2
SETEMBRE 2011< *Foto díptic: “ Abducció lectora: lapsus cultural dins de la biblioteca nodrissa” www.centric.elprat.cat BENVINGUDA AL CURS LECTOR AMB l’escriptor martí gironell Després del descans estival, s'inicia una nova temporada dels clubs de lectura del Prat. Per celebrar-ho, conversem amb Martí Gironell, autor de les exitoses novel·les El pont dels jueus , La venjança del bandoler i L'arqueòleg                                                                                    * Dimecres 21, a les 19 h. Sala d’actes de la Biblioteca.    Entrada lliure          SETEMBRE 2011< \1 \3 Sala infantil de la Biblioteca, 12 h. L’hora del Conte amb BLAI SENABRE: “El regal del pescador i altres contes mariners” \4 Terrassa Gastrobar , 19 h. Vermutis al sol amb GERSON GELABERT \5 \8 Auditori, 12 h. Lliçó inaugural curs escolar amb GENÍS ROCA. Últim dia de l’horari especial d’exàmens de les sales d’estudi \9 \10 Sala infantil de la Biblioteca, 12 h L’hora del Conte amb l’ALBA JOSÉ: “El Rei que tenia el cul vermell” \14 Sala d’actes de la Biblioteca, 19 h 2ª Trobada de blogaires pratencs i presentació de WikiPrat.cat \15 Arxiu Municipal, 19 h CLUB DE LECTURA NOVEL·LA HISTÒRICA El Nom de la Rosa d’Umberto Eco  Sala d’actes de la Biblioteca, 19 h.    Pratilletres: HERMINIA VICENTE    “La hija de Barbarroja”     \17 Sala infantil de la Biblioteca, 12 h L’hora del Conte amb l’ANNA GARCIA: “Contes de Festa Major” \23 \25 FESTA MAJOR Sala d’exposicions, de 10 a 14 i de 16 a 21 h XAMOSA I GALANA, LA FESTA MAJOR DEL PRAT” Terrassa Gastrobar , 19 h. Vermutis al sol amb SAX FOUR SOUND \7 Auditori, 18 h. Festa d’inici de curs de la Biblioteca Infantil amb l’actuació de VIE VIDE KIDS \22 \27 \28 \21 Sala d’actes de la Biblioteca, 19 h Benvinguda al curs lector amb l’escriptor MARTÍ GIRONELL \6 \11 Terrassa Gastrobar , 19 h. Vermutis al sol amb JULIÁN CANDÓN \18 Terrassa Gastrobar , 19 h. Vermutis al sol amb NOVA BATIDA \12 Inici de les INSCRIPCIONS als CURSOS DE TARDOR A L’ÀTIC \19 Sala d’actes de la Biblioteca, 19.30 h Anella Cultural: Cicle de conferències 11-S EL MÓN DEU ANYS DESPRÉS \20 \24 FESTA MAJOR Sala d’exposicions, 12h Inauguració de l’exposició XAMOSA I GALANA, LA FESTA MAJOR DEL PRAT” Auditori, 20 h Concert de la CORAL LO LLOBREGAT DE LES FLORS     i la CORAL EL           LLESSAMÍ               \26 FESTA MAJOR Sala d’exposicions, de 10 a 14 i de 16 a 21 h XAMOSA I GALANA, LA FESTA MAJOR DEL PRAT” \29 \30 \2 \13 \16

Agenda Setembre 2011

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Cèntric Espai Cultural

Citation preview

Page 1: Agenda  Setembre 2011

SETEMBRE 2011<

*Foto díptic: “Abducció lectora: lapsus cultural dins de la biblioteca nodrissa”

www.centric.elprat.cat

BENVINGUDA AL CURSLECTOR AMB l’escriptormartí gironellDesprés del descans estival, s'inicia una nova temporada dels clubsde lectura del Prat. Per celebrar-ho, conversem amb Martí Gironell,autor de les exitoses novel·les El pont dels jueus, La venjança delbandoler i L'arqueòleg.                                                                                    

* Dimecres 21, a les 19 h. Sala d’actes de la Biblioteca.    Entrada lliure          

SETEMBRE 2011<

\1 \3Sala infantil de

la Biblioteca, 12 h.L’hora del Conte amb BLAI SENABRE:

“El regal del pescador ialtres contes mariners”

\4Terrassa Gastrobar, 19 h.

