8

Programa - Programació Teatre de de Salt 2015

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Tota la programació del Teatre de Salt de gener a juny de 2015 Programa imprès que s'ha publicat i distribuit per a presentar tota la programació

Citation preview

Page 1: Programa - Programació Teatre de de Salt 2015
Page 2: Programa - Programació Teatre de de Salt 2015

ACTIVITAT POSTFUNCIÓDesprés de la funció de dissabte a les 21 h xerrada-col·loqui #postfuncio amb l’actriu Blanca Portillo.

Dansa / Procés de treball

MAL PELOEl Cinquè Hivern Fragments i conversa amb els creadors

DISSABTE 21 DE FEBRER — 21 h PREu 6 € Espectacle gairebé sense text

Direcció i interpretació María Muñoz i Pep Ramis / Ajudant de direcció Jordi Casa-novas / Col·laboracions artístisques Leo Castro, Vincent Dunoyer i Erri de Luca / Col·laboracions musicals Alia Sellami i Niño de Elche / Il·luminació August Viladomat / So Fanny Thollot / Espai escènic Pep Aymerich i Pep Ramis www.malpelo.org

Mal Pelo presenta el resultat de la seva residència al Teatre de Salt. Mos-tra alguns fragments de la que serà la nova creació, El Cinquè Hivern, que està previst que s’estreni a la Biennale de la Val de Marne (França) i que es pugui veure al Grec 2015-Festival de Barcelona.

Un projecte que reuneix de nou en escena a María Muñoz i Pep Ramis. Aquests fragments aniran acompa-nyats d’una conversa dels dos crea-dors amb el públic assistent.

El Cinquè Hivern descobreix la relació de dues persones en un espai en què “esperen en silenci” que passi un altre hivern. El cinquè.

Òpera

L’IMPRESARIO IN ANGUSTIE de Domenico CimarosaÒpera Jove

DISSABTE 10 DE GENER — 21 hPREu 8 € — DuRADA 1 h 10 min

Direcció escènica Toni Sans / Direcció musical Lluís Caballeria / Intèrprets Laura Martínez del Río, Maria Pujades, Helena Botanch, Joël Ruiz, Albert Cabero, Jordi Clos, Oriol Quintana i Jordi Carreté

www.operajove.com

Arriba l’òpera al Teatre de Salt. Una peça del s. XVIII de Cimarosa, llumino-sa i dinàmica. Una òpera bufa (comè-dia) que narra les disputes de tres dives per aconseguir-ne el rol principal.

Una hora amb molts embolics, gestualitat i humor. La dramatúrgia és fresca i divertida, al més pur estil de la “commedia dell’arte”.

Els responsables d’aquest diverti-mento musical són Òpera Jove, un nou projecte cultural en el que hi conver-

Teatre

BLANCA PORTILLO El Testamento de María Direcció: Agustí Villaronga

DISSABTE 31 DE GENER — 21 hPreu 30 / 20 € — DuRADA 1 h 05 minEspectacle en castellà

Autor Colm Tóibín / Traducció Enrique Juncosa / Direcció i adaptació Agustí Villaronga / Intèrpret Blanca Portillo / Composició musical Lisa Gerrard / Escenografia Frederic Amat / Producció CDN, Testamento, Grec 2014 i Avance PT

www.testamentodemaria.es

Agustí Villaronga porta a escena el text de l’irlandès Colm Tóibín, un dels actors contemporanis més aclamats. El Testamento de María és una revisió pagana de la història de la mare de Jesús de Nazaret.

Un monòleg que mostra la cara més humana del personatge: una dona de camp que, per una decisió divina que no entén, li treuen el fill i la fan ser testimoni de la seva crucifixió.

Blanca Portillo interpreta magis-tralment a María en la versió teatral creada originàriament per a Meryl Streep i portada a Broadway per Fiona Shaw.

Actriu en majúscules que defensa el seu personatge amb ràbia tel·lúrica.— Juan Carlos Olivares. Diari Ara

Extraordinària, tremenda interpretació de Blanca Por-tillo, que et manté en tensió de principi a final. — Marcos Ordóñez. El País (Babelia)

ELS GRANS NOMS DE L’ESCENA A PROP TEU

geixen universitaris i graduats rela-cionats amb les arts escèniques sota la batuta dels professors i cantants Chantal Botanch i Xavier Mendoza.

