1
Què hem fet aquest mes Octubre 2011 1r i 2n Aquest començament de curs els nens i nenes de cicles inicial hem fet la sortida de la verema. Vam anar a can Canadell on vam gaudir d’un entorn magnífic. Allà vam visitar la vinya on la Vinyet ens va explicar com calia cuidar-la i com es feia el vi, llavors nosaltres vam anar a trepitjar el raïm com es feia antigament. No sabeu com ens ho varem passar de bé. Ens vam haver de rentar els peus abans de trepitjar el raïm, ens els van ruixar amb una mànega. Com vam riure!!!!!!!!! L’Hortènsia ens va ensenyar les tines que és el lloc on es posa el most just acabat de premsar. També vam veure el celler amb unes botes molt grans i molt antigues, allà Mossen Botes ens va explicar com cal cuidar el most per tal d’obtenir un bon vi. Tot plegat ha sigut una experiència molt enriquidora i divertida. Una altra sortida que varem fer va ser a la fàbrica Danone on ens van explicar con s’elabora el iogurt, quins van ser els seus orígens i perquè es feia servir, quines són les seves propietats....i de la importància que té en la nostra alimentació. Vam veure el funcionament d’aquelles màquines i ens ho vam passar molt bé posant-nos les bates i gorres per tal de mantenir la higiene necessària dins la fàbrica. L’última sortida que hem fet a sigut al Liceu. Només entrar ja ens va impressionar aquell magnífic teatre. Una hostessa ens va passejar per la sala dels miralls que juntament amb aquell grandiós teatre ens va deixar bocabadats. Allí vam gaudir de la fantàstica representació del ballet Petruixka amb música de Stravinsky. Vam sortir “encantats”.

Primer i Segon Octubre 2011

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: Primer i Segon Octubre 2011

Què hem fet aquest mesOctubre 2011

1r i 2n

Aquest començament de curs els nens i nenes de cicles inicial hem fet la sortida de la verema.

Vam anar a can Canadell on vam gaudir d’un entorn magnífic.

Allà vam visitar la vinya on la Vinyet ens va explicar com calia cuidar-la i com es feia el vi, llavors nosaltres vam anar a trepitjar el raïm com es feia antigament.

No sabeu com ens ho varem passar de bé.

Ens vam haver de rentar els peus abans de trepitjar el raïm, ens els van ruixar amb una mànega. Com vam riure!!!!!!!!!

L’Hortènsia ens va ensenyar les tines que és el lloc on es posa el most just acabat de premsar.

També vam veure el celler amb unes botes molt grans i molt antigues, allà Mossen Botes ens va explicar com cal cuidar el most per tal d’obtenir un bon vi.

Tot plegat ha sigut una experiència molt enriquidora i divertida.

Una altra sortida que varem fer va ser a la fàbrica Danone on ens van explicar con s’elabora el iogurt, quins van ser els seus orígens i perquè es feia servir, quines són les seves propietats....i de la importància que té en la nostra alimentació.

Vam veure el funcionament d’aquelles màquines i ens ho vam passar molt bé posant-nos les bates i gorres per tal de mantenir la higiene necessària dins la fàbrica.

L’última sortida que hem fet a sigut al Liceu.

Només entrar ja ens va impressionar aquell magnífic teatre. Una hostessa ens va passejar per la sala dels miralls que juntament amb aquell grandiós teatre ens va deixar bocabadats. Allí vam gaudir de la fantàstica representació del ballet Petruixka amb música de Stravinsky.

Vam sortir “encantats”.