36

Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Programación Cultural Castalla. Abril-Mayo-Junio-Julio-Agosto-2013. Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Castalla.

Citation preview

Page 1: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013
Page 2: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Venda i recollida anticipada d’entrades en:Casa de Cultura: 96 556 0028 Oficina de Turisme: 96 656 1018Auditori: 96 556 1057

Page 3: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013
Page 4: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013
Page 5: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013
Page 6: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

maig

Dia 11 Dissabte. 18.00 h.V TROBADA DE MALABARS

Gran Gal·la de Malabars i Arts CircensesCasa de Cultura de Castalla.

Preu: 3 euros

pàgina 6

Page 7: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013
Page 8: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Dia 12 Divendres. 20.30 h.CONCERT. DEEP FESTIVAL.

Preu: 2 euros

abril

pàgina 8

La agencia de representación Deep Manage-ment presenta en este innovador espectácu-lo a: ABRAM, uno de los mejores raperos del panorama nacional, actual mc de apoyo del alicantino Nach, presentará su nuevo trabajo, ‘Stay Strong’. SANTA MORTE, grupo de rap for-mado por Maik y Xinoh, ganador del concurso de talentos IBIJvN 2010, con tres trabajos dis-cográficos editados y uno en preparación. KAIRO, músico y cantautor valenciano ganador del IBIJvN 2012 y finalista en el último certamen de la prestigiosa empresa Adonay Entertainment. Actualmente está ulti-mando su primer disco. Su personalísima voz no te dejará indiferente. Además, pasarán por el escenario reconocidos artistas y jóvenes promesas de la talla de los raperos Xenon (Vitoria), Rik Farrés (Tarragona), Siryan (Alcoy), Rees (Alicante), Safree (Sax), la pianista Anitta Dreadlocks (Granada) y el músico y productor R. Sosa (A.Z. Estudios), entre otros. Instrumentos en directo, proyecciones, coreografías… Deep Festival es un espectáculo absolutamente imprescindible para mentes abiertas de todas las edades.

A benefici Assoc. Fibromialgia

Page 9: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

abril

Dia 19 Divendres. 20.00 h.CONCERT. NEUS FERRI ACÚSTIC.

Preu: 7 euros

pàgina 9

Neus Ferri es una jóven cantante valen-ciana con más de 10 años de experiencia como vocalista profesional en todo tipo de escenarios, aunque su salto a la fama ha venido de la mano del popular reality show “La Voz” de Telecinco, donde ha sido se-mifinalista, recibiendo grandes elogios de público y crítica.

En la actualidad, Neus Ferri prepara la gira 2013 con una banda de músicos selectos que hará las delicias de cualquier amante del Rock y de la buena música en general.

Neus Ferri y su compañero musical Álvaro Ferri nos presentan NEUS FERRI ACÚSTIC, un dúo acústico con un repertorio basado en clásicos atemporales de la música popular, desde standards de jazz hasta las más hermosas canciones del heavy metal, pasando por funk, pop y otros.

A benefici Assoc. AFA Castalla

Page 10: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Un feliz dia de Abril del 2012 saltó la chispa encargada de apartar tiempos de letargo y fue a parar a un gran deportista y mejor persona que es José María Silvestre. Lo que en principio parecía una genial idea, se convirtió en un pro-yecto solidario y muy ambicioso: “FORRES 20 ÚNETE POR LA VIDA” Carrera Onil-Toledo sin otra tracción que las piernas, con un fin muy claro, recaudar fondos destinados a familias de niños con cáncer. Estamos preparando un re-cibimiento a las personas que se desplazarán desde el corazón de la mancha a nuestra ciudad para asistir al festival benéfico que se celebrará con la actua-ción del grupo RINGO y la parranda el PORTELL.

Dia 20 Dissabte. 20.00 h.GAL·LA BENÈFICA. RINGO I EL PORTELL

Preu: 5 euros

abril

pàgina 10

A benefici Federación Española de Niños con Cáncer

Page 11: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

abril

Dia 21 Diumenge.17.00 h. 19.30 h.I GAL·LA SOLIDÀRIA “Llevamos Magia”. Daniel Blanco.

