20
això és un CARNAVAL! Programació 2013 Sant Feliu de Guíxols

Programació Carnaval 2013

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Sant Feliu de Guíxols

Citation preview

això és unCARNAVAL!

Programació 2013Sant Feliu de Guíxols

EL CARTELLAutor: JORDI FERRANDO

El disseny del cartell d’aquest any té una doble sentit i demostra que davant moments socials complicats, se’n surt reforçat i amb noves idees.El primer seria la transformació que, de sempre, ex-perimenta el cos i la ment quan s’acosta el Carnaval de Sant Feliu. Gent que habitualment té un posat seriós, durant aquests díes, és un més que és fa amic de tots, que abraça a tot “Quisqui” i que amb quatre draps mal orjats, surt al carrer i es relaciona.

El segon, i el més significatiu del cartell que m’agradaria destacar, és el canvi de cara que em d’experimentar tots. Un canvi de cara que s’ha de transformar en un canvi d’actitut., que s’ha de reflec-tir en la manera de fer de la gent, i dels que vulguin governar un poble, una ciutat, o un futur país.Si busques resultats diferents, no facis sempre el ma-teix!.La veu és la vostra cara,... canvieu-la!

EL REI

2 de febrer

Dissabte

SOPAR DE COLLES i PRESENTACIÓ DEL CARNESTOLTES PAVELLÓ “LA CORCHERA”A LES 21.30 h.Sopar popular (cadascú se’l porta) de pre-sentació del Carnaval 2013 i del ReiCarnestoltes. Durant l’acte, es farà la procla-mació de les Padrines del Carnaval Ganxó. Després ball i festa amb DJ Stravinsky.

Preu del tiquet: 2 € (inclou reserva de plaça i xapa del Carnaval)

Obertura de portes per preparar el sopar, a les 19.30 h.

3 de febrer

Diumenge

MOCIÓ DE CENSURA i CERCAVILA CANAVALESCAA LES 10.30 h.Cercavila amb PERCUSSIÓ GANXONA i MOCIÓ DE CENSURA CARNAVALES-CA.Sortida: Plaça Monestir.

TOT SEGUITCercavila amb les Colles de Carnaval Ganxo-nes i Sa Majestat Carnestoltes 2013 perfer el repartiment oficial de cartells i progra-mes de Carnaval 2013. L’animació anirà acàrrec de Pep Callau i la companyia Pepsico-len.Sortida: Placeta Sant Joan

7 de febrer

Dijous

VISITA DEL CARNESTOLTES A LA GENT GRAN - A PARTIR DE LES 16.00 h. Visita a l’Asil Surís, el Centre Sant Feliu Gent Gran i el Casal d’Avis de Tueda

FESTA DE DIJOUS GRAS AL PAVELLÓ “LA CORCHERA”A LES 22.00 h. Festa i ball amb NOUSO.

A LES 23.00 h. Presentació i pregó inaugural de Sa Majestat Carnestoltes 2013. Pregó de les padrines del Carnaval 2013. Seguidament concert de versions i festa amb LA GLAMOUR BAND. Les colles locals hauran de sol·licitar les invitacions necessàries per accedir al ball, que en cap caspodrà superar el nombre de participants inscrits.Preu de l’entrada: 6 € sense consumició.

8 de febrer

Divendres

PRESENTACIÓ DE COLLES PAVELLÓ “LA CORCHERA” - 12hActe oficial de presentació de les colles partici-pants a la rua, pregó de Sa MajestatCarnestoltes 2013. Tot seguit Vi d’Honor a l’esplanada de la piscina. Obertura de portes a les 11.30 h.

LA RUA DEL DIVENDRES - 18.00hRecorregut: sortida carrer Callao, plaça Monestir, avinguda Juli Garreta, pas-seig del Mar, passeig dels Guíxols, final cruïlla passeig dels Guíxols amb carrer Colom.

EL BALL DEL TONGO - PAVELLÓ “LA CORCHERA” A LES 23.30 h.Ball amb la FUNDACIÓN IBIZA. A la mitja part (aproximadament 00.30 h.),lliurament de premis de la Rua. Atès que es preveu gran afluència de públic, s’habilitaran accessos per en-trar més còmodament al recinte. Les colles participants a la Rua hauran de sol·licitar les invitacions necessàries per accedir al ball, que en cap cas podrà superar el nombre de participants inscrits. Obertura de portes a les 23.00 h.Preu de l’entrada: 7 € sense consumició.

9 de febrer

Dissabte

FESTIVAL INFANTILA LES 10.30 h.Xocolatada popular al Passeig del Mar (davant l’Ajuntament), gentilesa de l’Associacióde Comerciants Centre Ciutat.

A LES 11.00 h.Cercavila infantil amb la companyia MÉS TUMÀCAT pels carrers del centre de laciutat amb final de festa.

10 de febrer

Diumenge

LA RUA DEL MATÍA LES 11.00 h.Desfilada festiva de les colles de carnaval pel passeig de Sant Feliu de Guíxols.Recorregut: c/ Colom, Passeig dels Guíxols i Passeig del Mar.

BALL DE DISFRESSESA PARTIR DE LES 17.00 h.Ball de disfresses a la Sala Las Vegas. Preu: 10 € (berenar i copa de cava inclosos isorteig). Organitza: Sala Las Vegas.

13 de febrer

Dimecres

ENTERRAMENT DE LA SARDINAA LES 20.00 h.Seguici mortuori per efectuar l’enterrament de la sardina, amb sortida des del localde les colles fins arribar a la sardinada popular.

SARDINADA POPULAR A LES 21.00 h.Sardinada pupular al PARC DE LES ERES, gentilesa de la Confraria de Pescadors deSant Feliu de Guíxols. Durant la sardinada hi haurà la discomòbil NOUSO, es farà elcomiat de “Sa Majestat Carnestoltes 2013” i es lliuraran els premis especials a lescolles de carnaval locals.