ÒPERA A L’ABAST DE TOTHOM

···ORQUESTRA DEL

CONSERVATORI ISAAC ALBÉNIZ DE GIRONA

···

© Òpera Jove

© Josep Aznar

Entrada exclusiva per als socis de: #ElClubCT

Page 3: Programa - Programació Teatre de de Salt 2015

Lolita Flores és una Colometa de cap a peus, cordial i colpido-ra, capaç de transmetre proxi-mitat i veritat; una actriu que converteix el dolor en matèria viva expressiva. — Juan Ignacio García Garzón. ABC

ACTIVITAT POSTFUNCIÓDesprés de la funció de divendres fotografia’t amb Lolita Flores i assisteix a la xerrada #postfun-cio amb l’actriu i el director.

Teatre

EL BON LLADRE Josep Julien Direcció: Xicu Masó

DISSABTE 25 D’ABRIL — 21 hPREu 15 / 12 € — DuRADA 1 h 20 min

Autor Conor Mcpherson / Direcció Xicu Masó / Intèrpret Josep Julien / Producció Iria Produccions

www.elbonlladre.com

Josep Julien (La Riera, El Cor de la ciutat, Cuéntame...) sol sobre l’escena-ri per interpretar un potent text ir-

landès de Conor Mcpherson que ja va captivar el públic de la darrera edició del Grec-Festival de Barcelona.

Amb clau de road movie, Mcpher-son teixeix un relat sobre el bé i el mal. A través d’una història aparent-ment senzilla, el personatge intenta esquivar el destí. Aquesta lluita i la Irlanda més solitària i trista en són els principals protagonistes. L’es-pectador riurà i s’emocionarà amb les desventures del personatge i serà colpejat per la càrrega de profundi-tat que, d’amagat, trasllada aquesta peça.

Julien transmet una mirada que implora que l’escoltin, amb tots els matisos que Xicu Masó ha sabut introduir al text. — Juan Carlos Olivares. Diari Ara

Treball d’actor, direcció d’actor. Setanta minuts que t’enganxen i et porten de la mà fins a un emotiu final, un molt bon espectacle de teatre de text.— Ferran Baile. Recomana.cat

Teatre

UNA JORNADA PARTICULARClara Segura i Pablo DerquiDirecció: Oriol Broggi

DIVENDRES 8 DE MAIG — 21 h PREu 28 / 18 €DuRADA a determinar

Direcció Oriol Broggi / Intèrprets Clara Se-gura i Pablo Derqui, resta de repartiment en curs / Producció La Perla 29

www.laperla29.com

DESCOBREIX EL PROCÉS CREATIU D’UNA DE LES

COMPANYIES DE DANSA CONTEMPORÀNIA MÉS

INTERNACIONAL···

MARÍA MUÑOZ I PEP RAMIS, ALTRA VEGADA,

JUNTS SOBRE L’ESCENARI···

ACTIVITAT POSTFUNCIÓConversa #postfuncio amb María Muñoz i Pep Ramis (Mal Pelo) so-bre el procés creatiu del seu proper espectacle El Cinquè Hivern.#ElClubCT

Teatre

LOLITA FLORES La Plaza del DiamanteDirecció: Joan Ollé

DIVENDRES 27 DE FEBRER — 21 hPREu 28 / 18 € — DuRADA 1 h 15 minEspectacle en castellà

Autora Mercè Rodoreda / Direcció Joan Ollé / Adaptació Carles Guillén i Joan Ollé Traducció al castellà Celina Alegre i Pere Rovira / Intèrpret Lolita Flores

www.teatroespanol.es

La gran Lolita Flores interpreta l’adaptació de Guillén i Ollé de La Plaça del Diamant. Un xoc de cul-tures explosiu amb una gran força escènica.

Des de l’estrena de la peça amb Renom, Carulla i Pons (2004), grans noms s’han convertit en La Colometa: des de la lectura dramatitzada d’Ana Belén fins a la versió anglesa inter-pretada per Jessica Lange. Ara és el torn de Flores, la diva espanyola que interpreta aquest monòleg interior, costumista i colpidor.

Una crònica de la vida d’una dona a la Barcelona de postguerra. El gran clàssic de Rodoreda, una de les veus més influents de la literatura catalana del segle XX.

Tot passa a la seva cara, als seus ulls, a la seva veu. Podria ser la germana d’Ovidi Montllor (...) Posseeix, com ell, un do inusual: la rotunda capacitat de commoure amb sobrietat.— Marcos Ordóñez. El País (Babelia)

Recordeu la pel·lícula d’Ettore Scola Una giornata particolare amb Sofia Loren i Marcello Mastroianni? Era als anys 70 i narrava la trobada casual entre un periodista radiofònic i una mestressa de casa el mateix dia que Hitler va arribar a Roma abans de la Segona Guerra Mundial.

