8
www.caixalaietana.cat L’ATLÀNTIDA EN ESCENA Publicació de L’Atlàntida. Centre d’Arts Escèniques d’Osona TEMPORADA 2010/2011 Primer semestre (setembre - gener) PROMOCIONS TEATRE ÒPERA Rigoletto Una de les obres més conegudes del repertori operístic internacional. És la segona òpera més representada al Liceu de Barcelona. Després de visitar L’Atlàntida amb Così fan Tutte, l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell tornen amb Rigoletto, de Giuseppe Verdi. Després del període inaugural en el qual L’Atlàntida es posava en funcionament i feia els seus passos inicials, ara en presentem la programació de la primera temporada estable, que va de setembre de 2010 a finals de gener de 2011. El nostre principal repte serà saber convertir L’Atlàntida en un lloc plaent i actiu, però alhora, en un motor cultural per al nostre país, compromès amb la catalanitat, la contemporaneïtat i la qualitat. Però per sobre de tot, ens agradaria que en aquest espai de cultura tots els ciutadans, siguin quins siguin els seus gustos i els seus costums, hi tinguin un accés fàcil i hi trobin una resposta tant a les seves inquietuds culturals com a les seves expectatives d’oci i d’entreteniment. En aquesta primera temporada us presentem prop d’una cinquantena d’espectacles de diferents disciplines artístiques, teatre, música, dansa, familiars... que estem segurs que no us defraudaran. Sigueu benvinguts! Abonaments a la venda a partir del 12 de juliol! Els Padrins i els Amics de L’Atlàntida són els primers a poder disposar dels abonaments del primer semestre de la temporada 2010-2011 i triar les millors localitats. Els podran adquirir del 12 al 17 de juliol a taquilla, per telèfon o per internet. El públic en general els podrà comprar a partir del 19 de juliol (més informació a la pàgina 5). Albert Vidal obre la temporada de L’Atlàntida Un dels creadors més reconeguts del teatre català d’avui, l’Albert Vidal, ha volgut presentar a Vic la seva darrera producció, abans de fer-ho al Teatre Nacional. Història de Joan, nascut d’un ós és un muntatge original, en la línia creativa de l’autor, que incorpora música en directe. “Per a mi, tornar a Vic suposa tornar-me a abraçar a la tribu catalana de la meva elecció i de la qual em sento fill adoptiu...”, diu l’Albert. A Vic s’han pogut veure, al llarg dels anys, altres espectacles de la llarga carrera artística de l’Albert Vidal, com El bufó, Cos, L’aperitiu, L’home urbà, El monjo del caos, El príncep i L’enterrament. El que ara presentem a L’Atlàntida, Història de Joan, nascut d’un ós, és una producció d’Albert Vidal en col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya i L’Atlàntida.

Programa Setembre - Gener 2011

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Publicació de L’Atlàntida. Centre d’Arts Escèniques d’Osona

Citation preview

Page 1: Programa Setembre - Gener 2011

www.caixalaietana.cat

L’ATLÀNTIDA EN ESCENAPublicació de L’Atlàntida. Centre d’Arts Escèniques d’Osona

TEMPORADA 2010/2011Primer semestre (setembre - gener)

PROMOCIONS

TEATRE

ÒPERA

RigolettoUna de les obres més conegudes del repertori operístic internacional. És la segona òpera més representada al Liceu de Barcelona.

Després de visitar L’Atlàntida amb Così fan Tutte, l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell tornen amb Rigoletto, de Giuseppe Verdi.

Després del període inaugural en el qual L’Atlàntida es posava en funcionament i feia els seus passos inicials, ara en presentem la programació de la primera temporada estable, que va de setembre de 2010 a finals de gener de 2011. El nostre principal repte serà saber convertir L’Atlàntida en un lloc plaent i actiu, però alhora, en un motor cultural per al nostre país, compromès amb la catalanitat, la contemporaneïtat i la qualitat. Però per sobre de tot, ens agradaria que en aquest espai de cultura tots els ciutadans, siguin

quins siguin els seus gustos i els seus costums, hi tinguin un accés fàcil i hi trobin una resposta tant a les seves inquietuds culturals com a les seves expectatives d’oci i d’entreteniment.En aquesta primera temporada us presentem prop d’una cinquantena d’espectacles de diferents disciplines artístiques, teatre, música, dansa, familiars... que estem segurs que no us defraudaran. Sigueu benvinguts!

Abonaments a la venda a partir del 12 de juliol!

Els Padrins i els Amics de L’Atlàntida són els primers a poder disposar dels abonaments del primer semestre de la temporada 2010-2011 i triar les millors localitats. Els podran adquirir del 12 al 17 de juliol a taquilla, per telèfon o per internet. El públic en general els podrà comprar a partir del 19 de juliol (més informació a la pàgina 5).

Albert Vidal obre la temporada de L’AtlàntidaUn dels creadors més reconeguts del teatre català d’avui, l’Albert Vidal, ha volgut presentar a Vic la seva darrera producció, abans de fer-ho al Teatre Nacional. Història de Joan, nascut d’un ós és un muntatge original, en la línia creativa de l’autor, que incorpora música en directe. “Per a mi, tornar a Vic suposa tornar-me a abraçar a la tribu catalana de la meva elecció i de la qual em sento fill adoptiu...”, diu l’Albert. A Vic s’han pogut veure, al llarg dels anys, altres espectacles de la llarga carrera artística de l’Albert Vidal, com El bufó, Cos, L’aperitiu, L’home urbà, El monjo del caos, El príncep i L’enterrament.

El que ara presentem a L’Atlàntida, Història de Joan, nascut d’un ós, és una producció d’Albert Vidal en col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya i L’Atlàntida.

Page 2: Programa Setembre - Gener 2011

Dimarts / plaça major / de 08 a 14 h. 1r dissabte de mes / plaça dels màrtirs / de 08 a 14 h.

Dissabte / plaça major i passeig / de 08 a 14 h. Diumenge / remei - estadi / de 08 a 14 h.

Vic, dies de mercat Bisgràfic

Gira Circ GlobalPep Sala amb artistes convidats

José Enrique Bagaría

Intèrpret: José Enrique Bagaría

Homenatge als dos màxims exponents de la música escrita per a piano d’aquesta generació, de la qual celebrem aquest 2010 els 200 anys del seu naixement.

Dissabte, 11 de desembre / 20.30h / Sala 3 Joan Anglada / 12€ / 67’

Orquestra de Cambra L’Atlàntida de VicGrans obres per a orquestra de corda

Direcció: Jordi Mora

Solista: Albert Mora, flauta.

