2
Ja menges bé? Il·lustrador: Patricia Geis 21,8 x 26,7 cm 14 pàg. Aprendre a menjar bé també pot ser divertit! Amb aquest llibre els més petits podran seguir una llista de la compra i triar els aliments del supermercat que es desplega en les pàgines centrals del llibre. I al final trobaran una taula parada per fer els seus menús d'aliments bons i saludables. Per gaudir i jugar mentre aprenen a menjar bé! Jardineria fàcil per a nens Editorial Larousse 19 x 23 cm114 pàg Els primers coneixements per entendre com són i com creixen les plantes. Amb aquest llibre, il·lustrat amb grans dosis d'humor, els nens aprendran a cuidar les seves plantes preferides, i a crear i dissenyar un jardí a la teva mida. Aquí hi trobaran: Activitats bàsiques de jardineria, adequades per a nens i explicades pas a pas, per fer en família . Manualitats molt fàcils i divertides relacionades amb la jardineria: des de construir un espantaocells o una caseta pels ocells fins a decorar testos. Consells perquè el seu jardí sigui més ecològic: com gastar poca aigua, com fer compost, idees de reciclatge o quines són les espècies autòctones més adequades. El lladre de llàgrimes Carol Ann Duffy Ilustrador/a:Nicoletta Ceccoli Pàgines 32 22 x 28 Aquest és un d’aquells contes especials. Dolç, màgic,oníric, sensible... D’aquells contes que et porta a un estat particular. La lladre de llàgrimes escolta la ciutat cada nit. Quan sent el plor d’una criatura, aconsegueix recollir les seves llàgrimes i guardar-les en un sac.

Guia de lectura per Cicle Mitjà desembre 2014

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: Guia de lectura per Cicle Mitjà desembre 2014

Ja menges bé?

Il·lustrador: Patricia Geis 21,8 x 26,7 cm14 pàg.

Aprendre a menjar bé també pot ser divertit! Amb aquest llibre els més petits podran seguir una llista de la compra i triar els aliments del supermercat que es desplega en les pàgines centrals del llibre. I al final trobaran una taula parada per fer els seus menús d'aliments bons i saludables. Per gaudir i jugar mentre aprenen a menjar bé!

Jardineria fàcil per a nens

Editorial Larousse19 x 23 cm114 pàg

Els primers coneixements per entendre com són i com creixen les plantes. Amb aquest llibre, il·lustrat amb grans dosis d'humor, els nens aprendran a cuidar les seves plantes preferides, i a crear i dissenyar un jardí a la teva mida. Aquí hi trobaran: Activitats bàsiques de jardineria, adequades per a nens i explicades pas a pas, per fer en família . Manualitats molt fàcils i divertides relacionades amb la jardineria: des de construir un espantaocells o una caseta pels ocells fins a decorar testos. Consells perquè el seu jardí sigui més ecològic: com gastar poca aigua, com fer compost, idees de reciclatge o quines són les espècies autòctones més adequades.

El lladre de llàgrimes

Carol Ann Duffy Ilustrador/a:Nicoletta Ceccoli Pàgines 32 22 x 28

Aquest és un d’aquells contes especials. Dolç, màgic,oníric, sensible... D’aquells contes que et porta a un estat particular. La lladre de llàgrimes escolta la ciutat cada nit. Quan sent el plor d’una criatura, aconsegueix recollir les seves llàgrimes i guardar-les en un sac.

Page 2: Guia de lectura per Cicle Mitjà desembre 2014

La Ballarina de la Neu

Rosie Banks

Pàgines:208

12,5 x 19,7 cm

La Rita, la Paula i l'Abril estan impacients per tornar a Secret Kingdom en l'època més màgica de l'any: Nadal! El rei Fèlix ha encarregat un espectacle especial per a l'ocasió, però la seva protagonista, la bella fada ballarina Rosalinda, ha desaparegut. I sense ella no hi pot haver espectacle. Qui hi ha darrere la desaparició de la Rosalinda? Potser la reina Malícia? Les noies han de trobar la ballarina de la Neu. Ho aconseguiran?

Qui no sap riure no sap viure

Autor: Andreu GalanIl·lustrador: Luis DemanoPàgines: 64 Format: 20x16 cm.

Romanços i cançons, raps gastronòmics, enverinalles amb molta tralla, arbres imaginaris, pollastres poetastres, aranyes pissiganyes, pins que rapegen, puces caçadores, aquelarres secrets... Heus ací 21 poemes per a infants de totes les edats, amb l'eix comú de la rialla i la diversió, en què es barreja el sentit de l'humor i la cultura popular amb un tracte exigent del vers i les paraules.

GUIA DE LECTURACICLE MITJÀ