1
Acta 03-02-2012 Obrim la reunió amb l’assistència de 6 membres del SEPC, 3 de cada institut, Joaquim Bau i Cristòfol Despuig. No tenim punts de vista previstos i decidim anar parlant sobre la marxa. 1. Parlem primer de l'estada a Tarragona. Anna explica els punts del dia de Tarragona. Empar llegeix els horaris de trens i acordem agarrar el d'anada a les 9:18 arribada a les 10.30 aproximadament i la tornada de les 19 de la tarda amb arribada a Tortosa a les 20.30. A Tarragona sol aniran 5 membres del SEPC. 2. Posteriorment parlem dels projectes per al benefici del SEPC de Tortosa. Projectes de futur: parlem de fer concerts al Casal Panxampla, en entrada benèfica de 5 euros amb sopar popular + concert, sol concert 1€. També parlem de ficar una guardiola al bar de l'Institut Cristòfol Despuig de la ciutat de Tortosa. Hem decidit també fer manifestacions conjuntes per la tarda amb professors i sanitaris, tot i que veiem dificultós que vinguin alumnes per la tarda fora del horari lectiu. 3. Parlem ara de la vaga del 29 de febrer del 2012. L’instancia la farà Anna i Jordi, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. El Manifest s'encarregarà David, han acordat mirar el manifest que vam fer anteriorment i modificar-hi algunes coses. La modificació del cartell amb l’hora i lloc de la manifestació la farà Mònica. La concentració davant l'Ajuntament de Tortosa, a les 12.30. Ens queda el dubte si la següent vaga és com l’anterior, privatització i retallades, o solament privatització. 4. Sense més punts a parlar donem per finalitzada la reunió.

Acta 03 2-2011

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: Acta 03 2-2011

Acta 03-02-2012

Obrim la reunió amb l’assistència de 6 membres del SEPC, 3 de cada institut, Joaquim Bau i Cristòfol Despuig. No tenim punts de vista previstos i decidim anar parlant sobre la marxa.

1. Parlem primer de l'estada a Tarragona. Anna explica els punts del dia de Tarragona. Empar llegeix els horaris de trens i acordem agarrar el d'anada a les 9:18 arribada a les 10.30 aproximadament i la tornada de les 19 de la tarda amb arribada a Tortosa a les 20.30. A Tarragona sol aniran 5 membres del SEPC.

2. Posteriorment parlem dels projectes per al benefici del SEPC de Tortosa. Projectes de futur: parlem de fer concerts al Casal Panxampla, en entrada benèfica de 5 euros amb sopar popular + concert, sol concert 1€. També parlem de ficar una guardiola al bar de l'Institut Cristòfol Despuig de la ciutat de Tortosa. Hem decidit també fer manifestacions conjuntes per la tarda amb professors i sanitaris, tot i que veiem dificultós que vinguin alumnes per la tarda fora del horari lectiu.

3. Parlem ara de la vaga del 29 de febrer del 2012. L’instancia la farà Anna i Jordi, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. El Manifest s'encarregarà David, han acordat mirar el manifest que vam fer anteriorment i modificar-hi algunes coses. La modificació del cartell amb l’hora i lloc de la manifestació la farà Mònica. La concentració davant l'Ajuntament de Tortosa, a les 12.30. Ens queda el dubte si la següent vaga és com l’anterior, privatització i retallades, o solament privatització.

4. Sense més punts a parlar donem per finalitzada la reunió.