Els dos personatges comencen a parlar i s’adonen, igual que el públic, que la vida pot tenir moltes contra-diccions. Broggi (Antígona, Incen-dis, Cels…) recupera aquest clàssic cinematogràfic, guanyador del Globus d’Or i el César el 1978, amb Clara Se-gura i Pablo Derqui, dos grans noms del teatre català contemporani.

PRIMERA FUNCIÓ DESPRÉS DE L’ESTRENA

A BARCELONA···

AMB LA FIRMA D’ORIOL BROGGI, DIRECTOR D’INCENDIS I CELS

···FLOTATS I ANNA

LIZARAN JA VAN PORTAR L’ESPECTACLE ALS

ESCENARIS CATALANS···

ACTIVITAT POSTFUNCIÓDesprés de la funció de divendres xerrada-col·loqui #postfunció amb Oriol Broggi i els actors de l’espectacle.Organitza: #ElClubCT

© Sergio Parra

© La Perla 29

Entrada exclusiva per als socis de: #ElClubCT

Page 4: Programa - Programació Teatre de de Salt 2015

Teatre

ELS PASTORETS DE SALTRoser d’Hivern de Salvador Sunyer i Aimeric

DIJOuS 25 DE DESEMBRE — 19 h DIVENDRES 26 DE DESEMBRE — 21 hDISSABTE 27 DE DESEMBRE — 21 h DIuMENGE 28 DE DESEMBRE — 19 h PREu 6 € — DuRADA 1 h 40 min aprox. Espectacle per a tots els públics

Dirigits per la companyia El Safareig Teatre amb la Coral Tribana Salt

Direcció Xavier Fàbrega / Música Miquel Sunyer i Bover / Direcció Coral Quim Bonal Espai escènic Judith Torres / Vestuari Judith Torres i Elena Fusellas / Producció Safareig Teatre

Des de l’any 2005 aquests personatges nadalencs no pujaven a l’escenari sal-tenc. Enguany, coincidint amb l’Any Sunyer, s’ha recuperat la tradició. Més de 30 actors han sumat esforços per escenificar Roser d’Hivern, els pas-torets de Salvador Sunyer i Aimeric. En Tic-Tac i en Ning-Nang són els protagonistes d’aquesta adaptació en la qual també hi trobarem en Satanàs i els quadres bíblics tradicionals.

Un espectacle per a tots els pú-blics que es podrà veure en quatre funcions. La recaptació del dia 27 es donarà íntegrament a l’associació Càritas de Salt.

DESPRÉS DE 9 ANYS,

TORNEN ELS PASTORETS DE SALT

···

Teatre musical

ULISSES de Cor País Meu

DISSABTE 24 DE GENER — 21 h PREu 8 € — DuRADA 1 h 30 min

Direcció musical i d’escena Ramon Manent i Folch / Escenografia i vestuari Anna Riera / Intèrprets Francesc Gispert, Muntsa Fernàn-dez, Anna Riera, Florenci Maymó, Angelina Estany, Mercè Pla, Montse Jaén, Francesc Gispert, Quim Armengol, Núria Puertas, Jor-di Majó, Amadeu Andrés i Josep Ma Freixa

www.corpaismeu.cat

Cor País Meu presenta Ulisses, l’Odis-sea en escena, cantada amb veu i músi-ques mediterrànies. L’enyorança de la pàtria, l’amor absent, el llarg i angoixós viatge a Ítaca i el restabliment de la pau, en un musical coral i poètic.

Aquest cor saltenc va néixer a finals del 2009 a l’Aula de Música Tradicio-nal i Popular (AMTP) com a formació polifònica sota la direcció de Ramon Manent.

LA DARRERA CREACIÓ DE COR PAÍS MEU, CANT CORAL AMB

FLAIRE MEDITERRÀNIA···

Dansa contemporània

DANSALT 2015Seed’s 15CobosMika Nou EspiralDIuMENGE 17 DE MAIG — 18 h PREu 5 € — DuRADA 1 h 15 min aprox

Direcció artística CobosMika Company / Coreògrafs Peter Mika, Corinne Lanselle i Lali Ayguadé amb la col·laboració de Diego Sinniger i Nico Riccini / Ballarins Mathilde Nirascou, Andréa Baptiste, Maé Nayrolles, Fanny Laï, Marie-Lou Renon, Laurie Boulard, Coline Bernard, Rita Gratacós, Gaetan Boschini, Charlene Guyot, Clàudia González Vendrell, Coralie Arnault, Mathilde Lambert, Elise Bernard, Carla Tenas, Fiona Houez, Elisa Rouaiguia, Claire Archambau i Camille Guillaume / Producció Núria Botellé / Organització Nou Espiral

www.cobosmika.com

Un any més, CobosMika presenta el treball fet pels alumnes del màster professional de dansa Seed’s en el marc del Dansalt.