Obres de G.P. Telemann, A. Bruckner, E. Morera i G. Gricg.

Diumenge, 3 d’octubre / 18.00h / Sala 2 Joaquim Maideu / 15€ / 80’ amb entreacte

Cobla Ciutatde VicConcert de sardanes

Direcció: Marcel Sabaté Obres d’Antoni Juncà, Eduardo Toldrà, Josep M. Vilà i Gandol, Enric Casals, Jordi Molina, Jesús Ventura, Fèlix Martínez Comín, Francesc Cassú i Joaquim Serra.

Dimecres, 8 de desembre/ 18.00h / Sala 2 Joaquim Maideu / 15€ / 105’ amb entreacte

Orfeó VigatàConcert de Nadal

Direcció: Benet Camps

Una perspectiva històrica de la música de Nadal sense oblidar les nadales tradicionals.

Dissabte, 25 de desembre / 20.30h / Sala 2 Joaquim Maideu / 12€ / 75’

Coral CanigóAutors de casa

Direcció: Xavier Solà

Recuperació d’obres corals d’autors de casa nostra, com Rafel Subirachs i Joaquim Maideu, i obres d’altres autors com Edward Elgar.

Diumenge, 14 de novembre/ 18.00h/ Sala 2 Joaquim Maideu / 12€ / 60’

Concert ESMUC Conjunt instrumental

Direcció: Escola Superior de Música de Catalunya

Intèrprets: Alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Divendres, 28 de gener / 20.30 / Sala 2 Joaquim Maideu / 10€ /60’

Divendres, 1 d’octubre / 20.30h / Sala 1 Ramon Montanyà / 18-14€ / 80’

Espectacle inaugural de les Nits Digitals 2010Companyia: CaboSantRoque. Intèrprets: Roger Aixut, Alberto Mezquíriz, Josep Seguí, Laia Torrents

Cabo San Roque recupera una part de la maquinària d’una fàbrica de galetes per construir una orquestra mecànica completa. Els cinc músics, en el seu paper d’operaris qualificats, executaran totes les accions i rituals associats al funcionament correcte de la fàbrica. Un concert diferent i sorprenent.

CaboSantRoqueTORN de NITSerenata per a orquestra mecànica

Dijous, 28 d’octubre / 20.30h / Sala 2 Joaquim Maideu / 18-14€ / 75’

Culturaengira

Ensemble de l’Orquestra de Cadaqués amb Estrella Morente i Jordi Dauder

Diumenge, 21 de novembre / 18.00h / Sala 1 Ramon Montanyà / 32-28€ / 70’

Orquestra Simfònica del Vallès

Direcció: Rubén Gimeno

Obres de Johann Strauss, Franz Suppé, Txaikovski, Camille Saint-Saëns, Leroy Anderson i Jacques Offenbach

Valsos vienesos, polques i tot el repertori tradicional d’aquesta data.

El millor concert per començar l’any!

Concert d’Any Nou Valsos

Diumenge, 2 de gener de 2011 / 18.00h/Sala 1 Ramon Montanyà / 30-26€/120’ amb entreacte

Presentació del nou CD Ordre i aventuraMúsica/Pop independent. Intèrprets: David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Oscar d’Aniello i Dani Acedo

Cançó d’autor feta en banda. D’aquí aquest so entre personal i de banda, entre rock, pop i folk. Per Ordre i aventura s’han posat sota la tutela de Paco Loco, als estudis que han fet d’El Puerto de Santa María el veritable sancta sactorum de l’indie ibèric.

MISHIMAen directe

Dissabte, 27 de novembre/ 20.30h / Sala 2 Joaquim Maideu / 15€ / 90’

La música a l’Itàlia de Giacomo Casanova

Direcció: Santi Aubert i Olívia Centurioni

Concertino: Olívia Centurioni

Obres d’Arcangelo Corelli, Francesco Germiniani, Alessandro Scarlatti, Antonio Vivaldi

Una banda sonora de l’autèntic home de la il·lustració.

Orquestra Barroca Catalana

Diumenge, 28 de novembre/ 18.00h / Sala 2 Joaquim Maideu / 16€ / 80’

Ismael Serrano Presentació del nou CDAcuérdate de vivir

Divendres, 5 de novembre / 20.30h / Sala 1 Ramon Montanyà / 28-24€ /120’

Cançó d’autor. Intèrpret: Ismael Serrano – veu.Músics: Fredi Marugán – direcció musical i guitarres, Javier Bergia – percussió, Jacob Sureda – teclats, Josemi Garzón – contrabaix i baix, Melina Liberati – cors

Ismael Serrano compta amb una llarga i brillant carrera que l’avala com un dels cantautors més destacats de l’Estat espanyol. El 1977 grava el seu primer disc, i la cançó Papá, cuéntame otra vez es converteix en tot un himne generacional. Ha compartit escenari amb Silvio Rodríguez, Joaquin Sabina, Serrat i Aute, entre altres.

Amor Brujo de Falla i Poèmes d’Amour d’Isaac AlbénizDirecció: Jaime Martín. Intèrprets: Ensemble Orquestra de Cadaqués, Estrella Morente – cantaora, Jordi Dauder – narrador

Dues obres emblemàtiques, servides amb el carisma i el cante d’Estrella Morente, i una de les veus més conegudes de l’escena catalana, Jordi Dauder. Tot això, amb la saviesa d’una orquestra de primer nivell.

Rigoletto, de Giuseppe Verdi (1813-1901)

Diumenge, 7 de novembre / 18.00h / Sala 1 Ramon Montanyà / 48-42€ / 175’ amb entreacte

Òpera en tres actes. Text de Francesco Maria Piave basat en Le roi s’amuse de Víctor Hugo.

Director d’orquestra: Elio Orciuolo. Director del cor: Daniel Gil de Tejada. Director d’escena: Carles OrtizSolistes: Ismael Pons, Sergio Escobar, Saioa Hernández, Laura Vila, Jeroboám Tejera i altres. Amb el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès

Arriba a Vic una de les obres més conegudes del repertori operístic internacional.

Fi de gira de la presentació del nou CD Anatomia de la relativitat

Intèrprets: Pep Sala i artistes convidats

Pep Sala tanca a Vic la gira del seu darrer disc. Serà una actuació molt especial, amb convidats i altres sorpreses. El compositor vigatà compartirà escenari amb músics i artistes destacats que l’han acompanyat en la seva dilatada trajectòria, des dels temps de Sau.