Vermutis al sol amb GERSON

GELABERT

\5 \8Auditori, 12 h.Lliçó inaugural

curs escolar ambGENÍS ROCA.

Últim dia de l’horariespecial d’exàmens de

les sales d’estudi

\9 \10Sala infantil de la

Biblioteca, 12 hL’hora del Conte amb

l’ALBA JOSÉ:“El Rei que tenia

el cul vermell”

\14Sala d’actes de

la Biblioteca, 19 h2ª Trobada de

blogaires pratencsi presentació deWikiPrat.cat

\15Arxiu Municipal, 19 h CLUB DE

LECTURA NOVEL·LA HISTÒRICA El Nom de la Rosa d’Umberto Eco  

Sala d’actes de la Biblioteca, 19 h.    Pratilletres: HERMINIA VICENTE    

“La hija de Barbarroja”     

\17Sala infantil de la

Biblioteca, 12 hL’hora del Conte ambl’ANNA GARCIA:

“Contes de Festa Major”

\23 \25FESTA MAJOR

Sala d’exposicions, de 10 a 14 i de 16 a 21 h

“XAMOSA I GALANA,LA FESTA MAJOR

DEL PRAT”Terrassa Gastrobar, 19 h.

Vermutis al sol amb SAX FOUR SOUND

\7Auditori, 18 h.Festa d’inici de

curs de la BibliotecaInfantil ambl’actuació de

VIE VIDE KIDS

\22

\27 \28

\21Sala d’actes de la

Biblioteca, 19 hBenvinguda al

curs lectoramb l’escriptor

MARTÍ GIRONELL

\6 \11Terrassa Gastrobar, 19 h.

Vermutis al sol amb JULIÁN CANDÓN

\18Terrassa Gastrobar, 19 h.

Vermutis al sol amb NOVA BATIDA

\12Inici de les

INSCRIPCIONS alsCURSOS DE TARDOR

A L’ÀTIC

\19Sala d’actes de la

Biblioteca, 19.30 hAnella Cultural:

Cicle de conferències11-S EL MÓN

DEU ANYSDESPRÉS

\20 \24 FESTA MAJOR

Sala d’exposicions, 12hInauguració de l’exposició

“XAMOSA I GALANA,LA FESTA MAJOR

DEL PRAT”

Auditori, 20 hConcert de la CORAL

LO LLOBREGATDE LES FLORS     

i la CORAL EL           LLESSAMÍ                

\26FESTA MAJOR

Sala d’exposicions, de 10 a 14 i de 16 a 21 h

“XAMOSA I GALANA,LA FESTA MAJOR

DEL PRAT”

\29 \30

\2

\13 \16

Page 2: Agenda  Setembre 2011

l’hora del conte                                                                        Després de les vacances d’estiu, torna l’hora del conte a la Biblioteca infantil.Activitat recomanada per a nens i nenes de 3 a 7 anys.                                                      Més informació a www.biblioteca.elprat.cat                                                           

* Sala infantil de la Biblioteca, els dissabtes dies 3, 10 i 17                       

cLUBS DE LECTURADiversos clubs de lectura tenen el seu lloc de trobada al Cèntric. Per a participar-hi, adreceu-vos a la Biblioteca!                CLUB DE LECTURA DE NOVEL·LA HISTÒRICA                                             El Nom de la Rosa d’Umberto Eco                                                      Amb Joan Soler, hitoriador, arxiver, paleògraf i diplomatista.                                    