El programa està format per coreografies de Corinne Lanselle,  Lali Ayguadé  i Peter Mika, director artístic de Cobosmika.

Seed’s 15 ofereix una suggerent mirada a la dansa contemporània i a la diversitat d’estils de cadascun d’aquests coreògrafs.

Els 19  intèrprets d’arreu del món que participen en el màster mostra-ran el talent adquirit al llarg del curs, enguany impartit a l’espai Cobos-Mika a Palamós/Vall-llobrega.

Cinema

CLÀSSICS A LA FRESCA EN VOSCicle d’Humor Negre

DEL 25 DE JuNY AL 16 DE JuLIOLCADA DIJOuS A LES 22 h AL PATI DEL TEATRE DE SALT ENTRADA GRATUÏTA

Cinema a la fresca amb versió original subtitulada. Els darrers dos anys hem “viatjat” per Itàlia i aquest estiu ho fa-rem per diversos països per descobrir el seu “humor negre” amb:

ARSENIC AND OLD LACE — 25/06(Arsénico por compasión) — uSA, 1944de Frank Capra amb Cary Grant, Priscilla Lane i Peter Lorre.

THE LADYKILLERS — 02/07(El quinteto de la muerte) — Gran Bretanya, 1955d’Alexander Mackendrick amb Alec Guinness, Herbert Lom i Peter Sellers.

EL VERDUGO — 09/07 Espanya, 1963de Luis García Berlanga amb José Is-bert, Nino Manfredi i Emma Penella.

LA GRANDE BOUFFE — 16/07(La gran comilona) — França, 1973de Marco Ferreri amb Marcello Mas-troianni, Ugo Tognazi i Philippe Noiret.

Teatre

SANTA NIT, una història de NadalDirecció: Julio Manrique i Xavier RicartDIVENDRES 6 DE MARÇ — 21 h PREu 28 / 18 € — DuRADA 1 h 10 minEspectacle per a tots els públics (a partir de 14 anys)

Autora Cristina Genebat / Direcció Julio Manrique i Xavier Ricart / Intèrprets Ivan Benet, Marc Rodríguez, Cristina Genebat, Ernest Villegas, Mireia Aixalà, Albert Ribalta i Norbert Martínez / Producció Bitò Produccions i La Brutal

www.labrutal.com

Santa Nit és una comèdia urbana i actual, inspirada en Els Pastorets. Una història de Nadal que narra les peripècies de dos amics, en Lluc i en Rubén (Ivan Benet i Marc Ro-dríguez), a la gran ciutat. Aventures d’un parell de pastors contempora-nis a qui se’ls gira feina una nit de Nadal, quan la seva amiga Maria es posa de part.

El pessebre és una parada dels Ferrocarrils, l’ase i el bou s’han con-vertit en senglars. I entre trucades, missatges, túnels de metro i un cel contaminat, s’acabaran sentint els crits de l’infantó.

Una celebració de la vida sen-se prejudicis ni falsos peat-ges. Una vida nova que volem, amb humor i una mica de galta , atrevir-nos a somiar.— Julio Manrique

ACTIVITAT POSTFUNCIÓDesprés de la funció de diven-dres conversa #postfuncio amb l’equip artísticOrganitza: #ElClubCT

ANY SuNYER2014

© Cobosmika

© Felipe Mena

Page 5: Programa - Programació Teatre de de Salt 2015

Thriller i comèdia negra

IDIOTA amb Ramon Madaula i Anna Sahun

DISSABTE 14 DE MARÇ — 21 h PREu 24 / 18 € — DuRADA 1 h 10 min

Text i direcció Jordi Casanovas / Intèrprets Anna Sahun i Ramon Madaula / Producció Sala Muntaner

www.salamuntaner.com

El dramaturg Jordi Casanovas torna al thriller i a la comèdia negra després de l’obra Un home amb ulleres de pasta.

Madaula i Sahun protagonitzen aquest joc, divertit i ple de suspens. L’espectador haurà de resoldre els di-ferents obstacles que es troba el perso-natge principal: un home (l’idiota) que es presenta a unes proves psicològi-ques per formar part d’un experiment. Una atractiva psicòloga el posarà a prova duent-lo a reaccions inespera-des. Només se’n sortirà si es concentra molt, si no, el final serà fatal.

