39
________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL EN SEGONA CONVOCATÒRIA, EL DIA VINT D’ABRIL DE DOS MIL SET. Núm. de la sessió: 17/2007. A Andratx i al saló d’actes de la seva casa consistorial, quan són les deu hores i trenta minuts, del dia vint d’abril de dos mil set, es reuneixen els senyors: Sr. Antonio CALAFELL SIMO Sr. Sebastián REUS PUJOL Sra. María Dolores FORTEZA ENSEÑAT Sra. Catalina BORRAS PASTOR sota la presidència del Batle, Sr. Jaume PORSELL ALEMANY, amb l’objecte de celebrar sessió ordinària, en primera convocatòria, amb l’assistència de la Secretaria de la Corporació Municipal, Sra. Ana María ABARCA CASTRO. ORDRE DEL DIA: 1r) CONTRACTACIÓ: 1r/1r – DONAR COMPTE DE LA FUSIÓ I ABSORCIÓ DE LES EMPRESES GEDAS IBERIA SA. I TAO-TECNICS EN AUTOMATITZACIÓ D’OFICINES. 1r/2n – FACTURA ASSEGURANÇA COL·LECTIU DE FUNCIONARIS. 1r/3r – FACTURA ASSEGURANÇA COL·LECTIU DE FUNCIONARIS. 1r/4t - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A TRANSPORTES MARÍTIMOS GRAN JET S.L. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM- TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR. 1r/5è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A TRAMONTANA SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR. 1r/6è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS COSTA CALVIA SA. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR. 1r/7è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS MALGRATX, SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR. 1r/8è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS CORMORAN SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR. 1r/9è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS DE MALLORCA SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR.

ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 1 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL EN SEGONA CONVOCATÒRIA, EL DIA VINT D’ABRIL DE DOS MIL SET. Núm. de la sessió: 17/2007.

A Andratx i al saló d’actes de la seva casa consistorial, quan són les deu hores i trenta minuts, del dia vint d’abril de dos mil set, es reuneixen els senyors:

Sr. Antonio CALAFELL SIMO

Sr. Sebastián REUS PUJOL

Sra. María Dolores FORTEZA ENSEÑAT

Sra. Catalina BORRAS PASTOR

sota la presidència del Batle, Sr. Jaume PORSELL ALEMANY, amb l’objecte de celebrar sessió ordinària, en primera convocatòria, amb l’assistència de la Secretaria de la Corporació Municipal, Sra. Ana María ABARCA CASTRO.

ORDRE DEL DIA:

1r) CONTRACTACIÓ: 1r/1r – DONAR COMPTE DE LA FUSIÓ I ABSORCIÓ DE LES EMPRESES GEDAS IBERIA SA. I TAO-TECNICS EN AUTOMATITZACIÓ D’OFICINES.

1r/2n – FACTURA ASSEGURANÇA COL·LECTIU DE FUNCIONARIS.

1r/3r – FACTURA ASSEGURANÇA COL·LECTIU DE FUNCIONARIS.

1r/4t - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A TRANSPORTES MARÍTIMOS GRAN JET S.L. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR.

1r/5è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A TRAMONTANA SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR.

1r/6è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS COSTA CALVIA SA. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR.

1r/7è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS MALGRATX, SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR.

1r/8è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS CORMORAN SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR.

1r/9è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS DE MALLORCA SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR.

Page 2: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 2 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

2n) INTERVENCIÓ: 2n/1r – APROVACIÓ PREU PÚBLIC EXCURSIÓ A L’ERMITA DE MERISTELA.

3r) CULTURA: 3r/1r - CONCESSIÓ D’AJUDES PER A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT PER A RESIDENTS EMPADRONATS AL MUNICIPI D’ANDRATX, ESCOLARITZATS EN EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA, PER AL CURS 2006/2007.

3r/2n – SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ ESCOLETA MUNICIPAL EL SOL D’ANDRATX.

4t) JOVENTUT: 4t/1r – BECA DE POSTGRAU A JOSEP PUJOL FERRÀ.

4t/2n – FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE DE TERESETES DE MALLORCA ELS DIES 18, 19 I 20 DE MAIG.

5è) SERVEIS SOCIALS: 5è/1r – PLA DE PRESTACIONS BÀSIQUES I AJUDES A FAMÍLIES AMB MENORS EN SITUACIÓ DE RISC SOCIAL I PERSONES EN SITUACIÓ DE GREU I URGENT NECESSITAT.

6è) SERVEIS COMUNITARIS I SANITAT: 6è/1r - SOL·LICITUD DE LA SRA. GENOVEVA GARCIA LOPEZ D’AUTORITZACIÓ MUNICIPAL PER A LA TRANSMISSIÓ DELS DRETS FUNERARIS, DEL NÍNXOL NÚM. 2, DE LA SEPULTURA NÚM. 20, SECCIÓ 5ª, SECTOR I, DEL CEMENTIRI MUNICIPAL D’ANDRATX

6è/2n - SOL·LICITUD DEL SR. JAIME MARQUES ALEMANY D’AUTORITZACIÓ MUNICIPAL PER A LA TRANSMISSIÓ DELS DRETS FUNERARIS, DE LA SEPULTURA NÚM. 14, SECCIÓ 2ª, SECTOR II, DEL CEMENTIRI MUNICIPAL DE S’ARRACÓ.

6è/3r - SOL·LICITUD DE LA SRA. MARIA BARCELO ALEMANY, D’AUTORITZACIÓ MUNICIPAL PER A LA TRANSMISSIÓ DELS DRETS FUNERARIS, DE LA SEPULTURA NÚM. 67, SECCIÓ 1ª, SECTOR I, DEL CEMENTIRI MUNICIPAL D’ANDRATX.

7è) TORN D’URGENCIA.

8è) PRECS I PREGUNTES. Oberta la sessió per la presidència, es va passar als assumptes que inclou l’ordre del dia, i s’adoptaren els següents

ACORDS:

1r) CONTRACTACIÓ:

1r/1r – DONAR COMPTE DE LA FUSIÓ I ABSORCIÓ DE LES EMPRESES GEDAS IBERIA SA. I TAO-TECNICS EN AUTOMATITZACIÓ D’OFICINES.

Page 3: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 3 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita pel Regidor delegat de l’Àrea d’Hisenda de data 18 d’abril de 2007, i que diu així:

“Vist l'escrit de data 19 de gener de 2007, mitjançant el qual es comunica a aquest Ajuntament la fusió per absorció de les Societats GEDAS IBERIA S.A. T-SYSTEMS IT IBERIA, S.A.U, I TAO-TÉCNICS EN AUTOMATIZACIÓ D'OFICINES S.A.

Vist que en data 16 d'abril de 2007 ha tingut entrada en aquestes oficines municipals la documentació requerida per la secretària en data 12 de març de 2007.

Proposo a la Junta de Govern Local, l'adopció del següent acord:

1r) Acceptar la subrogació dels contractes de serveis informàtics i Pla de Modernització Local que té l'Ajuntament d'Andratx amb l'empresa TAO-TÈCNIS EN AUTOMATITZACIÓ D'OFICINES S.A. (NIF A-08833907) a l'empresa T-SYSTEMS ITC IBERIA S.A. (A-81608077) amb caràcter general i les mateixes condicions que té el contracte subscrit amb l'anterior empresa.

2n) Donar trasllat del present acord a l'empresa T-SYSTEMS ITC IBERIA S.A.O, a la Intervenció Municipal i a Tresoreria.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita pel Regidor delegat de l’Àrea d’Hisenda de data 18 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

1r/2n – FACTURA ASSEGURANÇA COL·LECTIU DE FUNCIONARIS. Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita pel Regidor delegat de l’Àrea d’Hisenda de data 18 d’abril de 2007, i que diu així:

“Vist l’adeudo de data 10 de gener de 2007, relativa a l’assistència sanitària als funcionaris municipals, de la qual es adjudicatària la companyia d’assegurances WINTERTHUR, per import de SEIXANTA-DOS MIL NOU-CENTS TRENTA-DOS EUROS I VINT-I-QUATRE CÈNTIMS, IVA inclòs (62.932,24 €)

I vist que es pot fer la despesa segons l’informe emès per la Intervenció Municipal de data 4 d’abril de 2007, propòs a la Junta de Govern Local l’adopció del següent acord:

1r) Aprovar la factura referida a l’assistència sanitària als funcionaris municipals, presentada per l’empresa adjudicatària WINTERTHUR, per import de SEIXANTA-DOS MIL NOU-CENTS TRENTA-DOS EUROS I VINT-I-QUATRE CÈNTIMS, IVA inclòs (62.932,24 €) amb càrrec a la partida 2007.314.160.06 del pressupost municipal vigent.

2n) Que per la unitat de comptabilitat de la Intervenció s’expedeixi el corresponent manament de pagament.

3r) Notificar el present acord a l’interessat i a la Intervenció Municipal.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita pel Regidor delegat de l’Àrea d’Hisenda de data 18 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

Page 4: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 4 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

1r/3r – FACTURA ASSEGURANÇA COL·LECTIU DE FUNCIONARIS. Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita pel Regidor delegat de l’Àrea d’Hisenda de data 18 d’abril de 2007, i que diu així:

“Vist l’adeudo de data 7 de març de 2007, relativa a l’assistència sanitària als funcionaris municipals annexo, de la qual es adjudicatària la companyia d’assegurances WINTERTHUR, per import de CINC-CENTS VINT-I-NOU EUROS I VINT-I-CINC CÈNTIMS, IVA inclòs (529,25 €)

I vist que es pot fer la despesa segons l’informe emès per la Intervenció Municipal de data 4 d’abril de 2007, propòs a la Junta de Govern Local l’adopció del següent acord:

1r) Aprovar la factura referida a l’assistència sanitària als funcionaris municipals annexo, presentada per l’empresa adjudicatària WINTERTHUR, per import de CINC-CENTS VINT-I-NOU EUROS I VINT-I-CINC CÈNTIMS, IVA inclòs (529,25 €) amb càrrec a la partida 2007.314.160.06 del pressupost municipal vigent.

2n) Que per la unitat de comptabilitat de la Intervenció s’expedeixi el corresponent manament de pagament.

3r) Notificar el present acord a l’interessat i a la Intervenció Municipal.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita pel Regidor delegat de l’Àrea d’Hisenda de data 18 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

1r/4t - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A TRANSPORTES MARÍTIMOS GRAN JET S.L. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR. Vist l’escrit i projecte remès per la Demarcació de Costes en relació a la sol·licitud d’autorització per a l’ocupació de béns de domini públic marítim terrestre estatal amb instal·lacions de temporada en un tram de costa denominat Camp de Mar, del terme municipal d’Andratx, amb punts d’amarrament i punts de fondeig.

Peticionari: Transportes Marítimos Gran Jet, S.L.

Vist l’informe favorable emès al respecte per la Cap d’Àrea accidental d’Urbanisme, Medi Ambient i Contractació de data 10 d’abril de 2007

La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents i en votació ordinària acorda informar favorablement l’esmentada sol·licitud.

1r/5è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A TRAMONTANA SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR.

Vist l’escrit i projecte remès per la Demarcació de Costes en relació a la sol·licitud d’autorització per a l’ocupació de béns de domini públic marítim terrestre estatal amb instal·lacions de temporada en un tram de costa denominat Camp de Mar, del terme municipal d’Andratx, amb punts d’amarrament. Peticionari: Tramontana S.L.

Page 5: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 5 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Vist l’informe favorable emès al respecte per la Cap d’Àrea accidental d’Urbanisme, Medi Ambient i Contractació de data 10 d’abril de 2007

La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents i en votació ordinària acorda informar favorablement l’esmentada sol·licitud.

