19

Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Programación de conciertos y sesiones Marula Café Barcelona noviembre 2014.

Citation preview

Page 1: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014
Page 2: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

01

02

05

06

07

08

0909

12

13

14

15

19

20

Sábado/Dissabte

Domingo/Diumenge

Miércoles/Dimecres

Jueves/Dijous

Viernes/Divendres

Sábado/Dissabte

DDomingo/Diumenge

Miércoles/Dimecres

Jueves/Dijous

Viernes/Divendres

Sábado/Dissabte

Lunes/Dilluns

22h. Concert

22h. Concert00h. Dj set

22h. Concert00h. Dj set

23h Dj set

223h. Dj set

22h. Concert00h. Dj set

23h Dj set

22h. Concert00h. Dj set

23h. Dj set

223h. Dj set

23h. Dj set

23h. Dj set

DUKE’S PALACE

BARCELONA GYPSY KLEZMER ORCHESTRATHE PRESIDENTES

LATIN JAMS + DJ TIMBER

GUMBO JAMS

AWAMBA BULUBA (TBC)

KKNURFETTESSOUL FINGER SESSIONS: ISHMAËL SUSTRAIVIBEZ

THE PRESIDENTES

LATIN JAMS + DJ TIMBER

GUMBO JAMS

AWAMBA BULUBA (TBC)

SOUL FINGER SESSIONS:PPABLO LAMOTTA

SESSIÓ ESPECIAL; MANERO SOUND SYSTEM

PROGRAMACIÓ Novembre 2014

Page 3: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

16

18

19

20

21

22

223

26

27

28

29

30

Sábado

Domingo

Miércoles/Dimecres

Domingo/Diumenge

Dimarts/Martes

Miércoles/Dimecres

JJueves/Dijous

Viernes/Divendres

Sábado/Dissabte

Domingo/Diumenge

Miércoles/Dimecres

Jueves/Dijous

Viernes/Divendres

SSábado/Dissabte

Domingo/Diumenge

22h. Concert00h. Dj set

23h. Dj set

23h. Dj set

23h. Dj set

23h. Dj set

222h. Concert00h. Dj set

22h. Concert00h. Dj set

23h. Dj set

23h. Dj set

23h. Dj set

222h. Concert00h. Dj set22h. Concert00h. Dj set

LATIN JAMS + DJ TIMBER

ESPECIAL SOUL FINGER SESSIONS:AFTER PARTY SHARON JONES

GUMBO JAMS

AWAMBA BULUBA (TBC)

SOUL FINGER SESSIONS:NNATTY BO

CANTAGIROTHE PRESIDENTES

LATIN JAMS + DJ TIMBER

GUMBO JAMS

AWAMBA BULUBA (TBC)

SOUL FINGER SESSIONS:AANIBALSONS

HYPNOTIC BRASS ENSEMBLETHE PRESIDENTES

LATIN JAMS + DJ TIMBER

PROGRAMACIÓ Novembre 2014

Page 4: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoBBarcelona Gipsy Klezmer Orchestra (BGKO) es una gran familia que reúne nómadas modernos, europeos y me-diterráneos, unidos gracias a su pasión por la música gipsy y klezmer. Estos viajeros recuperan canciones popu-lares y antiguas, a veces olvidadas, de la cultura musical de todos los gitanos de los Balcanes, Rumanía, Hungría, Polonia y Oriente Medio. BGKO también reinterpreta en clave moderna la música Klezmer, tradición de los emi-grantes judíos en Europa del Este. BGKO representa la mezcla explosiva de los mejores “gadjos” de la escena bar-celonesa.

CataBarcelona Gipsy Klezmer Orchestra (BGKO) és una gran família quereuneix nòmades moderns, europeus i me-diterranis, units gràcies a la seva passió per la música gipsy i klezmer. Aquests viatgers recuperen cançons popu-lars i antigues, de vegades oblidades,de la cultura musical de tots els gitanos dels Balcans, Romania, Hongria, Po-lònia i Orient Mitjà. BGKO també reinterpreta en clau moderna la música klezmer, tradició dels emigrants jueus a Europa de l'Est. BGKO representa la barreja explosiva dels millors "gadjos" de l'escena barcelonina.