MÚSICA

Concert de Brandenburg i La Catedral de les Cantates

Concert participatiuDirecció: Jordi Mora. Direcció cor: Xavier SolàSolistes a determinar

Programa: Cicle La Catedral de les Cantates J. S. Bach amb la cantata núm. 104 Du Hirte Israel, höre BWV104, i la cantata núm. 140 Wachet auf, ruft uns die Stimme BWV140 i Concert de Brandenburg núm. 3 en Sol major, BW1048.

Orquestra deCambra L’Atlàntida de Vic / Coral Canigó

Diumenge, 19 de desembre / 18.00h / Sala 2 Joaquim Maideu / 18€ /85’ amb entreacte

50% última mitja hora per a Padrins i Amics de L’Atlàntida (només a taquilles i pagant en efectiu)

Chopin, Schumanni la música per a piano de 1810

Page 3: Programa Setembre - Gener 2011

TEATRE

Història de Joan, nascut d’un ós. Albert VidalEspectacle inaugural. Teatre musical rural a la manera antiga

Una producció d’Albert Vidal Produccions, SL amb la col·laboració del TNC i L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona

Una creació d’Albert Vidal Produccions, SLIntèrprets: Albert Vidal – bard, Pit Andreu – percussió, Xavier Macaya – viola de Roda, Ricard Vallina – tarota

Albert Vidal torna als escenaris acompanyat de músics en directe. Un clàssic del teatre català contemporani.

La dona justa de Sándor MáraiAdaptació d’Eduardo Mendoza

Direcció/cia: Fernando Bernués /CAER (Centre d’Arts Escèniques de Reus). Intèrprets: Àlex Casanovas, Rosa Novell, Cristina Plazas, Victor Pi

Adaptació de la coneguda novel·la de Sandor Marai que retrata una complexa història d’amor i desamor des de tres òptiques ben diferents: les dels seus protagonistes. Tres monòlegs, una mateixa història.

Dissabte, 25 de setembre / 20.30h / Sala 1 Ramon Montanyà /24-20€ / 70’

ESCENA OSONA / ESCENA EMERGENT

Diumenge, 26 de setembre / 18.00h / Sala 1 Ramon Montanyà / 24-20€ / 80’

No som resViatge a un enterro en un sol acte. Humor

Companyia: Dosicsproduccions, Xuriguera/FaixedasIntèrprets: Xuriguera i Faixedas

Dos dels components de la Cia. Teatre de Guerrilla arriben a Vic amb No som res, una adaptació de l’obra teatral de Francesc Serés, premiat amb el Ciutat de Barcelona ‘09 de literatura. Humor i una particular manera de veure el món.

Dilluns, 1 de novembre/18.00h/Sala 1 Ramon Montanyà /16-12€ /80’

American Buffalode David MametProducció del Teatre Lliure

Direcció: Julio ManriqueIntèrprets: Ivan Benet, Pol López, Marc Rodríguez

Don, el propietari d’una botiga d’objectes de segona mà, ven per error una moneda per menys del que val. Amb Bob i Teach idearà un pla per recuperar-la. La peça que va llançar Mamet a l’èxit internacional, servida per Julio Manrique, guanyador del Premi Butaca 2008 a la Millor Direcció.

Divendres, 22 d’octubre / 20.30h / Sala 1 Ramon Montanyà /24-20€ / 105’

Electra de SòfoclesUna producció del TNC i Q-Ars Teatre. Tragèdia grega

Direcció: Oriol Broggi. Versió: Jeroni Rubió i RodónIntèrprets: Clara Segura, Mar Ulldemolins, Mercè Anglès,Borja Espinosa, Anna Güell, Pau Soler

Electra, que viu presa del dolor per l’assassinat del seu pare, Agamèmnon, rei de Micenes, planeja amb el seu germà Orestes venjar-se de l’assassina, la seva mare, Clitemnestra.Un text d’una força extraordinària, un espectacle indispensable.

Divendres, 8 d’octubre / 20.30h / Sala 1 Ramon Montanyà / 24-20€ / 85’

Cada dijous, de vuit a nou del vespre, L’Atlàntida us ofereix una estona de música durant tot l’any (excepte el període estiuenc i les festes de Nadal). Es tracta d’un cicle de concerts de petit format d’una hora màxima de durada i a un preu molt assequible: 5€ per als Padrins i els Amics de L’Atlàntida, i 6€ per al públic en general.

CuquesComèdia. Companyia A4Mans TeatreEscrita i dirigida per Blanca Bardagil. Intèrprets: Iban Valero, Boris Cartes, Cristina Arenas i Nadina Campàs

Cuques és una comèdia plena de situacions divertides, i amb gags d’humor negre. Una obra dins de la línia de la dramaturga. En Raimon s’apunta a una agència de relacions humanes per trobar parella, i la Clàudia i l’Ignasi l’assessoren fent-li falsejar la seva personalitat.

Divendres, 19 de novembre / 20.30h / Sala 1 Ramon Montanyà (escenari) / 15€ / 70’

Escena Osona és un espai per a les produccions professionals que es fan a la comarca d’Osona i Escena Emergent planteja propostes compromeses amb la contemporaneïtat i el risc artístic.

El millor dels mons de Quim MonzóCompanyia: Teatre eSseLa

Direcció: Cacu Prats i Pep Tines. Intèrprets: Diana Gadish, Albert Garçon, Marta Parramón, Joan Roura i Arnau Tordera

Sis històries, sis mons, que, des de la quotidianitat, trenquen la monotonia i ens porten per camins inversemblants, amb un cert toc surrealista, que fugen cap a situacions absurdes i que ens fan adonar de la mateixa absurditat de la vida.

Divendres, 21 de gener / 20.30 / Sala 1 Ramon Montanyà (escenari) / 15€/ 100’

Molt fràgil Dansa. Companyia: Destinatarias & Cia

Creació i intèrprets: Natalia Jiménez i Xus PicherMúsica original: Gaspar Alloza i Albert Català

Molt fràgil és una peça que es construeix en un viatge per Costa Rica, Xile i Barcelona. “Trobem que entre el saber i el desconèixer estem viatjant contínuament i que no és menyspreable no conèixer alguna cosa ni tampoc admirable conèixer-la”.Ambelsuportde:Espaidecreaciód’artsescèniqueslaCaldera,InstitutRamonLlull,AdriAnticiEspaiArtNimiku,AnticTeatreicia.dedansaIliagan.

Divendres, 26 de novembre / 20.30h / Sala 1 Ramon Montanyà (escenari) / 12€ / 45’

CICLE DE PETITS CONCERTS

Natale in Casa Cupiellod’Eduardo de Filippo Coproducció de laperla29 i el CAER (Centre d’Arts Escèniques de Reus). Comèdia

Direcció: Oriol Broggi. Intèrprets: Pep Cruz, Marissa Josa, Ramon Vila, Joan Dausà, Màrcia Cisteró, Xavi Serrano, Joan Arqué, Jordi Coromina i Noël Olivé

Natale in Casa Cupiello és una comèdia, una farsa en tres actes, molt propera a un sainet, un fulletó costumista. Una família es prepara per celebrar el Nadal amb tots els trets tradicionals de la cultura napolitana.