1r/6è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS COSTA CALVIA SA. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR. Vist l’escrit i projecte remès per la Demarcació de Costes en relació a la sol·licitud d’autorització per a l’ocupació de béns de domini públic marítim terrestre estatal amb instal·lacions de temporada en un tram de costa denominat Camp de Mar, del terme municipal d’Andratx, amb punts d’amarrament. Peticionari: Cruceros Costa Calvia, SA.

Vist l’informe favorable emès al respecte per la Cap d’Àrea accidental d’Urbanisme, Medi Ambient i Contractació de data 10 d’abril de 2007.

La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents i en votació ordinària acorda informar favorablement l’esmentada sol·licitud.

1r/7è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS MALGRATX, SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR. Vist l’escrit i projecte remès per la Demarcació de Costes en relació a la sol·licitud d’autorització per a l’ocupació de béns de domini públic marítim terrestre estatal amb instal·lacions de temporada en un tram de costa denominat Camp de Mar, del terme municipal d’Andratx, amb punts d’amarrament i punts de fondeig. Peticionari: Cruceros Malgratx. S.l.

Vist l’informe favorable emès al respecte per la Cap d’Àrea accidental d’Urbanisme, Medi Ambient i Contractació de data 10 d’abril de 2007.

La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents i en votació ordinària acorda informar favorablement l’esmentada sol·licitud.

1r/8è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS CORMORAN SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR. Vist l’escrit i projecte remès per la Demarcació de Costes en relació a la sol·licitud d’autorització per a l’ocupació de béns de domini públic marítim terrestre estatal amb instal·lacions de temporada en un tram de costa denominat Camp de Mar, del terme municipal d’Andratx, amb punts d’amarrament i punts de fondeig. Peticionari: Cruceros Cormoran, S.L.

Vist l’informe favorable emès al respecte per la Cap d’Àrea accidental d’Urbanisme, Medi Ambient i Contractació de data 10 d’abril de 2007.

Page 6: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 6 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents i en votació ordinària acorda informar favorablement l’esmentada sol·licitud.

1r/9è - SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ A CRUCEROS DE MALLORCA SL. PER A L’OCUPACIÓ DE BENS DE DOMINI PÚBLIC MARITIM-TERRESTRE ESTATAL A UN TRAM DE COSTA DENOMINAT CAMP DE MAR. Vist l’escrit i projecte remès per la Demarcació de Costes en relació a la sol·licitud d’autorització per a l’ocupació de béns de domini públic marítim terrestre estatal amb instal·lacions de temporada en un tram de costa denominat Camp de Mar, del terme municipal d’Andratx, amb punts d’amarrament i punts de fondeig. Peticionari: Cruceros Mallorca, S.L.

Vist l’informe favorable emès al respecte per la Cap d’Àrea accidental d’Urbanisme, Medi Ambient i Contractació de data 10 d’abril de 2007.

La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents i en votació ordinària acorda informar favorablement l’esmentada sol·licitud.

2n) INTERVENCIÓ:

2n/1r – APROVACIÓ PREU PÚBLIC EXCURSIÓ A L’ERMITA DE MERISTELA. Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita pel Regidor delegat de l’Àrea d’Hisenda de data 10 d’abril de 2007, i que diu així:

“Aquest Ajuntament té previst la realització d’una excursió de senderisme a l’ermita de Meristela.

Habitualment aquesta activitat té una gran participació, per aquest motiu es considera oportú fomentar-la.

El Regidor sol·licita l’elaboració urgent de l’estudi econòmic oportú, i considera que el preu públic podria ser de 12 euros empadronats, 20 euros no empadronats, 7 euros nins fins a 16 anys empadronats i 13 euros fons fins a 16 anys no empadronats.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita pel Regidor delegat de l’Àrea d’Hisenda de data 10 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

3r) CULTURA:

3r/1r - CONCESSIÓ D’AJUDES PER A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT PER A RESIDENTS EMPADRONATS AL MUNICIPI D’ANDRATX, ESCOLARITZATS EN EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA, PER AL CURS 2006/2007.

Vist un total de 518 sol·licituds, de les 575 presentades i amb la finalitat d'agilitzar els tràmits per a realitzar el pagament de les ajudes i vist que comprovades totes elles que compleixen amb dels Bases Reguladores de la convocatòria, aprovades per la Junta de Govern Local en data 20-10-2006.

Page 7: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 7 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Vist el Certificat emès per el Tresorer Municipal de data 18-04-2007, i l’informe de la Unitat de Intervenció de data 19-04-2007.

La Regidora que subscriu eleva a la Junta de Govern Local la següent Proposta de concessió d’ajudes:

1r) Aprovar la despesa total de 77.510 euros, de les 518 sol·licituds informades a càrrec de la partida pressupostària 07-422.48900.

2n) Concedir subvenció al següents sol·licitants per la quantitat que a continuació es detalla:

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

67 Francisca Alemany Barceló Antonia Pujol Alemany 3º E.P 130 €

68 Francisca Moral Coll Eva Cozar Moral 3º E.S.O 225 €

68 Francisca Moral Coll Zaira Cozar Moral 4º E.P 130 €

69 Francisca Mª Mas Morro Paula Mª Agudo Mas 1º E.P 110 €

70 Hilda Guevara Ramos Alison Gorozabel Guevara 4º E.P 130 €

70 Hilda Guevara Ramos Anthony Gorozabel Guevara 1º E.P 110 €

71 Adolfo Torres García Aurea Torres Villa 4º E.S.O 225 €

71 Adolfo Torres García Emma Torres Villa 2º E.P 110 €

72 Casto Baidez García Daniel Baidez Martínez 4º E.P 130 €

72 Casto Baidez García Adrián Baidez Martínez 1º E.P 110 €

73 Gabriela Hernández Ferrer Lucía Casco Hernández 6º E.P 150 €

73 Gabriela Hernández Ferrer Federico Casco Hernández 1º E.S.O 200 €

74 Inmaculada Expósito García Alejandro Beneroso Expósito 3º E.P 90 € 40 €

75 Mónica Castelló García Mar Sánchez Castelló 1º E.P 110 €

75 Mónica Castelló García Paula Sánchez Castelló 1º E.I 35 €

76 Julia Carrillo Olivares Jazmín Enseñat Carrillo 3º E.P 90 € 40 €

76 Julia Carrillo Olivares Alejandro Enseñat Carrillo 1º E.S.O 200 €

78 Mª. Begoña Mudarra Perez Noelia Amnegual Mudarra 3º E.P. 130 €

79 Antonio Jurado Granados Rocío Jurado Muntaner 2º E.S.O 200 €

79 Antonio Jurado Granados Azucena Jurado Muntaner 4º E.P 130 €

Page 8: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 8 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

80 Carmen Balmón López Elisabeth López Balmón 2º E.S.O 200 €

80 Carmen Balmón López Francisco López Balmón 1º E.P 110 €

81 Hajji Boujemaa Hajii Manal 4º E.P 130 €

81 Hajji Boujemaa Oualid Hajii 2º E.I 65 €

82 Catalina Bañado Sabater Carolina Abraham Bañado 5º E.P 150 €

83 Francisca Ramírez Jimenez Casto Campos Ramírez 3º E.P 130 €

84 Mª del Pilar Cordero Gonzalvo Sergio Alcázar Cordero 6º E.P 150 €

84 Mª del Pilar Cordero Gonzalvo Alduino Alcázar Cordero 3º E.S.O 90 € 135 €

85 Gabriel del Viejo Fernández Laura del Viejo Escandell 3º E.S.O 225 €

86 Dolores Galián Duro Dolores Martínez Galián 2º E.S.O 200 €

86 Dolores Galián Duro Sonia Martínez Galián 1º E.I 90 € 0 €

87 Francisco Martínez Ortiz Andrea Martínez Tur 1º E.S.O 90 € 110 €

87 Francisco Martínez Ortiz Irene Martínez Tur 2º E.P 90 € 20 €

87 Francisco Martínez Ortiz Mónica Martínez Tur 2º E.P 90 € 20 €

88 Francisca Caldentey Sierra Nuria Palmer Caldentey 1º E.P 110 €

89 Carmen Rodríguez Gómez Francisco Serrano Rodríguez 2º E.P 110 €

89 Carmen Rodríguez Gómez Sergio Serrano Rodríguez 1º E.I 35 €

90 Catalina Rodríguez Mendez Daniel Villodres Rodríguez 2º E.P 90 € 20 €

91 Mª Angeles Berral Cejudo Raúl Brocal Berral 1º E.I 35 €

91 Mª Angeles Berral Cejudo Estrella Brocal Berral 2º E.S.O 200 €

92 Antonio Moyá Cifuentes Simón Moyá Lupiañez 3º E.S.O 225 €

92 Antonio Moyá Cifuentes Lorena Moyá Lupiañez 4º E.P 130 €

93 Jose Manuel Puga Escudero Tomás Puga Mendoza 1º E.P 110 €

94 Jose Hervas Carreño Victor Hervas Sánchez 2º E.P 110 €

95 Leonor Morcillo Sánchez Marina Martínez Morcillo 3º E.P 130 €

Page 9: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 9 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

96 Mª Inés Maciá Cabezuelo Miriam Martín Macia 5º E.P 150 €

96 Mª Inés Maciá Cabezuelo Mayra Martín Macia 3º E.I 65 €

97 Manuel Roa Coll Carolina Roa Martínez 5º E.P 150 €

97 Manuel Roa Coll Jose Manuel Roa Martínez 1º E.I 35 €

98 Josefa Pérez Molano Carlos Hidalgo Pérez 5º E.P 150 €

99 Inés Serrano Delgado Antonio Palmer Serrano 2º E.S.O 200 €

99 Inés Serrano Delgado Mireia Palmer Serrano 3º E.I 65 €

100 Adoración Maciá Cabezue Lorena Hernandez Maciá 1º E.S.O 200 €

101 Mª José Castillo García Adrián Escolar Castillo 3º E.I 65 €

102 Felipe García García Lorena García Alfaya 3º E.P 130 €

102 Felipe García García Felipe García Alfaya 3º E.I 65 €

103 Mercedes Cledera Cayuela Juan Miguel Calafell Cledera 4º E.S.O 225 €

104 Esther Garzón Barquero Marta Martorell Garzón 3º E.P 130 €

104 Esther Garzón Barquero Alejandro Martorell Garzón 1º E.P 110 €

105 Juana Cuenca González Jordi Dario Manzanares Cuenca 4º E.P 130 €

106 Mª del Pilar Saez Sacasa Eva Mª Expósito Saez 4º E.S.O 225 €

106 Mª del Pilar Saez Sacasa Juan M. Expósito Saez 1º E.P 110 €

107 Miguel A. Declares Palmer Diego Miguel Declares Blazejouski 3º E.P 130 €

108 Frederik Le Dez Julie Le Dez 5º E.P 150 €

108 Frederik Le Dez Lola Le Dez 3ª EP 130 €

109 Enriqueta Requena Canetero Xisco Olmo Requena 1º ESO 90 € 110 €

110 Josefina Ramon Oliva Alba Ramon Oliva 1º E.P 90 € 20 €

113 Magdalena Pérez Alejo Sergio Martínez Pérez 2º E.P 110 €

114 Antonia Mas Horrach Antonio Mas Pardo 2º E.I 65 €

115 Tatiana Kopytova Viktoriya Kopytova 2º E.I 65 €

117 Sandra Olmo Requena Carlos Olmo Requena 6º E.P 150 €

Page 10: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 10 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