Dissabte 1 / 22.00 h. Entrada: 5€BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA (BGKO) (Balkan Party) // Concert

Page 5: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoKKnurfees es una banda barcelonesa de versiones propias y únicas formada por Frank Montasell al micrófono y la guitarra, Lucas Peire al teclado, Pablo Yupton al bajo y Danko Compta a la batería. El único propósito de estos cuatro personajes es emocionar a cada compás y groovear hasta que el cuerpo diga basta. Su repertorio es una elección personal y caprichosa de temas clásicos y actuales que van del soul al funk-rock. Un repertorio va-riado aunque siempre teñido por la fuerte personalidad de este equipo que, cargado de energía, ritmo, contunden-cia y sensibilidad, invocan a grandes como Sam Cooke o Ray Charles y acercan a figuras como Beyonce o Adele consiguiendo que los estilos se rocen y las décadas pasen volando. Se presentarán oficialmente como banda el próximo dia 7 de noviembre en el Marula Cafè de Barcelona!

CatalàKnurfees, és una banda barcelonina de versions pròpies i úniques formada per: Frank "Knurf" Montasell al micròfon i la guitarra, Lucas Peire al teclat, Pablo Yupton al baix i Danko Compta a la bateria. L'únic propòsit d'aquests quatre personatges és emocionar a cada compàs i groovejar fins que el cos digui prou!El seu repertori és una tria personal i capritxosa de temes clàssics i actuals que van del soul al funk-rock. Un repertori variat tot i que sempre tenyit per la forta personalitat d'aquest equip que carregat d'energia, ritme, con-tundència i sensibilitat, invoquen a grans com Sam Cooke o Ray Charles i acosten a figures com Beyoncé o Adele aconseguint que els estils es toquin i les dècades passin volant. Es presentaràn oficialment com a banda el proper dia 7 de novembre al Marula Cafè de Barcelona!

Divendres 7. 22.00 h. Entrada: 5€KNURFETTES (Soul, Funk, Rock) // Concert

Page 6: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoConductor y director del programa Hamabipulgada en Hala Bedi Irratia, miembro de Global Funk y del colecti-vo de diggers de Jazz Upper Egypt Series, y colaborador habitual en prensa musical (Enlace Funk, Serie B, Con-cepto Radio...). Buen conocedor de todo lo jamaicano. acarrea un buen puñado de años a sus espaldas en la música desde que comenzó pinchando reggae. En unas horas te puede llevar de Nigeria a Colombia pasando por Chicago, New York y Kingston a ritmo de boogaloo, disco, afro funk, soul, boogie, salsa dura, rooty house...

CatalàConductor i director del programa Hamabipulgada a Hala Bedi Irratia, membre de Global Funk i del col·lectiu de diggers de Jazz Upper Egypt Series, i col·laborador habitual a premsa musical (Enlace Funk, Serie B, Concep-to Radio...). Bon coneixedor de la música jamaicana, porta un bon grapat d’anys a les seves esquenes en el mon de la música des de que va començant punxant reggae. En unes hores et pot portar de Nigèria a Colombia pas-sant per Chicago, New York i Kingston a ritme de boogaloo, disco, afro funk, soul, boogie, salsa dura o rooty house.

Divendres 7

Ishmaël Sustraivibez (Global Funk, Hamabipulgada Radio Show / Vitoria) + Soul Finger Resident Djs // DJ set

SOUL FINGER SESSIONS

Page 7: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoTras los platos, Pablo "Lamoa" combina la actividad al frente de Rebelmadiaq Sound y The Rigodonians con sesiones variadas donde trata de desplegar el potencial del sonido que esconde en su colección de vinilos. Siem-pre a través de una cuidada selección y una perfecta combinación de groove, mezcla equilibrada y buen gusto. Pablo es, a su vez, responsable del ciclo de música negra Say It Loud que este 2014 alcanza su séptima edición y miembro de la promotora de música jamaicana Big Coconut.

CatalàDarrera dels plats, Pablo "Lamoa" combina l’activitat amb Rebelmadiaq Sound i The Rigodonians amb ses-sions variades a on tracta d’oferir el potencial del so que amaga a la seva col·lecció de vinils. Sempre a través d’una cuidada sel·lecció i una perfecta combinació de groove, mescla equilibrada i bon gust. Pablo és també res-ponsable del cicle de música negra Say It Loud que aquest 2014 arriba a la seva setena edició, i membre de la pro-motora de música jamaicana Big Coconut.