* Dimecres 15, a les 19 h. Arxiu Municipal                              

mÚsica infantilFesta d’inici de curs de la Biblioteca infantil. Actuacióde VIE VIDE KIDS. Després de triomfar al Sonar Kids del 2011, laBiblioteca Antonio Martín presenta la música electrònica inclassificable delgrup pratenc format per Make-D i Maria Donoso. Un espectacle pels méspetits que encanta els seus pares. Activitat recomanada a partir de 2 anys.    

* Dimecres 7, a les 18 h. Escenari Auditori                                   

XAMOSA I GALANA... la Festa Major del Prat. Recorreguthistòric per la nostra Festa Major fins a la celebració actual. Amb unaambientació festiva veurem com la gaudien els nostres pares i avis, comentenien l’esbarjo, on anaven a ballar i també recordarem els diferentsartistes que han actuat a la nostra ciutat.                                                           

* Inauguració dissabte 24, a les 12 h. Fins el 8 de generde 2012. Sala d’exposicions. Horaris de Festa Major:dissabte, fins les 14 h i de 16 a 21 h. Diumenges de 10a 14 i de 16 a 21 h. Dilluns de 10 a 14 i de 16 a 20 h.Horaris habituals: dilluns de 15.30 a 21 h., de dimartsa divendres de 9 a 21 h. i dissabtes de 9 a 20 h.                  

Concert de la Coral Lo Llobregat de les Flors i la CoralEl Llessamí. Un repertori de cançons tradicionals catalanes i d’arreuconformaran el concert de Festa Major de la coral pratenca, que esrealitzarà per primera vegada a l’Auditori del Cèntric. També comptaremamb la presència de la coral convidada, “El Llessamí”.                                

* Dissabte 24, a les 20 h.                                                             Auditori

anella culturalCicle de conferències 11-S EL MÓN DEU ANYS DESPRÉS.Retransmisió en directe i interactiva, amb traducció simultània, de laconferència “Artefactes de la memòria”, de Francesc Torres, artista, iClifford Chanin, director d’educació i assessor de programació delNational September, 11 Memorial Museum. Els assistents podran formularpreguntes o comentaris des del Prat.                                                                          

* Dilluns 19, a les 19.30 h. Sala d’actes de la Biblioteca      Organitza: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)                      

pratilletresHerminia Vicente “La hija de Barbarroja”. L’autora dedicaaquest llibre a tots els nens que pateixen guerres i ens explica la sevapròpia història, que comença en la guerra civil. Uns relats per demanarla pau.                                                                                                                       

* Dijous 15, a les 19 h. Sala d’actes de la Biblioteca                   

pratencs.cat2a trobada de blogaires pratencs i presentació deWikiPrat.cat. Pratencs.cat organitza aquest espai de trobada per alsblogaires de la ciutat després d’assolir la xifra de 150 adherits. A més amés, es realitzarà la presentació de WikiPrat.cat, el wiki del Prat deLlobregat, un espai de documentació col·laboratiu, sobre la ciutat oberta la participació de tothom. Més informació a: http://pratencs.cat ihttp://www.wikiprat.cat                                                                                                  

* Dimecres 14, a les 19 h. Sala d’actes de la Biblioteca             

cursosJa tenim preparada l’oferta de cursos d’iniciació a la informàtica peraquesta tardor: primers passos amb l’ordinador, coneixements bàsicsde la informàtica, tractament de textos i números, primeres habilitatsper navegar a Internet, practica exercicis al teu ritme i nivell, iniciacióa l’Impress.                                                                                                        

* Inscripcions a partir del 12 de setembre a les 16.30 h.Més informació a: www.centric.elprat.cat                         *Entrada lliure a tots els actes

VERMUTIS AL SOL. Música en directe.

* Tots els diumenges a les 19 h.Diumenge 4: GERSON GELABERTDiumenge 11: JULIÁN CANDÓNDiumenge 18: NOVA BATIDADiumenge 25: SAX FOUR SOUNDTerrassa Gastrobar+ info a: http://centricgrastrobar.blogspot.com