1
PLATAFORMA EN DEFENSA DEL PORTA A PORTA I EL MEDI AMBIENT www.endefensadelpap.blogspot.com / [email protected] COMUNICAT El passat dia 16 de febrer de 2011, la Plataforma en Defensa del Porta a Porta i el Medi Ambient va demanar una reunió amb la Regidora de Cultura/Educació i amb la responsable de la Biblioteca Tucutuc, per a parlar sobre un possible problema i sobre l'ús de la Biblioteca com a espai de reunió. En aquesta reunió amb dues persones, l'Ajuntament de Vilassar de Mar, en va portar quatre, les dues sol·licitades, més una tècnica i una quarta persona que no es va identificar. En el transcurs de la reunió van passar una sèrie de fets que volem exposar i denunciar, se'ns va acusar de fer ús de l'ordinador de la responsable del Tucutuc, fet que vam desmentir, doncs no ha passat mai. Cal dir, que la primera notícia que ens va arribar, va ser que havíem tocat ordinadors i que deixavem la sala desordenada després de reunir-nos. Des d'aquestes línies, volem dir que l'estat en el que es troba la Biblioteca Tucutuc i el seu material és més que qüestionable. Aquesta acusació està fonamentada per l'Ajuntament a partir d'un veí (que no se'ns va dir ni qui era, ni quan havia passat). Un veí anònim no present a la reunió, que dóna (suposadament) veu d'un fet que no ha ocurregut ni ha estat contrastat. D'una reunió a petició de la Plataforma es va passar a un interrogatori i una sessió on ens haviem de defensar de les acusacions falses rebudes. No ens van saber donar ni cap nom, ni cap data ni cap prova real de l'acusació. -se'ns va rebre i tractar de manera poc correcte, doncs se'ns va faltar al respecte, es va vulnerar la nostra credibilitat, se'ns va tractar de mentiders i se'ns va acusar de violar la intimitat (?). -es va fer ús d'un pressumpte abús de poder, verbalitzant el fet de decidir què s'explicava i qui ho feia. -es va vulnerar el principi d'innocència, fent-nos culpables a partir de la paraula d'un veí que no era a la reunió. A la pregunta de per què no hi era i així poder contrastar i posar sobre la taula els fets, se'ns va contestar, “no ho sé”. Sí hem de dir, que la Plataforma, des del primer dia de conèixer la notícia, ha acceptat que si es va fer una impressió des d'un dels ordinadors públics dels usuaris, fet que no hem amagat, ni té cap relació amb totes les acusacions rebudes. L'ordinador dels usuaris, es va deixar tal i com es va trobar (fins i tot amb una sessió oberta de correu d'un usuari). Davant de la versió de l'Ajuntament, nosaltres, no vam poder donar la nostra. També volem dir, que en el transcurs de la reunió es va fer entrega de la còpia de la instància amb data de registre, 11 d'agost de 2010, on s'hi demanava poder fer ús de la Biblioteca Tucutuc, com a lloc de reunió durant el curs 2010-2011, doncs no en tenien constància, ni la tenien present. Des d'aquí demanem que en properes trobades, es moderin les formes i el comportament, amb respecte i responsabilitat.

Comunicat 25/2/2011

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: Comunicat 25/2/2011

PLATAFORMA EN DEFENSA DEL PORTA A PORTA I EL MEDI AMBIENT www.endefensadelpap.blogspot.com / [email protected]

COMUNICAT

El passat dia 16 de febrer de 2011, la Plataforma en Defensa del Porta a Porta i el Medi Ambient va demanar una reunió amb la Regidora de Cultura/Educació i amb la responsable de la Biblioteca Tucutuc, per a parlar sobre un possible problema i sobre l'ús de la Biblioteca com a espai de reunió.En aquesta reunió amb dues persones, l'Ajuntament de Vilassar de Mar, en va portar quatre, les dues sol·licitades, més una tècnica i una quarta persona que no es va identificar.En el transcurs de la reunió van passar una sèrie de fets que volem exposar i denunciar, se'ns va acusar de fer ús de l'ordinador de la responsable del Tucutuc, fet que vam desmentir, doncs no ha passat mai. Cal dir, que la primera notícia que ens va arribar, va ser que havíem tocat ordinadors i que deixavem la sala desordenada després de reunir-nos. Des d'aquestes línies, volem dir que l'estat en el que es troba la Biblioteca Tucutuc i el seu material és més que qüestionable.

Aquesta acusació està fonamentada per l'Ajuntament a partir d'un veí (que no se'ns va dir ni qui era, ni quan havia passat). Un veí anònim no present a la reunió, que dóna (suposadament) veu d'un fet que no ha ocurregut ni ha estat contrastat.D'una reunió a petició de la Plataforma es va passar a un interrogatori i una sessió on ens haviem de defensar de les acusacions falses rebudes. No ens van saber donar ni cap nom, ni cap data ni cap prova real de l'acusació.

-se'ns va rebre i tractar de manera poc correcte, doncs se'ns va faltar al respecte, es va vulnerar la nostra credibilitat, se'ns va tractar de mentiders i se'ns va acusar de violar la intimitat (?).-es va fer ús d'un pressumpte abús de poder, verbalitzant el fet de decidir què s'explicava i qui ho feia.-es va vulnerar el principi d'innocència, fent-nos culpables a partir de la paraula d'un veí que no era a la reunió. A la pregunta de per què no hi era i així poder contrastar i posar sobre la taula els fets, se'ns va contestar, “no ho sé”.

Sí hem de dir, que la Plataforma, des del primer dia de conèixer la notícia, ha acceptat que si es va fer una impressió des d'un dels ordinadors públics dels usuaris, fet que no hem amagat, ni té cap relació amb totes les acusacions rebudes. L'ordinador dels usuaris, es va deixar tal i com es va trobar (fins i tot amb una sessió oberta de correu d'un usuari). Davant de la versió de l'Ajuntament, nosaltres, no vam poder donar la nostra.

També volem dir, que en el transcurs de la reunió es va fer entrega de la còpia de la instància amb data de registre, 11 d'agost de 2010, on s'hi demanava poder fer ús de la Biblioteca Tucutuc, com a lloc de reunió durant el curs 2010-2011, doncs no en tenien constància, ni la tenien present.

Des d'aquí demanem que en properes trobades, es moderin les formes i el comportament, amb respecte i responsabilitat.