118 Jonás Palomo Sánchez Paula Palomo Solbas 2º E.P 110 €

118 Jonás Palomo Sánchez Ainoha Palomo Solbas 1º E.I 65 €

119 Francisco Ruiz Cabrera Noelia Ruiz Moreno 6º E.P 150 €

119 Francisco Ruiz Cabrera Alejandro Ruiz Moreno 1º E.P 110 €

121 Mireia Margenat Escobairo Guiem Josep Porcel Margenat 3º E.P 130 €

121 Mireia Margenat Escobairo Toni Blai Porcel Margenat 1º E.I 35 €

122 Mª Irene Garrido Gonzalez Kevin Castro Garrido 3º E.S.O 225 €

122 Mª Irene Garrido Gonzalez Jonathan Castro Garrido 4º E.P 130 €

123 Adriana Cobos Eches Estefania Almeida Cobos 3º E.P 90 € 40 €

123 Adriana Cobos Eches Robert Anderson Almeida Cobos 4º E.S.O 225 €

125 Morag Drummond Pointer Shari Mas Drummond 5º E.P 150 €

126 Enrique Villanueva Egea Alvaro Villanueva Baumbach 2º E.P 110 €

127 Jose Bueno Guerrero Armando Bueno Garrido 1º E.P 110 €

128 Néstor Campoamor Amendola

Manuela Campoamor Castelnoble 3º E.I 65 €

129 Martín Iglesias Valldeneu Oriol Iglesias Gallegos 1º E.S.O 200 €

129 Martín Iglesias Valldeneu Mireia Iglesias Gallegos 1º E.I 35 €

130 Catalina Enseñat Pujol Baltasar Mir Enseñat 4º E.S.O 225 €

130 Catalina Enseñat Pujol Antoni Mir Enseñat 5º E.P 150 €

131 Paula Cristina Covas Carrilho

Dulce Catarina Carrilho Dos Santo 6º E.P 150 €

132 Juana Ana Pujol Pujol Marina Franco Pujol 5º E.P 150 €

132 Juana Ana Pujol Pujol Ana Franco Pujol 1º E.S.O 200 €

133 Jaime Barceló Enseñat Guiem Barceló Fuentespina 3º E.P 130 €

133 Jaime Barceló Enseñat Francesc Barceló Fuentespina 3º E.P 130 €

133 Jaime Barceló Enseñat Jaume Barceló Fuentespina 3º E.I 65 €

Page 11: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 11 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

134 Adolfo Marín García Adolfo Jesus Marín Martínez 4º E.S.O 225 €

135 Eufronia Jimenes Luis López Jimenes 4º E.P 90 € 40 €

136 José Pérez Arminio Mª Nieves Pérez Prieto 3º E.P 90 € 40 €

136 José Pérez Arminio Génova Pérez Prieto 2º E.S.O 90 € 110 €

137 Jose Antonio Torres Fernandez Miguel Torres Berrocal 2º E.S.O 200 €

138 Joana Cortes Febrer Aina Ramírez Cortes 1º E.P 110 €

139 Milagros García Pedrosa Joan Pau Campins García 3º E.S.O 225 €

140 Antonia Soriano Carrera Jose Martínez Soriano 3º E.I 65 €

141 Catalina Cuenca Salvá Auba Sastre Cuenca 2º E.I 65 €

141 Catalina Cuenca Salvá Nuria Sastre Cuenca 3º E.I 65 €

142 Mª Dolores Gazquez Siles Noelia Cuenca Gazquez 1º E.S.O 200 €

144 Antonio Rodríguez López Alexis Rodríguez Gómez 2º E.S.O 200 €

145 Rujt Silva Tello Henry Pérez Silva 2º E.S.O 200 €

146 Mª José Ortega Méndez Marta Rodríguez Ortega 2º E.S.O 90 € 110 €

146 Mª José Ortega Méndez Noelia Rodríguez Ortega 6º E.P 90 € 60 €

147 Catalina Palmer Ballester Paula Burgos Palmer 2º E.I 65 €

148 Antonia Moragues Moral Amanda Saavedra Moragues 2º E.S.O 200 €

148 Antonia Moragues Moral Jose Luis Saavedra Moragues 6º E.P. 150 €

149 Isabel Ariza Martínez Carlos García Ariza 4º E.S.O 225 €

149 Isabel Ariza Martínez Joaquín García Ariza 2º E.P. 110 €

150 Pedro de la Parte Coll Isabel de la Parte Mulet 1º E.S.O 200 €

150 Pedro de la Parte Coll Bartomeu de la Parte Mulet 1º E.P 110 €

151 Mª Jesús Martínez Carcelén Laura Ramírez Martínez 2º E.P 110 €

152 Mª Amparo Albiach Aleixandre Alberto Grau Albiach 4º E.P 90 € 40 €

155 Francisca Llabrés Camps Marc Rivas Llabrés 1º E.S.O 200 €

155 Francisca Llabrés Camps Carme Rivas Llabrés 2º E.P 110 €

Page 12: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 12 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

156 Paula López Cledera Raúl Tirado López 2º E.I 65 €

157 Águeda López López Maria Guarí López 3º E.I 65 €

159 Isabel Alvarez Martínez Jose Mª Lorente Alvarez 5º E.P 150 €

159 Isabel Alvarez Martínez Carlos Lorente Alvarez 2º E.P 110 €

161 Sebastiana Morey García Laura Angeles Morey 1º E.S.O 200 €

162 Jose Manuel Martínez Monge Adrián Martínez López 3º E.S.O 225 €

163 Mª Carmen Sidrón Domínguez Ismael Mountawakil Sidrón 3º E.P 90 € 40 €

164 Claudia Paffenholz Paulina Paffenholz 3º E.P 130 €

165 Manuel López Senciales Imanol López López 1º E.S.O 200 €

167 Mª del Carmen Cordero Gonzalvo Santiago Teruel Cordero 3º E.S.O 225 €

168 Ramón Juan Juan Alexandre Juan Jimenez 5º E.P 150 €

168 Ramón Juan Juan Ramón Juan Jimenez 2º E.P 110 €

169 Luis Fco. Coronel Mancero Guillermo Coronel Almeida 2º E.P 110 €

169 Luis Fco. Coronel Mancero Montserrat Coronel Almeida 6º E.P 150 €

170 Nieves Ramírez Artigao Adrián Martínez Ramírez 3º E.I 65 €

171 Mónica Ramírez Cortes Isaac Sánchez Ramírez 1º E.P 110 €

171 Mónica Ramírez Cortes Alejandro Sánchez Ramírez 1º E.I 35 €

172 Roque Agoy Julián Justin Vance Bautista Agoy 5º E.P 150 €

173 Cheryl Ravek Olegario Reynan Hachiles Olegario 4º E.P 130 €

173 Cheryl Ravek Olegario Adrián Hachiles Olegario 2º E.S.O 200 €

174 Antonio Saavedra Carrascosa Paula Saavedra Navas 5º E.P 150 €

175 Jaqueline Gorozabel Mendoza Mauricio Barcia Gorozabel 4º E.S.O 225 €

175 Jaqueline Gorozabel Mendoza Kevin Barcia Gorozabel 6º E.P 150 €

177 Margarita Garau Pujol Nicolau Ruiz Garau 1º E.P 110 €

Page 13: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 13 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

177 Margarita Garau Pujol Maties Ruiz Garau 1º E.I 35 €

180 Mª Asun, Rodríguez Martín Jose Busquets Rodríguez 2º E.S.O 200 €

181 Mª del Valle Ramírez Cortes Mireya Reina Ramírez 2º E.P 110 €

181 Mª del Valle Ramírez Cortes David Reina Ramírez 1º E.I 35 €

182 Christa Elmer Bucher Eric Alemany Elmer 2º E.P 90 € 20 €

182 Christa Elmer Bucher Nuria Alemany Elmer 3º E.I 65 €

183 Aline Bauzá Pujol Antonio Fernandez Bauzá 2º E.I 65 €

184 Mª Isabel Alemany Cerdá Laura Montenegro Alemany 2º E.S.O 200 €

184 Mª Isabel Alemany Cerdá Magd. Montenegro lemany 1º E.S.O 200 €

185 Antolin Muñoz Reolid Hugo Muñoz Fuster 1º E.I. 35 €

186 Antonio Cañellas Guasp Mateo Cañellas Lips 2º E.S.O 200 €

186 Antonio Cañellas Guasp Cristina Cañellas Lips 2 º EP 110 €

187 Barbara Morey Miralles Magdalena Flexas Morey 3º E.S.O 225 €

187 Barbara Morey Miralles Pere Joan Frau Morey 1º E.P. 110 €

188 Valentina Alfaya Faro Iván Alfaya Toulcedo 1º E.P 110 €

189 Angela Gómez Heredia Angela Ariza Gómez 2º E.S.O 200 €

189 Angela Gómez Heredia Cecilia Ariza Gómez 5º E.P 150 €

190 José López Torres Estefania López Díaz 1º E.S.O 200 €

191 Juan Carlos de Sola Bauzá Irene de Sola Meliá 4º E.P 130 €

192 Jaime Vich Ginard Mateu Vich Bauzá 3º E.I 65 €

193 Mª Soledad Sotos Andújar Sandro Rozalén Sotos 3º E.P 130 €

194 Mª Luisa Garí Fernández Natalia López Garí 1º E.S.O 90 € 110 €

194 Mª Luisa Garí Fernández Daniela Sánchez Garí 2º E.I 65 €

196 Mª Belén Canaval Queiro Alba Tarela Canaval 1º E.I 35 €

197 Miguel Ayala Guil Miguel Ayala Gómez 3º E.S.O 225 €

198 Margalida Enseñat Enseñat Sebastiá Chacopino Enseñat 1º E.P 110 €

Page 14: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 14 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

199 Dolores Olmo Uceda Cristian Cobo Uceda 3º E.S.O 225 €

199 Dolores Olmo Uceda Mónica Cobo Cabello 6º E.P 150 €

199 Dolores Olmo Uceda Lolita Cobo Uceda 1º E.I 35 €

200 Nicolau Dolç Salas Antonia Mª Dolç Pujol 3º E.P 130 €

200 Nicolau Dolç Salas Bernat Josep Dolç Pujol 3º E.I 65 €

201 Paula Gonzalez Venys Juan Fco. Martínez González 1º E.I 35 €

202 Luisa Da Rocha Fernández Camila Calone Da Rocha 6º E.P 150 €

202 Luisa Da Rocha Fernández Agustina Calone Da Rocha 4º E.S.O 225 €

203 Victoria Lobo Bellet José Luis Perujo Lobo 5º E.P 150 €

204 Encarnación Martínez Gómez

Angel Alberto del Campo Martínez 1º E.I 35 €

205 Montserrat Gómez Gil Enrique Moreno Gómez 2º E.S.O 90 € 110 €

205 Montserrat Gómez Gil Antonio Moreno Gómez 2º E.P 90 € 40 €

206 Marí Martínez Jimenez Ana Tebar Martínez 2º E.S.O 200 €

206 Marí Martínez Jimenez Miguel A. Tebar Martínez 1º E.P 110 €

207 Cristina Díaz Ruiz Marcos Iglesias Díaz 4º E.P 130 €

208 Francisca Berrocal Astorga Antoni Caballero Berrocal 6º E.P 150 €

209 Antonia Vich Bisbal Mateo Hoyos Vich 2º E.P 110 €

209 Antonia Vich Bisbal Angel Hoyos Vich 3º E.S.O 225 €

210 Mª Teresa Montalvo Soto Jose Manuel López Montalvo 3º E.S.O 90 € 135 €

210 Mª Teresa Montalvo Soto Cristina López Montalvo 6º E.P 90 € 60 €

211 Jorge Valenzuela Pieras Youri Valenzuela Biermann 5º E.P 150 €

212 Rosa Mª López Orellana Edwin Carrión López 3º E.P 130 €

213 Mª Teresa Estrella Martínez Adrián Venys Estrella 1º E.S.O 200 €

214 Bárbara Wiesemann Carlo Wiesemann 1º E.I 35 €

215 Marius Dabuleanu Renato Dabuleanu 6º E.P 150 €

216 Carmen Santiago Moreno Alejandro Marcos Santiago 1º E.P 110 €

Page 15: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 15 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

