of 10 /10
Telecentre.org Foundation Temps de Punt TIC Xarxa mundial

Presentació de Telecentre.org Foundation

  • View
    389

  • Download
    3

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Descripció i projectes de Telecentre.org Foundation, xarxa mundial de telecentres. Aquesta presentació forma part de la campanya Temps de Punt TIC 2012.

Text of Presentació de Telecentre.org Foundation

Telecentre.org Foundation

Temps de Punt TIC

Xarxa mundial

Temps de Punt TIC

Creaci

La Fundaci Telecentre.org es va constituir l'any 2005, de la m del Centre Internacional d'Investigacions per al Desenvolupament (IDRC) de Canad, Microsoft i l'Agncia Sussa per al Desenvolupament.

La seva creaci va ser fruit de trobades internacionals realitzats entre 2002 i 2005 amb la participaci d'uns 700 lders de telecentres d'arreu del mn.

Temps de Punt TIC

s una comunitat global de ms de 200 xarxes i organitzacions, que engloben 80 mil telecentres, en 70 pasos.

Fent clic a la imatge podeu veure un vdeo sobre la histria de la xarxa

Temps de Punt TIC

Objectius

Incrementar l'impacte social i econmic dels telecentres comunitaris d'arreu i i donar-los suport per apoderar les persones que es troben en la pobresa o tenen ms dificultats. Construir un ecosistema global de telecentres fort, tot fomentant que treballin de manera collaborativa. Fer arribar els telecentres als pasos que ms els necessiten.

Temps de Punt TIC

Xarxes membres

Xarxa de Telecentres d'sia Pacfic Xarxa de Telecentres d'Eursia Xarxa de Telecentres de Llatinoamrica i el Carib Xarxa de Telecentres de l'Orient Mitj i el Nord d'frica Net Africa Telecentre - Europe

Temps de Punt TIC

Comunicaci

Web: www.telecentre.org

Twitter: @telecentreorg

Grup a Facebook: Telecentre.org

I ms...

Temps de Punt TIC

Projectes i bones prctiques

Punt de trobada de les xarxes i dinamitzadors/ores. S'hi interactua en cinc llenges diferents: Angls, francs, castell, rab i rus. Intercanvi d'idees, recursos, aprenentatge i bones prctiques. Servei d'assistncia ats per socis i scies de la comunitat d'arreu del mn.

Comunitat virtual Telecentre.org

Ms informaci: Comunitat Telecentre.org

Temps de Punt TIC

Accions i projectes

Capacitaci orientada a enfortir les competncies docupabilitat i emprenedoria de les dones, a travs dun procs dalfabetitzaci digital sota una perspectiva de gnere. Els objectius sn lapoderament digital de ms de 1.000.000 dones d'arreu del mn, a travs dels telecentres comunitaris.

Telecentre Woman: Digital Literacy Campaign

Ms informaci: Telecentre Women

Temps de Punt TIC Accions i projectes

L'Acadmia estableix un currculum global de gesti de telecentres. El grup de treball de Wiki Coneixement contribueix a la Wikipedia, tot aportant continguts sobre telecentres. La Biblioteca vol esdevenir un repositori multilinge de recursos sobre TIC per al desenvolupament.

Ms informaci: Telecentre.org

Bones prctiques:Acadmia, Wiki Coneixement i Biblioteca en lnia

Tempsde.punttic.cat

Pgina 1Pgina 2Pgina 3Pgina 4Pgina 5Pgina 6Pgina 7Pgina 8Pgina 9Pgina 10