Diumenge, 12 de desembre / 18.00h / Sala 1 Ramon Montanyà / 24-20€ /70’

El silenci és or. Textos d’Apel·les MestresRecital

Direcció: Frederic Roda Intèrprets: Jordi Boixaderas i Lluís Soler. Músic: Lluís Carmona

Jordi Boixaderas i Lluís Soler, acompanyats al piano per Lluís Carmona, reciten 8 monòlegs divertidíssims d’Apel·les Mestres. Els monòlegs són verbalitzats un rere l’altre amb petits fragments musicals.

Dimarts, 16 de novembre / 20.30h / Sala 2 Joaquim Maideu / 22-18€ / 75’

Joan Ribé. Recital de pianoConcert inaugural del cicle Dijous de vuit a nouJoan Ribé obrirà el cicle amb un concert de piano aprofitant la commemoració del bicentenari de la mort de Chopin.Balada núm. 1 en Sol menor, op. 23 - Balada núm. 2 en Fa major, op 38 - Balada núm. 3 en La bemoll major, op.47 - Ballada núm. 4 en Fa menor, op. 52Compostes entre 1831 i 1842 i inspirades en poemes del seu amic i compatriota A. MICKIEWICZ, que com ell estava exiliat a París, les quatre balades han esdevingut un dels cicles d’obres més representatius i genials de F. Chopin i de la música romàntica per a piano.

Dijous, 30 de setembre / 20.00h / Sala 3 Joan Anglada / 6-5€ / 60’

ESPAI POÈTICCICLE DE POESIA I LITERATURA

El tercer dimecres de cada més per als amants de la poesia i la literatura, L’Atlàntida proposa una sessió on tindran cabuda activitats com tertúlies amb poetes, presentació de poetes joves, homenatges a autors clàssics, autors moderns...

CICLES

DIJOUS DE VUIT A NOU

Ag+

50% última mitja hora per a Padrins i Amics de L’Atlàntida (només a taquilles i pagant en efectiu)

50% per als Padrins

Page 4: Programa Setembre - Gener 2011

espectacles FaMIlIaRs

DaNsa I altRes

Suites de Bach, una trilogiaSolochelobach - Scordatura - InvisibleEstrena conjunta amb el Mercat de les FlorsDansa Contemporània

Companyia: Bebeto Cidra, cia. de dansa

Divendres, 15 d’octubre / 20.30h / Sala 1 Ramon Montanyà/ 18-14€ / 75’

BrodasEl millor del hip-hopDansa / Hip-hop

Companyia: Brodas Bros

Diumenge, 17 d’octubre / 18.00h / Sala 1 Ramon Montanyà / 18-14€ / 60’

Direcció/Ajudant de direcció: Bebeto Cidra, Iris Heitzinger. Direcció musical: Olvido LanzaArranjaments: Manuel Martínez. Intèrprets: Natàlia Jiménez, Iris Heitzinger, Joana Rañé, Bebeto Cidra (altres intèrprets a determinar). Música en directe: Olvido Lanza - violí, Manolo Martinez - cello, Marçal Ayats - cello, viola a determinar

Una peça a la qual s’ha arribat i s’ha anat configurant després de tres anys de treball i diferents processos de creació, sobre les Suites per a Violoncel de J. S. Bach, dins la residència que l’artista desenvolupa a Vic.

Direcció: Lluc Fruitós i Joan Gracia. Intèrprets: Lluc Fruitós, Pol Fruitós, Clara Pons, Bert Pons, Angel Patiño, Joaquim Marin, Albert Mendoza, Carlos Carmona, Jean-Philippe Barrios, Kapi (Camilo) Sampayo, Flowtizta (Guillermo) Forero

Brodas Bros aplega en un escenari el millor del hip-hop en un espectacle que combina ball, música i actitud amb grans dosis de virtuosisme, precisió, tècnica i creativitat.No us el perdeu!

Pep Bou, BERESHITLa història més bella del CosmosUna història de bombolles de sabó

Una producció de la companyia Pep Bou

Diumenge, 24 d’octubre / 18.00h / Sala 1 Ramon Montanyà / 22-18€ /70’

Giselle Una de les més pures joies del ballet romànticBallet clàssic

Companyia: The Crown of Russian Ballet/La Corona del Ballet Rus

Divendres, 12 de novembre / 20.30h / Sala 1 Ramon Montanyà / 30-26€ / 135’ amb entreacte

Intèrprets: Pep Bou i Jorge Wagensberg

Jorge Wagensberg i Pep Bou pugen a l’escenari per recordar-nos la bellesa d’allò que ens envolta, mostrar-nos d’on venim i predir cap on anem. Un recorregut oralbombollístic per la història d’allò que ens emociona. Estem davant d’un espectacle únic, format per personatges singulars que parlen d’un tema universal: la bellesa de la nostra existència.Havíeu pensat mai que la història del Cosmos es pot explicar... amb bombolles de sabó?

Director: Anatoly Amelyanov.

Giselle és una de les obres més destacades del repertori del ballet clàssics, és una de les més pures joies del ballet romàntic. Giselle és una jove i innocent camperola que està enamorada d’Albrecht, un jove noble que es fa passar per una plebea per aconseguir l’amor de Giselle. D’altra banda, Hilarió també està enamorat d’ella, però ella el rebutja i li confessa el seu amor per Albrecht.Per als amants del ballet clàssic, és un espectacle imprescindible.

Girasons A partir de 2 anys. Música

Direcció/cia: L’Auditori EducaConcert dissenyat per als més petits que viuran aquesta experiència envoltats de música. Sis músics amb diferents instruments interpretaran obres que compositors de diferents èpoques han escrit per a infants o per a objectes i fets del seu entorn (una joguina, una celebració, etc.).

Diumenge, 3 d’octubre / 12.00h / Sala 1 Ramon Montanyà /10-6€ / 55’

Maduuuixes Companyia La Bleda

Direcció: Pere Hosta. Intèrprets: Helena Escobar

A tothom li agraden les maduixes, i més si tenen el gust d’abans. La Bleda planta una maduixeta perquè en neixin més, i així tenir-ne sempre. Però no és tan fàcil plantar un fruit, fer un hortet, regar, esperar, néixer i créixer... Poden sorgir entrebancs, que la Bleda haurà de solucionar anant a l’arrel del problema, si vol que el seu hort doni fruits.