216 Carmen Santiago Moreno Carolina Marcos Santiago 1º E.I 35 €

217 Francisca Ventura Jaume Ulisse Cianci Ventura 3º E.P 130 €

218 Mª José Yeste Cañadas Laura Esteve Ruiz 2º E.I 65 €

220 María Bibiloni Adrover Marta Daviu Bibiloni 2º E.P 110 €

220 María Bibiloni Adrover Marc Daviu Bibiloni 1º E.S.O 200 €

221 Antonia Fernandez Beteta

Inmaculada Montoza Fernández

4º E.S.O 225 €

223 Dolores Ribera Burgueño Mª Dolores Vicente Rivera 4º E.P 90 € 40 €

224 Silvia Roca Simó Victoria Nicosia Roca 2º E.I 65 €

225 Silvia López Martín Andreu Dosil López 1º E.I 35 €

226 Encarna López López Noelia Rodríguez López 5º E.P 150 €

226 Encarna López López Sheila Rodríguez López 3º E.S.O 225 €

227 Josefa López López Cayetano Herrera López 6º E.P 150 €

228 José Molina Senciales Andrea Molina Mates 1º E.I 35 €

229 Patrocinio Martín Moreno Lucas Molero Martín 2º E.P 110 €

230 Francisca Rams Alcaraz Jaume Nadal Ramos 1º E.P 110 €

231 Gabriel Tomas Francisco Maties Tomas Rigo 3º E.I 65 €

232 María Alemany Bordoy Sergio Puga Alemany 2º E.P 130 €

233 Carmen Castro García Vanessa Rodríguez Castro 2º E.P 110 €

236 Gaspar J. Alemany Pujol Miguel Alemany Amengual 1º E.S.O 200 €

237 Julia Valverde Tipan Saskia Valle Valverde 5º E.P 90 € 60 €

238 Jose Antonio Morales Coll Vanesa Morales Pérez 1º E.P 110 €

238 Jose Antonio Morales Coll David Morales Pérez 2º E.I 65 €

239 María Muñoz Cabot Juan Manuel Fernandez Muñoz 6º E.P 150 €

239 María Muñoz Cabot Alberto Fernandez Muñoz 1º E.P 110 €

240 Jose Antonio Puertas Guirado Edgar Puertas Muñoz 3º E.P 130 €

Page 16: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 16 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

240 Jose Antonio Puertas Guirado Kesia Puertas Muñoz 3º E.I 65 €

241 Rosario Salvador Montilla Nicolas Astorga Salvador 5º E.P 150 €

241 Rosario Salvador Montilla Laura Astorga Salvador 1º E.I 35 €

241 Rosario Salvador Montilla Miguel Astorga Salvador 2º E.S.O 200 €

242 Milagros Collado Fernandez Adrian Gil Collado 2º E.S.O 200 €

243 Fernando Guirado Milla Andres Guirado Collados 1º E.S.O 90 € 110 €

244 Liliana Ramírez Quintero Jessica Iohana Carrera Ramírez 1º E.S.O 200 €

244 Liliana Ramírez Quintero Antonio Massot Ramírez 1º E.I 35 €

245 Mª Victoria Glera García Hanna Soltau Glera 1º E.P 110 €

246 Larry Polintang Ballesteros Ana Pamela Polintang Ancheta 5º E.P 150 €

251 Mª Ángeles Rodríguez Martín Juan González Rodríguez 1º E.S.O 200 €

251 Mª Ángeles Rodríguez Martín Sonia González Rodríguez 3º E.I 65 €

252 Josefa Moreno Mañas Marina Lopez Moreno 1º ESO 200 €

255 Gabriel Gil Téllez Miguel Angel Gil Pérez 3º E.S.O 225 €

255 Gabriel Gil Téllez Gabriel Gil Pérez 1º E.S.O 200 €

256 Loli Fernandez Collados Ruben Nova Fernandez 1º E.S.O 200 €

256 Loli Fernandez Collados Marcos Nova Fernandez 6º E.P 150 €

257 Mª Antonia Porsell Rosselló Ana Mª Vanrell Porsell 4º E.S.O 225 €

259 Remedios Toro García Antonio Bonet Toro 6º E.P 150 €

259 Remedios Toro García Nuria Bonet Toro 3º E.P 130 €

261 Felipe Roca Fernández Felipe Roca Wick 4º E.P 130 €

262 Mª Carmen Corral Ferrer Marta Moreno Corral 2º E.P 110 €

262 Mª Carmen Corral Ferrer Marc Moreno Corral 2º E.I 65 €

266 Francisca Martorell Melani Ballesteros Martorell 2º E.S.O 200 €

Page 17: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 17 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Riquelme

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

268 Iris Furer Zoth Charlen Furer Zoth 1º E.S.O 200 €

268 Iris Furer Zoth Aline Furer Zoth 1º E.S.O 200 €

269 Antonia Mª Lladó Ordinas Paula Ruestes Lladó 2º E.P 110 €

270 Rafael Carreño Muñoz

Ana Escolano Hernández

2º E.S.O 200 €

271 Dolores Dominguez Romero Andrea Suarez Dominguez 3º E.S.O 225 €

272 Jose Mª Moreno Valiente Laura Moreno Bueno 3º E.P 130 €

273 Ángela Lozano Navarro Antoni Enseñat Lozano 1º E.I 35 €

274 Antonio Balaguer Pons Bartolomé Balaguer Vera 1º E.S.O 200 €

274 Antonio Balaguer Pons Gaspar Balaguer Vera 6º E.P 150 €

275 Mª Rosario Mora Vazquez Tania Gavilanes Mora 4º E.S.O 90 € 135 €

275 Mª Rosario Mora Vazquez Alba Gavilanes Mora 1º E.P 90 € 20 €

276 María Escudero Rodríguez Juan Manuel Arraez Gomila 2º E.S.O 200 €

277 Ángela Montenegro Balón Laryzza López Montenegro 3º E.I 65 €

277 Ángela Montenegro Balón Iván Montenegro Balón 2º E.I 65 €

278 Francisca Esteve Covas Jose García Esteve 1º E.P 110 €

279 William Muñoz Bullanday Ira Angelika Muñoz Ancheta 1º E.P 110 €

280 Antonia Gómez Cortes Yeray de los Santos Gómez 5º E.P 90 € 60 €

281 Mª.armen Serrano Sánchez José García Serrano 3º E.S.O 225 €

282 Mª Teresa Martín Moreno Ramón Nicolau Martínez 1º E.P 110 €

283 José Bermúdez Martínez Jenifer Bermudez Muñoz 2º E.S.O 200 €

283 José Bermúdez Martínez Mª José Bermúdez Muñoz 4º E.P 130 €

284 Yolanda Carrillo Olivares Tania Moreno Carrillo 5º E.P 150 €

285 José Grimaldos Escudero Jose A. Grimaldos Escudero 3º E.S.O 225 €

285 José Grimaldos Escudero Marina Grimaldos Escudero 3º E.P 130 €

286 Francisco Moreno Sánchez Juan Moreno Iglesias 3º E.P 90 € 40 €

287 Manuel Sosa Dorado Miriam Sosa Carrasco 1º E.S.O 200 €

Page 18: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 18 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

287 Manuel Sosa Dorado Ester Sosa Escudero 5º E.P 150 €

289 José Hernández Garrido Sara Hernández Cozar 3º E.S.O 225 €

290 Margarita Calafat Vila Mª Antonia Felipe Calafat 2º E.P 110 €

290 Margarita Calafat Vila Joana Aina Felipe Calafat 3º E.I 65 €

291 Catiana Alemany Moner Miquel Llabrés Alemany 1º E.P 110 €

291 Catiana Alemany Moner Margalida Llabrés Alemany 2º E.I 65 €

292 Encarnación García Gonzalez Iván Larrinaga García 5º E.P 150 €

292 Encarnación García Gonzalez Ainoa Larrinaga García 2º E.I 65 €

293 Juana Mª Cozar Gallardo Marcos Fernández Cozar 3º E.I 65 €

295 Alejandro Martín López Paula Martín Paez 3º E.I 65 €

296 Ana Mª Montoro Ocaña Javier Saiz Montoro 3º E.S.O 225 €

298 Elena García Horrach Mireia Reolid García 4º E.P 130 €

298 Elena García Horrach Elena Enseñat García 2º E.I 65 €

299 María Alemany Alemany Mª Antonia Mancilla Alemany 4º E.S.O 225 €

300 Antonia Palmer Calafell Mª Cristina Guirado Palmer 4º E.S.O 90 € 135 €

301 Antonia Covas Palmer Miguel Florit Covas 6º E.P 150 €

301 Antonia Covas Palmer Juan Florit Covas 2º E.P 110 €

302 Mª Magdalena Porcel Rocafort Carmen Baeza Porcel 1º E.S.O 200 €

303 Gemma Calvo Rivero Karen Garcías Calvo 2º E.S.O 200 €

308 Kerstin Zilliger Alexandro Leon Zilleger 1º E.P 110 €

309 Catalina Enseñat Bordoy Varinia Sánchez Enseñat 3º E.P 130 €

310 Mª Carolina Cachiguango Sánchez

Tamara Salazar Cachinguango 4º E.P 90 € 40 €

310 Mª Carolina Cachiguango Sánchez

Joselyn Salazar Cachinguango 1º E.S.O 90 € 110 €

311 Micaela Pérez Palmer Joan Oliver Pérez 5º E.P 150 €

Page 19: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 19 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

312 Ramón Menéndez Torres Marc Menendez Simó 2º E.P 130 €

313 Antonia Esteve Covas Anabel Enseñat Esteve 4º E.P 130 €

314 Salvador Cano Gutierrez Sandra Cano Cozar 3º E.I 65 €

315 Magdalena Mandilego Núñez Pedro Colomar Mandilego 2º E.S.O 200 €

316 Germán Navas Quintano Noelia Navas Quintano 5º E.P 150 €

317 Cristina Estrella Ramos Pedro Torres Estrella 2º E.P 110 €

318 Bartolomé Alemany Pujol Teresa Alemany Planells 2º E.I 65 €

319 Ana Isabel Martínez Fernandez Cristina Peña Martínez 3º E.I 65 €

320 Jose Ricardo Almeida Beleza Ana Gonzalvez Pinho 1º E.S.O 200 €

320 Jose Ricardo Almeida Beleza Tatiana Gonzalvez Pinho 1º E.I 35 €

321 Nicola Muller Klonne Stefano Cianci 1º E.P 110 €

323 Rosario Ramírez Artigao Blanca Cot Ramírez 4º E.S.O 225 €

323 Rosaria Ramírez Artigao Neus Cot Ramírez 5º E.P 150 €

324 Jose Fresquet Mercant Juan José Fresquet Espinosa 1º E.S.O 200 €

324 Jose Fresquet Mercant Rubén Fresquet Espinosa 1º E.P 110 €

325 Mª Carmen Ruiz Gandullo Jose Manuel Pacheco Ruiz 3º E.S.O 225 €

326 Pedro José González Barbosa Mª Antonia González Fe 3º E.S.O 225 €

326 Pedro José González Barbosa Bartomeu González Fe 2º E.S.O 200 €

326 Pedro José González Barbosa Teodora González Fe 3º E.P 130 €

327 Mª Elena Moreno Cara Antoni Balaguer Moreno 2º E.I 65 €

328 Ana Pallares Fernández Margarita Maza Pallares 3º E.I 65 €

329 Mª Antonia Marroquino Castillejo Mireia Sánchez Marroquino 3º E.P 130 €

330 Maria Maya Rey Miriam Burgos Maya 4º E.S.O 225 €

Page 20: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 20 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