Preu: 5 euros

pàgina 11

La I Gala Solidaria Llevamos Magia será un espectáculo de magia muy interactivo para disfrutar con toda la familia, gracias a los más de 10 magos que pasarán por el escenario. Juntos, nos transportarán a un mundo mágico, lleno de fantasía, humor y diversión. La taquilla se destinará íntegramente a la Asociación Llevamos Magia para que puedan seguir regalando magia a quienes más lo necesitan. ¡Conoce su labor!.

www.llevamosmagia.esA benefici de Llevamos Mágia

Page 12: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

maig

Dia 3 Divendres. 20.30 h.CONCERT. DUO PIANO I VIOLÍ“Música para el Alma”Manuel Ramos i Stanislav Tkach

Música para alma es un concierto musical, en el que se fusionan el aterciopelado sonido del violín, con la cálida armonía del piano. Interpretando aquellos fragmentos musicales que nos han emocionado alguna vez en nuestras vidas, hacemos un recorrido por la historia de la música, desde el Barroco hasta nuestros días. Podremos disfrutar escuchando autores como: Vivaldi, Bach, Albinoni, Haendel, Mozart, Falla… entre otros.

MANUEL RAMOS AZNAR (Elche): Es director titular de La Orquesta Barroca Valenciana, con la que ha conseguido grandes éxitos de público y crítica.

STANISLAV TKACH (Grozny, Rusia): Pertenece a la Orquesta Barroca Valen-ciana, donde ejerce de concertino y solista.

Preu: 3 euros

pàgina 12

Page 13: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Dia 4 Dissabte. 18.30 h.CONCERT. Unió Musical de Busot

Preu: 3 euros

La Unió Musical de Busot es crea l’any 1989 de la mà de qui fóra el seu director durant setze anys, Antonio Gosálbez Cantó. La unió es caracteritza per la seua versatilitat, gràcies a la dedicació, entusiasme i rigor musi-cal dels seus músics, sent l’agrupació musical amb la mitjana d’edat més baixa de totes les bandes federades a la Comunitat Valenciana. Durant els anys noranta, la Unió Musical de Busot s’assenta plenament com una de les bandes de referència a la província d’Alacant. En l’actualitat, el titular del càrrec és D. David Payá Gea, jove director que pren el càrrec el 2009 iniciant una etapa de creixement.

maig

pàgina 13

A benefici de Despertar

Page 14: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

maig

Dia 10 Divendres. 20.30 h.CONCERT. Javier Ojeda.Gira en Acústico ‘Reversos 2013’

Si hay alguien en la música nacional con talento para conducir un show es este ma-lagueño, que en sus conciertos acústicos del año 2013, recoge una interesante se-lección de material de la banda que lidera desde hace décadas (Danza Invisible) junto a algunas piezas de sus discos en solitario ‘Polo Sur’ y ‘Reversos’, más alguna versión ajena poco menos que sorprendente. Una ocasión inmejorable para degustar una de las mejores voces del panorama nacional en un ambiente distendido y amable. Para no perdérselo. JAVIER OJEDA: voz. MIGUEL PAREDES: guitarra, teclas, programación y coros. RAFA SALAS: guitarra y coros

Preu: 3 euros

pàgina 14

A benefici d’Assoc. Dajla

Page 15: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

maig

Dia 11 Dissabte. 20.30 h.CONCERT ROCK. Síntesi.Presentació del nou disc.

pàgina 15

El grup de Castalla SÍNTESI, format per Juanvi Bernabeu i David Rodríguez, presenta el seu primer disc d’estudi “Pedazos de una Entelequia”.

Aquest nou projecte naix després de la dissolució d’Entelèkia i suposa un pas més endavant en la seua trajectòria musical. El nou disc presenta una evolució cap a un rock més madur i introspectiu, amb unes cançons que no abandonen la seua particular manera d’entendre el rock.

Preu: 3 euros

Page 16: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

maig

Dia 24 Divendres. 20.00 h.GAL·LA APERTURA V FIRA D´ASSOCIACIONS MANCOMUNADES DE LA FOIA DE CASTALLA

Un año más en la localidad de Castalla se realizarán la Gal·la Apertura V Fira d´Associacions Mancomunades. Este año la gala tiene pinceladas en torno a la juventud, porque creemos que la vida participativa y social entre los jóvenes es de gran importancia. Para nosotros es vital colaborar con ellos y darles ese impulso que necesitan. Todo para conseguir que nuestros jóvenes continúen siendo tal y como son.

El próximo viernes 24 de mayo a las ocho en el auditorio tendrá lugar esta “V Gal·la d’Asociassions” con danza, hip hop, malabares, teatro…

Los beneficios de la gala se repartirán entre los grupos que participan.