Divendres 14

Pablo Lamoa (Rebelmadiaq Sound, The Rigodonians / Bcn) + Soul Finger Resident Djs // DJ set

SOUL FINGER SESSIONS

Page 8: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

Castellano¿Quién a estas alturas no sabe aún divertirse bailando?? porque si no lo logras de ninguna de las maneras a lo mejor es porque no has tenido ocasión de presenciar a dos de los miembros de la famosa Fundación Tony Manero en acción. Hablamos de los músicos y djs Lalo López, MIguelito Superstary alguna sección de vientos lograrán que des lo mejor de ti en la pista de baile del Marula. Porque en eso los Manero al completo tienen un master. Estáis avisados.

CCatalàQui a aquestes alçades no sap encara divertir-se ballant? Perquè si no ho aconsegueixes de cap de les maneres potser és perquè mai has tingut ocasió de presenciar als dos membres de la famosa Fundación Tony Manero en acció. Parlem dels músics i djs Lalo López, Miguelito Superstar i alguna secció de vents. Tots ells aconseguirarn-treure el millor de tu a la pista de ball del Marula. Perquè en això els Manero tenen tot un màster. Esteu avisats.

Dissabte 15Manero Sound System // DJ set

SESSIÓ ESPECIAL

Page 9: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoFernando “Bugaloo” Velez. Percusionista y miembro fundador de Sharon Jones & The Dap-Kings, Fernando “Bugaloo” Velez es también un dj y coleccionista de vinilos de New York, y un habitual de los aerparties de las giras de Sharon Jones, donde consigue plasmar la energía desplegada en directo en la pista de baile. Ha paseado sus vinilos por ciudades como Paris, Berlin, Londres o Melbourne.PPedro Makonnen. Formando parte del equipo de trabajo de Virgin Records como uno de los djs del sello discográfico con mayor diversidad musical de la ciudad de Nueva York, 10 años no fueron suficientes para descubrir, escuchar y pinchar los sonidos más afrodisiacos de este planeta. Siguiendo siempre el ritmo sonámbulo de la ciudad y conviviendo entre la mezcla cultural de un lugar como Brooklyn, este recolector de sonidos afrolatinos y afro-funks, forma parte de grupos com Kokolo, King Chango, Antibalas Afrobeat Orquesta o Ocote Soul Sound entre otros.SSue Ellen. Sue Ellen es el alter ego de Júlia Rubio, melómana infiltrada en las pistas de baile, que vendrá con una maleta car-gada de perlas negras de los 50s y 60s en estricto vinilo, dispuesta a romper la pelvis de los asistentes a golpes de soul y rhythm and blues.

CatalàFFernando “Bugaloo” Velez. Percussionista i membre fundador de Sharon Jones & The Dap-Kings, Fernando “Bugaloo” Velez és també un dj i col·leccionista de vinils de New York, i un habitual dels aerparties de les gires de Sharon Jones, a on acon-segueix plasmar l’energia desplegada al directe a la pista de ball. Ha passejat els seus vinils per ciutats com Paris, Berlin, Londres o Melbourne.Pedro Makonnen. Formant part de l’equip de treball de Virgin Records com un dels djs del segell discogràfic amb major di-versitat musical de la ciutat de Nueva York, 10 anys no van ser suficients per descobrir, escoltar i punxar els sons més afrodi-siacs d’aquest planeta. Seguint sempre el ritme sonàmbul de la ciutat i convivint entre la mescla cultural d’un lloc com Broo-klyn, aquest recolector de sons afrollatins i afro-funks, forma part de grups com Kokolo, King Chango, Antibalas Afrobeat Orquesta o Ocote Soul Sound entre d’altres.Sue Ellen. Sue Ellen és l’alter ego de Júlia Rubio, melòmana infiltrada a les pistes de ball, que vindrà amb una maleta carre-gada de perles negres dels 50s i els 60s en estricte vinil, disposada a trencar-vos la pelvis a cops de soul i rhythm and blues.

Dimarts 18

A erparty oficial del concert de Sharon Jones & The Dap-Kings al Palau de la Música amb Fernando “Bugaloo” Velez (Sharon Jones & The Dap-Kings) + Pedro Makonnen (King Chango, Kokolo) + Sue Ellen + Soul Finger Resident Djs

SESSIÓ ESPECIAL SOUL FINGER SESSION!