330 María Maya Rey Araceli Burgos Maya 3º E.S.O 225 €

330 María Maya Rey Esperanza Burgos Maya 2º E.S.O 200 €

331 Mª José Rodriguez Viñas Mª José Castillo Rodríguez 2º E.S.O 200 €

332 Cati González Muñoz Joaquín Albero González 1º E.S.O 200 €

333 Rosa Mª Rebollo Mantilla Elena Gavrill Rebollo 3º E.S.O 225 €

333 Rosa Mª Rebollo Mantilla Alexia Gavrill Rebollo 1º E.S.O 200 €

333 Rosa Mª Rebollo Mantilla Nicolás Gavril Rebollo 4º E.P 130 €

334 Fimke Block Flor Ferrer Block 4º E.P 130 €

334 Fimke Block Emma Ferrer Block 2º E.P 110 €

334 Fimke Block Rafel Ferrer Block 2º E.P 110 €

335 Pilar García Sánchez Alejandra Muñoz García 4º E.S.O 225 €

337 Gerard Schwald Nikolai Schwald 3º E.S.O 225 €

338 Gerald Schwald Fabian Schwald 4º E.P 130 €

340 Mª del Mar Sánchez Mesa Clara Porcel Sánchez 2º E.P 110 €

340 Mª del Mar Sánchez Mesa Neus Porcel Sánchez 2º E.P 110 €

343 Francisco Artigao Sánchez Aitor Artigao Aguado 6º E.P 90 € 60 €

343 Francisco Artigao Sánchez Iker Artigao Aguado 2º E.I 65 €

344 María Marí Marí Ana Mª Matias Marí 4º E.S.O 225 €

344 María Marí Marí Pedro Matias Marí 4º E.P 130 €

346 Mª del Pilar Juan Porcel Sebastiá Pérez Juan 1º E.S.O 200 €

347 Mª Catalina Flexas Juan Ascensió Porcel Flexas 2º E.S.O 200 €

348 Félix Carrasco Coronado Alba Carrasco Medina 2º E.I 65 €

348 Félix Carrasco Coronado Ainoa Carrasco Medina 1º E.I

35 €

349 Antonio Muñoz Torrero Antonio Muñoz Torrero Rodríguez 2º E.P 110 €

349 Antonio Muñoz Torrero Enrique Muñoz Torrero Rodríguez 3º E.I 65 €

350 Margarita Mascaró Irene García Mascaró 2º E.P 110 €

Page 21: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 21 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Alemany

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

351 Pascal Zatón Orient Zatón Lombardi 2º E.P 90 € 20 €

351 Pascal Zatón Mevlana Zatón Lombardi 3º E.I 65 €

352 Chenli Wang Francisco Zhang 3º E.I 65 €

353 Juana Mª Reus Vera Miguel Angel Romero Reus 2º E.S.O 200 €

354 Mª Asunción Amador Mena Sheila Gallego Amador 6º E.P 90 € 60 €

354 Mª Asunción Amador Mena Rebeca Gallego Amador 5º E.P 90 € 60 €

355 Nancy Gorozabel Mendoza Nancy Guerrero Gorozabel 3º E.P 90 € 40 €

355 Nancy Gorozabel Mendoza Gustavo Guerrero Gorozabel 1º E.S.O 90 € 110 €

355 Nancy Gorozabel Mendoza Hallen Guerrero Gorozabel 2º E.I 65 €

357 Victoria Alzina Bosc Marc Quetglas Alzina 3º E.P 130 €

358 Margarita Manchón Barceló Juan Ramón López Manchón 2º E.I 65 €

359 Florencio López Acevedo Kevin López Jimenez 1º E.S.O 90 € 110 €

360 Mª Rosa López Talavera Emma Moreno López 1º E.S.O 200 €

361 Mª Josefa Romero GallardoJose Antonio Sueiro Romero 3º E.S.O 225 €

361 Mª Josefa Romero GallardoMaría Sueiro Romero 6º E.P 90 € 60 €

362 José Bosch Marí José Domingo Bosch Palacios 2º E.P 110 €

362 José Bosch Marí Mª Caridad Bosch Palacios 2º E.P 110 €

363 Encarnación López García Ester Cejudo López 4º E.P 130 €

363 Encarnación López García Cristina Cejudo López 2º E.S.O 200 €

364 Claudia Sanclemente Montano Oscar Jaramillo Sanclemente 3º E.I 65 €

365 Sandra Valencia García Valeria Isaza Valencia 2º E.I 65 €

366 Mercedes Muñoz Cozar Antonio Comas Muñoz 1º E.S.O 200 €

367 Encarnación Camona Nogales David Pierrugues Carmona 1º E.P 110 €

Page 22: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 22 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

368 José Jimenez Gutierrez Raquel Jimenez Aguiló 1º E.S.O 200 €

369 Antonio Enseñat Pons Sonia Enseñat Galindo 2º E.I 65 €

370 Isabel Ariza Villa Iris López Ariza 5º E.P 150 €

371 Miguel Angel Fornés Pons Miguel Angel Fornes Jul 2º E.S.O 200 €

371 Miguel Angel Fornés Pons Mª del Mar Fornes Jul 5º E.P 150 €

372 Catalina Creixell Tous Alejandro Cuevas Creixell 4º E.S.O 225 €

372 Catalina Creixell Tous Maite Cuevas Creixell 3º E.P 130 €

374 Angel Romero García Pablo Romero Alcarria 6º E.P 150 €

374 Angel Romero García Alvaro Romero Alcarria 2º E.P 110 €

375 Bárbara Enseñat Tomás Jaime Guirado Enseñat 3º E.S.O 225 €

376 Angela Ramírez Cortés Lara Puigdelmas Ramírez 1º E.I 35 €

377 Luis Sieiro Bosch Marta Sieiro Mateu 3º E.S.O 225 €

377 Luis Sieiro Bosch Lluis Antoni Sieiro Mateu 3º E.P 130 €

380 Mª Nohelia Narajo Ruiz Vanessa Salazar Narajo 1º E.S.O 200 €

381 José González Martín José Luis Gonzalez Ballesteros 6º E.P 150 €

382 Ángela López Cozar Andrea Drake López 1º E.I 35 €

383 Mª del Mar Delgado Rodríguez

Mª del Pilar Gutierrez Delgado 2º E.S.O 200 €

384 Maxiliano Reyes Vazquez Laura Reyes Aroca 1º E.S.O 200 €

385 Nicola Brown Syd Brown 1º E.I 35 €

385 Nicola Brown Olivia Brown 2º E.I 65 €

386 Jayne Scott Obank Jasmine Martínez Obank 1º E.S.O 200 €

386 Jayne Scott Obank Ambar Knitl Obank 1º E.I 35 €

387 Mª Lourdes Pozo Pozo Desire Moreno Pozo 2º E.P 110 €

388 Margarita Porsell Rosselló Juana Mª Pujol Porsell 4º E.P 130 €

388 Margarita Porsell Rosselló Margarita Pujol Porsell 1º E.I 35 €

391 Gregoria Villodres Ruiz Mª José Pujol Villodres 3º E.S.O 225 €

392 María Bosch Marí Vanesa Roldán Bosch 1º E.S.O 200 €

Page 23: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 23 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

393 Mª Elena Martínez López Iris Pérez Gil Martínez 1º E.P 110 €

394 Mª Luisa Galán Rodríguez Inmaculada Gilgado Galán 2º E.P 110 €

395 Lucía Pons Carbonell Joan Miquel Reus Pons 2º E.S.O 225 €

397 Rosario Gomariz García Iván Molina Gomariz 1º E.P 110 €

399 Mauro Saitta Sophie Saitta 2º E.P 110 €

400 Dolores Villa Moreno Noelia Collado Villa 2º E.S.O 200 €

401 Joaquín Martínez Jordan Cristina Martínez Moriana 2º E.S.O 200 €

403 Isabel Sariego Roldán Alonso Serrano Sariego 1º E.I 35 €

404 Stine Munkoe Jasmine Munkoe Garcías 1º E.P 110 €

405 Rosa Alos Dagua Kelly Jimenez Alos 1º E.S.O 200 €

406 Mª Luisa Roda Sánchez Yaiza García Roda 2º E.P 110 €

407 Antonia Gutierrez García Adela Parets Gutierrez 1º E.P 110 €

407 Antonia Gutierrez García Sabina Parets Gutierrez 3º E.I 65 €

408 Mª Candelaria Hernández Martín Nicolás Marí Hernández 1º E.S.O 200 €

408 Mª Candelaria Hernández Martín Damián Marí Hernández 3º E.P 130 €

410 Adela Rodrígues Hortas Manuel Espinosa Rodríguez 1º E.S.O 200 €

411 Josefa Gómez Cortés Rodrigo Peña Gómez 3º E.P 130 €

413 Margarita Bosch Marí Verónica Castillo Bosch 1º E.P 110 €

413 Margarita Bosch Marí Roberto Castillo Bosch 2º E.S.O 200 €

414 Sebastián Monserrat Martínez Diego Monserrat Foulon 5º E.P 90 € 60 €

414 Sebastián Monserrat Martínez Pablo Monserrat Foulon 2º E.P 90 € 20 €

415 Mª del Mar Morey Castell Miquel Enseñat Morey 1º E.P 110 €

415 Mª del Mar Morey Castell Joan Enseñat Morey 2º E.I 65 €

416 Marina Linares Bermejo Ignacio Ballesta Linares 4º E.P 130 €

416 Marina Linares Bermejo Paula Ballesta Linares 3º E.P 130 €

417 Mónica Quiroga Pastor Marcos Plomer Quiroga 3º E.I 65 €

Page 24: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 24 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

417 Mónica Quiroga Pastor Mario Plomer Quiroga 3º E.P 130 €

419 Mª del Pilar Roda Sánchez Maria Alcalá Roda 2º E.P 110 €

419 Mª del Pilar Roda Sánchez Lucía Alcalá Roda 2º E.I 65 €

421 Pedro Cuenca Salvá Pedro Cuenca Martínez 5º E.P 90 € 60 €

421 Pedro Cuenca Salvá Eva Cuenca Martínez 2º E.I 65 €

422 Sandra López Peregrina Aroa Sánchez López 1º E.I 35 €

423 Margarita Grau Coll Elena Artigao Grau 4º E.S.O 225 €

424 Magdalena Flexas Barceló Antoni Puig Flexas 3º E.S.O 200 €

424 Magdalena Flexas Barceló Miquela Puig Flexas 4º E.P 130 €

427 AntonioFernandez Domene Oscar Fernández Martín 1º E.S.O 200 €

428 María Nadal Reines Mª Magdalena Puigserver Nadal 3º E.S.O 200 €

429 Fco. Javier López de Ceballos Vega López de Ceballos 2º E.I 65 €

429 Fco. Javier López de Ceballos Catalina López de Ceballos 1º E.I 35 €

430 Carmen Olmo Martínez Noelia Requena Olmo 3º E.S.O 200 €

431 Rosa Mª Cervantes Rodríguez Victoria Guirado Cervantes 2º E.I 65 €

432 Cristina Requena Melgarejo Marc Padilla Requena 1º E.I 35 €

433 Javier Moreno López Sandra Moreno Cañellas 4º E.P 90 € 40 €

434 Mª Trinidad Moreno García Alejandra Pardo Romero 1º E.P 110 €

434 Mª Trinidad Moreno García Daniel Pardo Romero 2º E.I 65 €

435 Mª del Mar Paredes Hidalgo Jesica León Paredes 3º E.P 90 € 40 €

436 Ahmed Akharraz Salma Akharraz 1º E.I 35 €

436 Ahmed Akharraz Anas Akharraz 5º E.P 150 €

436 Ahmed Akharraz Amin Akharraz 2º E.P 110 €

Page 25: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 25 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

