2
festa f. [LC] Acte organitzat en què se sol celebrar algun esdeveniment i en el qual participa un grup més o menys nombrós de persones, que pot incloure un ball, un espectacle, etc. alternativa f. [LC] Opció que es pot escollir entre diverses de possibles. festa + alternativa + carcaixent Festes autogestionades i amb un tipus d’oci dife- rent de l’oferit per les oficials; tot amb el suport i col·laboració de bars, cafés, artistes, fotògrafs, mú- sics,... i un munt de gent sense la qual res no tin- dria sentit. A totes i tots vosaltres, moltes gràcies. Un any més, l’alternativa continua! Confiem que s’ho passeu tan bé com els altres anys. El programa encara pot patir modificacions, si així fóra, trobaríeu més informació al Facebook, al Twitter o a: www.faca-festesalternatives-carcaixent.blogspot.com Amb vosaltres farem les festes que tots i totes volem! Diumenge 14 10.00h Taller de Malabars. El malabarisme és una activitat que, en el seu sen- tit més estricte, consisteix en llançar, atrapar i tor- nar a llançar objectes de manera continuada. Hi aprendrem a construir i jugar amb malabars. CEIP Víctor Oroval. 18.00h Ruta de la P antanada. Recorregut per les zones més afectades de la Pan- tanada acompanyats d’Arcadi Espanya, Conxa Rovira, Vicent Cerdà i d’altres personalitats que ens contaran les seues vivències. Eixida de l’estació de RENFE. 20.00h Actuació d’Enric Cassassús i Ricard Oliver. Pub Dau al Set. Dilluns 15 18.00h Facapoly. Vols fer-te amb el monopoli del mercat immobili- àri de Carcaixent? Vine i juguem! Activitat per a grans i menuts. Plaça del Mercat. El preu de les samarretes són una col·laboració del públic per al finançament de les Festes Alternatives. amb la col·laboració de:

Programa FACA 2012

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: Programa FACA 2012

festaf. [LC] Acte organitzat en què se sol celebrar algun esdeveniment i en el qual participa un grup més o menys nombrós de persones, que pot incloure un ball, un espectacle, etc.

alternativaf. [LC] Opció que es pot escollir entre diverses de possibles.

festa + alternativa + carcaixentFestes autogestionades i amb un tipus d’oci dife-rent de l’oferit per les oficials; tot amb el suport i col·laboració de bars, cafés, artistes, fotògrafs, mú-sics,... i un munt de gent sense la qual res no tin-dria sentit. A totes i tots vosaltres, moltes gràcies.Un any més, l’alternativa continua!

Confiem que s’ho passeu tan bé com els altres anys.

El programa encara pot patir modificacions, si així fóra, trobaríeu més informació al Facebook, al Twitter o a:

www.faca-festesalternatives-carcaixent.blogspot.com

Amb vosaltres farem les festes que tots i totes volem!

Diumenge 14

10.00h Taller de Malabars.El malabarisme és una activitat que, en el seu sen-tit més estricte, consisteix en llançar, atrapar i tor-nar a llançar objectes de manera continuada.Hi aprendrem a construir i jugar amb malabars.CEIP Víctor Oroval.18.00h Ruta de la Pantanada.Recorregut per les zones més afectades de la Pan-tanada acompanyats d’Arcadi Espanya, Conxa Rovira, Vicent Cerdà i d’altres personalitats que ens contaran les seues vivències.Eixida de l’estació de RENFE.20.00h Actuació d’Enric Cassassús i Ricard Oliver.Pub Dau al Set.

Dilluns 15

18.00h Facapoly.Vols fer-te amb el monopoli del mercat immobili-àri de Carcaixent? Vine i juguem!Activitat per a grans i menuts.Plaça del Mercat.

El preu de les samarretes són una col·laboració del públic per al finançament de les Festes Alternatives.

amb la col·laboració de:

Page 2: Programa FACA 2012

PROGRAMA D’ACTIVITATS 2012

Dissabte 6

10.00h Activitats esportives. Futbet i bàsquet 3x3.Inscripcions al telèfon 691429768.Poliesportiu Municipal.12.00h Inauguració de l’Exposició Fotogràfica 30é Aniversari de la Pantanada.Les fotos han estat cedides per fotògrafs professi-onals i gent del poble.Mercat Municipal.19.00h El Cercatasques. Cercavila de bar en bar acompanyada de música.Recorregut: Carpe Diem, Antonello, La Farigola, El Musical i El Barrilet.Punts de venda: als bars participants. Places limi-tades. Preu: 10 €.

Diumenge 7

10.00h Tallers per a grans i menuts: Música Prehistòrica i Albades.Viurem la història de la música des del paleolític fins a l’actualitat. Construirem instruments i aprendrem a compondre i a cantar albades.CEIP Francesc Pons.17.00h Inici del recorregut d’Orientació ur-bana per tot el poble.Santa Bàrbara. Parc del Bicentenari.

Dilluns 8

20.00h Berenar-sopar de picadeta per cortesia de les FACA. I en acabar, Albades a doll.Recorrerem el poble al ritme de les albades que aprenguérem en el taller.Inici: Plaça del Mercat.Durant el recorregut, inauguració de l’Expocarrer, amb una albada molt especial.Carrer La Missa.

Dijous 11

23.30h Concert de Perversió i Leukoners.Pub Dau al Set.

Divendres 12

00.00h Ruta dels Esperits. Passejada nocturna per viure les llegendes amagades de Carcaixent, de la mà de El Gran Jordiet.Inici del recorregut: Passatge del Musical.

Dissabte 13

10.00h Triatló artístic.Participació artística en les 3 modalitats: dibuix, fotografia i escultura.Material: necessitaràs una càmera fotogràfica amb targeta sd o cable usb i un suport estable per dibuixar-hi a sobre (una carpeta o similar).Activitats per a totes les edats i nivells.Inici: El Passeig.12.30h IV Concurs Internacional d’Allioli.Mercat Municipal.17.00h Café-concert de Clara Andrés.Bar Café de la Plaça.

20.00h Contacontes per a adults, de Caoz.Bar Café de la Plaça.23.30h Concert de Julio Galcerá acompanyat de Juanma Sanz (guitarra i veus), Pepe Hernández (baix) i Juan Carlos Maciá (guitarra i harmònica).Pub Dau al Set.

Dimarts 9

10.00h Diada festiva amb Ribercan.Passarel·la de gossets i gossetes i activitats per a grans i menuts durant tot el dia.Pati del CEIP Navarro Daràs.

19.00h Passe del documental Carcaixent. Una època. Vol. III. La Pantanada de Jordi Alcañiz. En acabar, xerrada-col·loqui.A la Penya Esportiva.

19.30h Espectacle itinerant de Pep Gimeno “El Botifarra”, El Cec.Inici: Santa Bàrbara. Parc del Bicentenari.