Page 10: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoCantante y frontman de grupos como Top Cats, Ska Cubano o Nay Congeroo & The Flames of Rhythm, Nay Bo combina sus actuaciones en directo con estas bandas (con las que ha visitado ya más de 50 paises y ha edita-do multitud de trabajos) con sus shows como dj en varios clubs londinenses . Entre estos, The Black Coon Club, The Big Bamboo o The Killer Diller Club, donde selecciona parte de su colección de 45s de ska, rocksteady, reggae, rhythm & blues, jazz, son, swing o mambo.

CatalàCantant i frontman de grups com Top Cats, Ska Cubano o Nay Congeroo & The Flames of Rhythm, Nay Bo combina les seves actuacions en directe amb aquestes bandes (amb les que visitat ja més de 50 països i ha editat multitud de treballs) amb els seus shows com a dj diferents clubs londinencs. Entre d’altres, The Black Coon Club, The Big Bamboo o The Killer Diller Club, a on sel·lecciona part de la seva col·lecció de 45s de ska, rock-steady, reggae, rhythm & blues, jazz, son, swing o mambo.

Divendres 21Nay Bo (Ska Cubano, Top Cats / Uk) + Soul Finger Resident Djs // DJ set

SOUL FINGER SESSIONS

Page 11: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

Castellano

CCantagiro nace a finales de 2013 de la mano de reconocidos músicos catalanes e italianos procedentes de diversos ámbitos musicales. Con el bajista Pasto Martí Aznar, el guitarra Héctor Martí Díaz, el batería Roger Serrahima y el guitarra y cantante Claudio Bailoro toma forma la idea de un conjunto de estilo italiano Beat de los años 60-70. Versiones de artistas como Adriano Celentano, Lucio Baisti, Mina... nos transportarán a esta época dorada tan reconocida internacionalmente. Los arreglos musicales abarcan una amplia variedad, desde el soul, pasando por el surf, hasta el rock.

Català

CCantagiro neix a finals de 2013 de la mà de reconeguts músics catalans i italians procedents de diversos àmbits musicals. Amb el baixista Pasto Martí Aznar, el guitarra Héctor Martí Díaz, el bateria Roger Serrahima i el gui-tarra i cantant Claudio Bailoro pren forma la idea d'un conjunt d'estil italià Beat dels anys 60-70. Versions d'artistes com Adriano Celentano, Lucio Baisti, Mina... ens transportaràn a aquesta época daurada tan recone-guda internacionalment. Els arranjaments musicals abasten una àmplia varietat, des del soul, passant pel surf, fins al rock.

hps://www.youtube.com/watch?v=czzEDnDq8eghps://www.youtube.com/watch?v=JcfnJn7cVRw

Dissabte 22, 22 h. / 5 €CANTAGIRO (Beat, Soul, Surf) //Concert

Page 12: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoCColeccionista de vinilos de música negra (en su mayoría jazz, soul y funk) empieza a pinchar en Barcelona en el año 2003 en la sala Razzmataz. Ese mismo año se hace con la residencia del Sifó Bar, donde pincha y programa de forma ininterrumpida durante mas de 6 años, combinándolo también con sus residencias en U-Collective y los sitios más undergrounds de Barcelona. En 2007 funda Ravalgroove Records. En 2012 funda junto con sus socios y amigos Funk & Soul Records. Actualmente en el nuevo colectivo BTS (Madrid) y Los embajadores del sonido (Barcelona) pasea sus maletas llenas de groove y mucho funk.

CatalàCCol·leccionista de vinils de música negra (en la seva majoria jazz, soul i funk) comenta a punxar a Barcelona a l’any 2003 a la sala Razzmataz. Aquest mateix any s’estableix com a resident del Sifó Bar, a on punxa i programa de forma ininterrompuda durant més de 6 anys, combinant-ho amb les seves residències a U-Collective i els llocs més undergrounds de Barcelona. Al 2007 funda Ravalgroove Records. Al 2012 funda amb els seus socis i amics Funk & Soul Records. Actualment al nou col·lectiu BTS (Madrid) i Los embajadores del sonido (Barcelona) pas-seja les seves maletes plenes groove i molt de funk.