439 Alexandra Rudnicka Pedro Chima Rudnicka 1º E.I 35 €

441 María Rodríguez Ortas David Espinosa Rodríguez 2º E.S.O 200 €

441 María Rodríguez Ortas Silvia Espinosa Rodríguez 6º E.P 150 €

442 Consuelo González Bardal Cristina Expósito González 2º E.S.O 200 €

444 Nuria Carnero Pereira Juan A. Molina Carnero 3º E:I 65 €

446 Nuria Farreras Casanovas Pia Ferrer Farreras 4º E.S.O 225 €

446 Nuria Farreras Casanovas Victor Manuel Ferrer Farreras 2º E.S.O 200 €

447 Francisca Ribot Rosselló Jaime Vegas Ribot 3º E.S.O 225 €

448 Mª del Pilar Ramos López Margarita Ribot Ramos 2º E.S.O 200 €

450 Manuela Vichi Caballero Alejandro Suarez Vichi 3º E.I 65 €

451 Sandra Seidnaoui David Morante Seidnaoui 5º E.P 150 €

452 Mª Magdalena Gomila Tomás Mª Antonia Gallardo Gomila 2º E.P 90 € 20 €

452 Mª Magdalena Gomila Tomás Cristina Gallardo Gomila 1º E.P 90 € 20 €

453 Jose Manuel García Sánchez Lucía Garcia Vegas 6º E.P 150 €

454 Blanca Tascón Aznar Hannah Gale Tascón 1º E.P 110 €

454 Blanca Tascón Aznar Luan Gale Tascón 1º E.I 35 €

456 Mª Victoria Corona Sánchez Alejandra Corona Sánchez 4º E.S.O 225 €

458 Juan Pujol Femenias Aina Francisca Pujol Valent 1º E.I 35 €

459 Erica Garcés Arboleda Daniel Bermúdez Garcés 3º E.P 130 €

460 Antonia Palmer Alemany Luis Gómez Palmer 2º E.S.O 200 €

461 Martín Camacho Alvarez Mateo Camacho Sosa 5º E.P 90 € 60 €

461 Martín Camacho Alvarez Manuela Camacho Sosa 4º E.P 90 € 40 €

461 Martín Camacho Alvarez Nicolás Sosa Bousoño 4º E.S.O 90 € 135 €

462 Manuel Capel Calvo Mª Jose Capel Ramírez 2º E:P 110 €

463 Miguel Bordoy Alemany Alba Bordoy Sánchez 4º E.S.O 225 €

Page 26: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 26 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

463 Miguel Bordoy Alemany J. Miguel Bordoy Sánchez 2º E.S.O 200 €

464 Serafina Lupiánez Cantero Cristian Marín Lupiáñez 1º E.S.O 200 €

464 Serafina Lupiánez Cantero Ainoa Vega Lupiáñez 2º E.P 110 €

465 Zulai Quiñones Vergara David Steven Gross Quiñones 2º E.P 90 € 20 €

466 Juana Fons Beckmann Cesar Méndez Fons 1º E.P 110 €

466 Juana Fons Beckmann Eva Mª Méndez Fons 1º E.I 35 €

467 Ana Mª López Escolano Ruben López Escolano 4º E.S.O 225 €

468 Victoriano Santos Rosselló Mª del Mar Santos Arrom 2º E.I 65 €

469 Domingo Marcos Rincón Laura Marcos Rodríguez 4º E.S.O 225 €

470 Mª Ángeles Martínez Cozar Jaime Juan Cordero Martínez 2º E.S.O 200 €

471 Mª del Pilar López Blazquez Marta Enseñat López 3º E.S.O 225 €

472 Mª Luisa Amengual Vives Magdalena Coll Amengual 2º E.S.O 200 €

472 Mª Luisa Amengual Vives Pedro Coll Amengual 3º E.P 130 €

473 Maritza Montero Ramírez Juan José Martínez Montero 1º E.P 110 €

474 Mª del Carmen Plomer Castell Jose A. Gutierrez Plomer 4º E.P 130 €

474 Mª del Carmen Plomer Castell Daniel Gutierrez Plomer 1º E.P 110 €

478 Águeda Ocaña Martínez Mercedes Martínez Ocaña 1º E.S.O 200 €

479 Margarita Vich Alemany Margarita Grimaldos Vich 3º E.S.O 225 €

479 Margarita Vich Alemany Juan Miguel Grimaldos Vich 3º E.P 130 €

481 Inmaculada Ruiz Mérida Sergi Colomar Ruiz 4º E.P 130 €

481 Inmaculada Ruiz Mérida Núria Colomar Ruiz 3º E.I 65 €

482 Mónica González Gil Sheyla Pereira Gozález 3º E.P 130 €

483 Mª Laura Botoli Josefina Marcachini Botoli 2º E.I 65 €

484 Fani Rosado Espinoza Pedro Villavicencio Rosado 2º E.S.O 200 €

485 Mª Carolina Pérez Martín Miraballes Pérez 1º E.I 35 €

Page 27: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 27 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Vatteone

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

486 Fco. Javier Cortés Aguilar Amanda Cortés Martínez 2º E.S.O 200 €

487 Eulalia Sánchez Marín Andrea Cortés Sánchez 3º E.P 130 €

488 Francisca Sánchez Marín Daniel Okolo Sánchez 1º E.I 35 €

489 Mª Josefa González Benítez Irene Porcel González 2º E.S.O 200 €

489 Mª Josefa González Benítez Juan M. Porcel González 2º E.S.O 200 €

490 Isabel Navas Bonnin Joan Mir Navas 1º E.I 35 €

492 Dolores Cantero Morales Elena García Cantero 2º E.S.O 200 €

492 Dolores Cantero Morales Jose Manuel García Cantero 2º E:P 110 €

493 Mª Elena Jimeno Domenech Pere Balaguer Jimeno 1º E.S.O 200 €

494 Francisca Gómez Gómez Daniel Soto Gómez 1º E.S.O 200 €

495 Francisca Molina Sánchez Antonia Alemany Molina 4º E.S.O 225 €

496 Luis Caro García Carla Caro Fernández 2º E.I 65 €

497 Antonia Mª Grau Jofre Joan Grau Pujol 4º E.S.O 225 €

498 Mª Luisa Gutiérrez Pérez Zaida Alfaya Gutiérrez 2º E.P 110 €

500 Lorena Guerrero Escobar Lorerei Faggioni Guerrero 6º E.P . 150 €

501 Pilar Pérez García Paula Cozar Pérez 3º E.P 130 €

506 Teresa Pardo Lopez Iasmael Flores Pardo 3ª ESO 225 €

508 Mª Elena Ramírez Artigao Antonio Martorell Ramírez 3º E.S.O 225 €

510 Antonio Lozano Galera Antonio Lozano Sánchez 3º E.S.O 225 €

510 Antonio Lozano Galera David Lozano Sánchez 6º E.P 150 €

511 José Martínez López Rubén Martínez García 5º E.P 150 €

513 Peter Shaw Chloe Shaw 2º E.I 65 €

515 Agapito Pradera Alonso Juan Fco. Pradera Sánchez 1º E.P 110 €

515 Agapito Pradera Alonso Desire Pradera Sánchez 1º E.I 35 €

516 Dalia Mª Barrera Capote Claudia Valiente Barrera 4º E.S.O 225 €

Page 28: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 28 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

516 Dalia Mª Barrera Capote Daniela Valiente Barrera 5º E.P 150 €

517 Blanca Acosta Vargas Yair Buenaño Acosta 3º E.P . 130 €

518 Juani Martínez Nájera Diego Rodriguez Martínez 5º E.P 150 €

518 Juani Martínez Nájera Javier Rodríguez Martínez 1º E.P 110 €

519 Alicia López Salgado Ainoa Oña López 2º E.P 110 €

520 Luisa Gómez Barros Ainoa Cobo Gómez 2º E.S.O 200 €

520 Luisa Gómez Barros Jose Manuel Cobo Gómez 2º E.I 65 €

521 Sandra Navas Martínez Zoe Masip Navas 5º E.P 150 €

521 Sandra Navas Martínez Aroa Masip Navas 4º E.P 130 €

522 José Mas Vich Magdalena Mas Mir 2º E.S.O 200 €

523 Fabiana Silva Pomi Cristian Lozano Silva 6º E.P 150 €

523 Fabiana Silva Pomi Mª Jesús Lozano Silva 4º E.P 130 €

524 Francisco A Cárdenas Calixto Matilde Cárdenas Sacasa 4º E.S.O 225 €

526 Bárbara Szymon Camila Szymon 6º E.P 150 €

528 Gerónima Balaguer Barceló Tomeu Porcel Balaguer 4º E.S.O 225 €

528 Gerónima Balaguer Barceló Carles Porcel Balaguer 5º E.P 150 €

529 Margarita Terrades Pujol Sebastián Domenech Terrades 3º E.S.O 225 €

529 Margarita Terrades Pujol Fca. Antonia Domench Terrades 5º E.P 150 €

529 Margarita Terrades Pujol Gabriel Domenech Terrades 2º E.I 65 €

530 Cándida Moranta Amate María Garrido Moranta 1º E.P 110 €

531 Lelly Rodado Espinoza Pedro Villalva Rosado 4º E.P 130 €

532 Ewa Czyzewska Wiktoria Czyzewska 2º E.P 110 €

533 Ana Porcel Bonet Marina Pujol Porcel 6º E.P 150 €

534 Ana Mª Sánchez Sánchez Lidia Caballero Sánchez 1º E.P 110 €

535 Margareta Van Leewen Miqueli Enseñat Van 4º E.S.O 225 €

Page 29: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 29 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Leewen

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

536 Marta Pinilla Naranjo Laura González Pinilla 5º E.P 150 €

537 Nataly Bertrand Geoffreay Fazilleau Bertrand 3º E.I 65 €

537 Nataly Bertrand Noelia Fazilleau Bertrand 2º E.I 65 €

537 Nataly Bertrand Nolwenn Fazilleau Bertrand 2º E.I 65 €

539 Brian Wesley Camilo Wesley 6º E.P 150 €

539 Brian Wesley Francisco Wesley 5º E.P 150 €

540 Bartolomé Coll Castell Pedro Carlos Coll Jimenez 4º E.S.O 225 €

540 Bartolomé Coll Castell Bartomeu Coll Jimenez 3º E.S.O 225 €

541 Beatriz Gómez Salinas Elsa Jurado Gómez 3º E.P 130 €

542 Mª Jesús Martín García Jose Mª Rodríguez Martín 1º E.S.O 200 €

544 Mercedes Domínguez Trinidad Odilo Fortes Domínguez 1º E.P 110 €

545 Natalia Selinger Lautaro Pitz 3º E.P 90 € 40 €

545 Natalia Selinger Juan Jose Pitz 1º E.P . 110 €

546 Mª Begoña Beitia Echevarria Unai Valdés Beitia 3º E.S.O 225 €

547 Jurguita Mikoliunaite Barzda Kristupas 1º E.P 110 €

548 Susan Nichols Daniel Hall 5º E.P 150 €

548 Susan Nichols Rosie Hall 4º E.P 130 €

551 Antonia Pujol Alemany Gabriela Alemany Pujol 4º E.S.O 225 €

551 Antonia Pujol Alemany Margalida Alemany Pujol 2º E.I 65 €

552 Juan Porcel Bonet Laura Porcel Serra 3º E.S.O 225 €

553 Susan Werner Alejandro Sevilla Werner 3º E.P 90 € 40 €

553 Susan Werner Dorothe Werner 4º E.S.O 225 €

555 Margarita Enseñat Balaguer Marina Gutiérrez Enseñat 4º E.P 130 €

555 Margartia Enseñat Balaguer Margarita Gutiérres Enseñat 3º E.I 65 €

556 Victoria González Gallego Victoria Castro González 2º E.S.O 200 €

Page 30: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 30 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