És teatre que fa passar una bona estona, és gènere... És un 70% comèdia i 30% thriller.— Ramon Madaula, actor

ACTIVITAT POSTFUNCIÓDesprés de la funció de divendres xerrada-col·loqui #postfuncio amb R. Madaula i A. SahunOrganitza: #ElClubCT

Clown

LA CARTA de Paolo Nani

DISSABTE 11 D’ABRIL — 21 h PREu 28 / 18 € — DuRADA 1 h 10 min Espectacle sense text

Idea i concepte Paolo Nani i Nullo Facchini Direcció Nullo Facchini / Intèrpret Paolo Nani

www.paolonani.com

La carta és un espectacle de clown que fa més de 22 anys que viatja pel món. Un exercici d’estil amb un perfecte timing còmic i gags 100% ori-ginals. 70 minuts de riure sense parar mentre Paolo Nani explica la mateixa història de 15 maneres diferents: la primera carta l’escriu normal, des-prés es converteix en una pel·lícula de terror, una història marxa enrere, un western o una escena de cinema mut.

Cap minut sense rialles, un in cres-cendo de bogeria i complicitat amb una precisió extrema del llenguatge i les acrobàcies facials.

GRAN ÈXIT A TEMPORADA ALTA 2014

···PREMI UNITED SLAPSTIK

(FRANKFURT) I RONER SUR PRIS 2005

(ITÀLIA)···

La simplicitat moltes vegades porta el segell de genialitat.— Sylvia Thompson. Irish Times, Irlanda

Com riure amb intel·ligència. — La Sicilia, (Catània) Itàlia

Un mestre del gest. — Porsgrunn dagblad, Noruega

Comèdia

EL CRÈDIT amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas

DIVENDRES 12 DE JuNY — 21 hDISSABTE 13 DE JuNY — 18 h PREu 28 / 20 € — DuRADA 1 h 10 min

Autor Jordi Galceran / Direcció Sergi Belbel Intèrprets Jordi Boixaderas i Jordi Bosch / Producció Bitò Produccions i Focus

www.bitoproduccions.com

El fenomen teatral dels últims temps porta més de 300 funcions i 120.000 espectadors.

Parlar del trio Galceran, Boixade-ras i Belbel és parlar d’èxit assegu-rat. Han trobat allò que al públic li agrada: passar una bona estona amb humor intel·ligent. Ja ho van fer amb El mètode Grönholm, i els darrers tres anys ho han tornat a demostrar amb El Crèdit, amb Jordi Bosch, que s’acomiadarà al Teatre de Salt. El text, semifinalista al primer Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta, pre-senta una radiografia de la banca i la crisi econòmica a través de la relació entre un director de banc i un client que li demana un crèdit.

ÚLTIMA OPORTUNITAT DE VEURE AQUEST GRAN

ÈXIT TEATRAL···

Galceran i Belbel s’han propo-sat fer-nos riure mentre ens recorden el costat més salvat-ge del capitalisme.— Joan-Anton Benach. La Vanguardia

Gags a dojo i èxit assegurat.— Santi Fontdevila. Diari Ara

UN TIP DE RIURE

© Gabrielle Zucca

© David Ruano

© Josep Aznar

Page 6: Programa - Programació Teatre de de Salt 2015

El musical del Nadal arriba al Teatre de Salt amb la firma de Wonderful Kids, un projecte de teatre educatiu amb l’objectiu de reforçar les matèri-es que s’ensenyen a l’escola.

La Dalenina, una nena intel·ligent, tímida i aficionada al cant i a la músi-ca, i en Rok, un nen que se sent atret per tot allò màgic, acompanyaran els més menuts al Bosc de la música.

Els nens i nenes faran un viatge musical al món sorprenent i descone-gut de la fada Àmia on les cançons i el ball en són el màxim tresor. Les per-sonalitats de cadascun dels personat-ges ajudaran els petits espectadors a entendre que sempre es pot aprendre dels altres.

UN ESPECTACLE QUE POTENCIA ELS VALORS NADALENCS D’AMOR,

ALEGRIA, CONVIVÈNCIA I TRADICIÓ

···

I ABANS DE LA FuNCIÓ DE LES 12 h... PINTA, RETALLA I JUGAa partir de les 11 h a l’Espai El Planter (vestíbul del Teatre de Salt). Organitzat per:

PER QUÈ US INTERESSA L’ESPECTACLE?· Desenvolupa els sentits.· Potencia la creativitat i la lògica.· Ajuda a aprendre idiomes.· Potencia la psicomotricitat.

Dansa / Teatre

ZAQUIZAMÍCompanyia Roberto G. Alonso

DIuMENGE 15 DE MARÇ — 12 h PREu 8 / 7 € (15% dte amb el carnet de La Colla)DuRADA 45 min ESTRENA

Direcció i coreografia Roberto G. AlonsoYanes / Escenografia Roberto G. Alonso i Tony Murchland / Attrezzo i vestuari Víctor Peralta / Espai sonor Carles Cors

www.ciarobertogalonso.com

La companyia Roberto G. Alonso, amb més de 20 anys de trajectòria, és un referent de la dansa a Catalunya i ha triat el Teatre de Salt per estrenar el seu darrer espectacle: Zaquizamí.