Diumenge, 7 de novembre / 12.00h / Sala 2 Joaquim Maideu / 10-6€ / 50’

Limbus 14è “Circ d’Hivern”Ateneu Popular 9 Barris. Circ català contemporanique ens explica i ens parla de circ tradicional

Direcció: Leandre Ribera Intèrprets: Leandre Ribera – clown, Jordi Magdaleno – clown, Enric Casso – clown, David Parras – músic (tuba), Frida Odden – malabars i corda fluixa, Katja Olsen – trapezi washington, Guilhem Benoït - acrobàcia

Limbus és acrobàcia, aeris, clown, malabars... Un espectacle de circ inèdit pensat per a tots els públics.

Diumenge, 5 de desembre/ 18.00h / Sala 1 Ramon Montanyà / 18/16-14/12€ / 70’

Fem sonar les musiquetes Cançons populars per a petits i grans

Intèrprets: Núria Lozano (La Carrau) – codirecció artística, acordió i veus Arnau Berenguer (La Carrau) – guitarres i veus Albert Vila (Dijous Paella) – baix i veus Oriol Casas (La Carrau) – percussions i electrònica Ramón Fernández Díaz – conducció d’espectacle i veu

Espectacle de música popular i tradicional que abasta cançons de tots els territoris de llengua catalana, destinat a fer cantar i ballar els més menuts.

Diumenge, 14 de novembre / 12.00h / Sala 2 Joaquim Maideu / 10-6€ / 60’

El poble de vent i de fusta A partir d’1 any. Música

Direcció/cia: L’Auditori Educa

Quan bufa el vent, un món de sons viatja fins a les orelles. Són concerts que transportaran els nens per tots els sons que els instruments de vent fusta poden fer: clarinets, flautes, oboès...mentre els descobreixen mirant, sentint i participant amb els intèrprets.

Diumenge, 19 de desembre / 12.00h / Sala 2 Joaquim Maideu / 10-6€ / 50’

Un llençol d’estels. Pep López Concert de cançons i dibuixos animats

Guió idea i direcció: Pep López i Teia Moner

Intèrprets: Pep López i els músics Josep M. Cols, Guillem Costa i Pep Collell

Pep López ens explica històries inversemblants amb una gran dosi d’humor, poesia i tendresa. El repertori inclou molts estils diferents: jazz, swing, balades...

Diumenge, 16 de gener / 12h / Sala 2 Joaquim Maideu /10-6€ / 75’

PRÒXIMAMENT A L’ATLÀNTIDATEATRE:

L’HORT DELS CIRERERS

A. Txèkhov. Direcció: Julio Manrique

ÒPERA:EL BARBER DE

SEVILLAG. Rossini. Amics de l’Òpera de Sabadell

MÚSICA:LA PRECOCITAT

DE MOZART I MENDELSSOHN

Orquestra Barroca Catalana

ESCENA OSONA: NOVECCENTO

Corcia TeatreDirecció:

Joan Roura

FAMILIAR: FESTIVAL

INTERNACIONAL DE TITELLES

DE VIC

Auditori Teatre de CalldetenesTeatre Cirvianum de TorellóL’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona

· Per a la promoció i difusió de programacions professionals d’arts escèniques

· Per a la creació escènica a Osona

I. Ji

mén

ez/S

. Pér

ez

50% última mitja hora per a Padrins i Amics de L’Atlàntida (només a taquilles i pagant en efectiu)

Page 5: Programa Setembre - Gener 2011

VENDA D’ABONAMENTS

Dates per abonar-se:Del 12 al 17 de juliol exclusivament per a Padrins i Amics de L’Atlàntida.A partir del 19 de juliol per al públic en general(internet, telèfon i a taquilles)

VenDa D’abonaments:A taquilles: C. Francesc Maria Masferrer, 4

Per telèfon al: 93 702 72 57 Opció 4

Horaris: De dimarts a divendres de 16.30h a 20h Dissabtes de 10 a 13h

Internet: www.latlantidavic.cat

Abonar-se té avantatgesDescomptes sobre el preu de les entrades. Fins a un 20% públic generali fins a un 25% Padrins i Amics en tots els abonamentsLocalitats asseguradesMoltes alternatives per triar ( concerts, dies, hores, descomptes...)

I és molt fàcil...Només cal que us fixeu en les característiques de cada abonament i la programació dels espectacles. Així trobareu quin us agrada més.

Hi ha 4 tipus d’abonaments:Per als amants de la música clàssica proposem L’ABONAMENT CLÀSSIC A I BPer als amants del teatre i la dansa proposem L’ABONAMENT DE TEATRE I DANSA A I BPer als espectacles familiars, proposem L’ABONAMENT FAMILIARPer als qui vulguin un abonament on hi entrin tot tipus d’espectacles us recomanem l’ABONAMENT LLIURE

Sala 1 Ramon Montanyà: Zona 1 localitats de platea i primera fila de l’amfiteatre Zona 2 resta de seients de l’amfiteatre

6 espectacles

Zona 1 Zona 2Padrins i Amics 104€ 96€

Públic en general 118€ 109€

6 espectacles

Zona 1 Zona 2Padrins i Amics 90€ 84€

Públic en general 102€ 95€

6 espectacles

Zona 1 Zona 2Padrins i Amics 99€ 81€

Públic en general 112€ 92€

6 espectacles

Zona 1 Zona 2Padrins i Amics 102€ 84€

Públic en general 116€ 95€

Girasons. L’Auditori: Educa.

Maduuuixes. Companyia La Bleda.

Fem sonar les musiquetes. Cançons populars per a petits i grans.

Limbus “14è Circ d’Hivern”. Ateneu Popular 9 Barris.

El poble de vent i de fusta. L’Auditori: Educa.

Pep López. Un llençol d’estels.

Pares i mares! Escolliu 5 espectacles dels 6 que us proposem i pagueu a preu de fill.

Ópera. Rigoletto de Giuseppe Verdi. Ensemble de l’Orquestra Cadaqués amb Estrella Morente i Jordi Dauder. Orquestra Barroca Catalana. Concert de Brandenburg / La Catedral de les Cantates.José Enrique Bagaría. Chopin, Schumann i la música per a piano de 1810.Coral Canigó

Giselle. The Crown Of Russian Ballet.Ensemble de l’Orquestra Cadaqués amb Estrella Morente i Jordi Dauder. Orquestra Barroca Catalana.Orquestra de Cambra L’Atlàntida de Vic.José Enrique Bagaría. Chopin, Schumann i la música per a piano de 1810. Cobla Ciutat de Vic.

