Exposició art per l'ànima

Preview:

DESCRIPTION

Art per l'Anima, una proposta d'acció per aplicar la geometria sagrada a la vida

Citation preview

ART PER L'ÀNIMA

ART PER L'ÀNIMA

Amb Art per l'ànima Lluís Blanc ofereix la oportunitat de vibrar amb els patrons originaris i facilitar així el camí per arribar a l'ordre còsmic, a l'harmonia que ens apropa de nou a casa.

LA GEOMETRIA SAGRADA

Els patrons ancestrals que sorgeixen de la Geometria Sagrada- la mesura sacra de Gaia- són fractals de vida universal, arquetips sanadors dels quatre elements (terra, aigua, aire i foc) que configuren el nostre cos en el seu pas per la Terra i ens permeten de reprendre aquella mirada interior tan propera a l'univers i a la seva essència divina.

Les formes sagrades de la natura

Una essència subtil que trobem reflectida en l'àuria noblesa d'un traç meticulós i precís, que s'aplica amb naturalitat i bellesa sobre bases de color i textura, i que reprodueix les formes sagrades de la natura.

Éssers d'alta vibració

La seva serenor inspira la presència lumínica dels àngels, uns éssers d'alta vibració que de sempre han estat en nosaltres i que es manifesten amb més claredat quan actuem amb respecte, pensem, fem i diem amb coherència i vivim des de l'amor.

Els 5 sòlids platònics

L'exposició que teniu a les mans recull una sèrie d'obres inspirades en les 7 formes bàsiques que utilitza la geometria sagrada per explicar allò que no té nom i que va més enllà de la raó: els cinc sòlids platònics (el cub, el tetraedre, l'octaedre, l'icosaedre i el dodecaedre), el cercle i l'espiral.

La llum per comprendre...

És fascinant veure com a partir d'unes formes tan simples podem trobar la llum per comprendre-ho pràcticament tot: des de la implosió de l'univers a les estructures quàntiques de l'àtom passant per les proporcions de tota mostra de vida és a dir, des de l'estructura de l'adn a la configuració de l'anatomia humana.

Dos patrons o vehicles energètics

De la combinació d'aquestes set formes prenen cos els dos grans protagonistes d'aquesta exposició La Flor de la Vida i El Cub de Metatron, els dos patrons energètics o vehicles que ens guien cap un despertar consciència de la nostra naturalesa divina.

LA FLOR DE LA VIDA

La Flor de la Vida està inspirada en el principi femení: l'esfera. D'aquesta placenta o unitat, i a partir del moviment, se'n deriva una segona esfera i de la intersecció de les dues esdevé una forma fonamental la Vesica Piscis o pètal de la flor.

Malgrat la seva aparent senzillesa, la Vesica Piscis recull en el seu interior tota la màgia del verb: les xifres, les notes musicals, les lletres i tota la saviesa de la creació.

La màgia del verb

El cicle autogenerador de vida

La matriu hologràfica de la Flor de la Vida simbolitza en abstracte el cicle autogenerador de vida, el misteri del principi i la fi en els seus diferents estadis: Llavor- Ou- Flor- Fruit. La seva vibració evoca a la creació del cosmos i a la manifestació de la vida, de tot allò que existeix, és, neix i naixerà a partir d'aquest patró base d'energia a qualsevol escala espacial.

EL CUB DE METATRON

El Cub de Metatron , regit pel principi masculí: la recta. Es considera l'expressió geomètrica de l'arcàngel Metatron, patró energètic que fa de guia a l'autor. De la perfecció d'aquesta forma sagrada es concep també la Mer-Ka-Ba, un vehicle còsmic que inspira als nostres cossos a accedir a la seva vibració més pura.

Ser el reflex embellidor de l'ànima i els espais

La innovadora proposta que l'artista Lluís Blanc fa a través de la seva obra té la noble funció de ser reflex embellidor de l'ànima i dels espais que l'acullen.

Salts vibracionals i reconnexió

És una obra que convida a saltar cap a vibracions més elevades, endinsar-nos en les profunditats del nostre ésser i reconnectar amb la font de vida per beure d'ella directament.

Ponts cap a múltiples realitats

La seva presència propicia l'harmonització dels espais que habita, així els camps energètics que genera són ponts cap a múltiples realitats que vibren en la freqüència de l'amor i amplien el potencial de creativitat.

Un art holístic que possibilita la llibertat

En un món en crisi i per reinventar, la proposta pretén contribuir a través de l'art a transcendir el paradigma actual i crear un art holístic, que integri el fet d'ésser quàntics i multidimensionals i possibiliti, des de la llibertat, un desplegament de la humanitat més d'acord amb les mesures essencials, amb el cor i des del cosmos.

Una mostra d'un art a trec d'alba

Teniu a les vostres mans una

mostra d'un art a trenc

d'alba, un art a l'entrada

d'una nova era que vibra

ja per una dimensió

humana conscient de que

ara i aquí per la gent

d'Arcturus ja no som i que a

la vegada, còsmicament i en

el nostre interior, som

presència sempre!

Obra pictòrica: Lluís Blanc i LandínezText: Pilar Calçada i Balcells

Altres presentacions: restaurar el

paradigma original reconêixer la pròpia

vibració recordar els dons i la

missió dissenyar i projectar

realitats inidividuals i col·lectives