A totes les llars sempre hi ha un racó ple d’andròmines on van a parar els trastos vells que estan en desús... és el zaquiza-mí. El d’aquesta història és al fons del passadís. Els seus habitants, els que no es veuen però que hi són, comencen a viure, a jugar i a somiar quan es pensen que no els senten... Cada vegada que el llum s’apaga s’organitza una festa.

Vine a descobrir-los en família. Una manera divertida d’apropar als més petits la dansa / teatre.

COMPANYIA AMB ESPECTACLES

MULTIPREMIATS A FETEN (GIJÓN)

···

I ABANS DE LA FuNCIÓ...TALLER MOVIMENT I JOC EN FAMÍLIA a partir de les 11 h a l’Espai El Planter. A partir de cançons i improvisacions guiades amb diferents materials, es proposa crear un espai obert per compartir experiències teatrals entre adults i infants.

Amb el carnet de La Colla i inscripció prèvia a: [email protected]

PER QUÈ US INTERESSA L’ESPECTACLE?· Educa en la sensibilitat artística.· Per descobrir moviments i sons.· Per veure una de les companyies amb més de 20 anys de trajectòria en apropar la dansa al públic infantil.

Música

CONCERTS PER A NADONS Suite núm. I —Els batecs del cargol

DIuMENGE 22 DE MARÇ— 12 i 16 h PREu 10 € (15% dte amb el carnet de La Colla) DuRADA 45 min

Teatre musical

EL BOSC DE LA MÚSICA, el musical de NadalWonderful Kids

DIuMENGE 21 DE DESEMBRE — 12 h, 17 h i 19 h PREu 10 €DuRADA 45 min Espectacle en català amb algunes cançons en anglès

Direcció David Planas i Meritxell Yanes /Intèrprets Cisco Cruz, Maria Casellas i Elena Martinell / Producció Wonderful Kids / Amb la col·laboració especial de Joan Maria Segura

www.wonderfulkids.net

EL PLANTER, PROGRAMACIÓ

FAMILIAR AMB SEGELL

DE QUALITAT

2-10ANYS

4-7ANYS

0-3ANYS

© Marta Viladrich (Biloqui,estudi creatiu)

© Wonderful Kids

Page 7: Programa - Programació Teatre de de Salt 2015

Direcció artística i musical Carles Pedragosa / Consultor artístic Paulo Lameiro / Assessorament dramatúrgic Jordi Oriol / Intèrprets Laura Codina, Faló Garcia, Carles Pedragosa, Queralt Prats, Nina Sunyer, Alba Pujol, Jordi Santanach, Antonio Izquierdo i Neus Masó / Música Carles Pedragosa, Jordi Santanach, Queralt Prats i Alba Pujol

facebook.com/ConcertsperaNadons/

No es tracta de seguir moviments dirigits sinó que els infants es deixen portar pel joc sonor i visual. Podran interactuar amb els músics, circular per l’espai... Els primers estímuls que rep el cervell són sons rítmics, els provinents de la mare, el seu tranquil·litzador i compassat batec del cor.

A partir d’aquesta idea i de la imat-ge del cargol com una barreja de fra-gilitat i independència, de lentitud, però també de constància, sorgeix aquest nou Concerts per a Nadons.

ESTRENAT A TEMPORADA ALTA 2014

AMB PROP DE 1500 ESPECTADORS

···

I DESPRÉS DE LA FuNCIÓ DE DIuMENGE A LES 12 h...NADONS, MÚSICA I FAMÍLIAXerrada-col·loqui amb l’equip artístic per explicar el procés creatiu de l’espectacle. A l’Espai El Planter Organitzat per :

PER QUÈ US INTERESSA L’ESPECTACLE?· Potencia una escolta activa. · Descobreix que la música també es pot tocar (intensitat, vibració, tacte... dels instruments).· Per compartir una experiència artística en família.

Teatre musical

LA BELLA I LA BÈSTIAde Veus Veus

DIuMENGE 19 D’ABRIL— 12 h PREu 8 / 7 € (15% dte amb el carnet de La Colla) DuRADA a determinar

Direcció Gabi Doz / Adaptació Albert i Gabriel Doz / Músiques Albert Doz / Intèrprets Montse Gonzàlez, Jordi Vicente, Jordi Font i Pau Doz / Coreografia Mireia Vericat

www.veusveus.net

Des de la pel·lícula de Walt Disney i la posterior adaptació al teatre, la com-panyia Veus Veus no ha parat de donar voltes a la història de La Bella i la Bèstia. Finalment presenta un espec-tacle musical, colorista i atractiu que deixarà embadalits petits i grans amb la història d’un príncep malcriat que rep un malefici i és convertit en Bèstia. L’única manera de trencar l’encanteri és que una noia se n’enamori.