MEC PREU

557 Kathy Schmidt Anton Lino Schmidt 2º E.P 110 €

558 María Rodríguez Barceló Francisco Martínez Rodríguez 5º E.P 150 €

558 María Rodríguez Barceló Isabel Martínez Rodríguez 5º E.P 150 €

559 Juana Ana Covas Bordoy Aina Torres Covas 3º E.P 130 €

560 Patricia Londoño Piedrahita Steffany Agudelo Londoño 3º E.S.O 200 €

561 Antonio Sánchez López Karen Sánchez Vicens 4º E.S.O 225 €

562 Marcos Bosch Muñoz Julia Bosch Sierra 2º E.P 110 €

564 Francisca Martínez Béjar Antonio Beltrán Martínez 3º E.S.O 225 €

564 Francisca Martínez Béjar Ana Beltrán Martínez 1º E.S.O 200 €

566 Jose Saez Barón Miguel González Saez 4º E.P 130 €

567 David Vicente Lastra David Vicente Fernández 3º E.I 65 €

568 Andrés Pont Riera Mercedes Pont Nieto 2º E.S.O 200 €

569 José Ruiz Fernández José Brian Ruiz Lopatei 4º E.P 130 €

570 Juana Ana Suau Simó Aina Llinás Suau 2º E.I 65 €

570 Juana Ana Suau Simó Pedro Llinás Suau 3º E.P 130 €

572 Silvia López Gutierrez Una Calafell López 2º E.I 65 €

573 Guillermo Pujol Enseñat Macià Pujol Alemany 5º E.P 150 €

574 Sneylata Singh Calafell Indira Lasay Singh 2º E.I 65 €

575 Magdalena Tomás Fiol Magdalena Castell Tomás 2º E.S.O 200 €

576 Maritza Granda Torres Steffany Guerrero Granda 1º E.S.O 200 €

577 Juana Bermúdez García Noelia Lorente Bermúdez 3º E.S.O 225 €

3r) Denegar les següents sol·licituds, perquè no compleixen amb el requisit de la Base Segona a), que diu: “Estar empadronats en el municipi d'Andratx amb una antiguitat mínima del dia 13 de setembre de 2006 i estar matriculat en un centre públic, privat o concertat, en Educació Infantil, Primària o Secundària Obligatòria”

Nº ORDEN

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS PADRON

4 Jose Joaquín Lerma Barba Marina Lerma García 3º E.I 18,09,06

Page 31: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 31 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

124 Sebastián Llabrés Francisco Gemma Llabres Busch 3º E.P 16,09,06

336 Mª Concepción Camacho GaldónMiguel García Camacho 3º E.I 20,09,06

437 Maribel Chacón Cerdá Paola Cerdá Chacón 3º E.I 19,10,06

440 Isabel Carmona Ortega Mª Dolores Carmona Carmona 2º E.P 24,10,06

440 Isabel Carmona Ortega Fco. Antonio Ortega Carmona 2º E.I 24,10,06

477 Caridad Sánchez Lozano Omar Hajidi Sánchez 3º E.S.O 03,10,06

477 Caridad Sánchez Lozano Laila Hajidi Sánchez 3º E.P 03,10,06

525 Lorenzo Suau Simó Antoni Suau Maget 5º E.P BAJA

550 Miguel Bocanegra Decos Arantxa Bocanegra Garzón 1º E.P 26,09,06

550 Miguel Bocanegra Decos Ainoa Miranda Garzón 3º E.P 26,09,06

554 Susan Werner Isabelle Werner 2º E.S.O. 03.11.2006

4t) Denegar les següents sol·licituds, perquè no compleixen amb el requisit de la Base Tercera, Documentació, que diu: Per sol·licitar aquesta s’haurà de presentar la següent documentació: 2.- Fotocopia del DNI/NIE de l’alumne, si el té, i del pare, mare o tutor.

Nº ORDRE

NOM I LLINATGES DECLARANT NOM ALUMNE CURS

DOCUMENTACIO

17 Ivon Echart Brahian Molina Echart 6º E.P NO NIE

17 Ivon Echart Yhotanan Molina Echart 3º E.S.O NO NIE

160 Nerza Chacón Useche Kevin Alvarado Chacón 1º E.P NO NIE

265 Silke Pfaller Max Pfaller 1º E.I NO NIE

265 Silke Pfaller Samuel Pfaller 1º E.P NO NIE

390 Julia Marquez Alvaro S. Yarzón Marquez 1º E.S.O

NO NIE

390 Julia Marquez Federico Yarzón Marquez 4º E.P NO NIE

390 Julia Marquez Andrés N. Yarzón Marquez 3º E.P NO NIE

449 Jorge Humberto Ledesma Alvares Juliana Weber Ledesma

1º E.S.O NO NIE

5è) Adonar del present Acord a la Intervenció Municipal.”

Page 32: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 32 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea d’Educació de data 20 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

3r/2n – SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ ESCOLETA MUNICIPAL EL SOL D’ANDRATX. Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea d’Educació de data 17 d’abril de 2007, i que diu així:

“Vista la convocatòria de la Conselleria de Presidència i Esports, publicada en el BOIB núm. 49 de data 03-04-2007, en relació a les ajudes per dur a terme programes i serveis d’atenció a la primera infància (0-3 anys) corresponents a l’exercici de l’any 2007.

Vista la demanda de places que actualment s’han produït en aquest terme municipal i vist que l’Escoleta Municipal “El Sol” es un centre que atén menors de tres anys de forma regular durant períodes d’horari continuat.

La Regidora que subscriu proposa:

1r) Acollir-se a l’esmentada convocatòria d’ajudes que la Conselleria de Presidència i Esports per a l’any 2007, sol·licitant subvenció de:

FINANÇAR DESPESES DE MANTENIMENT DE L’ESCOLETA MUNICIPAL ‘EL SOL D’ANDRATX’.

2n) Donar trasllat del present Acord a la Unitat de Cultura als efectes oportuns.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea d’Educació de data 17 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

4t) JOVENTUT:

4t/1r – BECA DE POSTGRAU A JOSEP PUJOL FERRÀ.

Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita pel Regidor delegat de l’Àrea d’Intervenció, Personal e Informàtica de data 16 d’abril de 2007, i que diu així: .

“Vist l’informe emes per el cap de la Unitat de Serveis Informàtics en el que sol·licita la ampliació per 6 mesos de la Beca de Postgrau TUO Fundació Universitat Empreses, per dur a terme el Projecte de Modernització Administrativa Local, i vist que el Sr. Josep Pujol Ferrà compleix els requisits per la firma de l’ampliació de la dita beca, tenint en compte que te coneixement del sistema informàtic del Ajuntament, es proposa el següent:

1r) Que es concedesqui una beca de post-grau TUO Fundació Universitat Empreses al Sr. Josep Pujol Ferrà, tot prorrogant la que finalitza el proper 19 d’abril de 2007, fins el 19 d’octubre de 2007.

2n) Que s’aprovi la despesa que suposa la concessió de dita beca i que ascendeix a 750 euros mensuals, fent un total de 4.500 euros, amb càrrec a l’exercici 2007.

Page 33: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 33 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

3r) Donar compte als interessats i a la Intervenció Municipal.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita pel Regidor delegat de l’Àrea d’Hisenda de data 16 d’abril de 2007, anteriorment

4t/2n – FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE DE TERESETES DE MALLORCA ELS DIES 18, 19 I 20 DE MAIG. Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea de Joventut i Cultura de data 13 de març de 2007, i que diu així:

“Vist l’èxit obtingut en les darreres edicions del Festival de Teresetes i vist l’interès de l’Ajuntament en fomentar la cultura tant als majors com als més jovenets del nostre municipi.

La regidora delegada de Joventut i Cultura proposa a la Junta de Govern Local l’adopció de l’acord següent:

1r) Participar al 9è Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca. 18, 19 i 20 de maig 2007, segons programa que segueix:

- Dia 18, a les 18h a l’Escola de Música: el grup Sobrevento de Brasil presenta l’espectacle ‘Moments de Mozart’ Sobrevento. 55 min. En castellà i per tots els públics.

- Dia 19, a les 17h a la Plaça de s’Arracó: la companyia Tut i Tam de Rússia presenta l’espectacle ‘Petrushka’ popular. 50 min. En castellà i per tots els públics.

- Dia 20, a les 12h a la Llotja del Port d’Andratx: la companyia Teatro de las Estaciones de Cuba presenta l’espectacle ‘La niña que riega la albahaca y el príncipe preguntón’ de Federico García Lorca. 45 min. En castellà i per tots els públics.

2n) Aprovar la despesa que suposa la participació al Festival de Teresetes i que puja a un total de QUATRE MIL CENT SETANTA SIS EUROS (4.176,00 euros), pressupost del qual adjuntam.

3r) Donar compte al Departament d’Intervenció Municipal i al de Joventut.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea de Joventut i Cultura de data 13 de març de 2007, anteriorment transcrita.

5è) SERVEIS SOCIALS:

5è/1r – PLA DE PRESTACIONS BÀSIQUES I AJUDES A FAMÍLIES AMB MENORS EN SITUACIÓ DE RISC SOCIAL I PERSONES EN SITUACIÓ DE GREU I URGENT NECESSITAT. Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea de Sanitat, Gent Gran i Serveis Socials de data 17 d’abril de 2007, i que diu així:

“Vist el Conveni marc de col·laboració enter S’Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca i l’Ajuntament d’Andratx, per el funcionament de les prestacions socials

Page 34: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 34 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

bàsiques i tenint que presentar la sol·licitud corresponent al any 2007, la Regidora que subscriu proposa:

1r) Donar compte a la Junta de Govern Local de la sol·licitud del finançament de les prestacions socials bàsiques per a l’any 2007.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea de Sanitat, Gent Gran i Serveis Socials de data 17 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

6è) SERVEIS COMUNITARIS I SANITAT:

6è/1r - SOL·LICITUD DE LA SRA. GENOVEVA GARCIA LOPEZ D’AUTORITZACIÓ MUNICIPAL PER A LA TRANSMISSIÓ DELS DRETS FUNERARIS, DEL NÍNXOL NÚM. 2, DE LA SEPULTURA NÚM. 20, SECCIÓ 5ª, SECTOR I, DEL CEMENTIRI MUNICIPAL D’ANDRATX Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea de Sanitat, Gent Gran i Serveis Socials de data 18 d’abril de 2007, i que diu així:

“Vist l’acord adoptat per la Junta de Govern Local en sessió ordinari de dia 30 de març de 2007, en relació a la SOL·LICITUD DE LA SRA. GENOVEVA GARCIA LOPEZ PER A LA TRANSMISSIÓ DELS DRETS FUNERARIS DEL NÍNXOL 2N. DE LA SEPULTURA NÚM. 20, SECCIÓ 5ª, SECTOR I, DEL CEMENTIRI MUNICIPAL D’ANDRATX.

Propòs a la Junta de Govern Local l’adopció de l’acord de rectificació d’error material següent:

En el sentit que allà on diu:

Vista la instància presentada per la Sra. Genoveva GARCIA LOPEZ, R.G.E. núm. 2037, de data 19 de Març de 2007, pel que sol·licita autorització municipal per a la transmissió dels drets funeraris del nínxol 4t. de la Sepultura núm. 20, Secció 5ª, Sector I, del Cementiri Municipal d’ Andratx .

D’acord amb el que s’estableix en l’article 36 del Reglament del Servei dels Cementiris Municipals del Terme d’Andratx, propòs a la Junta de Govern Local l’adopció del següent acord:

1r) Autoritzar la transmissió dels drets funeraris del nínxol 4rt. de la Sepultura núm. 20, Secció 5ª, Sector I, del Cementiri Municipal d’Andratx, a favor de la Sra. Genoveva GARCIA LOPEZ, en qualitat de Hereua de Pilar Rodríguez López, titular d’aquesta sepultura.

