals d’il·lusió, emoció, afalac i, com es pot comprendre, d’un gran honor. El segon fou d’una enorme sorpresa la qual, a mida que passava la primera eufòria, s’anava transformant a marxes forçades en un irreprimible “cangueli” en majúscules i en tota regla. És certament insòlit que un club esportiu tingui aquest honorable encàrrec, tradicionalment reservat a personalitats rellevants o al món de la cultura, més avesat que nosaltres als espectacles populars. El següent pas ha estat explicar a les més petites del club què és fer un pregó i què representa exactament pel nostre club el fet de fer-lo, la realitat és que avui aquí a la plaça tenim una bona representació de jugadores, pares i entrenadors, és a dir, la columna vertebral del nostre club. GRÀCIES PER ESTAR AQUÍ, AMICS!! Per nosaltres, per les noies, aquest reconeixement representa la posada de llarg de 25 anys de voleibol d’un club que no ha parat de créixer. Representa, també, que es valora el nostre paper cohesionador, formatiu i promotor de l’esport femení, basat en un treball de formació de la base, en un estil propi de club i de ciutat i que aquests anys ha posat Sant Cugat en el mapa esportiu català i estatal. Enguany fem 25 anys, tenim una historia plena d’èxits, trofeus, medalles i tradicionalment les nostres noies han tingut molt encert a la pista. Sant Cugat es coneix arreu també pel seu voleibol i el nostre és un projecte de referència. Estem orgullosos de practicar aquest esport que genera tanta il·lusió i tant entusiasme. Però primer presentem-nos, el nostre club va néixer un 25 de novembre del 1988 a la escola de Can Carelleu en el districte de Sarrià, i fou l’any 1992 quan el club va arribar a la nostra ciutat en un nou pavelló que es va construir per jugar a Voleibol.

Page 2: Prego Festa Major de Sant Cugat 2013

Això va ser possible fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Sant Cugat, el Consejo Superior de Deportes, el Consell Català de l’Esport i la Federació Catalana de Voleibol, aquest és avui el Pavelló de Voleibol de Valldoreix. La persona que ho va liderar va ser en Carles Castro, fundador i president durant 16 anys, ens què va aconseguir ser el club català de referència. Sis temporades a la Divisió d’Honor avalen la solvència del projecte. L’any 2004, coincidint amb la organització del nostre primer torneig internacional, un grup de pares iniciem un projecte que anomenàvem “de Ciutat”. Un projecte basat en el treball de base amb l’objectiu de posar l’esport a l’abast de totes les noies que volguessin participar, però alhora amb el ferm compromís de no renunciar al màxim nivell esportiu i nodrir el primer equip de noies de casa. Avui les nostres vitrines són plenes de medalles i trofeus. No us avorriré més amb això, totes aquestes noies juntes són part d’un molt bon club de Voleibol, un club conegut i reconegut. Per a mi el millor, és evident. Com a entitat esportiva, crec que la primera en fer un pregó a Sant Cugat, avui vull aprofitar aquesta oportunitat per compartir aquest pregó i el que significa amb tots els clubs de la ciutat. És tot un honor poder fer d’altaveu d’unes persones que al llarg dels anys no han deixat de treballar i han posat aquesta ciutat en un lloc destacat pel que fa als seus projectes esportius. Permeteu-me doncs, que avui alci la veu en reconeixement a tota la gent de la nostra ciutat que estima l’esport, que ha treballat i segueix treballant per a què cada cap de setmana mes de 6.000 famílies surtin de casa per jugar el seu partit. En aquests moments d’incertesa i canvis econòmics tant importants apel·lem a la sensibilitat de la societat perquè es valori el paper de les entitats i perquè puguem treballar plegats en la recerca de solucions. Com a clubs esportius hem de seguir esperonant la ciutat per a què l’esport es continuï valorant com a element formador i promotor dels valors, i fer creure que també som un estimulador econòmic de ciutat, en un temps en què tots hem de sumar. El repte per als propers anys ha de ser posar-se al dia en instal·lacions esportives i, si hem de ser ciutat multi esportiva, potenciar les estructures i recursos que ho han de fer possible. Com a Club Voleibol manifestem la necessitat d’arranjament del Pavelló de Valldoreix, ens consta que és una necessitat que s’ha escoltat i que ens ha de permetre fer la nostra activitat amb seguretat i amb el nivell de qualitat que les noies es mereixen. Avui tenim en aquest balcó i a la plaça una part del bo i millor del voleibol d’Espanya, las veritables protagonistes, les noies, les que posen la il·lusió i el treball.

Page 3: Prego Festa Major de Sant Cugat 2013

Sabeu que estem de celebració, les infantils fa un mes van fer-se amb la medalla de plata espanyola i les cadets diumenge passat van aconseguir una grandiosa medalla d’Or en el seu campionat d’Espanya a Astúries, uns resultats extraordinaris que se sumen a una gran història. Nosaltres tenim una tradició, un pacte amb l’Alcaldessa, que és la d’oferir a la ciutat, en custòdia, l’últim trofeu important obtingut. Què millor que fer-ho avui des d’aquí amb tota la ciutat al davant. Mercè et deixem el trofeu de Campiones d’Espanya Cadet 2013, amb el compromís que ens el guardis fins que et portem un altre, no trigarem... Petita pausa....mentre li donem el trofeu...... No voldria tancar el pregó sense el desig que el meu amic, còmplice i company de junta, Angel Sanchis, es millori ràpidament. Avui hauria de ser aquí a dalt amb mi, va partir un accident la setmana passada i, tot i que esta bée, trigarà encara uns dies en estar amb nosaltres. Ja finalment de la mà del voleibol us invitem a tots a una Festa Major per a què la gaudiu, us convidem a que busqueu i descobriu la festa per tots el indrets d’aquest poble i sobre tot que sigueu feliços amb el vostres veïns aquests dies. Com diuen, FESTA-LA TEVA. Us passo ara a les noies per a què tanquin aquest pregó. NOIES TOTES JUNTES (començant a tirar les pilotes): Com a Jugadores del Club Voleibol us convidem a conèixer el nostre esport, que creiem apassionant i encara molt desconegut, us esperem al Pavelló de Valldoreix. NOIES TOTES JUNTES: VISCA LA FESTA MAJOR!!! VISCA SANT CUGAT!!! i VISCA CATALUNYA!!!