Amb aquest espectacle, la compa-nyia vol llençar un missatge contra el racisme i la xenofòbia: un crit a favor de la tolerància.

EL CLÀSSIC FRANCÈS DE LA BELLA I LA BÈSTIA

ADAPTAT AL TEATRE MUSICAL

···

I ABANS DE LA FuNCIÓ...PINTA, RETALLA I JUGAa partir de les 11 h a l’Espai El Planter Organitzat per:

PER QUÈ US INTERESSA L’ESPECTACLE?· Educa els valors de la humilitat, l’amistat, la sinceritat...· Desperta l’interès pel teatre musical amb una història atractiva.· Per conèixer clàssics de la literatura europea del s. XX.

Música

ORELLES DEXOCOLATA. Avui fem rock!Orella Activa i la Xocobanda

DIuMENGE 26 D’ABRIL — 17 h PREu 10 € DuRADA 50 min

Direcció i coordinació Alícia Martínez i Nora Escudero / Músics Rafa Gallardo, Miquel Brugués, Carla Aguilar, Nuri Mancebo, Xevi Pasqual i Gerard Brugués / Actrius-ballarines Berta Escudero i Paula Radresa

www.orellaactiva.org

Grans i petits anant junts de concert i passant-s’ho teta ballant els clàssics de la música moderna. Aquest és l’objectiu que persegueix l’associació Orella Activa amb Orelles de Xocolata. Si l’any passat feien un homenatge al pop, enguany exploren el rock & roll.

Temes d’Elvis Presley, The Rolling Stones, Rage Against de Machine, Aerosmith o Nirvana faran saltar els més petits i omplir de nostàlgia els més grans. I després d’un concert amb expli-cacions didàctiques, dansa aèria i molta diversió... xocolatada per a tothom.

DE CONCERT AMB LA FAMÍLIA

···ESTRENAT A

TEMPORADA ALTA 2014···

I DESPRÉS DE LA FuNCIÓ...XOCOLATADA PER A PETITS I GRANS a partir de les 18 h al Teatre de Salt.

PER QUÈ US INTERESSA L’ESPECTACLE?· Apropa la història de la música moderna als nens i nenes. · Crea l’hàbit d’escoltar música més enllà de la denominada música infantil.· Ajuda els més petits a identificar i conèixer els diferents instruments.

Espectacles i diversió amb els teus amics. Regal de benvinguda, descomptes i avantatges en els espectacles i activitats d’El Planter.

Inscripcions on-line a: wwwteatredesalt.net

Educar a través de les arts escèniques Prepara la funció en família:

Activitats complementàries i tallers pre i postfunció

Dossiers pedagògics per treballar l’espectacle a casa

Butlletins electrònics amb continguts extra per a pares, educadors…

un club d’espectadors infantils amb avantatges i descomptes…

Inscripcions: www.teatredesalt.net

Vols formar part de la nostra colla?