Divendres 28Anibalsons (Funk & Soul Records / Bcn) + Soul Finger Resident Djs // DJ set

SOUL FINGER SESSIONS

Page 13: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoHHypnotic Brass Ensemble es un proyecto integrado por los hijos del genial Phil Cohran, fundador de "SUN RA Arkestra” y de "Earth, Wind & Fire". Resulta obvio indicar quien ha sido su mayor influencia. A este bagaje ar-tístico casi connatural, se suman sus experiencias e inquietudes propias, que van desde el sonido de las big-bands de New Orleans, pasando por el funk, el afrobeat, y algo de la agresividad del hip-hop en su sección rítmi-ica. Fue en 2005, con el éxito de ventas de su segundo álbum, Júpiter, con el que comienza su proyección intern-acionalHan tocado junto a The B-52s, Talib Kweli, Maceo Parker, Blur, Prince y Erykah Badu; han grabado con Ghosfa-ce Killah, Tony Allen o Gorillaz, y han girado por los principales escenarios norteamericanos y europeos. Han sido invitados al programa de "Jools Holland” de la BBC y en 2012 la canción "War" fue incluida en la banda sonora de "The Hunger Games". Con su más reciente material, “FLY”, han perfeccionado su fórmula, incremen-tando la velocidad, priorizando la pura emoción antes que cualquier otro leit motiv.Trompetas y trombones dibujan desarrollos que en ocasiones bordean el free con la vista puesta en la vanguar-dia de finales de los sesenta, pero ellos le añaden un alto grado de diversión, groove y frescura que les hace origi-nales, innovadores, y accesibles a la par.Su composición tiene cierto aroma clásico, pero su manera de interpretarla es rabiosamente fresca.Haciendo sencillo lo complejo, y con gran fluidez, este fabuloso trabajo de Hypnotic Brass Ensemble se ha ganado mereci-damente la presencia de los grandes escenariosY, por si fuera poco, los HBE vienen con una de las revelaciones del soul americano de telonera, la impresionante Lauriana Mae (Atlantic Records).

CatalàHypnotic Brass Ensemble és un projecte integrat pels fills del genial Phil Cohran, fundador de "SUN RA Arkes-tra” i de "Earth, Wind & Fire". Resulta obvi indicar qui ha estat la seva major influència. Amb aquest bagatge ar-tístic gairebé connatural, es sumen les seves experiències i inquietuds pròpies, que van des del so de les big-bands de New Orleans, passant pel funk, l'afrobeat, i una mica de l'agressivitat del hip-hop en la seva secció rít-tmica. Va ser en 2005, amb l'èxit de vendes del seu segon àlbum, Júpiter, amb el que comença la seva projecció internacionalHan tocat al costat de The B-52s, Talib Kweli, Maceo Parker, Blur, Prince i Erykah Badu; han gravat amb Ghos-face Killah, Tony Allen o Gorillaz, i han girat pels principals escenaris nord-americans i europeus. Han estat convidats al programa de TV Anglesa "Jools Holland” i en 2012 la cançó "War" va ser inclosa en la banda sonora de "The Hunger Games". Amb el seu més recent material, “FLY”, han perfeccionat la seva fórmula, incremen-tant la velocitat, prioritzant la pura emoció abans que qualsevol altre leit motiv.Trompetes i trombons dibuixen desenvolupaments que en ocasions voregen el free amb la vista posada en l'avantguarda de finals dels seixanta, però ells li afegeixen un alt grau de diversió, groove i frescor que els fa origi-nals, innovadors, i accessibles a la vegada.La seva composició té certa aroma clàssica, però la seva manera d'interpretar-la és fresca.Fent senzill el com-plex, i amb gran fluïdesa, aquesta fabulosa feina de Hypnotic Brass Ensemble s'ha guanyat merescudament la seva presència als grans escenaris. I per si fos poc, els HBE vénen amb una de les revelacions del soul americà de telonera, la impressionant Lauriana Mae (Atlantic Records).

Lauriana Mae:hps://www.youtube.com/watch?v=TQ9FbF1BFJwhps://www.youtube.com/watch?v=LcNkHLAqQZk

Hypnotic Brass Ensemble:hps://www.youtube.com/watch?v=ggOVNYFlP7Qhps://www.youtube.com/watch?v=Ospt8g4i-9khps://www.youtube.com/watch?v=zsYCvEnltk

Dissabte 29, 22 h. Anticipadas 14€/ En taquilla 18€Hypnotic Brass Ensemble (feat. LAURIANA MAE)//Concert