Que es deixin en estalvi iguals o millors drets que sobre la mateixa puguin acreditar terceres persones.

2n) Així mateix, i d’acord amb l’article 34 del Reglament del Servei dels Cementiris Municipals del Terme d’Andratx, s’acorda que es procedeixi a l’expedició del títol corresponent i que s’adoni del present acord al interessat, a Intervenció i es procedeixi a les anotacions en els Llibres de Registre corresponents.

Page 35: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 35 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

Ha de dir:

Vista la instància presentada per la Sra. Genoveva GARCIA LOPEZ, R.G.E. núm. 2037, de data 19 de Març de 2007, pel que sol·licita autorització municipal per a la transmissió dels drets funeraris del nínxol 2n. de la Sepultura núm. 20, Secció 5ª, Sector I, del Cementiri Municipal d’ Andratx .

D’acord amb el que s’estableix en l’article 36 del Reglament del Servei dels Cementiris Municipals del Terme d’Andratx, propòs a la Junta de Govern Local l’adopció del següent acord:

1r) Autoritzar la transmissió dels drets funeraris del nínxol 2 n. de la Sepultura núm. 20, Secció 5ª, Sector I, del Cementiri Municipal d’Andratx, a favor de la Sra. Genoveva GARCIA LOPEZ, en qualitat de Hereua de Pilar Rodríguez López, titular d’aquesta sepultura.

Que es deixin en estalvi iguals o millors drets que sobre la mateixa puguin acreditar terceres persones.

2n) Així mateix, i d’acord amb l’article 34 del Reglament del Servei dels Cementiris Municipals del Terme d’Andratx, s’acorda que es procedeixi a l’expedició del títol corresponent i que s’adoni del present acord al interessat, a Intervenció i es procedeixi a les anotacions en els Llibres de Registre corresponents.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea de Sanitat, Gent Gran i Serveis Socials de data 18 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

6è/2n - SOL·LICITUD DEL SR. JAIME MARQUES ALEMANY D’AUTORITZACIÓ MUNICIPAL PER A LA TRANSMISSIÓ DELS DRETS FUNERARIS, DE LA SEPULTURA NÚM. 14, SECCIÓ 2ª, SECTOR II, DEL CEMENTIRI MUNICIPAL DE S’ARRACÓ.

Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea de Sanitat, Gent Gran i Serveis Socials de data 18 d’abril de 2007, i que diu així:

“Vista la instància presentada pel Sr. Jaime MARQUÉS ALEMANY, R.G.E. núm. 2590, de data 10 d’abril de 2007, pel que sol·licita autorització municipal per a la transmissió dels drets funeraris de la Sepultura núm. 14, Secció 2ª, Sector II, del Cementiri Municipal de S’Arracó al seu favor.

D’acord amb el que s’estableix en l’article 36 del Reglament del Servei dels Cementiris Municipals del Terme d’Andratx, propòs a la Junta de Govern Local l’adopció del següent acord:

1r) Autoritzar la transmissió dels drets funeraris de la Sepultura núm. 14, Secció 2ª, Sector II, del Cementiri Municipal de S’Arracó, a favor del Sr. Jaime Marqués Alemany, en qualitat de TITOL NOU, titularitat que correspon actualment a l’Ajuntament d’Andratx.

Que es deixin en estalvi iguals o millors drets que sobre el mateix puguin acreditar terceres persones.

Page 36: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 36 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

2n) Així mateix, i d’acord amb l’article 34 del Reglament del Servei dels Cementiris Municipals del Terme d’Andratx, s’acorda que es procedeixi a l’expedició del títol corresponent i que s’adoni del present acord al interessat, a Intervenció i es procedeixi a les anotacions en els Llibres de Registre corresponents.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea de Sanitat, Gent Gran i Serveis Socials de data 18 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

6è/3r - SOL·LICITUD DE LA SRA. MARIA BARCELO ALEMANY, D’AUTORITZACIÓ MUNICIPAL PER A LA TRANSMISSIÓ DELS DRETS FUNERARIS, DE LA SEPULTURA NÚM. 67, SECCIÓ 1ª, SECTOR I, DEL CEMENTIRI MUNICIPAL D’ANDRATX. Per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea de Sanitat, Gent Gran i Serveis Socials de data 18 d’abril de 2007, i que diu així:

“Vista la instància presentada per la Sra. Maria BARCELÓ ALEMANY, R.G.E. núm. 2727, de data 12 d’abril de 2007, pel que sol·licita autorització municipal per a la transmissió dels drets funeraris de la Sepultura núm. 67, Secció 1ª, Sector I, del Cementiri Municipal d’Andratx.

D’acord amb el que s’estableix en l’article 36 del Reglament del Servei dels Cementiris Municipals del Terme d’Andratx, propòs a la Junta de Govern Local l’adopció del següent acord:

1r) Autoritzar la transmissió dels drets funeraris de la Sepultura núm. 67, Secció 1ª, Sector I, del Cementiri Municipal d’Andratx, a favor de la Sra. Maria BARCELÓ ALEMANY, en qualitat de titular indivisa d’aquesta sepultura.

Que es deixin en estalvi iguals o millors drets que sobre la mateixa puguin acreditar terceres persones.

2n) Així mateix, i d’acord amb l’article 34 del Reglament del Servei dels Cementiris Municipals del Terme d’Andratx, s’acorda que es procedeixi a l’expedició del títol corresponent i que s’adoni del present acord al interessat, a Intervenció i es procedeixi a les anotacions en els Llibres de Registre corresponents.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar la proposta subscrita per la Regidora delegada de l’Àrea de Sanitat, Gent Gran i Serveis Socials de data 18 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

7è) TORN D’URGENCIA.

7è/1r – INICI D’EXPEDIENT DE CADUCITAT DE LA LLICÈNCIA DE DEMOLICIÓ NÚMERO MA 37/05. Prèvia la declaració d’urgència adoptada per unanimitat, per la Secretaria de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura dels informes emesos pels serveis jurídics municipals en data 18 d’abril de 2007, i la proposta subscrita pel Batle de data 19 d’abril de 2007, i que diuen així:

Page 37: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 37 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

“ Atès que per Acord de la Junta de Govern Local d’aquesta Corporació Municipal en data 15 d’abril de 2005, es va atorgar llicència de demolició MA 37/05, d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres ubicat a l’avinguda Joan Carles I, número 68, cantonada carrer Menéndez Pelayo d’Andratx, permís que va ser notificat a la Sra. Magdalena Esteva Alemany i la Sra. Antonia Esteva Alemany en data 18 de maig de 2005.

Atès que l’execució de les esmentades obres per la seva ubicació requeria l’informe favorable preceptiu del Departament d’obres públiques de la Direcció General de Carreteres del Consell de Mallorca, emès en data 28 de febrer de 2005, i amb entrada a aquest Ajuntament en data 15 de març de 2005, tot indicant-se a la condició segona de l’esmentada autorització que aquesta s’hauria d’exercitar en el termini d’un any a partir del dia següent al de la data de la seva recepció, quedant sense efecte a la finalització del mateix, motiu pel qual a la data actual l’esmentada autorització preceptiva i favorable ja no té cap validesa.

Atès que a les condicions generals de la llicència atorgada s’advertia que el termini per començar les esmentades obres era d’un mes a comptar des de la seva notificació, i que el termini per acabar-les era de 12 mesos, tot i tenint present que en la data de notificació de l’esmentada llicència hi era vigent l’Ordenança Reguladora d’execució d’obres considerades molestes en període vacacional, motiu pel qual no estava permesa l’execució de l’esmentada llicència sent d’aplicació la condició 15ª de la llicència concedida, en la qual es regula el termini d’execució de les obres en aquests supòsits.

Atès que aplicant-se el termini per a la execució de les obres esmentades, tenint present la condició 15ª de la llicència, així com, atès a la condició particular i) de l’esmentada llicència d’obres la qual assenyalava que l’autorització caducarà transcorregut el termini d’un any des de la data de notificació, si encara s’han executat les obres autoritzades, ens trobem davant el supòsit d’incompliment dels terminis per començar i finalitzar les obres autoritzades.

Atès que al present supòsit ens trobem davant una caducitat de l’esmentada llicència d’obres, ja que s’ha produït una extinció dels efectes de la llicència per incompliment dels terminis assenyalats a la mateixa, aquesta caducitat es produeix de forma obligada, sent obligatori donar audiència prèvia, tenint present que les raons i circumstàncies fonamentals d’aquesta paralització no són imputables a aquest Ajuntament, sent contrari a la naturalesa de les llicències d’obres el què la mateixa es deixi a la voluntat del destinatari sent sotmesa al calendari temporal fixat pel particular, la qual cosa vulneraria el sentit del que disposen els articles 7.3 de la Llei 10/1990 de 23 d’octubre, de Disciplina Urbanística de la Comunitat Autonòmica de les Illes Balears.

En aplicació del que disposen els articles 7 i 8 de la Llei 10/1990 de 23 d’octubre, de Disciplina Urbanística de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l’article 242.6 del Reial Decret Legislatiu 1/1992, de 26 de juny, la vigència del qual és refermada per la disposició derogatòria de la Llei 6/1998, de 13 d’abril sobre règim del sòl i valoracions, i demés concordats de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú,

Per tot allò, s’estima que s’hauria de procedir a:

Page 38: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 38 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

1.- Iniciar un expedient de caducitat de la llicència d’obres de demolició concedida per la Junta de Govern Local amb data 15 d’abril de 2.005, OMA 37/05, a la Sra. Magdalena Esteva Alemany i la Sra. Antonia Esteva Alemany, per a la demolició d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres ubicat a l’avinguda Joan Carles I, número 68, cantonada carrer Menéndez Pelayo d’Andratx.

2.- Donar un termini d’audiència a les persones interessades de l’expedient durant el termini de quinze dies hàbils a comptar des del dia següent a la notificació del present acord, per a la formulació de les al·legacions que considerin oportunes, així com per a examinar l’expedient.

No obstant la Corporació acordarà el que estimi més convenient”.

Vista la proposta formulada per la Batlia Presidència en data 19 d’abril de 2007 conseqüència dels informes jurídics emesos en data 18 d’abril de 2007, s’eleva a la Junta de Govern que s’adopti el següent

ACORD:

1r) Iniciar un expedient de caducitat de la llicència d’obres concedida per la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada amb data 15 d’abril de 2.005, OMA 37/05, a a la Sra. Magdalena Esteva Alemany i la Sra. Antonia Esteva Alemany, per a la demolició d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres ubicat a l’avinguda Joan Carles I, número 68, cantonada carrer Menéndez Pelayo d’Andratx.

2n) Donar un termini d’audiència a les persones interessades de l’expedient durant el termini de quinze dies hàbils, per a la formulació de les al·legacions que considerin oportunes, així com per a examinar l’expedient.”

La Junta de Govern Local per unanimitat i en votació ordinària acorda aprovar els informes emesos pels serveis jurídics municipals en data 18 d’abril de 2007, i la proposta subscrita pel Batle de data 19 d’abril de 2007, anteriorment transcrita.

8è) PRECS I PREGUNTES. No se’n formulen.

I no havent-hi més assumptes a tractar, el Sr. Batle-President aixeca la sessió, quan són

Page 39: ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA · PDF fileAjuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears. Pàgina 1 de 11 Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del

________________________________________________________________________________ Ajuntament d'Andratx - Av. de la Cúria, 1 - 07150 Andratx - Illes Balears.

Pàgina 39 de 11

Rfªdoc.:\\Garrafa\unitats del ajuntament\SECRETARIA\ACTES\Junta Govern Local\ACTES\2007\07-04-20.doc

les dotze hores i trenta minuts, i s’estén la present acta, que autoritza i signa amb mi la Secretaria de la Corporació Municipal, la qual cosa certific.