+4ANYS

+4ANYS

© Carles Palacios

© Veus Veus

© Martí Artalejo

Page 8: Programa - Programació Teatre de de Salt 2015

ORGANITZA

GESTIONA

AMB EL PATROCINI DE

EL PLANTER RECOMANAT PER

AMB EL SUPORT DE

Dip

òsit

lega

l: G

I-1.9

93-2

014

— G

LAM

, com

unic

ació

i di

ssen

y

MITJANS DE COMUNICACIÓ

RECOMANAT PER

DATA HORA ESPECTACLE COMPANYIA / AUTOR PREU21.12.2015 12/17/19 h El Bosc de la Música* Wonderful Kids 10 € 25.12.2014 19 h Roser d’Hivern Els Pastorets de Salt Safareig Teatre 6 €26.12.2014 21 h Roser d’Hivern Els Pastorets de Salt Safareig Teatre 6 €27.12.2014 21 h Roser d’Hivern Els Pastorets de Salt Safareig Teatre 6 €28.12.2014 19 h Roser d’Hivern Els Pastorets de Salt Safareig Teatre 6 € 10.01.2015 21 h L’Impresario in Angustie Òpera Jove 8 €24.01.2015 21 h Ulisses Cor País Meu 8 € 31.01.2015 21 h El Testamento de María* Agustí Villaronga 30/20 €21.02.2015 21 h El Cinquè Hivern* (procés de treball) Mal Pelo 6 € 27.02.2015 21 h La Plaza del Diamante* Joan Ollé 28/18 €06.03.2015 21 h Santa Nit, una història Julio Manrique de Nadal* i Xavier Ricart 28/18 € 14.03.2015 21 h Idiota* Jordi Casanovas 24/18 € 15.03.2015 12 h Zaquizamí* Roberto G. Alonso 8/7 €22.03.2015 12/16 h Suite núm. I – Els batecs del cargol* Concerts per a Nadons 10 € 11.04.2015 21 h La carta* Paolo Nani 28/18 € 19.04.2015 12 h La Bella i la Bèstia* Veus Veus 8/7 € 25.04.2015 21 h El Bon Lladre Xicu Masó 15/12 € 26.04.2015 17 h Avui fem rock!* Orelles de Xocolata 10 € 08.05.2015 21 h Una Jornada Particular* Oriol Broggi 28/18 €17.05.2015 18 h Dansalt 2015* Seed’s-CobosMika Nou Espiral 5 € 12.06.2015 21 h El Crèdit Jordi Galceran 28/20 €13.06.2015 18 h El Crèdit Jordi Galceran 28/20 €Del 25.06.15al 16.07.15 22 h Clàssics a la fresca Gratuït

El Teatre de Salt participa en aquest programa socioeducatiu dirigit als centres socials que treballen amb persones amb risc d’exclusió social. www.apropacultura.cat

INFORMACIÓ D’INTERÈSAdreça: Plaça Sant Jaume, 6-8 · SaltPàrquing gratuït a les Deveses de Salt, a 3 minuts del teatreTelèfon: 972 402 004

Web: www.teatredesalt.nete-mail: [email protected]

teatredeSalt

@teatredeSalt

teatredeSalt

Amics del Teatre de SaltSubscriu-te al nostre butlletí electrònic i estaràs al dia de les novetats del Teatre, promocions i concursos. Dona’t d’alta al web.

www.teatredesalt.net

VENDA ANTICIPADA

WEBa partir del 12 de desembre a les 12 h a www.teatredesalt.net

LLIBRERIA 22a partir del 12 de desembre a les 12 h Carrer Hortes, 22 (Girona)De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20 hDissabtes de 9 a 13.30 h i de 17 a 20 h

PER TELÈFONa partir del 12 de desembre a les 12 h972 402 004 (Teatre de Salt)De dilluns a divendres (laborables), de 10 a 14 hEls dies 29, 30 i 31 de desembre i 2 i 5 de gener, tancat.

V E N DA D ’ E N TR A D E S I PAQ U E TS

AVA N TATG E S I D E S CO M P TE S

PROGRAMA D’ARTS ESCÈNIQUES DE GENER A JULIOL 2015

VENDA EL MATEIX DIA DE LA FUNCIÓ

A la taquilla del Teatre de Salt: una hora abans de la funció, si queden entrades disponibles.

Consulta al web la disponibilitat d’entrades uns dies abans de la funció. És molt probable que en quedin!

No entren als paquets ni tenen descompte els espectacles: El Bosc de la Música, Els Pastorets de Salt, Òpera a Girona, Ulisses, Avui fem rock, Dansalt i El Cinquè Hivern.Els descomptes no són acumulables i només s’apliquen en la venda anticipada.La pertinença a qualsevol dels col·lectius amb descompte s’haurà d’acreditar al moment de la compra i/o accés a la sala.

25%DESCOMPTE

20%DESCOMPTE

15%DESCOMPTE

15%DESCOMPTE

P4 PAQUET 4

A partir de 4 espectacles (incloent-hi El Planter)

Carnet Jove, majors de 65 anys, menors de 26 anys,

aturats, carnet de les biblioteques

de Girona i Salt, Club TresC

i La Vanguardia.

Amb el carnet de La Colla en els

espectacles familiars

Fes-te soci i obtindràs avantatges

i participaràs en activitats exclusives.

Més informació: ciutatinvisible.org

AMICS DEL TEATRE DE SALT

JOIERIA - RELLOTGERIA

E L C A R N E T D’ E L C LU B

A R A GR ATIS!

Amb la nova l lei de mecenatge recuperes

el 50% de la inversió

I a més, et regalem 2 entrades pel

Teatre de Salt i 2 entrades d ’estrenes

teatrals

I els avantatges habituals: 20% dte entrades del Teatre

de Salt i Temporada Alta 2015, activitats exclusives i més de 20 avantatges en equipaments

i serveis culturals

R EG A L A EL C A R N ET AQ U ES T N A DA L :

W W W.C I U TATI N V I S I B L E .O RG

Aquesta programació s’inclou dins el Cicle de Teatre Professional

* Activitats complementàries pre o postfunció.