Page 14: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoPep Cool Steady (Nyahbingi Sound)Miembro fundador de Nyahbingi Sound, una de las formaciones impulsoras de la escena reggae dancehall barcelonesa, y también parte de NBC Producciones, una agencia de management y producción de eventos especializada en música negra, Pep Cool Steady abarca en sus sesiones un buen puñado de ritmos surgidos de la pequeña Jamaica. Además, es co-fundador y residente, junto a iBoss Selector, de las Soul Finger Sessions, sesiones especializadas en música negra. Do the reggae!

iBiBoss SelectorNacido en la capital vallisoletana y siempre aferrado a la música negra, es unos de los miembros fundadores del colectivo “Me estás po-niendo negro”, que han tenido un buen peregrinaje por los locales de la tierra del buen vino.

RodrigoMás de 20 años de experiencia en la gestión y dirección de hostelería. Director de salas emblemáticas como Hanoi, Boccaccio o Capote club, lleva 14 años en Marula Café Madrid y 4 en Marula Café Barcelona como copropietario, codirector y dj.

Pablo SánchezPablo Sánchez, dj y productor venezolano residente en Barcelona, viajó desde ya muy joven alrededor de todo el mundo en busca de nuevas música y tendencias. Su carrera musical empezó en NY a finales de los noventa junto al legendario sello Satellite Records. Actual-mente reside en Barcelona y en sus sets se pueden escuchar sonidos clásicos de Detroit, Chicago, Londres o Berlin, oscilando entre la elec-trónica, el funk y el jazz, así como deep house, disco y afro-funk.

Timber B-Boy y dj desde finales de los 90, Timber ha pinchado en más de 25 paises y en algunos de los eventos de esta cultura hip-hop más impor-tantes del mundo: Mighty 4 (USA), R16 (Korea), UK Champs (UK), IBE (Holland), United Styles (USA), Radikal Forze Jam (Singapore)… Es uno de los djs europeos más reconocidos en salsa.

CatalàPep Cool Steady (Nyahbingi Sound) Membre fundador de Nyahbingi Sound, una de les formacions impulsores de l’escena reggae dancehall barcelonina, i també part de NBC Produccions, una agència de management i producció d’events especialitzada en música negra, Pep Cool Steady abasta a les seves sessions un bon grapat de ritmes originaris de la petita Jamaica. A més, és co-fundador i dj resident, juntament amb iBoss Selector, de les Soul Finger Sessions, sessiones especialitzades en música negra. Do the reggae!

iBoss SelectorNNascut a Valladolid i aferrat sempre a la música negra, és un dels membres fundadors del col·lectiu “Me estás poniendo negro”, amb el que ha obtingut un bon peregrinatje pels locals de la terra del bon vi. Actualment resideix a Barcelona.

RodrigoMés de 20 anys d’experiència en la gestió i direcció d’hosteleria. Director de sales emblemàtiques com Hanoi, Boccaccio o Capote club, porta 14 anys al Marula Cafè Madrid i 4 al Marula Café Barcelona com a co-propietari, co-director i dj.

Pablo SánchezDDj i productor veneçolà resident a Barcelona, va viatjar des de molt jove arreu del món a la recerca de nova música i tendències. La seva carrera musical va començar a NY a finals dels noranta al llegendari segell Satellite Records. Resident actual a Barcelona, als seus sets es poden escoltar sons clàssics de Detroit, Chicago, Londres o Berlin, oscil·lant entre l’electrònica, el funk i el jazz, així como el deep house, el disco i l’afro-funk.

Timber B-BB-Boy i dj des de finals dels 90, Timber ha punxat a més de 25 països i en alguns dels events d’aquesta cultura hip-hop més importants del món: Mighty 4 (USA), R16 (Korea), UK Champs (UK), IBE (Holland), United Styles (USA), Radikal Forze Jam (Singapore)… És un dels djs europeus més reconeguts en salsa.

DivendresSoul Finger Resident Djs

SOUL FINGER SESSIONS

Page 15: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoTodos los miércoles llegan las Gumbo Jams al Marula. Rock-blues, pero también los mejores ritmos soul-funk. Las sesiones son de 23 h a la 1 am y cuentan con la formación en directo A Contrablues. Antonio Requena será el invitado cada miércoles en estas jams.

CatalàTTots els dimecres tenim una cita amb les Gumbo Jams al Marula. Rock, blues però també els millors ritmes soul-funk. Les sessions són de 23 a 1 am i compten amb la formació en directe A Contrablues. Antonio Requena serà el convidat cada dimecres a aquestes jams.