Natale in Casa Cupiello. Direcció: Oriol Broggi.Albert Vidal. Història de Joan, nascut d’un ós.American Buffalo. Direcció: Julio Manrique. Electra. Amb Clara Segura, Mar Ulldemolins...Brodas. El millor del hip-hop. Bebeto Cidra, cia. de dansa.

La dona justa. Amb Rosa Novell, Àlex Casanovas... Natale in Casa Cupiello. Direcció: Oriol Broggi.Albert Vidal. Història de Joan, nascut d’un ós. Electra. Amb Clara Segura, Mar Ulldemolins... Jordi Boixaderas i Lluís Soler. Bebeto Cidra, cia. de dansa.

músicaPep Sala + artistes convidats. Fi de la gira Circ Global. 18/14€

Orquestra de Cambra L’Atlàntida de Vic. 15€

CaboSantRoque. TORN de NIT. 18/14€

Ismael Serrano. 28/24€

Ópera. Rigoletto de Giuseppe Verdi. 48/42€

Coral Canigó. 12€

Ensemble de l’Orquestra de Cadaqués amb Estrella Morente i Jordi Dauder. 32/28€

Mishima. 15€

Orquestra Barroca Catalana. 16€

Cobla Ciutat de Vic. 15€

José Enrique Bagaría. 12€

Concert de Brandenburg / La Catedral de les Cantates. 18€

Concert de Nadal a càrrec de l’Orfeó Vigatà. 12€

Concert d’Any Nou. Valsos. Orquestra Simfònica del Vallès. 30/26€

Concert ESMUC. 10€

teatreAlbert Vidal. Història de Joan, nascut d’un ós. 24/20€

La dona justa. Amb Rosa Novell, Àlex Casanovas... 24/20€

Electra. Amb Clara Segura, Mar Ulldemolins... 24/20€

American Buffalo Direcció: Julio Manrique. 24/20€

No som res. Xuriguera / Faixedas (ex-Teatre de Guerrilla). 16/12€

Jordi Boixaderas i Lluís Soler. 22/18€

Cuques. Cia. A4mans Teatre. 15€

Natale in Casa Cupiello Direcció: Oriol Broggi. 24/20€

El millor dels mons de Quim Monzó. 15€

FamiliarGirasons. L’Auditori : Educa. 10/6€

Maduuuixes. Cia. La Bleda. 10/6€

Fem sonar les musiquetes. Cançons populars per a petits i grans. 10/6€

Limbus “14è Circ d’Hivern”. 18/16 € zona 1 i 14/12 € zona 2

El poble de vent i de fusta. L’Auditori: Educa. 10/6€

Pep López. Un llençol d’estels. 10/6€

Dansa i altresBebeto Cidra, cia. de dansa. Suites de Bach, una trilogia. 18/14€

Brodas. El millor del hip-hop. 18/14€

Pep Bou. BERISHIT (La història més bella del Cosmos). 22/18€

Giselle. The Crown Of Russian Ballet 30/26€

Molt fràgil. Destinatarias & Cia. 12€

Escull 10 espectacles: 20% de descompte per a públic generali 25% per a Amics i Padrins de L’Atlàntida.

Escull 6 espectacles: 15% de descompte per a públic generali 20% per a Amics i Padrins de L’Atlàntida.

ABONAMENTCLÀSSIC

ABONAMENTCLÀSSIC

Page 6: Programa Setembre - Gener 2011

ELS AMICS I PADRINS DE L’ATLÀNTIDA

Fer-se Padrí o Amic de L’Atlàntida és fer-se amic de les arts escèniques. Fer-se Amic de L’Atlàntida és gratuït. Fer-se Padrí només té un cost anual de 30€. És molt fàcil de fer-se’n. Només cal que omplis el formulari que trobaràs a la pàgina web a taquilles o a l’Oficina de Turisme.

Fer-se Padrí o Amic de L’Atlàntida és posseir un carnet. Et lliurarem un carnet personal i instransferible. El necessitaràs per identificar-te a l’hora d’adquirir els abonaments i per comprar en els establiments concertats i gaudir dels seus descomptes i privilegis.

Fer-se Padrí o Amic de L’Atàntida és un món d’avantatges.

-Preferència en l’adquisició d’abonaments amb un 25% dte.

- Venda exclusiva d’entrades. Sempre podràs triar les millor localitats perquè es posaran a la venda entre 2 i 4 dies abans que la resta.

- Per a alguns espectacles s’oferirà el 50% de descompte l’última mitja hora (només a taquilles, efectuant la compra en efectiu i la presentació del carnet).

- Cada 10 entrades comprades, te’n regalem 1 per a un espectacle que triarem conjuntament.

-El dia del teu sant et regalarem una entrada gratuïta, un 2x1.

Es busquen Padrins. Acaba de néixer L’Atlàntida i necessita Padrins que l’ajudin a créixer. Ha nascut gran i maca però encara és una criatura. Per tant caldrà batejar-la, cuidar-la, guiar-la,

mostrar-li dreceres quan les necessiti, aplaudir les seves primeres passes...

Fer-se Padrí de L’Atlàntida és formar part d’un col·lectiu i d’una llar cultural. T’oferim un espai de relació per conèixer persones a qui els apassiona el món de les arts escèniques. A més de música, teatre, dansa i espectacles familiars.

Fer-se Padrí de L’Atlàntida és donar i rebre, escoltar i dir. Per gaudir-ne proposem un lloc de trobada i de reflexió on s’escoltaran les vostres opinions i suggeriments, convertirem així el dia a dia en un viatge d’anada i tornada on l’objectiu sempre és mirar per la cultura i el seu potencial.

Els Padrins de L’Atlàntida també comptareu amb altres avantatges:

Us escoltarem individualment perquè considerem que cada espectador és únic.

Podreu assistir gratuïtament a alguns assajos generals i conèixer de prop les produccions.

Us convidarem a col·loquis i xerrades amb personalitats del món cultural i escènic.

Us regalarem una entrada per a dos espectacles per temporada, en funció de les disponibilitats.

Pel primer espectacle de temporada els Padrins gaudireu del 50% de descompte.

Estrenem casa fent música

ESCOLA DE MÚSICA ICONSERVATORI DE VIC

T 938862971E-Mail [email protected]

ELS PADRINS OPINENQuè opinen els Padrins de l’obertura de L’Atlàntida i què n’esperen.

Sagrari Montegud GalanLa Padrina més granVolia que obrissin aquest teatre nou, perquè havia d’anar a Granollers.

Espero que facin obres bones, teatre del bo, òpera... perquè avui en dia d’obres bones, poques.

Josep Roca CodinachsUn dels primers PadrinsQue hagin construït aquest nou teatre em sembla molt bé.

