1
Jove, activa’t avaluem la teva situació i t’oferim suport, assessorament i orientació durant 4 mesos per ajudar-te a trobar feina. ›› On? A Reus. Inscripcions fins al 30/03. FormaciÓ en TIC relacionades amb l’emprenedoria aprèn a elaborar un pla estratègic de xarxes socials, com instal·lar un servidor local i moltes coses més!  ›› On? A Reus i Tortosa. Inscripcions fins al 31/05. FormaciÓ per a l'emprenedoria i promociÓ de la cultura EMPRENEDORA descobreix oportunitats per emprendre, estratègies de màrqueting i com trobar fonts de finançament per tirar endavant la teva idea. ›› On? A Reus i Tortosa. Inscripcions fins al 30/06. Assessorament per a la creaciÓ d'empreses analitzem la teva idea empresarial per formular un pla de negoci viable! ›› On? A Reus i Tortosa. Inscripcions durant tot l’any. Qui hi pot participar: joves d’entre 18 i 29 anys, amb formació o sense, inscrits al registre de Garantia Juvenil. Inscripcions i més informació Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació Pg. de Sant Antoni, 100 43003 Tarragona www.dipta.cat/garantiajuvenil Tel. 977 29 66 91 [email protected] Aquests projectes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulats per l’Ordre EMO/319/2015 i d'acord amb els Programes Singulars, regulats per l'Ordre EMO/322/2015. Unió Europea Fons social europeu L’FSE inverteix en el teu futur Iniciativa d’Ocupació Juvenil que vulguin decidir el seu futur professional! Si no estàs estudiant i et trobes a l’atur, apunta’t als programes d’inserció laboral juvenil que tenim per a tu! Cerquem 115 joves GARANTIA JUVENIL dipta.cat Unitat d’Imatge Corporativa i Disseny Gràfic. Diputacio de Tarragona

Cartell Garantia Juvenil sc - Diputació de Tarragona · 2016-02-10 · Inscripcions fins al 30/06. Assessorament per a la creaciÓ d'empreses analitzem la teva idea empresarial

  • Upload
    others

  • View
    2

  • Download
    0

Embed Size (px)

Citation preview

Jove, activa’tavaluem la teva situació i t’oferim suport,assessorament i orientació durant4 mesos per ajudar-te a trobar feina.›› On? A Reus. Inscripcions fins al 30/03.

FormaciÓ en TICrelacionadesamb l’emprenedoriaaprèn a elaborar un pla estratègic dexarxes socials, com instal·lar un servidorlocal i moltes coses més!  ›› On? A Reus i Tortosa. Inscripcions fins al 31/05.

FormaciÓ per al'emprenedoria i promociÓde la cultura EMPRENEDORAdescobreix oportunitats per emprendre,estratègies de màrqueting i com trobar fontsde finançament per tirar endavant la teva idea.›› On? A Reus i Tortosa. Inscripcions fins al 30/06.

Assessorament pera la creaciÓ d'empresesanalitzem la teva idea empresarial performular un pla de negoci viable!›› On? A Reus i Tortosa. Inscripcions durant tot l’any.

Qui hi pot participar: joves d’entre 18 i 29 anys, amb formacióo sense, inscrits al registre de Garantia Juvenil.

Inscripcions i més informacióÀrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’OcupacióPg. de Sant Antoni, 10043003 Tarragona

www.dipta.cat/garantiajuvenilTel. 977 29 66 [email protected]

Aquests projectes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació deCatalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’OcupacióJuvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulatsper l’Ordre EMO/319/2015 i d'acord amb els Programes Singulars, regulatsper l'Ordre EMO/322/2015.

Unió EuropeaFons social europeuL’FSE inverteix en el teu futur

Iniciativa d’Ocupació Juvenil

que vulguin decidir el seu futur professional!Si no estàs estudiant i et trobes a l’atur, apunta’t als programes

d’inserció laboral juvenil que tenim per a tu!

Cerquem115 joves

GARANTIA

JUVENIL

dipta.cat

Unita

t d’Im

atge

Cor

pora

tiva

i Dis

seny

Grà

fic. D

iput

acio

de

Tarr

agon

a