DimecresGUMBO JAMS + Marula dj resident Antonio Requena // DJ set

Page 16: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoHHarry Callahan, Machito y Dondecaben2caben3, aka The Presidentes. Un viaje por todo el espectro musical de la música negra. Callahan, o lo que es lo mismo, el 50% de Boogie Junkies, es un promotor y habitual del Apolo con sesiones de soul, funk y disco y ha acompañado a los platos djs de la talla de Ian Wright o Keb Darge. Por su parte, Dj Machito (Oriol) es un buen coleccionista de jazz, funk y rare grooves, sin olvidarnos de sus vinilos de latin. Y Antonio Requena promete una buena sesión de jazz funk con la que será imposible quedarse sentado. Un mandato regido por los mejores puntos fuertes de cada dj, dispuestos a ofrecer ante todo soul, jazz, boogaloo, disco, soul, funk...

CCatalàHHarry Callahan, Machito i Dondecaben2caben3, aka The Presidents. Un viatge per tot l’espectre musical de la música negra. Callahan, o el que és el mateix, el 50% de Boogie Junkies, és un promotor i habitual de l’Apol·lo amb sessions de soul, funk i disc i ha acompanyat als plats a djs de la talla de Ian Wright o Keb Darge. Per la seva banda, Dj Machito (Oriol) és un bon col·leccionista de jazz, funk i rare grooves, sense oblidar-nos dels seus vinils de latin. I Antonio Requena promet una bona sessió de jazz funk amb la qual serà impossible quedar-se assegut. Un mandat regit pels millors punts forts de cada dj, disposats a oferir abans que res soul, jazz, boogaloo, disc, soul, funk...

DissabtesTHE PRESIDENTES // DJ set

Page 17: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

CastellanoDJ Timber es el nombre que enmascara a este DJ irlandés, que noche tras noche nos ha demostrado ser todo un experto en ritmos latin y soul para poner colofón al domingo de la forma más digna y bailonga posible.

CatalàDJ Timber és el nom que emmascara a aquest DJ irlandès, que nit rere nit ens ha demostrat ser tot un expert en ritmes latin i soul per posar colofó al diumenge de la forma més digna i bailonga possible.

DiumengesLATIN JAMS + DJ TIMBER // DJ set

Page 18: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

PREUS I HORARIS SALAMarula CaféMarula Café és un oasi de música negra, en cos i ànima, ubicat en el cor del barri Gòtic de Barcelona. La seva proposta no podia ser més clara ni tampoc més àmplia: funk, soul, jazz, boogaloo, disco, dancehall, old school, beats, swing, rare grooves i un llarg etcètera de sons orgànics i ballables, sense concessions, per als amants del black sound en tota la seva essència. Això és Marula. Ni més, ni menys. Marula Café està obert de dilluns a diumenge.

HHorari sala(excepte concerts i festes especials) Dimecres, dijous i diumenge de 23.00 a 05.00 h. Divendres i dissabte de 23.30 a 06.00 h.

Preu d’entrada normal(excepte concerts i festes especials) Fins a les 02 hrs: entrada gratuïta A partir de les 02 hrs: 10 € (consumició incl.)

MMarula CaféMarula Café es un oasis de música negra, en cuerpo y alma, en pleno corazón del barrio Gótico de Barcelo-na. Su propuesta no podía ser más clara, y tampoco más amplia: funk, soul, jazz, boogaloo, disco, dancehall, old school, beats, swing, rare grooves, y un largo etcétera de sonidos orgánicos y bailables, sin concesiones, para los amantes del black sound en todo su esplendor. Eso es Marula. Ni más, ni menos. Marula Café Bar-celona está abierto de lunes a domingo.

Horario sala(excepto conciertos y fiestas especiales) Miércoles, jueves y domingo de 23.00 a 05.00 h. Viernes y sábado de 23.30 a 06.00 h.

Precio entrada normal(excepto conciertos y fiestas especiales) Hasta las 02 hrs: entrada gratuita A partir de las 02 hrs: 10 € (consumición incl.)

Page 19: Programación Marula Café Barcelona noviembre 2014

Contacte de premsaAlicia Rodríguez + 34 653 778 998 [email protected]

Marula Café BarcelonaCalle Escudellers, 49 + info: www.marulacafe.com