Les instal·lacions són molt bones. Espero que tingui un bon futur.

Montse Elias OriolLa primera afer-se PadrinaLa inauguració va estar molt bé però trobo que hi va haver poca difusió a nivell de Catalunya.

Espero que es programi més teatre de cara a la nova temporada.

Ignasi Aragonès OriolUn Padrí joveÉs un rellançament cultural per la comarca.

Espero que sigui un lloc per anar a veure teatre i que generi art, en totes les disciplines. Sé que la cultura és deficitària, per això he volgut col·laborar.

Xavier Martí AlbóEl Padrí més granMagnífic! Són unes grans instal·lacions. Per això m’he volgut fer Padrí.

Som socis de l’Òpera de Sabadell i ara ens estalviarem d’anar allà. Volem bones obres, sobretot música clàssica i òpera.

Esperem molt d’èxit i molt públic.

Maria Genís OrriolsUna de lesPadrines més jovesFantàstica! És una millora per la ciutat i per la cultura.

Espero que serveixi per apropar la cultura a la ciutat, a la comarca i sobretot als joves. I que portin bones obres per disfrutar-les.

Clau de fa SCPFrancesc Maria Masferrer, 408500 Vic

EL BAR RESTAURANT DE L’ATLÀNTIDAamb servei de càtering

pica, berena, brinda, olora, tasta, sopa, esmorza, atipa’t, enraona, mata el cuc, beu, infusiona’t, connecta’t, llegeix, desperta’t, suca, espera, tertúlia, mastega, celebra, xafardeja, refresca’t, riu, ressopa, queda, xarrupa, troba’t, dina, escolta, parla.

Page 7: Programa Setembre - Gener 2011

ESCENARIS DE L’ATLÀNTIDA

C. Francesc M. Masferrer, núm. 4 08500 VIC

ACCESSOSAparcament: L’Atlàntida disposarà d’un aparcament sota el parc d’Armand Quintana amb una capacitat de 190 places. D’aquesta manera només us haureu de preocupar de gaudir de l’espectacle i no de buscar lloc.

SERVEISBar restaurant: Claudefa és el bar restaurant de L’Atlàntida. T’ofereix un ventall de tapes, aperitius i sopars lleugers tots els dies d’espectacle. També ofereixen servei de càtering per a esdeveniments de lloguer de sales.

Persones amb mobilitat reduïda:Les sales de L’Atlàntida tenen l’espai i l’accés necessari per a persones amb mobilitat reduïda.

VENDA D’ENTRADESTelèfon: 93 702 72 57 (opció 4, ext. 15204 i 15205)De dimarts a divendres de 16.30 a 18.30h - Dissabtes de 10 a 11.30h

Taquilles: C. Francesc Maria Masferrer, 4De dimarts a divendres de 18.30 a 20h - Dissabtes d’11.30 a 13h

Internet: www.latlantidavic.cat

Dies d’espectacle: Taquilles una hora abans. Només per a l’espectacle.

GPSLatitud 41º55’41.73”NLongitud 2º15’34.73”E

El Teatre Ramon Montanyà, amb capacitat per a 800 persones; l’Auditori Joaquim Maideu, amb una capacitat variable d’entre 280 i 384 localitats, i la Sala Joan Anglada, amb un aforament de 100, són els tres espais principals que oferiran al llarg de la temporada una àmplia selecció d’espectacles de música, teatre i dansa, sense oblidar altres formats més minoritaris com la poesia, el circ o la màgia.

INfoRmACIógENERAL

INFORMACIONS D’INTERÈS PER AbONAMENTS I ENTRADESEls abonaments i les entrades no admeten canvis ni devolucions. En cas que s’anul·li l’espectacle, l’organització es compromet a la devolució de l’import de l’entrada o canviar-la per un altra. Als espectacles familiars, primer s’anuncia el preu d’adult i després el de menor de 12 anys. Descomptes d’un 10% a Carnet jove, Carnet Vic Jove, majors de 65 anys, famílies nombroses i monoparentals i grups a partir de 12 persones.

LLogUER D’ESPAISPosem a la vostra disposició les nostres instal·lacions perquè pugueu triar l’espai més adequat per al vostre esdeveniment. Per oferir-vos un servei complet i acurat, després d’estudiar amb deteniment cada cas i, segons la disponibilitat de dates i espais, s’elaborarà un pressupost ajustat per a cada demanda. L’Atlàntida pot personalitzar els serveis adaptant els seus usos a les vostres necessitats.

Disposeu dels espais següents:• El Teatre Ramon Montanyà (aforament 800 persones) • L’Auditori Joaquim Maideu (aforament entre 280 i 384 persones) • Sala Joan Anglada (aforament 100 persones) • Vestíbuls i foyer exterior

Sala 1 Ramon montanyàAmb una capacitat per a 800 persones, la Sala Ramon Montanyà consta d’una platea i un amfiteatre. Aquesta sala permet acollir espectacles de mitjà i gran format, concerts orquestrals, treballs d’assaig i activitats congressuals o d’empresa. La sala té un valor afegit, quant a concerts orquestrals i òpera i és que disposa de conxa acústica.

To

ni A

ngu

era

To

ni A

ngu

era

Sala 2 Joaquim maideuA la Sala Joaquim Maideu el nombre de localitats pot oscil·lar entre 280 i 384. Compta amb una grada retràctil que permet un ús polivalent de l’espai. Cal destacar que l’escenari és hidràulic i que està compost per 3 plaques, per tal de fer-ne un ús diferent en funció de la utilitat que se’n vulgui fer.

Sala 3 Joan AngladaAmb una capacitat per a 100 localitats, la Sala Joan Anglada forma part de les instal·lacions de l’Escola de Música de Vic i s’utilitza principalment per a audicions de l’escola. Les seves característiques permeten programacions i activitats de més petit format i que requereixin més proximitat.

