Reglament-MINICURSA-2014

Embed Size (px)

Citation preview

  • 8/13/2019 Reglament-MINICURSA-2014

    1/2

    REGLAMENT MINICURSA

    1.- SORTIDA: 9:10 h davant de lIES Marina C/ de lEstaci a 1!0 ". delestaci #l$nia C%&.

    %.- ARRI'ADA: davant lIES Marina.

    (.- Inscri)ci*ns:- Internet a la)artat de la "inic+rsa dins el ,l*htt)://els10delalla*sta%01.,l*s)*t.c*".es- resencials Al *rn Ri,as Av. del ri"er de "ai de la la*sta

    .- re+ de la inscri)ci: 2 a", lasse+ran3a *,liat4ria i ll*+er del 5i) delect+ra del te")s.

    !.- es inscri)ci*ns es tancaran el % da,ril * 6+an s arri,i als (00 inscrits.

    7.- 8* es aran inscri)ci*ns el "atei5 dia de la c+rsa.

    .- CATE;ORIES I DIST +na veada inalit@ada lac+rsa.

    9.- Els c*rred*rs ha+ran de er el rec*rre+t s*ls. 8* est> )er"s? )er tant? 6+eca) ac*")anBant accedei5i a la @*na destinada als c*rred*rs.

    10.- Men*rs d edat:Cal el c*nsenti"ent del )are/"are/t+t*r? 6+e sha+r> de lli+rar en el "*"ent derec*llir el d*rsal ? ad+ntant *t*c4)ia del carnet didentitat de lad+lt )els 6+e n*vin+in ac*")anBats de l ad+lt res)*nsa,le. #,ai5at l a+t*rit@aci D des dele,? si et cal&.

    11.- Dades ers*nals:s in*r"e" 6+e les v*stres dades )ers*nals 6+e ens acilite+ seraninc*r)*rades al it5er de in*c+rsa.c*" ? de l *ranit@ad*r i )atr*cinad*rs.a inalitat de la cessi de les v*stres dades sn: esti*nar la )r*va i enviar-v*sin*r"aci relaci*nada a", la c+rsa de a la*sta c*" daltres c+rses c*"ta",F )*ssi,les acci*ns c*"ercials.Els )artici)ants i re)resentants leals dels "en*rs dedat? d*nen c*nsenti"ente5)rFs al tracta"ent de les seves dades )ers*nals i a+t*rit@en ta",F l*ranit@ad*r a )+,licarles en el llistat dinscrits i en el llistat de res+ltats.

    1%.- Dret d i"ate:Els )artici)ants i re)resentants leals dels "en*rs d edat acce)ten cedir a l*ranit@ad*r i c*lGla,*rad*rs el dret de ca)taci? re)r*d+cci? distri,+ci i

    http://els10delallagosta2014.blogspot.com/http://els10delallagosta2014.blogspot.com/
  • 8/13/2019 Reglament-MINICURSA-2014

    2/2

    )+,licaci de les i"ates de la c+rsa a 6+alsev*l "edi de c*"+nicaci c*"diaris? e,Hetces i"ates de la c+rsa? entenent c*" a tal? el te")s a,ans? d+rant i des)rFsde la cele,raci de la "atei5a? )*dran ser +tilit@ades )er a la )r*"*ci de la"atei5a i en edici*ns )*steri*rs

    *dre+ e5ercir el v*stre dret daccFs? rectiicaci i cancelGlaci )er c*rre+electr4nic a in*in*c+rsa.c*"

    es v*stres dades seran tractades dac*rd a", el 6+e esta,lei5 la llei *r>nica1!/1999? del 1( de dese",re? de )r*tecci de dades de car>cter )ers*nal#'OE nJ" %9=? del 1 de dese",re de 1999&.

    1(.- el et dinscri+res el c*rred*r i els t+t*rs leals acce)ten a6+estrela"ent.

    HI HAUR UN SERVEI DE LUDOTECA, NOMS PER ALS FILLS I FILLESDELS CORREDORS/ES. PER TAL DUTILITZAR AQUEST SERVEI CALDRPRESENTAR EL DORSAL DEL TUTOR, OBLIGATRIAMENT, TANT ALARRIBADA COM A LA RECOLLIDA.