Preu: 3 euros

pàgina 16

Page 17: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

maig

Dia 26 Diumenge. 19.00 h.TEATRE. Grup NOSALTRES. “Llama un Inspector”

pàgina 17

Preu: 3 euros

La familia Birling está celebrando el compromiso de su hija Sheila con el adinerado Sr. Gerard Croft. La obra transcurre en la Inglaterra de princi-pios del S.XX, todo es felicidad y alegría en esa celebración. La cena ha transcurrido dentro del clasicismo inglés. Hasta que suena el timbre de la puerta y el mayordomo anuncia la presencia de un inspector de poli-cía. Poco a poco van surgiendo situaciones que desconciertan al espec-tador. Removiendo el pasado de cada uno de los miembros de la familia. Creándose un ambiente de suspense e intriga que dejan al espectador pendiente de un final “sorprendente”.

Page 18: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Dia 1 Dissabte. 20.00 h.CONCERT SEGLE XX. Joan Aracil i Jordi Sempere.

GRUP SEGLE XX naix a finals de 2012 i està integrat per Joan Aracil a la guitarra i Jordi Sempere a la percussió, ambdós de gran trajectòria musical. Des de la seva creació ha tingut una gran activitat que els ha dut a actuar entre diverses poblacions de la Comunitat Valenciana. Aquest tipus d’agrupació es basa principalment en l’originalitat del repertori i en la recerca tant de noves possibilitats tímbriques com de nous registres a explorar. Han sigut recientment premiats com a “Millor Grup Valencià en el XIé Certamen Internacional de Guitarra Luys Milán” (Desembre 2012).

pàgina 18

junyPreu: 3 euros

Page 19: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Dia 7 Divendres. 19.30 h.Dia 8 Dissabte. 19.30 h.GAL·LA DE BALLET.

En aquesta actuació els alumnes ens oferiran el clàssic “Trencanous”, una història ambientada en el Nadal, on la protagonista rep un regal molt especial que la farà somiar i conèixer llocs molt interessants. A la segona part coneixerem un poc més de la dansa espanyola, moderna i contemporània.

pàgina 19

junyPreu: 3 euros

A benefici de l’Escola de Ballet

Page 20: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Dia 15 Dissabte. 20.30 h.PRESENTACIÓ CD. Luis González. “Gestas de un Don Nadie”

Luis González és un dels trompetistes més actius del panorama internacional, sent convidat assíduament a col·laborar amb prestigioses orquestres. Des de fa anys desenvolupa un gran treball en la difusió del repertori per a trompeta, tant de peces noves com d’obres ja oblidades de compositors espanyols.

Pepe Gallego. (Piano): Nascut a Valladolid i guardonat amb primers premis en diversos concursos ha col·laborat amb les principals orquestres espanyoles.

Francesca Calero (Soprano): Valenciana d’origen, el seu repertori abasta tots els estils musicals, del barroc a la música contemporània.

Pancho Flores (Trompeta): va obtenir el primer premi en el concurs Internacional Maurice *André, en els concursos internacionals Philip Jones y Città di Porcia.

Spanish Brass Luur Metalls: és un dels quintets de metall més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol.

pàgina 20

junyPreu: 3 euros

Page 21: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Dia 16 Diumenge. 19.30 h.COROS I DANSES. Grup de Danses i Cançons de Castalla

El Grup de Danses I Cançons de Castalla, ens oferirà una nova actuació per conti-nuar amb els actes del seu 65é Aniver-sari.

En aquesta ocasió, faran un repàs al seu repertori mostrant el folklore de la Foia i els pobles del voltant amb una posada en escena diferent.

La recaptació de l’actuació té com a ob-jectiu col·laborar amb les despeses del viatge que estan organitzant per al proper agost, quan es desplaçaran fins a les Illes Canàries per participar al XX Festival Na-cional de Folklore “Isla de Gran Canaria”.

pàgina 21

junyPreu: 3 euros

Page 22: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Dia 21 Divendres. 20.00 h.Dia 22 Dissabte. 19.30 h.TEATRE MUSICAL. Col·legi Maria Assumpta. “Lectures Arriscades”.

De vegades, hem d’anar amb compte amb el que llegim perquè ens pot canviar la vida. Un a un, els personatges seran conscients del poder de la lectura. I el més meravellós de tot, és que podem estar presents en el moment que ells van a descobrir-ho. Com diu la cançó: “Mil llibres no fan la vida, però mil vides no són un llibre”.