Jord

i Pu

ig

Sol·licitud d’informació i pressupostos truqueu al 93 702 72 57 opció 3.

i

Page 8: Programa Setembre - Gener 2011

DIA HORA SALA PREU OFERTES

Albert Vidal. Història de Joan, nascut d’un ós (teatre/música) dissabte 25 de setembre 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 24/20€

La dona justa (Sandor Marai). Amb Rosa Novell, Àlex Casanovas... (teatre) diumenge 26 de setembre 18.00h Sala 1 Ramon Montanyà 24/20€

Joan Ribé. Piano. Concert inaugural del cicle “Dijous de vuit a nou” dijous 30 de setembre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

Pep Sala + artistes convidats. Fi de la gira “Circ Global” (música) divendres 1 d’octubre 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 18/14€

Girasons. L’Auditori: Educa (familiar) diumenge 3 d’octubre 12.00h Sala 1 Ramon Montanyà 10/6€

Orquestra de Cambra L’Atlàntida de Vic. Grans obres per orquestra de corda diumenge 3 d’octubre 18.00h Sala 2 Joaquim Maideu 15€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 7 d’octubre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

Electra (Sòfocles). Una producció del TNC i Q-Ars Teatre. Amb Clara Segura, Mar Ulldemolins... divendres 8 d’octubre 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 24/20€

Bebeto Cidra, cia. de dansa. Suites de Bach, una trilogia (dansa) divendres 15 d’octubre 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 18/14€

Brodas. Dansa / Hip-hop. Cia. Brodas Bros diumenge 17 d’octubre 18.00h Sala 1 Ramon Montanyà 18/14€

Espai poètic. Cicle de poesia i literatura dimecres 20 d’octubre 20.00h 5€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 21 d’octubre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

American Buffalo (David Mamet). Una producció del Teatre Lliure. Direcció: Julio Manrique divendres 22 d’octubre 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 24/20€

Pep Bou. BERISHIT (La història més bella del Cosmos) diumenge 24 d’octubre 18.00h Sala 1 Ramon Montanyà 22/18€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 28 d’octubre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 6/5€

CaboSantRoque. TORN de NIT. Serenata per a orquestra mecànica (música) dijous 28 d’octubre 20.30h Sala 2 Joaquim Maideu 18/14€

No som res. Xuriguera / Faixedas (ex-Teatre de Guerrilla) dilluns 1 de novembre 18.00h Sala 1 Ramon Montanyà 16/12€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 4 de novembre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

Ismael Serrano en concert. “Acuérdate de vivir” divendres 5 de novembre 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 28/24€

Maduuuixes. Cia. La Bleda (familiar) diumenge 7 de novembre 12.00h Sala 2 Joaquim Maideu 10/6€

Òpera. Rigoletto de Giuseppe Verdi (1813-1901). Òpera Catalunya diumenge 7 de novembre 18.00h Sala 1 Ramon Montanyà 48/42€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 11 de novembre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

Giselle. Ballet clàssic. The Crown Of Russian Ballet/ La Corona del Ballet Rus divendres 12 de novembre 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 30/26€

Fem sonar les musiquetes. Cançons populars per a petits i grans (familiar) diumenge 14 de novembre 12.00h Sala 2 Joaquim Maideu 10/6€

Coral Canigó. Obres de Rafel Subirachs, Joaquim Maideu i Edward Elgar diumenge 14 de novembre 18.00h Sala 2 Joaquim Maideu 12€

Jordi Boixaderas i Lluís Soler. El silenci és or (Apel·les Mestres) (recital) dimarts 16 de novembre 20.30h Sala 2 Joaquim Maideu 22/18€

Espai poètic. Cicle de poesia i literatura dimecres 17 de novembre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 18 de novembre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

Cuques. Cia. A4mans Teatre (Escena Osona) divendres 19 de novembre 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 15€

3r certamen de monòlegs de Catalunya en llengua de signes catalana - LSCDirecte Vic’10 dissabte 20 de novembre 12-14/17-22h Sala 2 Joaquim Maideu

Ensemble de l’Orquestra de Cadaqués amb Estrella Morente i Jordi Dauder diumenge 21 de novembre 18.00h Sala 1 Ramon Montanyà 32/28€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 25 de novembre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

Molt fràgil. Destinatarias & Cia (Escena Emergent) divendres 26 de novembre 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 12€

Mishima en directe. “Ordre i aventura” (música) dissabte 27 de novembre 20.30h Sala 2 Joaquim Maideu 15€

Orquestra Barroca Catalana. La música a la Itàlia de Giacomo Casanova diumenge 28 de novembre 18.00h Sala 2 Joaquim Maideu 16€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 2 de desembre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

Limbus “14è Circ d’Hivern”. Ateneu Popular 9 Barris diumenge 5 de desembre 18.00h Sala 1 Ramon Montanyà 18/16-14/12€

Cobla Ciutat de Vic. Concert de sardanes dimecres 8 de desembre 18.00h Sala 2 Joaquim Maideu 15€

José Enrique Bagaría. Chopin, Schumann i la música per a piano de 1810 dissabte 11 de desembre 20.30h Sala 3 Joan Anglada 12€

Natale in Casa Cupiello (d’Eduardo de Filippo). Direcció: Oriol Broggi. Amb Pep Cruz... (teatre) diumenge 12 de desembre 18.00h Sala 1 Ramon Montanyà 24/20€

Espai poètic. Cicle de poesia i literatura dimecres 15 de desembre 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5€

Pastorets del Centre de Normalització Lingüística d’Osona dissabte 18 de desembre 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 6/3€

El poble de vent i de fusta. L’Auditori: Educa (familiar) diumenge 19 de desembre 12.00h Sala 2 Joaquim Maideu 10/6€

Concert de Brandenburg / La Catedral de les Cantates de J. S. Bach. Orquestra de Cambra l’Atlàntida de Vic diumenge 19 de desembre 18.00h Sala 2 Joaquim Maideu 18€

Concert de Nadal a càrrec de l’Orfeó Vigatà dissabte 25 de desembre 20.30h Sala 2 Joaquim Maideu 12€

Concert d’Any Nou. Valsos. Orquestra Simfònica del Vallès diumenge 2 de gener 18.00h Sala 1 Ramon Montanyà 30/26€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 13 de gener 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

Pep López. Un llençol d’estels (familiar) diumenge 16 de gener 12.00h Sala 2 Joaquim Maideu 10/6€

Espai poètic. Cicle de poesia i literatura dimecres 19 de gener 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 20 de gener 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

Cia. Teatre eSseLa. El millor dels mons de Quim Monzó. (Escena Osona) divendres 21 de gener 20.30h Sala 1 Ramon Montanyà 15€

Dijous de vuit a nou. Cicle de música de cambra dijous 27 de gener 20.00h Sala 3 Joan Anglada 5/6€

Concert ESMUC. Conjunt instrumental divendres 28 de gener 20.30h Sala 2 Joaquim Maideu 10€

PROGRAMACIÓ DIA A DIA DE LA TEMPORADA SETEMBRE 2010 - GENER 2011

Espai poètic: el tercer dimecres de cada mesCicle de poesia i literatura

Dijous de vuit a nou: cada dijous Cicle de música de cambra

50% última mitja hora per a Padrins i Amics de L’Atlàntida (només a taquilles i pagant en efectiu)

Escenari Sala 1

50% per als Padrins