2
INFORME DEL GRUP MUNICIPAL PER A L'ASSEMBLEA DE LA CUP (13/06/16 – 19/06/16) Activitat del Grup Municipal Setmana d'activitat del Grup Municipal dirigida a preparar temes de treball institucional de comissions informatives i plenari que es convocaran en el futur. Per altra banda, poca activitat institucional ja que hi ha campanya a les corts espanyoles i no es poden convocar comissions ni plenaris, a banda que part dels partits abandona bona part de la feina local durant la campanya. Anem treballant amb particulars i entitats que es veuen afectats en relació a l'acció de l'Ajuntament i hi anem posant fil a l'agulla per detectar què s'hi pot fer a nivell administratiu i polític. Membres del Grup Municipal van avançant en temes diversos relacionats amb el Consell Comarcal del Baix Camp, en comissions informatives d'aquesta institució i d'altres relacionats. Membres i simpatitzants de l'assemblea de la CUP participen de taules sectorials que relacionen la pràctica de l'esport i la salut i el món escolar. S'hi passa diferent documentació i es fa una pluja d'idees per dibuixar un marc teòric que caldrà plasmar en realitat en el futur, els nostres representants incideixen tot just en que cal concretar el que en resulta d'aquest tipus de taules. També un membre de l'assemblea participa en el Consell Municipal de Medi Ambient. Membres de la CUP i del Grup Municipal es solidaritzen amb una professora que ha hagut d'anar a judici després que perdés el seu lloc en un institut de Reus després de quedar-se embarassada. Facilitem tràmits i logística en diferents esdeveniments organitzats durant el cap de setmana, com ara en el cas del 25è aniversari del Casal Despertaferro o el Mercat Solidari pel Dia Mundial del Dia del Refugiat del dia 19 de juny a la plaça de la Llibertat (20 de juny). Participem en la roda de premsa col·lectiva que es fa el divendres per la campanya contra les actituds sexistes i assetjaments per les Barraques i la Festa Major. A sota resum de les reunions assistides per part de membres de l'assemblea de la CUP relacionades amb l'Ajuntament.

Resum activita grup municipal. Setmana 13/06/2016

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Citation preview

INFORME DEL GRUP MUNICIPAL PER A L'ASSEMBLEA DE LA CUP(13/06/16 – 19/06/16)

Activitat del Grup Municipal

Setmana d'activitat del Grup Municipal dirigida a preparar temes de treball institucional de comissions informatives i plenari que es convocaran en el futur. Per altra banda, poca activitat institucional ja que hi ha campanya a les corts espanyoles i no es poden convocar comissions ni plenaris, a banda que part dels partits abandona bona part de la feina local durant la campanya.

Anem treballant amb particulars i entitats que es veuen afectats en relació a l'acció de l'Ajuntament i hi anem posant fil a l'agulla per detectar què s'hi pot fer a nivell administratiu i polític.

Membres del Grup Municipal van avançant en temes diversos relacionats amb el Consell Comarcal del Baix Camp, en comissions informatives d'aquesta institució i d'altres relacionats.

Membres i simpatitzants de l'assemblea de la CUP participen de taules sectorials que relacionen la pràctica de l'esport i la salut i el món escolar. S'hi passa diferent documentació i es fa una pluja d'idees per dibuixar un marc teòric que caldrà plasmar en realitat en el futur, els nostres representants incideixen tot just en que cal concretar el que en resulta d'aquest tipus de taules.

També un membre de l'assemblea participa en el Consell Municipal de Medi Ambient.

Membres de la CUP i del Grup Municipal es solidaritzen amb una professora que ha hagut d'anar a judici després que perdés el seu lloc en un institut de Reus després de quedar-se embarassada.

Facilitem tràmits i logística en diferents esdeveniments organitzats durant el cap de setmana, com ara en el cas del 25è aniversari del Casal Despertaferro o el Mercat Solidari pel Dia Mundial del Dia del Refugiat del dia 19 de juny a la plaça de la Llibertat (20 de juny).

Participem en la roda de premsa col·lectiva que es fa el divendres per la campanya contra les actituds sexistes i assetjaments per les Barraques i la Festa Major.

A sota resum de les reunions assistides per part de membres de l'assemblea de la CUP relacionades amb l'Ajuntament.

RESUMS DE LES REUNIONS ASSISTIDES

Reunió Pla Competitivitat dels Serveis Funeraris de Reus 13/06/2016

En nom de la CUP hi assisteix la Marta

Durant la reunió es fa un seguiment dels acords que s'havien contret que s'han acomplert i els que no ha sigut així. Des de la CUP la nostra representant fa evident que cal un replantejament de la Funerària, en una situació greu a causa de la competència per part d'altres empreses del sector funerari. En aquest sentit, la representant de la CUP proposa un pla de viabilitat que inclogui un balanç de despeses i d'ingressos per tal de valorar fins quan es pot sostenir la situació actual i també per valorar com es pot prestar un bon servei públic i com es pot ser competitiu a nivell empresarial atesa la situació de competència privada.

Consell de Joves de Secundària 13/06/2016

En nom de la CUP hi assisteix la Marta

Hi evidenciem que cal prendre's seriosament aquest tipus d'òrgans, especialment més enllà de la pròpia convocatòria d'aquests un cop l'any, atès que representen a segments socials molt amplis, infants i joves de secundària per exemple.

Reunions i actes previstos

– Comissió Especial de Comptes. 20/06/2016– Consell Municipal de la Gent Gran. 20/06/2016

PremsaHem anat treballant per les xarxes tot allò que fa referència a l'actualitat municipal:

http://cupreus.cat/?p=866

Actes als que hi assistim– La Mariona Quadrada assisteix a l'acte de Carrutxa sobre les fogueres de Sant Joan a la seu d'aquesta entitat.

– La Mariona Quadrada assisteix a la fira celebrada a la plaça de la Llibertat en motiu del Dia Mundial dels Refugiats.