Els alumnes del Maria Assumpta tornen a realitzar un musical. Però aquest, és com un “més difícil encara”. Aquest és estrena mundial (sona exagerat i divertit), perquè tot és nou. Una producció original on les cançons, els balls, la història, els audiovisuals, la música en directe, tot ha estat creat des del col·legi. Estem convençuts que els esforços creatius, quan són col·lectius, encara tenen més recompensa!

pàgina 22

junyPreu: 3 euros

Page 23: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Dia 27 Dijous. 20.00 h.Dia 28 Divendres. 20.00 h.GAL·LA D’ESCOLES ESPORTIVES.

pàgina 23

junyEntrada lliure amb invitació

Cloenda de les Escoles Esportives Municipals de Castalla (G. Rítmica, Ball modern i Dansa del ventre). Hi participen al voltant de 160 alumnes d’edats compreses entre els 3 i 50 anys.Es parla d’emoció, treball, supe-ració, companyerisme, etc. però sobretot es parla d’igualtat.

“ El cuerpo expresa lo que las palabras no pueden decir”. Martha Graham.

Page 24: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Dia 29 Dissabte. 20.00 h.CONCERT. Fi de Curs Escola de Música EL SOGALL de Castalla.

pàgina 24

juny

Com tots els anys arriba l’estiu, i els alumnes de l’escola de música El Sogall ens volen mostrar el treball realitzat durant aquest curs. Per fer-ho, agrupats per cordes i junt als seus mestres ens interpretaran les peces i els estudis que han preparat per acabar aquest curs.

Entrada lliure amb invitació

Page 25: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

juliol

Dia 5 Divendres. 20.30 h.PRESENTACIÓ LLIBRE DE FESTES DE MOROS I CRISTIANS DE CASTALLA 2013.

Entrada lliure amb invitació

pàgina 25

Page 26: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

juliol

Dia 6 Dissabte.Des de les 10:00h.II CONGRÉS COMPARSES DE MOROS VELLS I MOROS FUNDADORS

GUIÓ D´ACTES:

10:00 h. Almorçar i acreditació per al Congrés a l´explanada de l´Auditori.

10:30 h. Ponència-Concert a càrrec de Ildefon-so San Cristóbal Ferriz, i la nostra Agrupació musical Santa Cecilia de Castalla que tractarà el tema de “L´evolució i desenvo-lupament de les marxes mores”.

12:00 h. Ponència “Els Moros Vells” de Castalla a càrrec de Luis Soler López, moro vell i cronista de Castalla.

14:00 h. Dinar de germanor a la seu social de la Comparsa Moros Vells que serà amenitzat per una xaranga.

19:30 h. Desfile amb els vestits oficials de totes les comparses integrades al congrés, a més d´una representació de totes les comparses del nostre poble. El desfile recorrerà el principi del carrer Cervantes, l´avinguda República Argen-tina per a acabar a l´Ajuntament. Finalment tindrà lloc un berenar per a tots els participants a la Comparsa Moros Vells.

Entrada lliure amb invitació

pàgina 26

Page 27: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

juliol

Dia 7 Diumenge. 19.00 h.CONCERT. XII Festival de Bandes Joves de Castalla.

Entrada lliure amb invitació

Com es habitual per aquestes dates, la Banda Jove de Castalla celebra el concert d’estiu. Aquest any contarem amb la presència de la banda jove de l’Associació Unió Musical de Bocairent, que actuarà junt a la Banda Jove de Castalla al XII Festival de Bandes Joves que es celebra a la nostra localitat.

pàgina 27

Page 28: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013
Page 29: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

abril

Dia 14 Diumenge. 19.00 h.CAFÉ TEATRE.Comparsa Moros Vells.

Preu: 3 euros

pàgina 29

Bon ambient, monòlegs i actuacions en aquest original Café Teatre al Casc Antic. Vine a la Comparsa Moros Vells el Dissabte 14 d’Abril a les 19:00 hores i passa un bon rato amb bona companyia.

ORGANITZA: Veïns i amics Centre Històric Castalla.

COLABORA: Regidoria de Cultura

Page 30: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

visites al castell

AbrilDe Dimarts a Divendres: 17:00 hDissabtes i Diumenges: 12:30 hDia 1 d’Abril: 12.30h

MaigDivendres: 17:00 hDissabtes: 12:30 hDiumenges: 11:00 i 12:30 hDia 1 de Maig: 12.30 h

JunyDissabtes: 11:30 hDiumenges: 11:30 h

JuliolDiumenges: 11:00 h

AgostDiumenges: 11:00 h

SetembreDe Dimarts a Divendres: 17:00 hDissabtes i Diumenges: 12:30 hTancat de l’1 al 4 de Setembre

visites guiades al Castell de Castalla

Reserva prèvia obligatoria al telèfon: 966561018 o e-mail: [email protected]

Preu: 3 € adults i 2 €: jubilats, Carnet Jove, estudiants i grups (mínim 30 persones). Menors fins a 8 anys gratis.

Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats per pare, mare o tutor.

Grup màxim de 30 persones. Els grups poden reservar la visita guiada qualsevol dia i hora amb prèvia antelació i fora de l’horari general establit.

Inici de la visita. De Dimarts a Divendres i visita nocturna de les 22:00 h en Tourist Info Castalla, la resta de les visites s’iniciaran en l’Ermita de la Sang.

visites de dia

Page 31: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

MaigDivendres i Dissabte: 22:00 h

JunyDivendres i Dissabte: 22:00 h

JuliolDivendres: 22:00 hDissabtes: 22:00 i 23:55 h

AgostDivendres: 22:00 hDissabtes: 22:00 i 23:55 h

SetembreDissabtes: 22:00 h

visites guiades al Castell de Castalla “Les Nits del Castell” 2013

1ª Visita: 22:00 hInici: Tourist Info Castalla

2ª Visita: 23:55 hInici: Ermita de la Sang

Reserves: Tourist Info CastallaPlaça Major, 3Tef. 966 56 10 [email protected]

visites de nit

Page 32: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

ESCENARI

AFORO 452

FILA 1 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 12 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 23 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 34 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 45 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 56 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 67 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 78 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 89 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 910 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1011 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1112 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1213 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1314 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1415 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1516 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1617 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 1718 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 18

Page 33: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

ESCENARI

1 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 12 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 23 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 34 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 45 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 56 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 67 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 78 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 89 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 910 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1011 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1112 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1213 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1314 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1415 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1516 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 1617 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 1718 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 18

FILA

Page 34: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

1. Este programa está sujeto a posibles variaciones. Si estas se produjesen con suficiente antelación al espectáculo, se informará de los cambios que hubiese.

2. Una vez adquirida la entrada, ésta NO será cambiada ni devuelto su importe.

3. Las puertas de la sala se abren 15 minutos antes del inicio de la representación.

4. Se ruega puntualidad. Una vez comenzado el espectáculo, NO estará permitido el acceso a la sala.

5. Conserve su localidad hasta el final de la representación.

6. No se permitirá la entrada a la sala a cochecitos de bebés. Existen lugares habilitados en el vestíbulo.

7. En la aplicación de la Ley 28/2005 de 26 de diciembre, se prohibe fumar en todo el recinto del auditorio.

8. No se permite comer ni beber dentro de la sala.

9. Durante la representación se ruega desconecten los teléfonos móviles, alarmas de relojes, etc.

10. No está permitido realizar fotografías o grabaciones en ningún tipo de soporte (cámara de foto/video/móvil), salvo autorización expresa. Además de vulnerar el derecho de imagen las pantallas iluminadas molestan al resto del público.

11. No se permitirá el acceso al escenario salvo autorización.

normas

Page 35: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

1. Aquest programa està subjecte a possibles variacions. Si aquestes es produïren amb suficient antelació a l’espectacle, s’informarà dels canvis que hi haguera.

2. Una vegada adquirida l’entrada, aquesta no serà canviada ni retornat el seu import.

3. Les portes de la sala s’obrin 15 minuts abans de l’inici de la representació.

4. Es prega puntualitat. Una vegada començat l’espectacle, NO estarà permès l’accés a la sala.

5. Conserve la seua localitat fins al final de la representació.

6. No es permetrà l’entrada a la sala a cotxets de bebès. Existeixen llocs habilitats en el vestíbul.

7. En l’aplicació de la Llei 28/2005 de 26 de desembre, es prohibeix fumar en tot el recinte de l’auditori.

8. No es permet menjar ni beure dins de la sala.

9. Durant la representació, es prega desconnecten els telèfons mòbils, alarmes de rellotges, etc.

10. No està permès realitzar fotografies o enregistraments en cap tipus de suport (càmera de foto/*video/mòbil), excepte autorització expressa. A més de vulnerar el dret d’imatge les pantalles il·luminades molesten a la resta del públic.

11. No es permetrà l’accés a l’escenari excepte autorització

normes

Page 36: Programació Cultural Castalla. Abril-Maig-Juny-Juliol-Agost 2013

Regidoria de CulturaAjuntament de Castalla